- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
- Konu Sahibi Rumeysagul
-
Amin,hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularimiza Allahım.Ne yapalim başa gelen çekilir,yaticaz artık yapacak bisey ı yok. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bizde öyle yapicazMoral cok önemli neden sevinemeyecekmişsin? sevin bence en azından hamile kalabiliyoruz bu da çok önemli birşey çünkü hamile kalmak için bile kendini yırtıyor insanlar. Bunun dışında bence kendine uğraşlar bulabilirsin ne bileyim bebek için örgü ör bebek şekeri hazırla süs püs birşeyler yap işte... sıkılınca kitap dergi karıştır. laptoptan internete gir gezin film izle
birşeyler bulursun yapacak. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah 9 ayı tamamla :)
amin canım inşallahAmin,hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularimiza Allahım.Ne yapalim başa gelen çekilir,yaticaz artık yapacak bisey ı yok. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bizde öyle yapicaz
ende 3 tane bebeğimi kaybettim şuan ne yapman gerekiyormuş peki kime gidiyorsun banada 3 kayıpta yetmezlik olabilceği ve dikiş atılması gerektiği olabilirmiş ama ben tekrar bir kayıp olursa diye çok korkuyorum, post: 38752773, member: 632459"]Canim gecmis olsun allah bir daha yasatmasin.. bende ilk bebegimi 21.haftada kaybettim. Sebep olarak rahim agzi yetmezligi dediler. Cok doktora gittim ama ilk oldugu icin arastirma yapmadilar. Ikinci gebeliginde serklaj yapilir dediler.ikincide her hafta kontrole gittim ve devamli yattim. Rahim agzi boyum 4.38 oldugu halde serklaj yaptirdik ne olur ne olmaz diye ama 18.haftada yine kaybettim bebegimi. Dogumdan bir gun once siddetli sancim oluyo ve dusuyor bebek. Rahim agzi yetmezligi degil dediler. Universite hastanelerini tavsiye etti doktorum. Vucudumun bebegi yabanci olarak algiladigini falan soyledi. Demem o ki genis çaplı arastırmadan hamile kalıp bebegini riske atma..
aynen beni gibi Allah yardımcın olsun kardeşim 1 yıl olacak nerdeyse gebelik daha olmadıbende 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. rahim ağzı yetmezliği dedi doktorum birdahaki hamilelikte 12. haftada dikiş atacağını söyledi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah bize de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Allahım bizlere de nasip etsin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmeyi.İnşallah sana da nasip olur canım en kısa zamanda. Bana 6 ay düşünme dedi doktorum zamanın geçmesini bekliyorum. Hepimizin kucakları dolar inşallahaynen beni gibi Allah yardımcın olsun kardeşim 1 yıl olacak nerdeyse gebelik daha olmadıhayırlısı
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi. Kaybınızdan sonra ne kadar süre korundunuz acaba? Ben de zamanın bian önce geçmesini ve hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.İnşallah bize de nasip olur.Allah yardımcınız olsun.Bende kuluckaya yatmis bulunmaktayim. Bir hafta once serklaj yapildi banada.riske atamiyoruz doktorum bundan sonra calisamayacagimi soyledi.gerci benim durumum biraz farkli tam zamaninda dogan bir kizim var.hic bir problem yasamadik.gecen yil 19. Haftada kese disari kadar sarkti acil serklaj ile 3 hafta durdurabildik.malesef 7 saat yasadi.hic agri olmamasi bizi suphelendirdi ondan dolayi dikisimizi attirdik.zaman gecmiyor sanki yarin ilk kontrolumuze gidecgiz insaĺah
4 ay korundum ama 7ay sonra hamile kaldim.benim en son dogumumda rahmimi enf kaplamisti.ondan sanirim bukadar surdu.insallh sende en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.sen nekadr korundunAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi. Kaybınızdan sonra ne kadar süre korundunuz acaba? Ben de zamanın bian önce geçmesini ve hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.İnşallah bize de nasip olur.Allah yardımcınız olsun.
Ben bebeklerimi kaybedeli 4 ay oldu.20 haftalık ikizdi.doktorum 6 ay korun dedi.Adet düzenim bozulmuştu doğumdan sonra onun için ilaç kullanıyorum. Son ilacıma başlayacam. İnşallah hayırlısı olur4 ay korundum ama 7ay sonra hamile kaldim.benim en son dogumumda rahmimi enf kaplamisti.ondan sanirim bukadar surdu.insallh sende en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.sen nekadr korundun
Evet bian önce hamile kalmak istiyorum ama hem de çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.Ya da tekrar hamile kalamamaktan.İlaçlarım bitince bi kontrole gtcem bakalım ne diyecek doktorumCok zor bir surec, insan hemen o ay hamile kalmak isitiyor , benimde moralim bozulmustu cunku istedigim ay hamile kaliyordum.birdaha hic olmayacak diye dusunuyordum.bu arada sogan kurude yapmistim ben , ovulasyon testide kullandim
Beni Doğumdan sonra kürtaja da aldılar parça kalmasın diye. Herşeyin hayırlısı.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişiniBanada 6 ay diyende oldu .1 yil diyen de.3 ay diyende. 23 haftalikti ben dogum yaptigimda.4 ay sonra birakmistim.nasip iste
gecmis olsun canim. bu ay sonu banada serklaj yapilacak,ne kadar suruyor, hastanede kaliniyormu, agri oluyormu, anlatabilirmisin birazBende kuluckaya yatmis bulunmaktayim. Bir hafta once serklaj yapildi banada.riske atamiyoruz doktorum bundan sonra calisamayacagimi soyledi.gerci benim durumum biraz farkli tam zamaninda dogan bir kizim var.hic bir problem yasamadik.gecen yil 19. Haftada kese disari kadar sarkti acil serklaj ile 3 hafta durdurabildik.malesef 7 saat yasadi.hic agri olmamasi bizi suphelendirdi ondan dolayi dikisimizi attirdik.zaman gecmiyor sanki yarin ilk kontrolumuze gidecgiz insaĺah
Yarim saat kadar suruyor , bir gece yatiyorsun hastanede , kanamanda bir haftayi buluyor.benim agrim hic olmadi sonda disinda. Sonda beni mahvettigecmis olsun canim. bu ay sonu banada serklaj yapilacak,ne kadar suruyor, hastanede kaliniyormu, agri oluyormu, anlatabilirmisin biraz
cok gecmis olsun, benle ayni doktora giden bir arkadasa sordum 1 saat yatmis sadece, sondadan da hic bahsetmedi.doktora ve hastaneye gore degisiyor olabilir mi, ne kadar ucret odedinizYarim saat kadar suruyor , bir gece yatiyorsun hastanede , kanamanda bir haftayi buluyor.benim agrim hic olmadi sonda disinda. Sonda beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?