Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Merhaba aranıza ilk defa katılıyorum 1,5 aylık evliyim benimde bazı sorunlarım var yardımcı olmanızı ve bildiklerinizi paylaşmanızı diliyorum

TeŞekkÜr ederım canım.benım eŞımle ılk ılıŞkım evlendıĞımızın 2. GÜnÜ oldu.tabı benım korkum yÜzÜnden.ama eŞımımle 2 yıl Çıkarak ve Çok severek evlenmeme raĞmen ıÇıme gırdıĞınde canım Çok yandı ve hızlıca ıttırdım onu.kanamam geldı Önce bıŞey yoktu kurtuldum sandım.fakat kanamam durmadı ve 2 dıkıŞ atıldı.dıkıŞın dÜŞmesını bekledım 20 gÜn.sonra doktarun verdıĞı kayganlaŞtırıcı ıle 2 kere ılıŞkıye gırdık hatta az bır kısmını ıÇıme alamadım ıÇ kısmında sankı bır yere dayanıyor gıbı acı var gırıŞtede yanma oluyor normal mı? Bırde ılıŞkı bıtımınde menı ıle hafıf kanlı bı akıntı gelıyor yaŞayan varmı yazarsanız sevınırım.lÜtfeeeeeeeen

geçmiş olsun canım ya kendini çok sıkmışsın ondan bende 14 aylık evliyim ve hala eşim girerken canım yanıyo birşeye dayanıyormuş gibi oluyo yanma bendede oluyodu dr rahimde biraz kızarıklık var dedi fitil verdi hap verdi birde ilişki sonrası bendede kan geliyordu bu aralar yok inş olmaz onun için smir testi yaptı temiz çıktı ama polip varmış kesin değil ama olabilir dedi bence sen tekrar bir dr git anlat birde ilişkide sakın kendini sıkıp kasma rahat ol inan yaşayan rahat olacaksın yaşayan biri olarak diyorum ben bile hala elimde olmadan sıkıyorum

kızlar bu gün bendede çıktı yara perşembe günü yakılacak ama korkuyorum allahtan sizlerin sayesinde korkum biraz hafifledi bu yaranın hamile kalmak için bir zararı yokmu kimileri öyle söylüyor ben 10 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama kalamıyorum araştırdım hamile kalınsa bile erken doğum yada düşük oluyormuş peki size dr ne kadar cinsel perhiz verdi ben şimdiden eşimi alıştırmaya başladım sürekli söylüyorum bana 2 hafta diye söylendi ama bir sitede 2 hafta ilişki yasak demiş 20 gün akıntı sürer demiş bende sizin yazdıklarınızı okuyunca tereddütte kaldım koter diye bir yakma işlemi var kalem gibi bir şeyle yakıyorlarrmış bu yakma işlemi sonrası rahim ağzı kanalında tıkanma oluyormuş sizin yaktırdığını zhangisi koterizasyonmı kotermi kalem gibi bir şeyle mi yaktılar

arkadaşlar sayfaların hepsini teker teker okudum ve ikilemde kaldım ben daha hiç doğum yapmadım bebiş için uğraşıyoruz dondurmakmı gerekiyor yoksa yakmakmı daha iyi perşembe günü dr a gideceğim dr yakacağız dedi rahim ağzındaki iltihabı alacağız dedi ama ben şimdi ikileme düştüm lütfen beni aydınlatın yarayı yaktırıpta hamiş kalan varmı aranızda ??????

cnm gerçii sen doktora gitmişsindir ama yine de yazayım:)hiç korkma ben de doğum yapmadım ama yakma işlemini yaptılar ve acımıyorda.ben kendi korkaklığımdan bayıldım doktor bile şaşırdı:):)sen rahat ol

bu sayfaya bu zamana kadar nden girmediğime şaşyorum bende de yara var 3 senedirnihmal ediyorum doktor büyümeden yaktırmalısın dedi. korkuyodum ama şimdi rahatladım.benim yaran doğumdan sonra olmuş
dikişlerim iltihaplanmış. d bana bu yarayı yaktırmadan hamile kalma demişti. normal doğum düşünüyosan yapamazsın dedi, hamile kalmayı düşünen arkadaşları uyarayım dedim. hamilelikte sorun olmuyomuş ama normal doğum olmazmış

Kızlar ben yaktırmadım dondurdum.Doktorum yakınca bi koku çıkıyor bayanlar tedirgin oluyor dedi ve benim acıya dayaıklılığım çok az dondururken hiç bi acı duymadım yaptıralı 10 ay falan olmuştur.Bu sıralar kokulu bi akıntım oluyorSizce iltahap mıdır

umarım iltihap değildir, sende kaşıntı problemi oluyor mu??

benim arkadaşımda hamilelikte yara oluştu ama aslanlar gibi de normal doğum yaptı:hihoyyyt

Canım bazen oluyor ama tüyler çıkmaya başladığı zaman zaten normal değil mi kaşınması
Pazartesi günü doktora gidicem yara tekrarlamasında offf !Kahverengi bi akıntı ve kokulu

benimki tüylerle alakalı değil eminim çünkü sürekli oluyor, özellikle dondurma işleminden sonra daha da arttı umarım enfeksiyon falan değildir((

selam arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun bendede vardı. yara 2 sene önce doğum yaptım doğumdan sonra sipral taktırmaya gittiğimde yara olduğunu ve tedavisini yaptırmam gerektiğini söyledi. nasip düneymiş dün gittim doktora öncesinde bir smear testi aldılar sonrada dondurma işlemi yaptı. yaram ne büyük ne küçükmüş orta derecedeymiş. acımadı ama o spekulum(vajınayı açıpta görmek için kullandığı alet) den rahatsız olduğum için biraz kastım kendimi ama başardık sonunda birde yatmadan önce kullanacağım vaginal bir krem verdi bitene kadar o kremi kullanacağım . 1 ay boyunca hiç bişey girmeyecek dedi:) suyla bile yıkamayacaksın dedi 1 ay sonra adet bitimi tekrar kontrole gideceğim tekrar bakacak. smear testinin sonucuda pazartesi alcam. çok kkorkuyordum korktuğum içinde gidemiyordum neyse ki geçti 18 gün kadar akıntı yerine su gelecek korkma dedi iyiydi yani doktorda anlattı herşeyi bana aklımda şüphe kalmadı

Kızlar benim doktorumda anlatarak işlemi yapmıştı.Herkesin nasıl derisi bir olmuyorsa rahimdeki o dokuda bir olmuyormuş seninki hasas dedi yarada ilişkideki sürtünmeden falan olur diye anlatmıştı.Bu zamana kadar bi problem yoktu ama son 1 haftadır akıntım arttı hasta falanda olmıcam pazartesi randevu aldım yine o masa beni bekliyor offf ya:çok üzgünüm:
Smear de alırlar bende ondan korkuyorum acımıyor biliyorum ama sonucunu beklerken uyku falan tutmuyor beni

benimki tüylerle alakalı değil eminim çünkü sürekli oluyor, özellikle dondurma işleminden sonra daha da arttı umarım enfeksiyon falan değildir((

Canım ihmal etme git mutlaka senin dondurma işlemini yaptıralı ne kadar oldu?ben yaptırdıktan sonra ayakta duş al su falan girmesin demişti.1 ay ilişkiye girmeyin demişti

merhaba kızlar,bende yaklaşık 2 hafta önce mantar enfeksiyonu olmuştu.tedaviye başladım.Kontrole gittim muayene sırasında doktor yara var dedi,smear testi aldı.sonuc sonrası yakalım dedi.Başka doktora gittim,oda doğum düşük yoksa doğuştandır dedi.Kızarıklık ve yara için zalain krem fitil ve rivanol toz oturma banyosu verdi.Smear sonucum temiz çıktı,ama bu sefer başka doktorda doğuştan olmaz,cinsel yönden aktif kişilerde olur dedi,baktı küçük önemli değil.Şimdi yaktırma,doğum sırasında zorlanırsın ,doğum yaptıktan sonra yaktır dedi.;Anlamadım gitti,hangisi doğuru bilgi ? ayrıca şu oturma banyosunu kullanan var mı? Popom falan sapsarı oluyor yıkayıncada çıkmıyor,oraya sürerek uygulayan var mı?

Canım aynı işlemi sirkeli suyla yapabilirsin ılık suya sirke dök ve yıka bana öyle demişti doktor.Doğuştab olur falanda demedi ayrıca ben dondurdum ve doğumda zorluk olur yapmayalım falanda demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…