- 13 Mart 2023
- 96
- 223
- 8
- 27
- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
-
Ben size başka yorum yazmicam, gelme diyin çok basit, gelme.İşte eşim seviyor ses çıkarmıyordu ama oda artık çok. Rahatsız ve kızıyor sürekli sürekli geleyim kalayım bni bırakın bni alion arabayla havasında çok kere eşimin rahatsız olduğunu dile getirdim son çare artık Allah a dua edicem gelmesin aslında kayınvalidem annemde bnde kalio onlar varkende geliyor
Sorun sizde, arkadasta degil.Söylemedik lafla karışık hissettirdim de eşimle sorun yaşıyorum dedim ama mesela yarın grlcem kalırım diyor 40 gün kalıyor gidecekse eşim rahatsız oluyor artık kırmak istemiyorum ama uzaklaşın istiyorum çok kez işimiz varda dedik çalışıyorum biz evde olmuyoruz da dedim hatta başka aile olarak misafirlerim geldi yer yoktu evde ama yinecikil geldi
Esimin arkadasi gelip 40 gun kalsa esi de arkadasi da evden kovarim.Kırk gün eşim rahatsız oluyor artık onla kötü oluyorum bu yüzden arada kalıyorum
Var .. çok etkili . Her gün kapı eşiğine beş kez diceksiniz . Not alın yazıyorum . Yallah xxxxx yallah , kış kış xxxx kış kışMerhaba arkadaşlar ben evime sürekli surekli. Gelen aileme çevreme artık rahatsızlık veren bir arkadaşımı kırmadan etmeden uzaklastirabilecegim bir dua esma oneri varmı kırmak istemiyorum ama artık eşimle kötü olmaya başlıyorum bildiğiniz bir dua öneri varmi
Ayy bı dakika bunu yeni okudum 40 gün muuuSöylemedik lafla karışık hissettirdim de eşimle sorun yaşıyorum dedim ama mesela yarın grlcem kalırım diyor 40 gün kalıyor gidecekse eşim rahatsız oluyor artık kırmak istemiyorum ama uzaklaşın istiyorum çok kez işimiz varda dedik çalışıyorum biz evde olmuyoruz da dedim hatta başka aile olarak misafirlerim geldi yer yoktu evde ama yinecikil geldi
Merhaba arkadaşlar ben evime sürekli surekli. Gelen aileme çevreme artık rahatsızlık veren bir arkadaşımı kırmadan etmeden uzaklastirabilecegim bir dua esma oneri varmı kırmak istemiyorum ama artık eşimle kötü olmaya başlıyorum bildiğiniz bir dua öneri varmi
40 günmüKırk gün eşim rahatsız oluyor artık onla kötü oluyorum bu yüzden arada kalıyorum
O nasıl arkadas evinize gelip o kadar uzun süre kalıyor hayret ettim. Bunun sebebi de sizsiniz belli kiSöylemedik lafla karışık hissettirdim de eşimle sorun yaşıyorum dedim ama mesela yarın grlcem kalırım diyor 40 gün kalıyor gidecekse eşim rahatsız oluyor artık kırmak istemiyorum ama uzaklaşın istiyorum çok kez işimiz varda dedik çalışıyorum biz evde olmuyoruz da dedim hatta başka aile olarak misafirlerim geldi yer yoktu evde ama yinecikil geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?