- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
teşekkürederim :)geçti çok sükür :)
gecmiş olsun ..yanlız ben ignenin kullanıldıgını duymadım hiçççç..size igne mi vurdular özelde mi yaktırdınız....
İlişki sırasında yanma ya da acı duyma, ilişkiden sonra kan gelmesi bendeki sorunlardı.Bana önce ilaç verilmişti saırım o zamanlar henüz yara değildi.Ama sonra ilaç fayda etmedi ve yaraya dönüştü.
İyileştirilmeyen enfeksiyon ve iltihaplarda zamanla yaraya neden olabilir.
Bir de rast gele kayganlaştırıcı kullanıldığı zamanda oranın doğal hali bozuluyor ve önce enfeksiyon zamanla yara oluşuyormuş.
Yara kendinden geçmez bence sendeki sadece küçük bir tahriştir belki canım ya.Çünkü hafif yaralara ilaç tedavisi, onda sonuç alınamayanlar ve büyük yaralar için yakma ve dondurma öneriliyor.Sanmam yani ilaçsız kendi kendine geçeceğini.
canım geçmiş olsun sana siimir yapıldımı onda yarayla ilgili bişey cıktı mı yoksa temiz mi çıktı.bendede yara var ama simirim temiz diye dondurmuyolarÖnümüzdeki pazartesi bende dondurmaya gidicem,yakılması tavsiye etmedi dr..um..
Sizinle paylaşırım,korkuyorum ama napim,gitmem lazım,ilerde başka şeyler olabilir..:bbo:
Slmlar..herkese çok geçmiş oldun,tabiki banada..kafamçokkarıştı
Dün yaramı dondurttum,sadece 5 dk. sürdü,canım hiç yanmadı,yanlız o alet varya alet..ıyy onu çıkarırken canım yandı,benim yaram büyüktü ama temiz bir yaraydı,iltihap ,kanama v.s. hiç olmuyordu..dr. derin ve iltihaplı bir yaran yok dedi..2 ay sonra kontrole gidiyorum...yanlız çok fazla sıvı geliyor sonrasında..nerden geliyor anlamadım..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?