- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.801
Kızlaar rahim ağzı yarası kanama yapmaya başamışsa yeni oluşmuş olamaz değilmi yani önceden vardı da ilerlemiş anlamınamı geliyor. Yardım lütfen ...teşekkürler...
Benimde rahimde yara olduğu ortaya çıktı. 1-2 hafta sonra yakıcak ama daha hiç doğum yapmadım kısır kalma tehlikesi varmış diye okuyorum. Korktum açıkcası. Daha önce yaktırıp da hamile kalan var mı acaba ya da bilgisi olan?
Bir de iğne vurup antibiyotik verdi. Çok koyu akıntım oldu dün de korktum acaba yara mı kanadı . Yoksa kötüye mi gidiyor diye
kızlar ya bende yaramı yaktırdım bugün 22. gün ilk başlarda ara ara kanla karışık akıntılarım oldu ve sonrasında adet gördüm. adetten sonra sadece sarı akıntı var bu akıntı normalde de vardı şimdi yaram iyileştimi yoksa hala varmı? inş. geçmiştir tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. :18: iyileştiğini nasıl anlıcam :26:
arkadaşlar merhaba ben bugün öğrendim rahim ağzımda yara olduğunu henüz çocuk sahibi değilim ve hiç çocuk doğurmadığım için de yakılma falan olmazmış.şu an adet gecikmem var korunuyoruz ama doktor yine de gebelik şüphesi olduğu için 3 gün bekliycaz ve sonra duruma göre ilaç tedavisine başlıycaz.nasıl bir dönem bekliyor beni yaşayan biri anlatabilir mi bana acaba?geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım benim şikayetim ilişki sırasında başlayan yanma ve 1 haftadır devam ediyor yanmam idrara çıkarken deva bazen durduk yere
cnm enfeksiyon vardı bende. o yüzden idrarda yanma oluyordu.ilk başta ilaç verdi dr yara geçmedi ama idrar yanamsına iyi geldi. sonra yarayı dondurttum. sende gebelik ihtimalio rtadan kalkınca ilaç verir dr sonra yaktıra yada dondurabilirsin. geçmiş olsun. merak etme tedavisi kolay.
yara dondurma adet gecikmesi yaparmı
sanmiyorum, bende 1 hafta önce ögrendim yara oldugunu cok arastirdim adet döngüsüyle alakasinin olmadigini saniyorum hormonlarla alakali degil sanirim ondan, sende ne gibi belirtisi vardi? bende kanama oldu ki fitil kullandigim halde hala kananmam var baskada sikayetim yok
bende dün öğrendim,doktor küçük bi yaran var dedi 6 ay sonra gel bakıcam dedi şuan sadece antibiotik ve fitil verdi.tedavi olan arkadaşlara bikaç sorum olacak.vajinada ağrınız oluyomuydu benim baya ağrım oluyo ve yakma yada dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyo cevaplarsanız sevinirim..
bende dün öğrendim,doktor küçük bi yaran var dedi 6 ay sonra gel bakıcam dedi şuan sadece antibiotik ve fitil verdi.tedavi olan arkadaşlara bikaç sorum olacak.vajinada ağrınız oluyomuydu benim baya ağrım oluyo ve yakma yada dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyo cevaplarsanız sevinirim..
benim sadece ilişkide ağrı oluyordu.sgk anlaşmalı hastanede dondurma işlemine 100 lira ödedim. 20 lirada muayne ücreti
cnm bende 100 lira dondurma işlemi için ödedim. 20 de muayne ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?