- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
dr bana bekarkende yaran varmış dedi yeni değil dedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan varmı?RAHIMDEKI AYARA DOGUMDa yada kurtajda oluşabılıyomuş arakdaşlr gecen yıl yara dondurrtum bnde dondurtma işlemindne 1 1bucuk yıl once kurtaj omuştum.kurtajdan beri ilşki sırasında kanama problemı cekıyoum çok sukur1yıldır bı sorunum yok
merhabalar, bendede yara varmış.9 aylık veliyim. salı günü doktora gittim. bebek istediğimden kontrol için gittim yara çıkınca ve dr dediğine göre kanallarımı dahi tıkayabilirmiş yara çok korktum.iğne antibiyotik ve fitil verdi . düzenli kullanıyorum.
dr dediğine göre bekarlıktan beri varmış bu yara bende. akıntım vardı. kasık ağrıları da vardı ama ben üşüttüğüden sanırdım önemsemedim.
son gittiğim dr den önce başka bir doktora simir testi için gittiğimde yaramın olduğunu ancak birleşmeden ( 1 ay kadar birlikte olamadık korkumdan ) dolayı olduğunu eşimden dolayı olduğunu söylemişti. iki dr farklı şeyler söyledi.
hangisi doğru bilemiyorum . tek dileğim bu yaranın bebeğim olmasına engel olmaması
Merhaba, nette dolaşırken tesadüfen buldum burayı ve hemen üye oldum.. Tabiki tasadüf olayıda yaradan kaynaklandı...
Bayagıdır okuyorum yazdıklarınızı..Ben tam üç defa yara yaktırdım, doktora en son gittiğimde ki her yıl düzenli giderim, 4.defa tekrarlarsa almak zorunda kalırız demişti ama umarım rahim değildir.. Ve korktuğum başıma geldi.P.tesi doktora gittim ve yine yara var dedi , tahliller çıksın öyle görüşelim dedi 16 temmuzda pelvik ultrason var ondan sonrada sonuçları gösterecegim..
Yalnız yara yaktırırken hiç bir doktor bana çocugun olmaz felan demedi..Kısırlık oluştugunu felan netten okudum..Benim 9 yaşında bir kızım var fakat eşimden ayrıyım tekrar evlenmeyi ve çocugumun olmasını istiyorum ve sanırım bu gidişle zor görünüyor..Benim yaraların ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlarımın sonu yok hep bünyen yapıyor diyorlar..
Şimdi ise yaktırmadan değilde alıştım nasıl olsa,alacağım cevaptan çok korkuyorum..Paylaşmak istedim...
meraba arkadaşım ya sanada sorayım sordum kaçkere kimse cvp vermedi sen bari cvp ver yara nasıl bişey kist gibimi etmi nasıl sakın gülme nolur benim dr.um bende polip olduğunu söyledi öyle bişeymi
canım yara kist polip v.s den farklı bir durum
yara görsel resimleri google arattırırsan görürsün,
rahmin ağzında erozyon oluşuyo, yani böle kızarıklık. buna yara deniliyo canım
meraba arkadaşım ya sanada sorayım sordum kaçkere kimse cvp vermedi sen bari cvp ver yara nasıl bişey kist gibimi etmi nasıl sakın gülme nolur benim dr.um bende polip olduğunu söyledi öyle bişeymi
Canım gülünecek birşey yok neden güleyim ki..Gerçi arkadaşlar cevap vermiş..Googleden rahim ağzı yarası diye arat resimlide görürsün..Geçmiş olsun...
yara sorunu bendede var ama çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yencem bilmiyorum az olsa iyi ama tamamen sarmış 7 senedir bir türlü cesaretimi toplayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?