- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Canim hiç kafana takma. Her çocuk ayrı bende önce çok taktım kafama artık pek takmıyorum. Özellikle hamile kaldıktan sonra yeterince de ilgilenemeyince biraz da pimpirikli olmaktan vazgeçtim. Gerçekten her çocuk farklı.Kızım için aslında endiselenmiycem de işte çevre de böyle bi çocuk olunca bide kıyas olunca insanın canı sklyo. Yoksa 2 yasinda sonuçta daha küçücük çocuk.. bakalım hayırlısı biraz daha bekliycez :)
Aynen cnm devlette ki doktorlar öyle. Bende 2 hafta önce gittim adamın bakmasi ölmesi saniyeler sürdü. 1 dk surmemistir. Benim doktorum alttan ölçüm yapar bu karından baktı direk. Bana dediği şey seni sık sık görelim dedi 2 hafta sonra gel dedi. Hiç guvenmedm. Ben zaten her hafta kendi doktoruma gidiyorum.Enfeksiyon varsa ondan olmuştur o akıntı canım. Ben dün gittim doktora devlete 35 haftalik oldu 2700 olmuş dedi. Ama ben doktora pek guvenemedim bir dakika sürmedi ölçüm yapması şak şak baktı söyledi. Rahim ağzın falan iyi dedi bide 1.5 cm olan rahim ağzına.. o yüzden haftaya çarşamba olan randevuyu dört gözle bekliyorum
Kızlar bugün kontrolum vardı. Rahim ağzım 20 mm olmuş. Geçen haftaya göre daha iyi çok şükür. 30+4 olduk. Bebeğim 1510 gr olmuş.
Aminn cnm insallah. Senin kardeşin nasıl cnm? Inşallah sorun yoktur. Bu arada benim hunilesmenm hala da varmış. Doktor doğuma kadar da geçmez dedi.çok sevindim canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
Aminn cnm insallah. Senin kardeşin nasıl cnm? Inşallah sorun yoktur. Bu arada benim hunilesmenm hala da varmış. Doktor doğuma kadar da geçmez dedi.
Iyi cnm çok sevindim yaa. Rabbim sağlıcakla doğuma yi nasip etsin.Şimdi onunla konuşuyodum canım =)
Durumu iyi çok şükür, yatmaya devam..
Hunileşme kalmamış, ama doktor yine de yatırıyo,
progestan içiyo her gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?