- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.821
Korkma birsey olmayacak kanser de cin cikar
Ve kanser oyle hemen olunmuyor 10-15 senede cikar rahim ağzı kanseri onlenebilen hatta %100 yakın onlenebilen bir hastalık ve kucuk bur operasyonla cocuğunda oluyor hiç merak etme böyle Dr lara sınır oluyorum jinekolog onkolog bir Dr git korkma sakın birsey olmaz Allah'ın izniyle smaer de cin çıkmış birinin dogum yapıp bebeğinin oldugunu biliyorum
merhabalar benım sızlere bı sorum olucak benım smearde ascus cıktı pazartesı kolposkopi yapıldı ve biyopsi alındı bu işlemler yapılmadan once doktorun bırı rahim agzında yara var falan dedi ben ölü dogum yaptım bi sorun olurmu hamıle kalmama deyınce eger rahm agzı kanserı varsa bebegı unut rahmın bıle alınabılır dedı pat dıye bunları soyledı cok korktum lutfen beni bilgilendirin tedirginim bebegımı 5 ay once kaybettim
kızlar bende bir sey soracam. Bu durum belki sizinle basınıza gelmiştir. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Bende 1cm den küçük polip ve rahim ağzında yara var. Doktor bu durumun hamile kalmama engel olmadıgını söyledi. Almayalım ve yakmayalım dedi. Internette araştırdığım kadarıyla bunlar cocuk olmasına engeller yazıyor. Ve bende bu durumdan cok tedirgin oluyorum. Doktorlarami inanmalıyım ? Yazilanlarami ? Bilemiyorum. Aranızda bu durumda hamile kalan varmı ? Lütfen varsa paylaşsın. 7 aydır cocuk dusunuyorum. Olmadı. Tedavide 1 sene sonra başlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum lutfeeeeeeeeeeeeeeen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?