Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Bende yiyorum çok cnm istiyor.korkuorumda bir yandan bisi olurmu die.size sordum.bazende yediğinde sanki karnimda hafif batıklar oluyor.onami yoruyorum bilmiorum.

Bence de senin ki psikolojik :) Sürekli yatmaktan herşeyi takar olduk :) kalsiyum değeri yüksek olduğu için faydası olur zararı olmaz. Ama en güvenilir ambalajli dondurmaları tercih et bence.

Merhaba , başlığı görünce yazayım dedim lütfen yardım edin kızlar , ben geçen perşembe ayrıntılı ultrasona girdim bebeğim çok iyi şükür yalnız doktor üstten ultrasonla rahmime bakıp erken Doğum riskin var dedi , ve bir ölçüm yaptı 5,44 mm yazıyor ultrason kağıdında vajinadan progestan yazdı , dinlen felan da demedi , yüzmeyi sordun yüzebilirsin dedi . Bu ölçüm tehlikeli değil mi ? Kafam çok karışık ne olur yardım edin

5,44 mm derken 5 cm mi yoksa 0.5 cm mi. Bence sen iyi bi doktora hiç vakit kaybetmeden git ve net bi şekilde öğren. Benim 1.5 cm ve aylardir yatıyorum. Senin 5 cm se sknti yok zaten ama 5,44 mm 0.5 cm oluyosa dikiş atılabilir sana ve devamlı yatman gerekir. Bence hiç vakit kaybetme özele git hemen öğren

5,44 mm bak bunda hata yoksa yani virgül eğer doğru yerdsyse rahim agzi uzunlugun 0.5 cm oluyo ki bu çok riskli verdiği ılaclari kullan ama hemen daha iyi bi doktora da görün. Umarım virgulun yeri yanlıştır yada doktor yanlış olcmustur

ultrason cihazı doğru ölçmüştür ama belkide o uzunluk başka bir yerin , haftaya tekrardan doktora gideceğim kafam çok karışık teşekkür ediyorum cevap verdiğin için. Allah bebeklerimizi korusun sağlıklarıyla gelsinler.

Ben iyiym cnm çok şükür şu an bir sorun görünmüyor. Sen nasilsn :)

Valla bende iyiyim şükürler olsun.cuma kontrolm var.olumsuz bisi olmaz ısallh.yatmaya dinlenmeye devam ediyorum.

Bende aynı yarın 34 hafta olucak şükür Rabbime bu güne kadar geldik az daha disimizi skcaz.. doğumdan sonra da toparlanıp kpss çalışma planim var bu yatmanin acısı fena çıkacak:)

Canım kabızlık varsa zorlama kendini. Allah korusun rahim felan açılır. Kayısı ye bol bol. Ben sürekli erik ve kayısı kompostosu yiyorum çok şükür kabızlık problemim yok. Magnezyum da kullanıyorum o da sindirimi hizlandiriyormus. Benim doktorum sakin kabiz olma demişti.

Erkencianne sende mi kpss calisacan? Benimde öyle bir planım var iki çocukla biraz zor olacak ama kafaya koydum Allah in izniyle.

Aynen bende fena kafaya koydum sınava yaklaşık bir yıl var. Iyi kötü biseyler yapmam lazım erteledikce uzuyo çünkü. Çok istiyorum artık atanmak. Bu arada kabızlık içinde bende kayısı yiyorum bide kiraz da iyi geliyo

Evet cnm ben bu seneyi de kaçırdım. Haftaya pazar günü alan sınavım vardı ben şu an bingoldeyim sınav diyarbakir da. Doktor kesinlikle gitme dedi yolda dogurursun dedi. Anlayacağın seneye kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah. Iki çocukla biraz zor olacak ama inşallah basaracagiz.

Bölümün ney peki ? Benim sınavım iki yılda bir malesef geçen sene girdim okul bitince o zaman okul çocuk falan çok yorulmustum istedigim puanı alamadim. Bu sefer de iki çocuk var bakalım nasıl olacak :))

Benim hemşirelik ünv geçen sene bitti ama kpss 'den istedigim puani alamadım. Bu sefer de iki çocukla nasıl olacak çok merak ediyorum. Ama inşallah olur. Çok istiyorum çünkü. Sizin bölüm de çok iyi inşallah ataniriz inşallah... Rabbim bebeklerimizin kismetlerini nasip eder inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…