rahatsızlık veren arkadaşım

Ben size başka yorum yazmicam, gelme diyin çok basit, gelme.

Arkadaşımin teyzesinin başına gelmişti. Teyzenin, ayni sizin gibi günlerce gelip kalan bir arkadaşi vardı,
başta onun da eşi bu durumdan rahatsızdi,
teyze kadini kırmamak adina birşey diyemiyordu,
sonunda işler çok pis biyere gitti,
eşi ve arkadaşi arasinda bir yakınlaşma oldu ve kadın boşandı.

Sorun sizde, arkadasta degil.

Var .. çok etkili . Her gün kapı eşiğine beş kez diceksiniz . Not alın yazıyorum . Yallah xxxxx yallah , kış kış xxxx kış kış

Ayy bı dakika bunu yeni okudum 40 gün muuu ay Allah aşkına kırılsın nedir yani . Kocam istemiyor kusura bakma de bitsin gitsin yahu. 38 yaştan bildiriyorum birileri kırılmasıncilik doğru adımlar atmanızı engeller .kırmadan da sınırlarınızı çizip koruyabilirsiniz. Ki kırılmak isteyen her türlü de kırılır .ona da yapacak bir şey yok ay 40 gün ne ay

evli çiftin evinde 40 gün kalan hadsiz arkadaşın yüzüne tükürmek gerek. 40 gün değil 4 gün bile çok. Hiç böyle şey duymadım. Bu kadın kocanla aynı banyoyu kullanıyor giyniyor ediyor belki özel günü vs var. Ne rezalet bir durum.

Çevrenizde çirkef biri yok mu yüzüne yüzüne hadsiz, git evden desin kadına.

Arkadaşın evli barklı adamın yanında 40 gün kalacak kadar utanmaz biti ise,dikkatli ol eşine göz koymuş bile olabilir.yada bi kıvılcım yakınlaşma olabilir çünkü bu arsızlık 40gun nedir.kardesimde kalamam 2gun

Gelme diyeceksiniz, küseceksiniz! başka misafir varken bile geldi ne demek hanımefendi siz iyi misiniz zorla mı giriyor

Bir komşum vardı zırt pırt kapımı çalar saatlerce otururdu. Sürekli dışarı çıkalım gezelim yemek yiyeyim demeler tabi hesaplar bende. Anahtarım ondaydı çünkü yurt dışında yaşıyorum ve bir gün çat kapı geldim evime ne göreyim evimi depo olarak kullanmış evine sıgmayan eşyalarını ve balkonumada çiçek vs ne varsa yerleştirmiş ve temizlik eşyalarımı da kullanmak için almış. Sabrımın da bir sınırı var tabi. Anahtarımı aldım ve araya mesafe koydum. Bazen insanlara sınır koymak gerekiyor bence açıkça söyleyin. Siz bozulacağınıza o bozulsun

Evimde aylarca kalabilecek kişiler ancak eşimle benim birinci derece aile yakınlarımızdır.
Arkadaşlık böyle bir şey değil.
Evli çiftin evinde bu kadar uzun süreli misafirlik de doğru değil.
Yüzyüze söylemek zor geliyorsa bir mesajla bundan sonra evinizde yatılı ağırlayamayacağınızı yazın, bitsin bu tuhaf arkadaşlık.

Kusura bakma yatili misafir kabul etme konusunda esimle tartistik ve artik kabul edemiyorum diyeceksiniz duaya gerek yok

O nasıl arkadas evinize gelip o kadar uzun süre kalıyor hayret ettim. Bunun sebebi de sizsiniz belli ki

Ben böyle şeylerde eşimi bahane ediyorum.
Mesela “canım biz biraz tartıştık üst üste aileler geldi annem bir süre kaldı eşim çok rahatsız oldu çok misafir geliyor vb diye sorun çıkardi şu an ev durumumuz hiç uygun değil üzgünüm” diyorum veya sizin için “canım biz biraz sorun yaşıyoruz aramız limoni durumumuz pek iyi değil bir sonraki sefere buyur gel insallah” gibi bir şey olabirlir

Bende sizin gibiyim gelme diyemem bahane buliyorum her sefer

40 gun dimi dogru anladim.evli ciftin evinde ne kocanin arkadasi ne kadinin arkadasi kalabilir. Olmaz. Aykiri. Ben evime cift gelmeyenleri cok kabul etmiyorum.cok zorda kalan varsa o sehre gelen varsa tek basina gelen atiyorum gorev icin veya hastane isleri icin gelen varsa yardimci oluyoruz esimin erkek arkadasi gelirse ben yemeklerini yapiuorum hazirliyorum kendi anneme geciyorum.benim kiz arkadasim gelirse esim annesine geciyor. Tabi kalacak olanlar icin soyluyorum.kaldiki bende misafir anlayisi yoktur hoslanmam boyle seylerden. Asiri mecbur kalmam gerek. Sizinki bastan basa yanlis. O kiz evinizde hicmi duş almiyor bir koltukta uyuyakalmiyor. Sen uyursun atiyirum on iki ye kadar. Sabah eşin erken kalkmistir kiz arkadasin erken kalkmistir.once kahvaltilar beraber yapilir sonrasini anlatmayayim istersen..... Bir olur iki olur ucuncide patlarsin haberin olsun.neler dönüyor bu dunyada.aykiri davranmayacaksin aykiri isler yapmayacaksin hos degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…