- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Merhaba arkadaslar ben kadınlar kulubüne az once uye oldum ve bu konuda sizi bilgilendırmek istiyorum.
Bundan yaklasık bir 3 sene once cok unlu bir doktara gittigimde (acıbadem hastanesinde bir profesör) bana rahmimde yara oldugunu söyledi ve hemen yakılması gerektigini soyledi.
aslında yakılırsa senin için daha ıyı olur fakat ılaclada denıyebılırız dedı.ben yaranın yakılmasından yana deıldım hıcbırzaman cunku bu yaralar genelde gebe kaldıktan ve dogurduktan sonra gecıyor.ilaç kullanmayı tercıh ettım ve ilaç kullanırken ilişkiye girmek yasak diye de birsey yok ilişkiden sonra gece yatarken kullanıyorsunuz ilaçları..bakın arkadaslar hepımız bazen yanlıs bılgılere maruz kalıyoruz.bırbırımızın sozlerınden kendı hayatımızı tehlıkeye atmayalım.Daha sonra bu ilaçları kullandım ve doktor kontrolune dahi gitmedim.Yaklasık 1 haftadır bı agrım vardı bunun için bu sefer acaba yara varmı yokmu die tekrar bi doktora gitmek istedim ama bu gittim doktor cok ii olmalıydı cunku bende artık panikledim. Amerikan hastanesinde turkıyenin en iyi doktorlarından birine gittim ve kontrolumde asla yaramın olmadıgını soyledı ve herseyım cok temiz cıktı.Ve doktor bana su acıklamayı yaptı bazı doktorlar para almak ıcın yara oldugunu soyluyorlar cunku nerden baksan yara yaktırmak veya dondurmak 400 -500 mılyon.maalesef bazı doktorlarımız bunu yapıyorlar ve bu bızım cocuk dogurmamızı bıle engellio olabilir.Siz siz olun lutfen bırkac doktor gezmeden hemen karar vermeyın küçük bir yara bütün hayatınızı etkileyebilir.
krem ve fitil verdi fitiili kreme sürüp o şekilde kullancakmışım.ne gibi etkisi oluyor bilgisi olan varmı
bende de ilk önce ilaç tedavisi yapmıştı sanırım yarayı kurutmak ve iltihabı geçirmek için veriyorlar o fitil ve kremi..daha sonra tekrar doktora kontrole gidiceksin ve geçmemişse dondurma olayını yapıyorlar yani benim doktorum öyle yapmıştı geçmiş olsun bende pazartesi gidicem kadın doğuma akıntım var kahverengi şekilde umarım yara tekrarlamamıştır....smear de vercem ama çok korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye
bende de ilk önce ilaç tedavisi yapmıştı sanırım yarayı kurutmak ve iltihabı geçirmek için veriyorlar o fitil ve kremi..daha sonra tekrar doktora kontrole gidiceksin ve geçmemişse dondurma olayını yapıyorlar yani benim doktorum öyle yapmıştı geçmiş olsun bende pazartesi gidicem kadın doğuma akıntım var kahverengi şekilde umarım yara tekrarlamamıştır....smear de vercem ama çok korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye
arkadaşlar sol tarafımda çok hafif bi ağrı vardı kontrol için gittim istanbulda sağlam bi doktora doktor çok küçük bi yara olduğunu söyledi hatta kameradan kendim de gördüm.smeara gerek duymadı fitil ve antibiyotik verdi kullandım.beni rahatsız eden bi durum normalde yok ancak ilişki sırasında normal pozisyonun dışında bi durum olduğunda sanki o kısma bi hançer saplanıyomuş gibi ağrı oluyo,bu dediğim gibi her zaman olmuyo hatta o yüzden değişik pozisyonllara hiç kalkışmıyoruz.bi de rutin zamanlarda hiç yokmuş denecek kadar hafif ve beni rahatsız etmeyecek şekilde ağrılar oluyo.tekrar kontrole gitmem lazım ama gitmek istemiyorum,malum hoş bi an yaşamıyoruz çekiniyorum ve korkuyorum acaba yaradaki durum ne olmuştur.
Merhaba arkadaşlar bende de yara var büyük hemde. Doktor yakmak istedi ama ben hiç doğum yapmadğım için dondurtmak istiyorum. Birde geçenlerde bi arkadaşla konuştum o da benim gittiğim doktora yaktırmış çok acıdığını ve geçmediğini söyle fena korktum (zaten zor kabul ettim tedavi olmayı korktuğum için) şimdi ise anestezi ile yaptırmak istiyorum bunu.
Anestezi ile yara yaktıran arkadaşlar var mı? lokal mi yoksa genel anestezimi oluyor? birde ne kadar zaman sonra anesteziden çıktınız? sonrasında acı oluyor mu? cevap veren arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.
Bayanlar Öncelikle Hepinize Geçmiş Olsun,
bende benzer sorunlar yaşadım ve henüz kimseyle paylaşamadım.
birilerine anlatmam gerekiyor paylaşabilmek için en uygun bu forumdu.
bir kac hafta önce vajnada mantar olustu.
2 gündür de akıntım cok ve kanama oluyordu.
bugün rahim agzında sigil yada kist oldugunu fark ettm ...
hemde 1 tane degil yayılmıs durumda..
biraz netten arastırdım rahim agzı kanseri belirtisi oldugu söylniyor..
moralim cok bozuk
not: hiç ilişkiye girmedim bekarım
Canım ihmal etme git mutlaka senin dondurma işlemini yaptıralı ne kadar oldu?ben yaptırdıktan sonra ayakta duş al su falan girmesin demişti.1 ay ilişkiye girmeyin demişti
Merhaba arkadaslar ben kadınlar kulubüne az once uye oldum ve bu konuda sizi bilgilendırmek istiyorum.
Bundan yaklasık bir 3 sene once cok unlu bir doktara gittigimde (acıbadem hastanesinde bir profesör) bana rahmimde yara oldugunu söyledi ve hemen yakılması gerektigini soyledi.
aslında yakılırsa senin için daha ıyı olur fakat ılaclada denıyebılırız dedı.ben yaranın yakılmasından yana deıldım hıcbırzaman cunku bu yaralar genelde gebe kaldıktan ve dogurduktan sonra gecıyor.ilaç kullanmayı tercıh ettım ve ilaç kullanırken ilişkiye girmek yasak diye de birsey yok ilişkiden sonra gece yatarken kullanıyorsunuz ilaçları..bakın arkadaslar hepımız bazen yanlıs bılgılere maruz kalıyoruz.bırbırımızın sozlerınden kendı hayatımızı tehlıkeye atmayalım.Daha sonra bu ilaçları kullandım ve doktor kontrolune dahi gitmedim.Yaklasık 1 haftadır bı agrım vardı bunun için bu sefer acaba yara varmı yokmu die tekrar bi doktora gitmek istedim ama bu gittim doktor cok ii olmalıydı cunku bende artık panikledim. Amerikan hastanesinde turkıyenin en iyi doktorlarından birine gittim ve kontrolumde asla yaramın olmadıgını soyledı ve herseyım cok temiz cıktı.Ve doktor bana su acıklamayı yaptı bazı doktorlar para almak ıcın yara oldugunu soyluyorlar cunku nerden baksan yara yaktırmak veya dondurmak 400 -500 mılyon.maalesef bazı doktorlarımız bunu yapıyorlar ve bu bızım cocuk dogurmamızı bıle engellio olabilir.Siz siz olun lutfen bırkac doktor gezmeden hemen karar vermeyın küçük bir yara bütün hayatınızı etkileyebilir.[/QUOT
canım öncelikle hepimize geçmiş olsun ama şunları demeliyimki bir yanlış anlaşılma var burda sadece ilaçları kullanıyorsanız bu durum senin dediğin gibi ilişkide yada su kaçması yasaklanmaz. ama arkadaşımızın anlattığı gibi yara dondurulup aynı zamandada ilaç tedavisine başlanırsa 1 ay boyunca cinsel ilşki aynı zamanda vajınaya bişeyinde girmesi kesinlikle yasak . bu yanlış bilgilendirme değil arkadaşlar . ve dediğin gibi yara dondurmakta öyle 400-500 milyon falanda değil 1 kez yapılıyor arkadaşlar 50 milyon 1 ay sonra adet bitimi kontroller yapılıyor egerki gerekirse 2. bir seans daha yapılır. arkadaşlar bazı yaralar vardır sizi pek rahatsız etmediği gibi hiç bir zararıda yoktur. ama bazılarıda mağlesef çok sinsice yerleşen ve böyle rahim ağzında küçük lezyonlarla başlayan ve çok uzun süre sonrasında ortaya çıkan 5-10 yıl kadar sonra rahim ağzı kanserleri ortaya çıkar . bu riski almamak için ne olursa olsun belki çok az bir acı ile hayatınızı tehlikeye atmamış olursunuz. hiç bişey olmasa bile belirli zamanlarda bir smear testinizi mutlaka yaptırın şuan bütün devlet hastanelerinde ve ana çocuk sağlığı sağlık ocaklarında ücretsiz yapılmakta dır. ya bişey diyeceğim demissinki amerikan hastanesine gittim ordaki dr yaramolmadığını söyledi demissin ama diğer dr meslektaşınıda aynı zamanda suçlamış belki de senin oo amerikan hastanesine gittiğin doktorun yanılmış olamazmı ....
arkadaşlar sol tarafımda çok hafif bi ağrı vardı kontrol için gittim istanbulda sağlam bi doktora doktor çok küçük bi yara olduğunu söyledi hatta kameradan kendim de gördüm.smeara gerek duymadı fitil ve antibiyotik verdi kullandım.beni rahatsız eden bi durum normalde yok ancak ilişki sırasında normal pozisyonun dışında bi durum olduğunda sanki o kısma bi hançer saplanıyomuş gibi ağrı oluyo,bu dediğim gibi her zaman olmuyo hatta o yüzden değişik pozisyonllara hiç kalkışmıyoruz.bi de rutin zamanlarda hiç yokmuş denecek kadar hafif ve beni rahatsız etmeyecek şekilde ağrılar oluyo.tekrar kontrole gitmem lazım ama gitmek istemiyorum,malum hoş bi an yaşamıyoruz çekiniyorum ve korkuyorum acaba yaradaki durum ne olmuştur.
bu arada cnm benimde çoooooooooook fazla akıntım oluyor düşün günde 3 kere günlük ped değiştiriyorum.sanaa da çook geçmiş olsun inş.hayırlı haberlerle gelirsin.bu arada benimde sonuçlarım çarşambaa alıcam bakalım ne çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?