• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

söyle bana kim yazdı onu allah askıan siz ne bicim insanlarsınzı ya dalga gecmek icin yazmak ne demek sulandırma yazma arkadasım o zaman
Valla dalga için yazmadım yanlış anladın yorumcular soruyor ya hani sen zenginsin çok paran altının var diye. O açıdan öyle yazdım. Kusura bakma seni kirdiysam kiskandim belkide seni o_O

şimdi kocana acıdım limoncu sen o kadar para harcarken adam 13bin liraaya araba alıcak diye o kadar paraladın kendini. sen harcıyon zaten misliyle artık bırakda adamda rahat rahat arabasını alsın:KK50:
valla hayat sana güzel bu arada:KK49:

Bizimki multinetti marketlerde,restaurantlarda falan geciyordu aslinda cokda iyi oluyordu yani .. keske oyle bisi olsa :KK53:
Her neyse limoncu nerden geldik bu.ticket muhabbetine falan ama anneni de alip camiye kursa bile gidebilirsin,gercekten kurslara gidebilirsin,internet uzerinden satis yapabilirsin,ulaaan hic bir sey yapamiyorsan gercekten gez ya on kere mu gelcen dunyaya salla gitsin :KK45:
yaa ben aslında daha fazla gezmek istiyorum ama esim cok yogun tek basımada hep gezmek istemiyroum yoksa esim beni hic kısıtlamaz bugun nereye diyim gidiecem git gez der ama esimle istiyroum mesea bu hafta sonu doga yürüyüsleri var cumartesi gece biniyon pazar sabahı inip bütün gün gezip aksamı binip geliyon ama esimin isi cok yogun iste bazen öyle oluyo ki1 hafta üst üste dısarı cıkıyorum genede doymuyorum yani

Ben bekarım, öğrenciyim param olsa da kıyamıyorum. 15 tlye gider bir kavanoz kahve alırım diye diye erteliyorum hep.
iste yok öyle vanilyali yada karamelli kahve gecen gloria jenns e gittim satılmıyormus ben klasik kahve icmeyi sevmiyorum ki tchiboda surup varmıs karamel vanilya fındık ondan alıcam bide öyle denicem bakalım ayrıca biz nescafemisi almıyoruz yurt dısından halam getiriyo 4 kavonoz zaten 1 sene yetiyo bize seneye gene getiriyo

iste yok öyle vanilyali yada karamelli kahve gecen gloria jenns e gittim satılmıyormus ben klasik kahve icmeyi sevmiyorum ki tchiboda surup varmıs karamel vanilya fındık ondan alıcam bide öyle denicem bakalım ayrıca biz nescafemisi almıyoruz yurt dısından halam getiriyo 4 kavonoz zaten 1 sene yetiyo bize seneye gene getiriyo
Ay Allahım yaa :70: :70: :70: çok eğlencelisin limoncu :70:

şimdi kocana acıdım limoncu sen o kadar para harcarken adam 13bin liraaya araba alıcak diye o kadar paraladın kendini. sen harcıyon zaten misliyle artık bırakda adamda rahat rahat arabasını alsın:KK50:
valla hayat sana güzel bu arada:KK49:
aman erkek milletine acımaya gelmez be cnm elektronik delisi bugun oan 2 bin versem 15 binlik araba alsın dye 2 sene sonra gene cekcek 15 bin bu sefer 30 binlik alcak esimin gereksiz harcaları cok o yüzden elektronık delisi bırakıyorum yavas yavas alsın o 3 ayı kar zannediyo bırak 2 3 sene ceksin ödesin

Can'ım Bnm aynı durumları yaşıyoruz benim tek problemim hiç arkadaşım yok kız kıza vakitler geçirmek istiyorum ama hiç yok ama kocamla çok güzel vakitler geçiyoruz mutluyum çok şükür o konuda. Bu konu hakkında konu açmaya düşünüyordum onun için üye oldum Ben kendime çok değer veren biriyim tek başıma bile kahvaltı yapsam resim görseli çok güzel olmak zorunda bazen sırf görsel olsun diye kahvaltı hazırlarım, eğer kendime bir şey alacaksam bile iyisini almaya çalışırırım param yoksa bile bitane olsun az olsun ama iyi kaliteli oldun etrafımdaki insanların hep bakımlı kaliteli olmasını istiyorum eğer bir insan ter kokuyorsa o insanla asla konuşmam o konuda takıntım var ben güzel olan herşeyi çok seviyorum sanırım çok seçici olduğum için arkadaşım yok, hele kocaları onlara hiç değer vermiyorken onlar kocam ne derse o havasına bürünüyorlar ya uyuz oluyorum kadınlar güçlü olmalı kendilerine bakmalı islamda bile kadınlara bu kadar değer veriyorken elin Ada'mı gelip üzebiliyorlar ya kadınlar çiçektir cennettir güçlüdür diyecek çok sözüm var ama uzatmayayım bende çok merak ediyorum evli olup çocuğu olmayan hanımlar neler yapıyorsunuz gidip aynısını yapıcam yani. Bu arada dediğin yabancı dizileri bende izledim hepsi çok güzel tavsiye istersen dizi önerebilirim.

Valla vanilyalı kahve içeceğim diye de 1 aylık kahve paramı çarçur edemem:KK53: Benim harçlıklar yetmez zaten ayda 1'den fazla öyle yerlere gitmeye.

Limoncu onceki cikislarinin karsiligini aliyormussun gibi geldi bana ,kizlar bilenmis sana sanirim ...
Iyi de konu neden sturbucks a geldi onu anlamadim ,yorum yapmayani dovuyorlar mi ? Dalga gecildi de tamam artik ,gorende sturbucsta kici kirik bi kahve degil de kaz cigeriyle 40 yillik sarap icti zannedicek pariste ..:110:
Yoksa herkes mikeeeemmmell ev hanimi,harika anne,super es ,bi icim su gelin mi neden herkes bi agiz olmus onu anlamadim..

Neyse ben de anlatayim sonra banlanmayayim :-) :-) kursa gidiyorum haftanin 2 gunu tek boşum. Mutfak alisverisini gece yapiyoruz esim gec geldigi icin.
Kurslara gitmeden önce ilk evlendigimde okuyordum zaten. Sonra okul bittikten sonra seminerlere, konferanslara giderdim. Haftalik kitap okuma derslerim vardi ona giderdim. Ceviri derslerimiz vardi grup olarak her hafta birimiz ceviri yapardik bin yillik eserleri.
Onlari bitirdik. Sonra ben kurslara basladim. Vaktim kalmiyor.
Ha tabi ben de kendim icin bir seyler yaparim. Alisveris gezme falan filan.

Bizi sasirtan bu kadar gelirle bu kadar cok sey yapman ve sen boyle yasarken esinin bir araba almasina bile izin vermemen, esinin yemek kartini kullanip kendin eve siparis vermen. Onun maaş kartını alman..
Sinema biletini bile onun parasiyla senin odemen falan filan. Bunlar cok tuhaf gelen seyler :KK51:

aman erkek milletine acımaya gelmez be cnm elektronik delisi bugun oan 2 bin versem 15 binlik araba alsın dye 2 sene sonra gene cekcek 15 bin bu sefer 30 binlik alcak esimin gereksiz harcaları cok o yüzden elektronık delisi bırakıyorum yavas yavas alsın o 3 ayı kar zannediyo bırak 2 3 sene ceksin ödesin
esının gereksız harcamaları cok mu :KK70:
işte bılınclı tuketıcı lımoncunun hayata bakıs acısı
ustelık esı elektronık delısı !
dunyanın parası elektronık esyalar yahu
nerden bılıyorum cunku benım esım odtü pc muhendıslıgı mezunu
ısı geregı ılgılenıyorda :KK70:
napım bende boyle egıtımle hava atabılıyorum naparsın
idare et

Limoncu onceki cikislarinin karsiligini aliyormussun gibi geldi bana ,kizlar bilenmis sana sanirim ...
Iyi de konu neden sturbucks a geldi onu anlamadim ,yorum yapmayani dovuyorlar mi ? Dalga gecildi de tamam artik ,gorende sturbucsta kici kirik bi kahve degil de kaz cigeriyle 40 yillik sarap icti zannedicek pariste ..:110:
Yoksa herkes mikeeeemmmell ev hanimi,harika anne,super es ,bi icim su gelin mi neden herkes bi agiz olmus onu anlamadim..

Sence neden? Gelip burda marka vere vere anlatırsa normal böyle tepkiler :KK66: canım sıkılır giderim dışarda bi kahve içerim de diyebilirdi.
Gezdiği bütün yerlerin reklamını yapar gibi bir bir saymış ingliş home falan o ne ya.

valla burdaki kızlar ben dobracıyım diye sevmiyolar bide duymak istedilerini yazmıyorum diye kızıyolar onların hayat görüsüyle benimki bir degil sanırım ben yasadıklarımı tecrubelerimi yazıyorum gördüklerimi ama bunlar ask gözü kör etmis hesabı ne olursa olsunlar

esının gereksız harcamaları cok mu :KK70:
işte bılınclı tuketıcı lımoncunun hayata bakıs acısı
ustelık esı elektronık delısı !
dunyanın parası elektronık esyalar yahu
nerden bılıyorum cunku benım esım odtü pc muhendıslıgı mezunu
ısı geregı ılgılenıyorda :KK70:
napım bende boyle egıtımle hava atabılıyorum naparsın
idare et
ne alaka yani senin yazdıgınla benim yazımın

valla burdaki kızlar ben dobracıyım diye sevmiyolar bide duymak istedilerini yazmıyorum diye kızıyolar onların hayat görüsüyle benimki bir degil sanırım ben yasadıklarımı tecrubelerimi yazıyorum gördüklerimi ama bunlar ask gözü kör etmis hesabı ne olursa olsunlar
kusura bakmada bu dobralik olmuyor canım bildigin gorgusuzluk

Sence neden gelip burda marka vere vere anlatırsa normal böyle tepkiler :KK66: canım sıkılır gidrrim dışarda bi kahve içerim de diyebilirdi gezdiği bütün yerlerin reklamını yapar gibi bir bir saymış ingliş home flan o ne ya

Aslinda sanki eksikliklerini boyle kapatiyor gibi geldi bana ,ya da daha once yapamadiklarinin acisini cikartiyor gibi geldi bana ..Herkesin hayati bir degil ki ben sadece kahveci derim bazilari ustune basa basa checkin yapar,150 tane foto koyar etrafa gostermek icin ..Degisik herkes ..o yuzden cok takilmamak lazim ..Tasi en gunahsiz olaniniz atsin diye bir laf var ya o yuzden cok dalga gecmemek lazim ,bir de bana iyi geliyor limoncunun konulari o da boyle napalim :KK51:

Back
X