Hadi arkadaşın yanaklarını değdirmesi neyse de amirin kucaklaması çok abartı geldi bana da. Tepkinizi koyduktan sonra alışırlar. Sarılmak isteyenden uZak durun gayet iyi anlaşılıyor. Hoşlanmadığınız davranışlara hayır demeyi öğrenin.
Ben otobüste tanıştıgim biriyle indiğimde sarılıp vedalaşmiştim , aklıma o geldievli bekar olmanla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı insanlar temas etmeyi severler konuşurken ederken, vedalasirken. Benim de iş arkadaşım ödül alsa ben de sarilirdim heralde bebek haberi almıştık iş yerinde bir erkek arkadaştan, tüm ofis sırayla sarıldık mesela çocuğa. Bana normal geliyor.
Sevmiyorsanız net olun, insanlara temastan hoşlanmadığınızi söyleyin. İlk söylediğinizde bozulurlar sonra alisirlar. Ben böyle durumlarda net olmaktan yanayım. Mesela ben de evlenen iş arkadasina altın/para takmaktan nefret ederim. Ama haraç keser gibi devamlı para toplanir. Her seferinde bahane bulana ya da az az para verene kadar gayet açık bir şekilde sevmediğimi söyledim, hatta dalgaya vurdum "prensip olarak kendi düğünüme çağıracak yakınlıkta olmadığım kimseye altın takmiyorum" diye. önce garipsediler. Sonra çalıştığım üç sene boyunca beni böyle konulardan hiç germediler:)
O yüzden hic kaçınmayın. Açık açık soyleyin^^
Ben de temastan hic hoslanmam, hele de tanimadigim ya da samimi olmadigim insanlarin temasindan (mesela masaj yaptirirken midem bulaniyorTemastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.
Bekar olduğum için mi bu saçmalıklarla karşılaşıyorum diyorum bazen, evli olsam bu kadar rahat yapamazlar gibi geliyor. Hani böyle durumlarda ne yapılır? Tokalaşmaktan kaçınanlar gibi elimi göğsüme koyup sağol mu desem ne desem? Cidden sinir oluyorum.
Amiriniz gerçekten hangi kafayla yaptı bilmiyorum belki çok sevindi engel olamadı mı kendine? Bazı tiplerde illa ki her kadını dener, yol varsa gider. Eğer yoksa bitirir. Beden dilinizi kullanın. Ve evet açıklık ve bekarlıkla ilgisi var malesef. Dini bütün diyorsunuz onların gözünde böyle gözüküyoruz bende hissediyorum ve yaşıyorum.Allahtan kucaklamadı o da. Bir de kucaklasa tuhaf bir durum oluşurdu. Yani sırtıma sarılmadı. Ama her şekilde saçma. Bu arada bunu yapanlar da güya dini bütün gözüken tipler. Sırf açığız diye her saçmalığı yutuyoruz mu sanıyorlar nedir?
Ben de temastan hic hoslanmam, hele de tanimadigim ya da samimi olmadigim insanlarin temasindan (mesela masaj yaptirirken midem bulaniyor) sanirim vucut dilimle anlatiyorum ben, hepinizden tiksiniyorum efekti veriyorum etrafa
Evet o baya nirvana olmusBen de aslında mesafeli bir insanım. Zaten temastan hoşlanmayan insan, başkalarına temastan kaçınır. Ama bazen başıma geliyor, özellikle şu yanak tokuşturma olayı. Ama adamın kollarını açması creme de la creme oldu. O olaya çok sinir oldum.
Tabii ki demek lazım. Yoksa insan nereden bilsin ki? Sohbet anında da diyebilirsiniz temastan hoşlanmıyorum diye. Birkaç kere kendinizi böyle tanımlarsaniz insanlar da anlayacaklardir. Ben de insanlara cok sık dokunan biriyim, ama yanımda iki kere bunu sevmeidgini söyleyen insana da dokunmam,dikkat ederim.Ya ne bileyim, o an kal geliyor. Ben temastan hoşlanmıyorum kusura bakma mı diyeyim. Aslında demek lazım. Bu tip samimiyetlerden hoşlanmayan insanların da olduğunu düşünürler.
Sarılmak fazlaca olmuş evet.
Şunu da sormak istiyorum teması sevmiyorsanız evlenince bu sıkça olabilecek bir durum o zaman ne yapmayı planlıyorsunuz?
Sarılmak fazlaca olmuş evet.
Şunu da sormak istiyorum teması sevmiyorsanız evlenince bu sıkça olabilecek bir durum o zaman ne yapmayı planlıyorsunuz?
Hayır tabiki de. Sizin düşüncenizi anladım ben. Bazı kişiler ve durumlar için geçerli sadece.Hatta şunu da sorayım. Evli kadınların da başına geliyor mu bu durum? Yani el uzattığınız adam üstüne yanaklarını da tokuşturuyor mu size?
O ne demek yahu?Canım onda bir cinsel çekim duyuyorsun. O kısımda bir sorun olmuyor ama genellikle kadınlar pek çok erkeğe cinsel çekim duymuyor ve dolayısıyla bir erkeğin bir kadından farkı kalmıyor. Ben de kadınların temaslarından hoşlanmıyorum, bu erkek olunca iki defa sinirleniyorum çünkü toplumsal olarak zaten evli ya da kapalı olsaydım bana temas etmeyeceklerdi.
Temastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.
Bekar olduğum için mi bu saçmalıklarla karşılaşıyorum diyorum bazen, evli olsam bu kadar rahat yapamazlar gibi geliyor. Hani böyle durumlarda ne yapılır? Tokalaşmaktan kaçınanlar gibi elimi göğsüme koyup sağol mu desem ne desem? Cidden sinir oluyorum.
Net bir tavır sergilerseniz onlar sarılmak isterken sizin hareket etmemeniz elinizi uzatmanız gibi ki çok görmüşlüğüm vardır böyle mesafe koyan o zaman ikilemezler. Ben el şakasından nefret ederim aynı sizin gibi annemde çok yapardı bana hatta bi arkadaşı popoma vurmuştum kadını pataklayacaktım bağırdım refleks olarak annemde '' sevmez o öyle şeyleri '' diyebilmişti şükür çünkü en son ona da kötü bağırmıştım. Sevmiyorsa bi insan sevmiyordur aslında bu kadar basit bir durumu zorlaştırıp neden inatla temas etmek için uğraşırlar gerçekten anlamıyorum. Ama yakın arkadaşlarımla sarılmayı seviyorum o ayrı bir durum benim içinTemastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?