Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

daha önceki sorularıma cevap gelmedi ama bir soru daha.. yakma ve dondurma tedavisi ile bahsettiğiniz yaralar siğil mi rahim içinde değil de dışında mı?

merhabalar, bendede yara varmış.9 aylık veliyim. salı günü doktora gittim. bebek istediğimden kontrol için gittim yara çıkınca ve dr dediğine göre kanallarımı dahi tıkayabilirmiş yara çok korktum.iğne antibiyotik ve fitil verdi . düzenli kullanıyorum.
dr dediğine göre bekarlıktan beri varmış bu yara bende. akıntım vardı. kasık ağrıları da vardı ama ben üşüttüğüden sanırdım önemsemedim.
son gittiğim dr den önce başka bir doktora simir testi için gittiğimde yaramın olduğunu ancak birleşmeden ( 1 ay kadar birlikte olamadık korkumdan ) dolayı olduğunu eşimden dolayı olduğunu söylemişti. iki dr farklı şeyler söyledi.
hangisi doğru bilemiyorum . tek dileğim bu yaranın bebeğim olmasına engel olmaması

dr bana bekarkende yaran varmış dedi yeni değil dedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan varmı?

slm arkadaşlar yara nasıl bişey acaba bende polip varmış dr anlayabilmem için et dedi yarada et gibi bişeymi

slm arkadaşlar. CıSEM001 in dediği gibi yara nasıl biişeyy. bende bugün doktora gitimm. usg testinde herşeyim normal olduğu fakat rahim ağzında 6 mm lik bi kist olduğuu çıktıı. ama doktor pek önemli bişey değill sorun teşkil etmezz dedii. bu dediğiniz şeyle aynı şeymi arkadaşlar. farklıysada aranızda benim gibi olan varmıı.

Dondurtma ve yakman işleminden sonra 1 ay ilişki yasaktır evt,dr. banada söledi,Hatta biokadin fitil verdi,zaten o fitili kullanırken ilişkiye girmek mümkün değil,sabaha kadar uyuyamassınız..kafamçokkarıştı

Yara,siğil,kist aynı şeyler değil tabi..benimki rahim içinde ki yaraydı..

happyfinito hiç üzülme olur tabiki bebeğin ama dr. un ilikşi ile yara olmuş demesi çok saçma..o yüzden herksde her daim yara olurkafamçokkarıştı Yara ile bebeğin olmaması gibi bir durum olamaz,dr. bende yarayı görünce benim o zaman bebek beklentim vardı,muhim değil doğumdan sonra dondururuz engel değil dedi..hoş bebekde yokmuş yakafamçokkarıştı Benim spiralden olmuş arkadaşlar..kafamçokkarıştı

Amin canım,yanlız benim 6 yaşında oğlum var,2.ciyi düşünmüşdük o zaman ama olmadı zaten şuan düşünmüyorum ..

İlaç ve fitiller bitince tekrar kontrole gidersin zaten,gelişmeleri bizede yazarsın..
Hayırlısıyla bebeğinde olur:)

:çok üzgünüm: Ya ben çok korkuyorum.yaklaşık 3 ay önce düşük yaptım.Kontrole gittiğim esnada doktorum rahim ağzında kocaman bi yara olduğunu söyledi. kafamçokkarıştı Haftaya gel dedi ama 3 ay geçti gidemiyorum korkudan.Doğumda bu kadar korkmamıştım püfff adet bittikten 10 gün sonra kanamam tekrar başlıyo sanırsam yara yüzünden püfff bi cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:

Hiç acımıyor korkmayın sakın,hele dondurma işlemi yaparken hissetmiyorsunuz bile..başka şeyler çıkmadan git derim..yaranda büyükmüş benimde büyüktü ama uzun sürmedi sadece 5 dk. o kadar..geçmiş olsun..
Bende korkuyordum,ben doğum sonrası o jineo. masasından dan düşen ve 4 saat o masada kalan biri olarak sana bunları söylüyorum düşün yani..
Düşme sebebimde şu;dr.cuçu yok,ben doğumu yapınca bebeği alıp gittiler,o sırada karnıma bakim kalmışmı acaba diye kalkmaya çalışırken düşmüşüm,e tabi tansiyon sıfır kansızlık var..4 saat kendime gelemedim..hep bayıldım .. :)))))))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ben yaramı mayıs ayında dondurtmuştum 1 hafta arayla iki kere geçen hafta dr a gittiğimde yaran azıcık açılmış dedi, bendde ya ben yaptırmak istemiyrum ama dedim, o da tmm sen hamile kal doğumdan sonra donduruuruz demişti. demek hamileliğe engel değil deim, biz korunmasız 1 yılı geçti hamile kalamıyorum 6 yaşında kzıım var,
dün ililşkiden sonra(21.gündü bu arada) sabah baktım spermlerle karışık pembe su gibi akıntım olmuş, korktum neden oldu die. bi fikri olan var mı. c.tesi dr.uma gidicem o zaman sorarım ama benim gibi bir durum yaşayan var mı,
bebek düşünüyoruz belkide bu ay tuttu derken günüme 6-7 gün varken böle bişi olması sizce neden , hamilelik ihtimalim kalktı mı ??? şimdiden teşekkürler

arkadaslar bende 2 yil once yara tespit edilmisti ve dondurdum. 1 yil sonra kontrole gittigimde doktor kucuk bir yara daha olustugunu soyledi ve ilac verdi. Doktorumun dedigine gore bu yaralar enfeksiyonlar soonucunda tekrarlayabiliyormus. yara cok buyuk olmadigi surece normal bisey , genel temizlik kurallarina dikkat et dedi . idrar yolu enfeksiyonu icin bitkisel bir ilac verdi ,6 ay sure ile kullanmak icin ve beni seneye gorusmek uzere gonderdi. Aranizda yarasi bu sekilde tekrarlayan var mi???

Merhaba, nette dolaşırken tesadüfen buldum burayı ve hemen üye oldum.. Tabiki tasadüf olayıda yaradan kaynaklandı...

Bayagıdır okuyorum yazdıklarınızı..Ben tam üç defa yara yaktırdım, doktora en son gittiğimde ki her yıl düzenli giderim, 4.defa tekrarlarsa almak zorunda kalırız demişti ama umarım rahim değildir.. Ve korktuğum başıma geldi.P.tesi doktora gittim ve yine yara var dedi , tahliller çıksın öyle görüşelim dedi 16 temmuzda pelvik ultrason var ondan sonrada sonuçları gösterecegim..

Yalnız yara yaktırırken hiç bir doktor bana çocugun olmaz felan demedi..Kısırlık oluştugunu felan netten okudum..Benim 9 yaşında bir kızım var fakat eşimden ayrıyım tekrar evlenmeyi ve çocugumun olmasını istiyorum ve sanırım bu gidişle zor görünüyor..Benim yaraların ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlarımın sonu yok hep bünyen yapıyor diyorlar..

Şimdi ise yaktırmadan değilde alıştım nasıl olsa,alacağım cevaptan çok korkuyorum..Paylaşmak istedim...

meraba arkadaşım ya sanada sorayım sordum kaçkere kimse cvp vermedi sen bari cvp ver yara nasıl bişey kist gibimi etmi nasıl sakın gülme nolur benim dr.um bende polip olduğunu söyledi öyle bişeymi

meraba arkadaşım ya sanada sorayım sordum kaçkere kimse cvp vermedi sen bari cvp ver yara nasıl bişey kist gibimi etmi nasıl sakın gülme nolur benim dr.um bende polip olduğunu söyledi öyle bişeymi

canım yara kist polip v.s den farklı bir durum

yara görsel resimleri google arattırırsan görürsün,

rahmin ağzında erozyon oluşuyo, yani böle kızarıklık. buna yara deniliyo canım

Canım gülünecek birşey yok neden güleyim ki..Gerçi arkadaşlar cevap vermiş..Googleden rahim ağzı yarası diye arat resimlide görürsün..Geçmiş olsun...

Canım gülünecek birşey yok neden güleyim ki..Gerçi arkadaşlar cevap vermiş..Googleden rahim ağzı yarası diye arat resimlide görürsün..Geçmiş olsun...

sağol canım baktım benimki içte rahimde polip olabilir dedi dr onada baktım ama kesin değil gerçi hamileliği engelliyomuş bizde aylardır korunmuyoruz ama olmadı nasip tabiki Rabbim herkese nasip etsin

yara sorunu bendede var ama çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yencem bilmiyorum az olsa iyi ama tamamen sarmış 7 senedir bir türlü cesaretimi toplayamadım.

cnm korkmana hiç gerek yok bende senin gibi korkarak gittim ama mecbur yakılması gerekiodu bayağı büyüktü sonuç olarak yaktırdım ve çok rahatım hiç acıda hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…