- 1 Temmuz 2009
- 88
- 7
- 286
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Merhaba aranıza ilk defa katılıyorum 1,5 aylık evliyim benimde bazı sorunlarım var yardımcı olmanızı ve bildiklerinizi paylaşmanızı diliyorum
TeŞekkÜr ederİm canım.benİm eŞİmle İlk İlİŞkİm evlendİĞİmİzİn 2. GÜnÜ oldu.tabİ benİm korkum yÜzÜnden.ama eŞİmİmle 2 yıl Çıkarak ve Çok severek evlenmeme raĞmen İÇİme gİrdİĞİnde canım Çok yandı ve hızlıca İttİrdİm onu.kanamam geldİ Önce bİŞey yoktu kurtuldum sandım.fakat kanamam durmadı ve 2 dİkİŞ atıldı.dİkİŞİn dÜŞmesİnİ bekledİm 20 gÜn.sonra doktarun verdİĞİ kayganlaŞtırıcı İle 2 kere İlİŞkİye gİrdİk hatta az bİr kısmını İÇİme alamadım İÇ kısmında sankİ bİr yere dayanıyor gİbİ acı var gİrİŞtede yanma oluyor normal mİ? Bİrde İlİŞkİ bİtİmİnde menİ İle hafİf kanlı bİ akıntı gelİyor yaŞayan varmı yazarsanız sevİnİrİm.lÜtfeeeeeeeen
arkadaşlar sayfaların hepsini teker teker okudum ve ikilemde kaldım ben daha hiç doğum yapmadım bebiş için uğraşıyoruz dondurmakmı gerekiyor yoksa yakmakmı daha iyi perşembe günü dr a gideceğim dr yakacağız dedi rahim ağzındaki iltihabı alacağız dedi ama ben şimdi ikileme düştüm lütfen beni aydınlatın yarayı yaktırıpta hamiş kalan varmı aranızda ??????
kızlar ben yaktırmadım dondurdum.doktorum yakınca bi koku çıkıyor bayanlar tedirgin oluyor dedi ve benim acıya dayaıklılığım çok az dondururken hiç bi acı duymadım yaptıralı 10 ay falan olmuştur.bu sıralar kokulu bi akıntım oluyorsizce iltahap mıdır
bu sayfaya bu zamana kadar nden girmediğime şaşyorum bende de yara var 3 senedirnihmal ediyorum doktor büyümeden yaktırmalısın dedi. korkuyodum ama şimdi rahatladım.benim yaran doğumdan sonra olmuş
dikişlerim iltihaplanmış. d bana bu yarayı yaktırmadan hamile kalma demişti. normal doğum düşünüyosan yapamazsın dedi, hamile kalmayı düşünen arkadaşları uyarayım dedim. hamilelikte sorun olmuyomuş ama normal doğum olmazmış
umarım iltihap değildir, sende kaşıntı problemi oluyor mu??
Canım bazen oluyor ama tüyler çıkmaya başladığı zaman zaten normal değil mi kaşınması
Pazartesi günü doktora gidicem yara tekrarlamasında offf !Kahverengi bi akıntı ve kokulu
benimki tüylerle alakalı değil eminim çünkü sürekli oluyor, özellikle dondurma işleminden sonra daha da arttı umarım enfeksiyon falan değildir((
merhaba kızlar,bende yaklaşık 2 hafta önce mantar enfeksiyonu olmuştu.tedaviye başladım.Kontrole gittim muayene sırasında doktor yara var dedi,smear testi aldı.sonuc sonrası yakalım dedi.Başka doktora gittim,oda doğum düşük yoksa doğuştandır dedi.Kızarıklık ve yara için zalain krem fitil ve rivanol toz oturma banyosu verdi.Smear sonucum temiz çıktı,ama bu sefer başka doktorda doğuştan olmaz,cinsel yönden aktif kişilerde olur dedi,baktı küçük önemli değil.Şimdi yaktırma,doğum sırasında zorlanırsın ,doğum yaptıktan sonra yaktır dedi.;Anlamadım gitti,hangisi doğuru bilgi ? ayrıca şu oturma banyosunu kullanan var mı? Popom falan sapsarı oluyor yıkayıncada çıkmıyor,oraya sürerek uygulayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?