Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Korkma birsey olmayacak kanser de cin cikar
Ve kanser oyle hemen olunmuyor 10-15 senede cikar rahim ağzı kanseri onlenebilen hatta %100 yakın onlenebilen bir hastalık ve kucuk bur operasyonla cocuğunda oluyor hiç merak etme böyle Dr lara sınır oluyorum jinekolog onkolog bir Dr git korkma sakın birsey olmaz Allah'ın izniyle smaer de cin çıkmış birinin dogum yapıp bebeğinin oldugunu biliyorum

cok sagol cevap verdiğin için canım inşallah bi sorun cıkmazda bende hayırlısıyla bebeğimi kucagıma alırım doktorlar ınsanı tedirgin ediyorlar hep

bende 7 ay önce koterizasyon yaptırdım. o günden beri adet olamama 1 hafta kala kahverengi lekenme oluyor. eskiden hiç yoktu böle bişi. başka dr. a gittim koter yapılan yer hala iyileşmemiş ve yanma var hele çişimi yaparke nasıl yanıyor anlatamam şimdi östrajen krem verdi 3 hafta sonra kontole gidicem böle bişi yaşayan var mı ?
koterizasyon adet düzensizliği yapar mı

Merhaba, çok geçmiş olsun. bana da aynı şekilde tanı konmuştu, HPV olduğunu soylemişti doktor ve hemen yakalım istedi. Boyle birsey yapmadan once baskasından da fıkır alalım ıstedık ve gıttıgımız profesor yakmaya karar vermek ıcın erken oldugunu ve izlememız gerektığını soyledı. Bu 2 bucuk sene onceydı, bu sure ıcınde her 6 ayda bir kontrole gittim ve smear lerim gittikce duzeldi, son 3 tanesı tertemiz cıktı. Yanı sonuç olarak bence baska bir doktora daha gorun endiselenmeden once...

merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. korkma benzeri benim de başımdan geçti. 2009 da simir testinde once ascus sona cin 1 en son cin 3 çıktı yani rahim agzı kanseri. doktorum çok hılzı ilerliyor leep konizasyon yapıp rahi ağzında yara olan bölgeyi genel anestezi ile kesip çıkartacağız dedi. bu çıkartma işlemi başarılı olursa tekrarlamaz dedi. ama ne kadar parça alacağız bimiyorum bu işlem sonrasında hamilelikte düşük tehlike olabilir rahim agzın daha kısa olacağı için dedi. neyse o operasyonu geçirdim. 3 ay sonra gittim gene ascus çıktı. 3 ay sonra gene ascus çıktı. sonra hamile kaldım. düşük tehlikem olmadı allaha şükür. 5.5 aylık kızım var. doıgumda o kalan ascus da temizlenmiş.

kötü düşünme. doktorun eğer konizasyon yaparsa ve çok ileri dogru yayılmamışsa, ve operasyonda iyi temizlerse sorun yaşamazsın canım.

şifalar dilerim.

merhabaaalaar. kızlar bı sorum olacak ben bugun yara dondurma tedavısı gördüm akıntım fazla. ama bebek cok ıstıyorum bu bebege engel degılmıs ama doktorum sorunsuz hamıle kalman cok guzel hersey normalken dedı ve bugun donduruldu. dondurmadan sonra hamıle kalanlar varmı bırbırımmıze yardımcı olalım lütfen hamıle kaldıysanız kac ayda kaldınız :? beklıyorum cvplarıı

ÇOOOOK ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN yeni evliyim daha evvel bi evlilik geçirdim ama çok kısa sürdü iki ay kadar. yeni evliliğimde ilk ilişkimde sadece yanma oldu ama dün ilişkiye girince kanamam oldu ama açık renkte bir kanama.ve bu gün yine devam ediyor. adetime daha 7 gün var ve hiç adet kanaması gibi değil acaba yara olabilir mi

Kızlar bende bir sey soracam. Bu durum belki sizinle basınıza gelmiştir. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Bende 1cm den küçük polip ve rahim ağzında yara var. Doktor bu durumun hamile kalmama engel olmadıgını söyledi. Almayalım ve yakmayalım dedi. İnternette araştırdığım kadarıyla bunlar cocuk olmasına engeller yazıyor. Ve bende bu durumdan cok tedirgin oluyorum. Doktorlarami inanmalıyım ? yazilanlarami ? Bilemiyorum. Aranızda bu durumda hamile kalan varmı ? LÜTFEN varsa PAYLAŞSIN. 7 aydır cocuk dusunuyorum. Olmadı. Tedavide 1 sene sonra başlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum lutfeeeeeeeeeeeeeeen yardım.

merhabalar benimde bu sabah yara yakma deneyimim oldu..sabah saat 08.15 te dr um yaramı yaktı,acı ağrı olmuyor fakat yarayı yakarken hissediyorsunuz buda acı vermesede rahatsız edici bir durum..benim yaram kanamalı bir yara ve çok hassas mış.yakma işlemi yeterli olmayabilir laparoskopi gerekebilir onuda çocuğu olmayan kadınlara yapılmıyo dedi..bilmiyorum ne olacak.sabah yakma işlemi yapıldı bir kaç saat sonra işe geldim gündelik hayatınıza engel bir durum değil fakat bitkin oluyor insan..bu arada ücreti ssklı olduğum için özel hastanede 60 tl ödedim..

birde çoğu arkadaş sormuş benimde kafama takılan br soruydu,yakma işlemi hamile kalmaya engel olurmu..hayır arkadaşlar yama işlmei hamile kalmaya engel değil.

Son düzenleme:
Arkadaşlar rahim yarası bendede var fakat bazı arkadaşlar gibi ne cinsel birliktelikte nede ağrım oluyor nede kan geliyor dr dediki bebek düşünüyorsan mutlaka tedavi olman gerekiyor demişti fakat ben çekindiğim için yaptırmadım ayrıca başka drlarda sorun olmaz dedi ve o yüzden yaptırmadım şimdi 6 haftalık hamileğim ve tedavide olmadım tek düşüncem bebeğe zarar olurmu?daha doğrusu düşük olurmu bilgisi olanlar cvplarsa sevinirim ...

arkadaşım aynı durum bendede vardı ve şuan hamileğim merak etme bebek oluyor darısı başına)

bende de aynı problem var. 2 farklı doktora gittim. 1 'i yaranın yakılacağını söyledi, diğeri dondurulacağını. çocuk doğurmamış kadınlarda genellikle dondurma işlemi uygulanıyormuş. ben de dondurma işlemini uygulatacağım bakalım.

kızlarr bu yara konusunda deneyimi olan ve ankarada yaşayan varsa bana doktor ismi verirmisiniz. 6 aydır gittiğim doktor antibiotik veriyor. her ay antibiyotik kullanmaktan bıktım artık. dondurun diyorum dondurmuyor çocuğu olmayanlara yapmam riskli diyor. sanırım doktor değiştirmem lazım lütfen bi öneride bulunun

bendede vardı yaktırdım şuanda 3. günümdeyim acayip kasık ağrım var ve sarı akıntılar var acaba kasık ağrım normalmi bu dönemde kendimi yorarsam ne olur yada dikkat etmem gereken birşey varmı??

.ilişkiye 15 gün girme dedi doktorum onun haricinde iyileşmeye başlayacak 3 gün içinde belki akıtılar ve az biraz kan görebilirsin onun dışında birşey yok dedi.doktoruma bu konuda çok güveniyorum annemde ona gittiği için.özel falan ama bir çok doktorda daha hafif eli ve çabuk artı tam sonuç alınıyor bir seferlik dahada tekrarlamaz dedi.

çok acı çekiyordum inş bu olduktan sonra artık öyle şeyler olmaz çünkü hergün yaşamakdanda bir sefer olması daha iyi bence.

Ben Mart ayında yaktirdim suan 3 aylık hamileyim yaktirdiktan sonra uzun bir süre değişik su gibi hafif kanlı gibi akinti geldi ama sonra düzeliyor kesinlikle 15 gunde değil ama ben esimle herhalde tam hatırlamıyorum ama belki 2 ay gibi bir süre iliskiye girmedim biraz zor iyileşti benim tabi tekrar baktiramadim şimdide hamileyim inşallah sorun yoktur

Bendede yara var dr. büyük bi yara oldugunu söyledi,cuma günü yaktırmaya gidicem.Açıkcası tırsıyorum ama mecbur gidicem,yazıları okuyunca biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…