Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu

Rumeysagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
810
13
118
Samsun
Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu haziranda 20 haftalık düşüğüm olmuştu... sadece onlar değil düşükten sonra miyom ve polip olduğu anlaşıldı her ikisi de alında ... Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik nasib etsin herkese banada....

geçmiş olsun canım, benimde gebeliğimin başlangıcında 17 mm olan miyom 65mm e kadar büyüdü 22. haftada bende bebeğimi kaybettim , ama asıl sorun miyom bebeğe bası yapmıyordu, bir hafta önce 21 haftalıkken kontrole gittiğimde(özel hastane ) idrar ve kan tahlilleri sonuçlarında herhangi bir enfeksiyon gözlenmezken 1 hafta sonra rahim ağzı açıldı ve 22. haftada kaybettim, ilk başta doktor rahim ağzı yetmezliği dedi ama bebeğin zarında yüksek miktarda enfeksiyon gözlenmiş ilk hastaneye yattığım günden beri bu arada araştırma hastanesine yatmıştım, özel hastaneler güvenilir sonuç vermiyor maalesef, şimdi kontrole gittiğimde %90 enfeksiyondan dolayı dedi doktor, kafam çok karışık , miyomlar ve rahim ağzı yetmezliği için 2 ay sonra kontrole gel dedi, umarım miyomlar küçülür

erhaba ben 14 haftalık bir düşük yaptım bulantılarım dışında 10. haftada az bir kanamam oldu doktora gittik acile üniversite hastanesinebirsey cıkmadı olur dediler ertesi gun yine özel doktora gittim baktı sorun yok dedi.progesteron verdi.geidim 13.haftada ikili test sonucu gittiğimde biraz sarımsı sümük tarzı akıntım olduğunu söyledim ilk gebelğim olur dedi eve geldik.tam bir hafta olmamıstı o gun cok iyiydim bulantımda yokdu.uykum vardı erkeenden yattım .gece 2 de karın agrısıyla uyandım lavobaya gittim.kanamam oldu yeniden üniversite hastansinin aciline gittik.beni ilk alttan muayenenye aldılar biri baktı diğerini çağırdı o bakarken bişeyoldu u kesen vajınaya taşmış patladı dediler.sunı sancı verdiler birgün sonrada dştü bebek sonrada kürtaj yaptılar.sebebini çok merak ediyorum servikal yetmelik dedi biri öyle olabilir mi testler hormnlar herşey normaldi.çok üzüldük hırpalandık.30 yaşındayum terar ne zaman olur

Canim gecmis olsun allah bir daha yasatmasin.. bende ilk bebegimi 21.haftada kaybettim. Sebep olarak rahim agzi yetmezligi dediler. Cok doktora gittim ama ilk oldugu icin arastirma yapmadilar. Ikinci gebeliginde serklaj yapilir dediler.ikincide her hafta kontrole gittim ve devamli yattim. Rahim agzi boyum 4.38 oldugu halde serklaj yaptirdik ne olur ne olmaz diye ama 18.haftada yine kaybettim bebegimi. Dogumdan bir gun once siddetli sancim oluyo ve dusuyor bebek. Rahim agzi yetmezligi degil dediler. Universite hastanelerini tavsiye etti doktorum. Vucudumun bebegi yabanci olarak algiladigini falan soyledi. Demem o ki genis çaplı arastırmadan hamile kalıp bebegini riske atma..

canm basin sagolsun bende eylul de 37 haftalk bebegimi kaybettm bi gun yasadi.senin icin ummu subyan duasi varmis onu duydun mu.bende tekrar hamile kaldigimda yapicam onu. o duayi yazdirip tasiyomussun hamileligin boyunca

canm basin sagolsun bende eylul de 37 haftalk bebegimi kaybettm bi gun yasadi.senin icin ummu subyan duasi varmis onu duydun mu.bende tekrar hamile kaldigimda yapicam onu. o duayi yazdirip tasiyomussun hamileligin boyunca
canim seninde basin sgolsun rabbim hayirli bebekler versin hepimize. Evet canim cok kisi soyledi ve ikinci gebeligimde yaptirmistim

senin neden vefat etti bebegin canim haftasi cok iyiymisde sebeb neydi

hic bi sorunumuz yoktu hareketi cok az diye gitmistik kontrole ultrasonda bakti hersey normal dedi nst ye aldi hareket az icerde bi problem var belki kakasini yapmistir falan dedi acil sezeryana aldilar ama bebegim oksijensiz kalmis 13 saat dayanabildi melek kizim ( ama bugun muayene oldum doktor korunmayi birak dedi cok sevindm dunyalar benm oldu sanki.takibi daha sk olucak dedi sadece.rahim toparladktan snra bi engel yok gebelik icin dedi sizede umut olsun ins.

Canim senin icin cook sevindim :) allahim enn yakin zamanda kucagina alacagin saglikli bi bebis nasip etsinn :)

Canim senin icin cook sevindim :) allahim enn yakin zamanda kucagina alacagin saglikli bi bebis nasip etsinn :)
amin canm ins ya ama dun doktor ayni risk var tekrarlama olasiligi falan dedi icim icimi yiyo sagliklica kucagimizi doldurur ins ya ne zormus

amin canm ins ya ama dun doktor ayni risk var tekrarlama olasiligi falan dedi icim icimi yiyo sagliklica kucagimizi doldurur ins ya ne zormus
bnimde aynı sorun vardı serklaj yaptırdım 13. haftda şimdşlik ıyı gidiyo inş zamanında dogururum ama zor geciyo

bnimde aynı sorun vardı serklaj yaptırdım 13. haftda şimdşlik ıyı gidiyo inş zamanında dogururum ama zor geciyo
Canim Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Bizede.. benimde ilk gebeligimde rahim agzi yetmezligi diye bisi demediler,sadece12haftalikken rahim1cm acilmisti ve cok kanamalarim oldu suni sanciyla dusurmeye calistilar ve kurtaj oldum. Demem oki yine hamileyim acaba diyorum banadami serklaj uygularlar sizce

canim seninde basin sgolsun rabbim hayirli bebekler versin hepimize. Evet canim cok kisi soyledi ve ikinci gebeligimde yaptirmistim
Allah izin verirde tekrar gebe kalırsam, zaten full yatışlı gebelik olacağından 3 hatim inmeyi düşünüyorum, ümmü sübyan duasıda fatiha ihlas ayetel kürsi felak nas bire birkaç ayetin birleşiminden oluşuyor, muska yaptırmak ne kadar doğru bilemiyorum, şu açıdan muskayı boynumuza takıyoruz ve wc ye giriyoruz, tv de helal olmayan şeylerde izleyebiliyoruz, yada konuşma esnasında dedikodu yapıyoruz fakat bir yandanda o muskayı boynumuzda tutuyoruz, Allah ın bizi sınadığı 3 şey 1-anne babadan 2- eşinden 3- çocuğundan , bizler hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun diye dua etmeyi bırakmayalım, Allah hepimizie sabırlar ihsan etsin...

bni dinlersen yaptırt bn doktoruma yaptırttım önlem amaclı risk almak istemedim

bni dinlersen yaptırt bn doktoruma yaptırttım önlem amaclı risk almak istemedim
Bakalim bende tam bilemiyorum.. 12.haftada rahim agzi olculuyomus ona gore uyguluyolarmis.. Haklisiniz evet.. yatiyomusunuz surekli nasi geciyor..

Bakalim bende tam bilemiyorum.. 12.haftada rahim agzi olculuyomus ona gore uyguluyolarmis.. Haklisiniz evet.. yatiyomusunuz surekli nasi geciyor..
yatmıyorum calışıyorum hala sürekli ayakta degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…