Hatta şunu da sorayım. Evli kadınların da başına geliyor mu bu durum? Yani el uzattığınız adam üstüne yanaklarını da tokuşturuyor mu size?
O ne demek yahu?
Size temas eden her erkek, şehvetini o an bedenine döküyor değil.
Biraz üst perdeden bakmıyor musunuz?
Kapalı insanlar tanıyorum, medeni bir şekilde herkesle tokalaşıyorlar, tanıdıklarıyla sizin deyiminizle ‘yanak’ tokuşturuyorlar.
E malum evliyim, birçok evli gibi ben de tokalaşır öpüşürüm.
3 gün gördüğüm insana değil elbet, hayatımda yeri olan kadın ve erkeklere.
Ne alakası var yani bunun medeni durumla, evli olunca ‘tapulu’ olmuyoruz ya da el sürülemez, saçmalamışsınız bana kalırsa.
Maalesef evli de olsan kapalı da olsan birsey farketmiyor tecrübeyle sabittir. Bu tarz insanlar nasıl oluyor bilmiyorum ama sesini çıkaramayacak insanı gözünden tanıyorlar sanki. Ya da biz bi elektrik yayıp bu tarz insanları kendimize çekiyoruz bilemiyorum. Ben sadece temas değil, gereksiz samimiyetten de hic hoşlanmam mesela. Ayrıca sadece erkeklerin de değil bayanların da gereksiz samimi davrananlarina sinir olurum. Böyleleri de şıp diye beni bulur nereye gitsem inan bana. Rahatsız olduğu bir durumu pat diye söyleyebilecek yapıda tanıdığım birkaç kişi var, böyle tipler onlara hiç rastgelmez nedense. Çözüm nedir dersen ben henüz çözemedimCanım onda bir cinsel çekim duyuyorsun. O kısımda bir sorun olmuyor ama genellikle kadınlar pek çok erkeğe cinsel çekim duymuyor ve dolayısıyla bir erkeğin bir kadından farkı kalmıyor. Ben de kadınların temaslarından hoşlanmıyorum, bu erkek olunca iki defa sinirleniyorum çünkü toplumsal olarak zaten evli ya da kapalı olsaydım bana temas etmeyeceklerdi.
Aynen sevdiğin insanla temas kurup birleşmek var birde sevmediğin ya da nasıl denir yabancı birinin seninle sürekli temas halinde olması var gerçekten gıcık ama gerçek bir durumCanım onda bir cinsel çekim duyuyorsun. O kısımda bir sorun olmuyor ama genellikle kadınlar pek çok erkeğe cinsel çekim duymuyor ve dolayısıyla bir erkeğin bir kadından farkı kalmıyor. Ben de kadınların temaslarından hoşlanmıyorum, bu erkek olunca iki defa sinirleniyorum çünkü toplumsal olarak zaten evli ya da kapalı olsaydım bana temas etmeyeceklerdi.
Ama böyle sürekli örtü örtü derseniz ban gelebilir haberiniz olsunHanımefendi sevgilinle de mi temastan kaçınıyorsun demiş, ben de hayır ona cinsel çekim duyduğum için ona temastan kaçınmıyorum dedim. Benimle her temas eden kaldırıp koşturuyor demedim. Sevmiyorum. Ve bu rahatlığı da evli olmamama ve açıklığıma bağlıyorum ben. Kapalı olsam ya da parmağımda yüzük olsa bu kadar rahat hareket edilmez gibi geliyor bana. Bunun için başörtüsü ya da yüzük takacak değilim elbette. Sadece nasıl kaçınırım diye soruyorum ama genel bir sorun değil anladığım kadarıyla.
Bende evlendikten sonra biraz mesafe hissettim toplumda. Seni anlıyorum. Ama bu şu demek değil açıksın her yol paris. Böyle düşünen zihniyetler hala yaşıyor haklısın. Ama bekar da olsan duruşun net olduktan sonra onu da çok iyi anlıyorlar. Merak etme.Hanımefendi sevgilinle de mi temastan kaçınıyorsun demiş, ben de hayır ona cinsel çekim duyduğum için ona temastan kaçınmıyorum dedim. Benimle her temas eden kaldırıp koşturuyor demedim. Sevmiyorum. Ve bu rahatlığı da evli olmamama ve açıklığıma bağlıyorum ben. Kapalı olsam ya da parmağımda yüzük olsa bu kadar rahat hareket edilmez gibi geliyor bana. Bunun için başörtüsü ya da yüzük takacak değilim elbette. Sadece nasıl kaçınırım diye soruyorum ama genel bir sorun değil anladığım kadarıyla.
Ben elimi göğsüme koyup reddettim önce şimdi alıştı herkes.Temastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.
Bekar olduğum için mi bu saçmalıklarla karşılaşıyorum diyorum bazen, evli olsam bu kadar rahat yapamazlar gibi geliyor. Hani böyle durumlarda ne yapılır? Tokalaşmaktan kaçınanlar gibi elimi göğsüme koyup sağol mu desem ne desem? Cidden sinir oluyorum.
Tesettürlü bir insanım.
El uzatan, daha gençken sarılmaya meyleden insanlar oldu.
Elimi göğsüme koyup bir adım geriye gittim hep.
Bunu bağnazlık olarak görselerde ben sınır ihlali olarak değerlendirdim.
Zira ben sevdiğim yakın arkadaşlarım haricinde dokunsal iletişimden de hiç hoşlanmam.
Covid meselesi o sebeple çok iyi oldu
Sizin dediğiniz gibi açık olmanızla yada bekar olmanızla ilgili değil durum.
Kişilerin bakış açılarıyla ilgili hep.
Benim açımdan değil.Hanımefendi sevgilinle de mi temastan kaçınıyorsun demiş, ben de hayır ona cinsel çekim duyduğum için ona temastan kaçınmıyorum dedim. Benimle her temas eden kaldırıp koşturuyor demedim. Sevmiyorum. Ve bu rahatlığı da evli olmamama ve açıklığıma bağlıyorum ben. Kapalı olsam ya da parmağımda yüzük olsa bu kadar rahat hareket edilmez gibi geliyor bana. Bunun için başörtüsü ya da yüzük takacak değilim elbette. Sadece nasıl kaçınırım diye soruyorum ama genel bir sorun değil anladığım kadarıyla.
Hele biraz gülse yüzlü bir insansanız hemen el kol atmalar şakayla salak salak hareketler. Gerçekten bi çok erkeğin özellikle orta yaş üstü tıyneti bozuk.Amiriniz gerçekten hangi kafayla yaptı bilmiyorum belki çok sevindi engel olamadı mı kendine? Bazı tiplerde illa ki her kadını dener, yol varsa gider. Eğer yoksa bitirir. Beden dilinizi kullanın. Ve evet açıklık ve bekarlıkla ilgisi var malesef. Dini bütün diyorsunuz onların gözünde böyle gözüküyoruz bende hissediyorum ve yaşıyorum.
Bence sizi bir kadın gibi görmüyorlar.Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?