Rahatsız edici davranışlar nasıl engellenir?

Hakaret etmeden kendinini savunamiyor arkadaş.Ingilizcasi çok iyi olduğu için Türkçesi biraz zayıf kalmış o kadar olur
Hakaret etmeden savunamıyor birde bu yetmezmiş gibi yaptığıyla söylediği arasındaki farkı anlaması için belirttiği terimlerin ne anlama geldiğini yazdım onu da anlamamış

Hakaret etmeden savunamıyor birde bu yetmezmiş gibi yaptığıyla söylediği arasındaki farkı anlaması için belirttiği terimlerin ne anlama geldiğini yazdım onu da anlamamış
Anlamaz ki o Ingilazca biliyor sadece
Birazdan makaleler atıp ufkumuzu geliştirecek.
Kendine böyle bir misyon edinmis kk da.
Kk nin böyle kadınlara ihtiyacı var ama davasında başarılar diliyorum

Ne yazdığını kendi de bilmiyor artık zaten öyle bir coştu ki aman cikiyorum konudan yine baslicak birazdan 19 yüzyıl diye
Yada hanımefendi çizgisinden çıkıp basacak küfürü hakareti
Londradan Kasımpaşaya doğru gelebilir bak uyarayım
Malum kimse geldiği yeri kolay kolay unutamaz

Aaa evet bide 19.yüzyıl meselesi vardı dimi aman aman bide şey vardı Anna Karanina vardı şimdi gene bulur atar birşeyler

Mune 2. evlilik konusunda cehaletlerini yüzüne vurduğum için şişip duran I Isabella_7 ve elsakiz denen tipler, eski konum üzerinden de kendilerince saldırıya geçmişler. Bu seviyesiz insanlara cevap verince neden ben de ceza alıyorum?

Hakaret içerikli yazdığın için olabilir mi

Hakaret içerikli yazdığın için olabilir mi

Hakaret değil, tespit demiştim. Kaldı ki o konuda sadece ben değil, sen de ban aldın. Sonra da şişip şişip eski mesajlarıma bakıp kendince laf soktuğunu sanıyorsun. Zeka seviyen bu olduğu için çok da takılmıyorum, cevabını veririm de ben de ban alırsam o kötü işte Yoksa kim takar yalova kaymakamını?

Yanlız orda birkaç kişi dışında sizde dahil olmak üzere kimse hakaret içerikli birşey yazmadı. Yazdıklarım dikkatli bir şekilde okunduğunda kimin hakaret içerikli konuşup neden ceza aldığı ortaya çıkar zaten

Hala hakaret kızım sen kendini normal bir şekilde ifade edemiyor musun?
Şurda geyik yaptık bizi müdüre şikayet ettin ya
Zeka seviyemi mı ölçtün?Kaç çıktı merak ettim

Tokalaşmak öpüşmek temastan bende hiç hoşlanmam kocam hariç onla yapışığızdır bilmiyorum niye boyle ama çok gereksiz buluyorum sürekli sarılmak öpüşmek tokalasmayı hele bazı erkekler dokunarak konuşmuyor mu ne rahatsız edici ya

Bak bir tane daha konum var. Bir de onu canlandır, ekstra emojilerle bezeye bezeye yorum yaz. Kadınlar kulubünde bile son lafı söyleme hastalığına yakalandığınıza göre bu hayat sizi çok ezmiş. Yazık.

Hala hakaret kızım sen kendini normal bir şekilde ifade edemiyor musun?
Şurda geyik yaptık bizi müdüre şikayet ettin ya
Zeka seviyemi mı ölçtün?
Tamam kızma ya

O kadar sinirliyim ki sana, hele o her cümle sonuna eklediğiniz kahkahalı emojiler ellerimin titremesine neden oldu.
Biraz daha karşılıklı alaya alırsanız beni yeterince şişip eski konularınızdan laf çakma çabası içerisine gireceğim.

Sen çok garip bir insansın yahu bu yorumuna şok oldum

Bak bir tane daha konum var. Bir de onu canlandır, ekstra emojilerle bezeye bezeye yorum yaz. Kadınlar kulubünde bile son lafı söyleme hastalığına yakalandığınıza göre bu hayat sizi çok ezmiş. Yazık.
Yalnız konuyu ben canlandırmadım bu birincisi. İkinci olarak burası istediğimiz yorumu terbiye ve ahlak sınırlarını aşmadığımız sürece herkese yorum yapma platformu. Üçüncüsü baktınız karşı taraftan düşüncelerinize zıt yorumlar yapıyor hemen şikayet ediyorsunuz hiç problem değil ceza almam sonuç itibari ile ben küfür, hakaret birşey yazmadım

evet bazi erkekler boyle seyler yapiyorlar. ozellikle yasi kucuk olan ya da sesi cikmayan kadinlara. el sakasi adi altinda. sevmiyorsaniz tepki koyun. en sinir oldugum davranis. evet evlendikten sonra kesiliyor ayrica.

Sinirlenme bünyeye zarar
Senin iyiliğin için söylüyorum
Banlaninca gel biz senle 19.yuzyila gidip orda kalalım
Yada şöyle yapalım bak gel bizim hacihusreve bir kahve içelim

Aha gene müthiş bir yorum hiç şaşırtmıyorsun bazı insanlar var işte kimse onlara dokunmasın muhattap olmasın istiyor senin aksine, biliyoruz seni herkes sana dokunsun istiyorsun ama işte hayat dün annemlere gittim eşim annem babamla sarıldı öpüstü ben yapmadım neden çünkü hoşlanmıyorum bu kadar basit

o niyetle yapmamis mi :) ben en cok yasli amcalardan korkuyorum.

Hatta şunu da sorayım. Evli kadınların da başına geliyor mu bu durum? Yani el uzattığınız adam üstüne yanaklarını da tokuşturuyor mu size?

Evliyim ve evet arkadaşlarimla tokalaşip yanak yapariz. Tanimadigim, istemedigim veya samimi olmadigim insanlarla sarilmam veya yanak dokundurmam ama arkadaşlarimdan vs rahatsiz olmam ki eşim disinda temas seven bir insan degilim sevmem zirt pirt konuşurken karsimdakinin kolumu omzumu vs dürtüp durmasini. Sizinki de degisikmiş.

Yine de istemiyorsaniz vucut diliyle bunu gostermek zor değil. Tokalaştiginizda size dogru uzandigi anda elini hafifce kendisine itin ve biraz geri durun. (Sert degil.) Bu işe yariyor.
Yok tokalaşmakta istemem derseniz elinizi uzatmayin.

o niyetle yapmamis mi :) ben en cok yasli amcalardan korkuyorum.
Ben bağırdım direkt napıyosun amca diye. Belki tırsmıştır bilemem.
Ama sonrasında boş konuşup durduğu için hadsiz sandım sadece.
Beş dakikalık yoldu neyse ki. Ben de korkarım aslında yaşlı amcalardan ama bir nur yüzlü görünmüştü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…