- 28 Mayıs 2017
- 169
- 118
- 18
- 30
Canim onlar farklı sehirdeler. Bi ablam var o da çalışıyor. Bi kız kardeşim var onun da stajı var gelemiyor. Anneme erkek kardeşlerim var bırakıp gelemiyor onları.Annen falan nerde cnm senin.kiz kardeşin falan yokmu...
Canim benimde usg de 27+6 dedi. Kilosu 1180 gr çok şükür. Gelişimi iyi dedi ama her an hersey olabilir dedi çok dikkat et dedi. Benim kaynanam ve KP yanımda ama cnm inan pek bi katkısı yok. KV 76 yaşında ufak tefek işleri yapıyor elinden geldiğince eşime saat 5 te geliyor geldikten sonra anca rahatliyorum. Oğlum çok ilgi istiyor sen daha iyi bilirsin bak kızinla bile ilgilrnemiyor sun. Çok zor bir durum 34 leri gorseydim süper olurdu. Allah yardımcımız olsun cnmCanım hiç canını skma ve yat. Ben 27. Haftamdan beri 1.5 cm le yatıyorum. Bu sefer belki biraz daha açılma olmuştur. Çünkü çocuk assada artık hissediyorum bunu. Sürekli yat. Mümkünse kalkma bile. Bugün alttan ve üstten muayenenin arasında ki farkı tekrar anladık iyiki gitmissin doktora. Yoksa biraz daha iyiyim diyip belki de çok dikkat etmezdin. Bir aydan fazla zamandır çocuğum benimle uyumuyo gece uyandığında yanında babannesi yada anneannesi oluyo ayağımda sallayıp uyutamiyorum kucagima gelmek istiyo alamıyorum. Evime sadece iki kere çıktım onda da hep lazım olan şeyleri alıp çıktım. Çok zor bi süreç bu. Ama yapacak biseyimiz yok. Canını asla skma. Bebegin büyüyo. Bu saatten sonra sen onu ne kadar karnında tutarsan o kadar kâr ve emin ol bu sana bağlı. Yer çekimine meydan okuycaz başka yolu yok. Rahat ol ve başkalarının sana yardım etmesine izin ver en azından bir kaç ay bunu yap ki sonra sen rahat et
Canim 2 haftada 1 kontrolum normalde yani doktor öyle söylemişti. Dikis için bişey demedi cnm. Bol bol yat dedi mumkunse kalkma dedi. Ağrı kanaman olursa muhakkak haberim olsun dedi.27+2 de benim 1150 gr di. Yani kilosu gayet güzel bana da çünkü haftası ile uyumlu demişti o zaman. Skma canını sen. Allah büyük sen her fırsatta ayaklarini yukarı kaldırarak yat. Yorma kendini. Kontrollerini iki haftada bir mi dedi nasıl olacak bundan sonra. Bide dikiş için bişey dedi mi
Inşallah cnm inşallah bende senin Haftalara gelebilirim. Insallah sende 37 den önce dogurmazsin :)33+2 canım. Alttan baktı. Insallah durur bakalim Allahtan hayirlisi artik bu kadar durmasi da bisey sukur Allaha. Insallah bir ay daha dayanır inşallah... sende korkma bak bende 1.5 cm le 27. Haftadan bugüne geldim Allah'a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?