- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.245
- 773
Yol arkadaşına sarılarak vedalaşman çok tatlı geldi bana yaBen otobüste tanıştıgim biriyle indiğimde sarılıp vedalaşmiştim , aklıma o geldievli bekar olmanla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı insanlar temas etmeyi severler konuşurken ederken, vedalasirken. Benim de iş arkadaşım ödül alsa ben de sarilirdim heralde bebek haberi almıştık iş yerinde bir erkek arkadaştan, tüm ofis sırayla sarıldık mesela çocuğa. Bana normal geliyor.
Sevmiyorsanız net olun, insanlara temastan hoşlanmadığınızi söyleyin. İlk söylediğinizde bozulurlar sonra alisirlar. Ben böyle durumlarda net olmaktan yanayım. Mesela ben de evlenen iş arkadasina altın/para takmaktan nefret ederim. Ama haraç keser gibi devamlı para toplanir. Her seferinde bahane bulana ya da az az para verene kadar gayet açık bir şekilde sevmediğimi söyledim, hatta dalgaya vurdum "prensip olarak kendi düğünüme çağıracak yakınlıkta olmadığım kimseye altın takmiyorum" diye. önce garipsediler. Sonra çalıştığım üç sene boyunca beni böyle konulardan hiç germediler:)
O yüzden hic kaçınmayın. Açık açık soyleyin^^
Kesin şikayetçisindir kesin.iki gün herkes uzak dursun bakalım ne oluyor yaa diye ne hâle geliyorsun.bu tarz şikayetlere hiç inanmıyorum valla.istemem yan cebime koy konuları.ne büyük dertler ne büyük dertler.bence evlenin evet evlenince insanlar yokmuşsun gibi davranıyor.Temastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.
Bekar olduğum için mi bu saçmalıklarla karşılaşıyorum diyorum bazen, evli olsam bu kadar rahat yapamazlar gibi geliyor. Hani böyle durumlarda ne yapılır? Tokalaşmaktan kaçınanlar gibi elimi göğsüme koyup sağol mu desem ne desem? Cidden sinir oluyorum.
Haklısın valla.sokakta karşılaşsak kimilerine selam bile vermeyeceğimiz insanlara dünyanın parasını ödüyoruz yok doğum günü, yok evlilik, yok çocuk, yok yeni iş ayağına.Ben otobüste tanıştıgim biriyle indiğimde sarılıp vedalaşmiştim , aklıma o geldievli bekar olmanla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı insanlar temas etmeyi severler konuşurken ederken, vedalasirken. Benim de iş arkadaşım ödül alsa ben de sarilirdim heralde bebek haberi almıştık iş yerinde bir erkek arkadaştan, tüm ofis sırayla sarıldık mesela çocuğa. Bana normal geliyor.
Sevmiyorsanız net olun, insanlara temastan hoşlanmadığınızi söyleyin. İlk söylediğinizde bozulurlar sonra alisirlar. Ben böyle durumlarda net olmaktan yanayım. Mesela ben de evlenen iş arkadasina altın/para takmaktan nefret ederim. Ama haraç keser gibi devamlı para toplanir. Her seferinde bahane bulana ya da az az para verene kadar gayet açık bir şekilde sevmediğimi söyledim, hatta dalgaya vurdum "prensip olarak kendi düğünüme çağıracak yakınlıkta olmadığım kimseye altın takmiyorum" diye. önce garipsediler. Sonra çalıştığım üç sene boyunca beni böyle konulardan hiç germediler:)
O yüzden hic kaçınmayın. Açık açık soyleyin^^
Adamlar asker arkadaşı gibi görüp sarılıyor demek ki bu arkadaşta ay ben çok seksiyim herkes bana yürüyor diye düşünüp içten içe seviniyor demek kiKesin şikayetçisindir kesin.iki gün herkes uzak dursun bakalım ne oluyor yaa diye ne hâle geliyorsun.bu tarz şikayetlere hiç inanmıyorum valla.istemem yan cebime koy konuları.ne büyük dertler ne büyük dertler.bence evlenin evet evlenince insanlar yokmuşsun gibi davranıyor.
Kesin şikayetçisindir kesin.iki gün herkes uzak dursun bakalım ne oluyor yaa diye ne hâle geliyorsun.bu tarz şikayetlere hiç inanmıyorum valla.istemem yan cebime koy konuları.ne büyük dertler ne büyük dertler.bence evlenin evet evlenince insanlar yokmuşsun gibi davranıyor.
Adamlar asker arkadaşı gibi görüp sarılıyor demek ki bu arkadaşta ay ben çok seksiyim herkes bana yürüyor diye düşünüp içten içe seviniyor demek ki
Teması bende sevmem duruşumu belli ederim kimse bana sarılmaya çalışmadı şimdiye kadar
Yakın arkadaşım falan degilseler
Ama öyle bir durum olsa da rahatsız olup seksist yaklasmazdim olaya
Tesettürlü değilim bekarım diye falan saçma sapan çıkarımlar da bulunmadım
Sistt sakin ol bakalım.Diğer konuda cahilliklerini yüzüne vurduklarım, eski konularımı bulup "sana bakmazlarsa o zaman da ilgisizlikten çıldırırsın" gibi kendilerine has özellikleri tarafıma atfetmişler. Kocasız yapamayan, üstüne aman kocişkom terk etmesin diye çocuğun sorumluluğunun tamamını üstüne alan sizsiniz. Lütfen herkesi kendiniz gibi kalitesiz sanmayın rica ederim.
Diğer konumu da aktif hale getirin, oradan da laf sokmaya çabalayın. Tipik varoş davranışları.
Valla insanlara sınırınızı koyamıyorsunuz demek ki ben izin vermesem kimse bana gelip sarılamaz. Bir kere üslubunuz çok yanlış bu ne böyle sürekli bir ağzı bozmalar falan siz hiç normal insanlar gibi düzgünce tartışamıyor musunuz? Bence zaten sizinle hiçbir erkek ikili ilişki kurmaz hani isterseniz ortalığı yakın sevgili istiyorum diye olmazlar böyle birini ne yapsınlar. Tamam yeri geliyor herkes ağzını bozuyor ama sizin gibi devamlı olmuyordur istisnalar dışında tabi ki.Diğer konuda cahilliklerini yüzüne vurduklarım, eski konularımı bulup "sana bakmazlarsa o zaman da ilgisizlikten çıldırırsın" gibi kendilerine has özellikleri tarafıma atfetmişler. Kocasız yapamayan, üstüne aman kocişkom terk etmesin diye çocuğun sorumluluğunun tamamını üstüne alan sizsiniz. Lütfen herkesi kendiniz gibi kalitesiz sanmayın rica ederim.
Diğer konumu da aktif hale getirin, oradan da laf sokmaya çabalayın. Tipik varoş davranışları.
Sistt sakin ol bakalım.
Hemen hakaret değil mi?
Sen hakaret etmeden kendini savunamiyor musun feminist hanım.
Bak gerçek feministler sana kızar bu konuda benden söylemesi.
Kocasız yapamayan derken erkeksiz yapamam cinsellik yaşamak için rahat rahat çocuğumu eski eşime bırakırım vicdanım rahat olur diyen bir kadın mı bana kocasız yapamazsın diyor bu ne yaman çelişki?
Eskiden platonik olduğun senle ilgilenmemis üstelik de şu an evli olan adamdan msj alınca heyecan yapıp koştur koştur buralara konu açan pelin hadi şimdi hadi
Gerçekten sen çok düzgün ilişkiler yaşamak istiyorsun ama üzgünüm o iş yaş
Valla insanlara sınırınızı koyamıyorsunuz demek ki ben izin vermesem kimse bana gelip sarılamaz. Bir kere üslubunuz çok yanlış bu ne böyle sürekli bir ağzı bozmalar falan siz hiç normal insanlar gibi düzgünce tartışamıyor musunuz? Bence zaten sizinle hiçbir erkek ikili ilişki kurmaz hani isterseniz ortalığı yakın sevgili istiyorum diye olmazlar böyle birini ne yapsınlar. Tamam yeri geliyor herkes ağzını bozuyor ama sizin gibi devamlı olmuyordur istisnalar dışında tabi ki.
Hakaret değil tespit demiştim. Çingeneler de bir şeye sinirlendiklerinde cümlelerin sonunda hahayt falan derler, histerik kahkahalar atarlar. Gerçek hayatta emoji yok ya ondan.Hakaret: bir kimseye, bir şeye karşı kullanılan küçültücü söz ya da aşağılayıcı, küçük düşürücü davranış, onura dokunma, onur kırma.
Tespit: bir durumu kuşkuya yer vermeyecek bir biçimde gösterme, belirleme, saptama
İkisi arasındaki farkı anlaman için ve senin yaptığının 1.sıradaki olduğunu idrak edebilmen için açıklayıcı bir şekilde yazdım. İşinize gelmediği için hemen hakarete başvuruyorsunuz cahil diyorsunuz burada ki herkese fakat emin olun sizden daha zeki laf attıklarınız. Kuyruğunuza basıldığı için hemen hakaret ne kadar çirkin cıkcıkcık feminist birine hiç yakışmıyor böyle şeyler
Hakaret etmeden kendinini savunamiyor arkadaş.Ingilizcasi çok iyi olduğu için Türkçesi biraz zayıf kalmış o kadar olurHakaret: bir kimseye, bir şeye karşı kullanılan küçültücü söz ya da aşağılayıcı, küçük düşürücü davranış, onura dokunma, onur kırma.
Tespit: bir durumu kuşkuya yer vermeyecek bir biçimde gösterme, belirleme, saptama
İkisi arasındaki farkı anlaman için ve senin yaptığının 1.sıradaki olduğunu idrak edebilmen için açıklayıcı bir şekilde yazdım. İşinize gelmediği için hemen hakarete başvuruyorsunuz cahil diyorsunuz burada ki herkese fakat emin olun sizden daha zeki laf attıklarınız. Kuyruğunuza basıldığı için hemen hakaret ne kadar çirkin cıkcıkcık feminist birine hiç yakışmıyor böyle şeyler
Şimdi de çingene mı oldukHakaret değil tespit demiştim. Çingeneler de bir şeye sinirlendiklerinde cümlelerin sonunda hahayt falan derler, histerik kahkahalar atarlar. Gerçek hayatta emoji yok ya ondan.
Bizde onu diyoruz arkadaşa müsaade etmese kimse yapmaz zorla gel ben sarılıcam tokalaşıcam mı demeyeceğine göre demek ki insanlara sınır koymadığı için böyle bir durumla karşı karşıya kalıyor.Görgü kurallarından bir haber erkekleri sevmem kadın elini uzatmadan erkek uzatmamali.... görgüsüz kaba insanlar ....
Bende temastan hoşlanmam ve buna müsade etmem...istemediğiniz bir şeye sizde müsade etmeyiniz lütfen
Ben size hakaret dediniz demiyorum yaptığınız hakaret ama kendinizce yaptığınızın ne olduğunu bilmediğiniz için yaptığınızın ne olduğunu anlamanız için yazdım fakat siz yine anlamamışsınız çok farklı bir şey yazmışsınızHakaret değil tespit demiştim. Çingeneler de bir şeye sinirlendiklerinde cümlelerin sonunda hahayt falan derler, histerik kahkahalar atarlar. Gerçek hayatta emoji yok ya ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?