- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.041
slm cnm herkese geçmiş olsun bende aynı sorrun yaşıyorum yulbaşında adetliydim daha sonra 15 inde gene hastalandım temizlendim ilşki sonrası yada normal adet oluyrum sandım 26 sında gene oldum ve ilişki sonrsı bugün gene kanamam var kafayı yiycem dr gittim smr alındı 10 gün sonra belli olcak o zamana kadar ben kafayı yemessem tabii böyle bir durum yaşayan varmı yardım ne olurrr
slm kızlar bende bugun ogrendım bendede servısıt oldugunu dondurmak ıstedı dr ama baska dr ada gostermek ıcın sımdılık dursun dedım yaklası 17 gundur regl gunum gectı sokturucu falanda kullandım olmadı yaraylamı alakası var bu gecıkmenın acaba bıde dondurulma ıslemı olduktan sonra hamıle kalmak kolaylasıyormu
cnm oncelikle bir gebelik testi yaptir reglin 17 gun gecikmish sonucta,bunun yarayla alakasi oldugunu sanmiyorum.Dondurulma isleminin gebe kalmaya yardimci bir etkisi yok bildigim kadariyla ama o islemden sonra en azindan gonul rahatligi ile bebek yapma girisimlerinze devam edersiniz .
yaptırdım ama nafıle tesekkurlr cevabın ıcın bıran once halletmem gerekıyor sanırım zaten servıks yetmezlıgım var bu sekılde hamıle kalmam dogru olmazbilmiyorumkismile
serviks yetmezligi icin serklaj yapilacak gebe kaldiginizda,yarayi da dondurduktan sonra o konuyla da ilgili endiseleriniz kalmaz.gecmis olsun,insallah en kisa zamanda hepimiz de bebelerimizi saglikla kucagmiza aliriz.
malesef serklaj ıse yaramadı bende erken dogum yaptım ama ınsallah senınkı ıı tutar melegıne kavusursun
Merhaba sormak istediğim bir konu var. Ben 3 aylık evliyim. Mantar enfeksiyonu nedenliyle jinekolağa gittim, smear testi de yaptırdım, rahimde ufak bir yara olduğunu söyledi. Fitil kullandım. Cinsel ilişki sonrası ağrılarım ve akıntım oluyor. Doktorum bu sorunalrın devam ederse dondurma işlemi uygularız dedi. Sizce kendi kendine iyileşebilir mi, veya yara varken cinsel ilişkiye girmemek mi gerekiyor?
Merhaba sormak istediğim bir konu var. Ben 3 aylık evliyim. Mantar enfeksiyonu nedenliyle jinekolağa gittim, smear testi de yaptırdım, rahimde ufak bir yara olduğunu söyledi. Fitil kullandım. Cinsel ilişki sonrası ağrılarım ve akıntım oluyor. Doktorum bu sorunalrın devam ederse dondurma işlemi uygularız dedi. Sizce kendi kendine iyileşebilir mi, veya yara varken cinsel ilişkiye girmemek mi gerekiyor?
iy günler ben 1.5 senelık evlıyım ve cocugum olmuyodu doktora gittim ve rahim agzınsda yara olusmus onu tedavi yapmamız gerekıyo dedı bende yapyırdım ve yaramı yaktı ama sonra duydum kı dogum yapmamıs kadınlar ıcın bu tedavının yanlıs oldugunu soyledıler şimdi ıcıme bı kurt dustu bununla ilgili bilgisi olan varsa rica olunur..
çok geçmiş olsun cnm fitil kullandığın dönemlerde ilişkiye girdiysen fitil işe yaramamış olabilir.yanmalar ağrı akıntı yarayla alakalıdır diye düşünüyorum.bendede olmuştu simirin temiz çıkmışmı onu yazmamışsın.ama kötü bişey olsaydı doktorun söylerdi heralde.yaranın kendi kendine geçip iyileşenini duymadım.ama bu konuyu lütfen hafife alma benim yaram büyüktü yaktı doktor hala biraz var dedi.eğer senınki küçük ve geçecek cinsten bişeyse o olmassa başka doktorada gitmeni tavsiye ederim. çok geçmiş olsun:1hug:
icini ferah tut,yara varsa mutlaka tedavi edilmelidir,daha sonra iyice yayilabilir ve yakma icin gec kalinabilir.Dogumunda bir sorun olacagini sanmiyorum.Gecmis olsun.
Rahim ağzı yaraları yorumlarımız silinmiş galiba ve konu kilitlenmiş ben bişey anlamadım bu işten..Madem baştan kilitlenseydi tüm yazdıklarımız boşa mı gitti??Başka yere mi taşındı?
Neyse arkadaşlar yaktıranlar ve yaktıracaklar bu başlıktan faydalanalım olmazsa.
Kısa bir özet geçecek olursam:
28 Kasım 2007 salı günü yaktırdım.Bol sarı akıntı oluyor.Ben önce çok rahatsızdım bu bir ay devam eder mi?diyordum.Geçen hafta koyulaşmaya başladı akıntı hatta 2 gün hafif kanlı geldi.Veeeee dün ve bugün akıntım yok denecek kadar azaldı..İnşallah geçiyordur.
Gelelim yaktıracakların aklına takılabilecek esas soruya acı var mı??
Arkadaşlar ben nerdeyse korkudan hastaneden kaçmayı düşünüyordum.Hatta masaya yatınca titriyordum.Ama doktor başlayınca cıs cıss diye hafiften bir ses:)) Ve birazcık duman oluyor.Acı hissedince doktor söylememi duracağını söyledi.Sadece bi kez iğne batar gibi bi şey hissettim onun dışında iyi geçti.Çok korkutuyorlar bizi bu konularda galiba.
Hemen 10dk kadar sürdü.Ama benim yarama fazla değil yakmasakta olur ben yakılsın demem dedi.Ben çok istemiştim çok ağrı veriyor diye.İnşallah geçer de kurtulurum.
Dip Not;İlk başlarda o kadar akıntı olunca keşke dondursaydım diye düşünmüştüm ama sonradan bir arkadaş dondurunca da o akıntıların olduğunu söyledi.O nedenle rahatladım.Bakalım sonuçlar ne olacak yine yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?