Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Kızlar bu arada durumlar nasıl? Benim bugün biraz ağrım oldu ve sarı köyü kıvamlı sert akıntım oldu birkaç kez. Yarın kontrolum var ogleden sonra bakalım ne diyecek. Doktoru aradım randevu alamadım çok yoğunluk varmış. Ogleden sonra artık sıra bekleyecem.

Enfeksiyon varsa ondan olmuştur o akıntı canım. Ben dün gittim doktora devlete 35 haftalik oldu 2700 olmuş dedi. Ama ben doktora pek guvenemedim bir dakika sürmedi ölçüm yapması şak şak baktı söyledi. Rahim ağzın falan iyi dedi bide 1.5 cm olan rahim ağzına.. o yüzden haftaya çarşamba olan randevuyu dört gözle bekliyorum

Kızım için aslında endiselenmiycem de işte çevre de böyle bi çocuk olunca bide kıyas olunca insanın canı sklyo. Yoksa 2 yasinda sonuçta daha küçücük çocuk.. bakalım hayırlısı biraz daha bekliycez :)

Canim hiç kafana takma. Her çocuk ayrı bende önce çok taktım kafama artık pek takmıyorum. Özellikle hamile kaldıktan sonra yeterince de ilgilenemeyince biraz da pimpirikli olmaktan vazgeçtim. Gerçekten her çocuk farklı.

Aynen cnm devlette ki doktorlar öyle. Bende 2 hafta önce gittim adamın bakmasi ölmesi saniyeler sürdü. 1 dk surmemistir. Benim doktorum alttan ölçüm yapar bu karından baktı direk. Bana dediği şey seni sık sık görelim dedi 2 hafta sonra gel dedi. Hiç guvenmedm. Ben zaten her hafta kendi doktoruma gidiyorum.

Mrb kızlar.bence doktor haftasına gire iyi demiştir rahim ağzına.cogu gitti azı kaldı erkenciannenin.benm şükürler olsun pek ağrım olmuyor.ama 2 gündür vajinaya tepio.o beni biraz rahatsz ediyor.bende yatiorum hep napim.gecen hafta doktora sordum assaya tepmesi sakincalimi die.rahim.agzi uzunluğun iyi bisi olmaz dedi.bende yarın hem iğne vuruncm hemde bi kontrol olum diorum.birde sizin ilk çocuklarınızın erken doğmasının sebebi yine rahim ağzı kisaligimiydi?

35+2 yim bugün çok şükür artık korkmuyorum eskisi kadar ama yinede dursun biraz daha. Hafta ilerledikçe sadece alt tarafa değil heryere bas ki yapacak kaburgalarima kadar geriniyo hanfendi ayağını uzatiyo bende tutuyorum onu :) büyüdükçe biraz daha zor oluyo tabi geceleri bi sağ bi sol dönmekten uyuyamiyorum bile inşallah bebeklerimize sağlıcakla kavusuruz :)

Oluyodu canım benim suan baş aşağı durduğu için genelde elleri ile itiyo onu da yanlarda hissediyorum. Ama haftası küçük ken çok oluyodu o :)

Sağol cnm. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. Insallah hepimiz zamanında bebeklerimize sağlıcakla kavusuruz :)

Kızlar bugün kontrolum vardı. Rahim ağzım 20 mm olmuş. Geçen haftaya göre daha iyi çok şükür. 30+4 olduk. Bebeğim 1510 gr olmuş.

çok sevindim canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

Aminn cnm insallah. Senin kardeşin nasıl cnm? Inşallah sorun yoktur. Bu arada benim hunilesmenm hala da varmış. Doktor doğuma kadar da geçmez dedi.

Şimdi onunla konuşuyodum canım =)
Durumu iyi çok şükür, yatmaya devam..
Hunileşme kalmamış, ama doktor yine de yatırıyo,
progestan içiyo her gün..

Kızlar mrb bugün yine gittim muaneye.bebegin kilosu 1250 olmus.yani geçen hafta 1000 'di.bir haftada 250 gr almış.sizce nasıl.27 haftaligim.

Canım kilosu çok iyi bence. Bak ben 30 haftalığm 1510 du dün. Böyle devam ederse iyi rahim ağzını kaç olctu cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…