- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.081
Ne güzel konuşmuş yaaa :1rolleyes: doktorun nerde teli hastane vs bana msj atabilir misin ?
canım doktor senın yaranı dondurmadımı?
Zaten bu konuda doktorların birbirinden bu kadar farklı düşündüğüne şaşıyorum.
Kimi yaktırmayı savunurken, kimi asla uzak dur diyor.
Kimi hamile kalamazsın derken, kimi de hiçbirşey olmaz diyor.
Bana da doktorum yaktıralım demişti ve yarayı yaktırdım, ben tereddüt ettim hatta, işte internette araştırdım da yaktırma zararlıymış bıdı bıdı filan dedim kadın azarladı , ya şu internette yazan çok bilmişleri bulsam dava açıcam zaten deyip, yaktırmayı savundu.
Bu arada Avcılar hospitaldan Tülay hanıma gidiyordum ben geçen sene, ancak bu sene normal muayene için Acıbadem'e gideceğim.
şimdi doktorumu değiştirdim canım bana yarayı yakacağını söyledi. Gelecek ay yaktırcam şükür! Dondurma olamıyor bende yaram çok büyük çünkü. Doğum da yapmadım çok endişeliyim bu konuda ama yapıcak birşey yok.
kızlar merhaba bütün sayfaları okuyamadım. belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama sormak isytiyorm. bende rahim ağzında yara var doktor donması gerekir dedi ya bu acılı bir işlem mi? lütfen yaşayan varsa anlatabilir mi bana ??
merhaba arkadaşlar.çok geçmiş olsun.benim bi sorum vardı,bilginiz varsa lütfen paşlaşın.rahim kanseri için aşı olma yaşını biliyormusunuz veya yaptıran varmı.27 yaşındayım teşekkür ederim
cnm verdıĞın cevap ıÇın tŞk ederım. Canın acıdı m? Bırde nekadara yuptırdıb*canım bende dondurdum yaramı merak etme canım korkulacak bıseyı yok tatlım ılk basta bende korkuyodum ama ıslem baslayınca hıcbı acı felan hıssetmedım cok rahattım korma canım korkulacak bı sey degıl o an rahat ol kendını sıkma o zaman acı cekersın ıste rahat ol yeterlıa.s
cnm verdİĞİn cevap İÇİn tŞk ederİm. Canın acıdı m? Bİrde nekadara yuptırdıb*
canım Çok akıntı varsa, ılıŞkı sırasunda sancı gÖrÜyorsan yara olabılır. Ama bak bende hıÇ bırı yoktu yara Çıktı bellı olmaz ama doktora gÖrn ıstersen hemn alltan bakınca anlıyorlar.. Cnm gebelıĞe engel deĞıl ama tedavı edılmezse erken doĞum ve dÜŞÜĞe sebebıyet verıyor..arkadaşlar yaranın belirtileri nasıl oluyor. Benim adetimden 5-6 gün sonra hafif kanamalarım başlıyor ve adete kadar devam ediyor.dr ma sordum yumurtlama kanaması dedi ama ben bu adet dışı kanamaları 1 senedir yaşıyorum. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Yara olabilirmiki bebek istiyoruz tedaviye başladık bu kanamalar gebeliğe engel olabilir mi ki . Buna benzer sorun yaşayan oldumu
canım cevabın ıÇın teŞekkÜr ederım saĞol. Bende nısanın 2 haftası yaptırıcam hayırlısıylaılk basta kendımı kastıgım ıcın bıazcık canım acıdı ama bu doktordan kaynaklanan bıse degılcanım benden kaynaklandı kendımı mı kasmamam gerekıyodu ben acıyacak dıe kastım kendımı oyuzden acıdı canım.sonra kendımı rahat bıraktım kendımı hıc bır acı felan hıssetmedım ne zaman bıttıgını bıle anlamadım.acımamasını ıstıyosan canım kendını rahat bırak kasma.ben 132 tl gıbı bır mıktar odedım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?