Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu

Amin,hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularimiza Allahım.Ne yapalim başa gelen çekilir,yaticaz artık yapacak bisey ı yok. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bizde öyle yapicaz

, post: 38752773, member: 632459"]Canim gecmis olsun allah bir daha yasatmasin.. bende ilk bebegimi 21.haftada kaybettim. Sebep olarak rahim agzi yetmezligi dediler. Cok doktora gittim ama ilk oldugu icin arastirma yapmadilar. Ikinci gebeliginde serklaj yapilir dediler.ikincide her hafta kontrole gittim ve devamli yattim. Rahim agzi boyum 4.38 oldugu halde serklaj yaptirdik ne olur ne olmaz diye ama 18.haftada yine kaybettim bebegimi. Dogumdan bir gun once siddetli sancim oluyo ve dusuyor bebek. Rahim agzi yetmezligi degil dediler. Universite hastanelerini tavsiye etti doktorum. Vucudumun bebegi yabanci olarak algiladigini falan soyledi. Demem o ki genis çaplı arastırmadan hamile kalıp bebegini riske atma..[/QUOTE]
canım merhaba bende 3 tane kaybettim şuan te

ende 3 tane bebeğimi kaybettim şuan ne yapman gerekiyormuş peki kime gidiyorsun banada 3 kayıpta yetmezlik olabilceği ve dikiş atılması gerektiği olabilirmiş ama ben tekrar bir kayıp olursa diye çok korkuyorum

b

bende 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. rahim ağzı yetmezliği dedi doktorum birdahaki hamilelikte 12. haftada dikiş atacağını söyledi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah bize de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur

aynen beni gibi Allah yardımcın olsun kardeşim 1 yıl olacak nerdeyse gebelik daha olmadı hayırlısı

aynen beni gibi Allah yardımcın olsun kardeşim 1 yıl olacak nerdeyse gebelik daha olmadı hayırlısı
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Allahım bizlere de nasip etsin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmeyi.İnşallah sana da nasip olur canım en kısa zamanda. Bana 6 ay düşünme dedi doktorum zamanın geçmesini bekliyorum. Hepimizin kucakları dolar inşallah

Bende kuluckaya yatmis bulunmaktayim. Bir hafta once serklaj yapildi banada.riske atamiyoruz doktorum bundan sonra calisamayacagimi soyledi.gerci benim durumum biraz farkli tam zamaninda dogan bir kizim var.hic bir problem yasamadik.gecen yil 19. Haftada kese disari kadar sarkti acil serklaj ile 3 hafta durdurabildik.malesef 7 saat yasadi.hic agri olmamasi bizi suphelendirdi ondan dolayi dikisimizi attirdik.zaman gecmiyor sanki yarin ilk kontrolumuze gidecgiz insaĺah

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi. Kaybınızdan sonra ne kadar süre korundunuz acaba? Ben de zamanın bian önce geçmesini ve hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.İnşallah bize de nasip olur.Allah yardımcınız olsun.

4 ay korundum ama 7ay sonra hamile kaldim.benim en son dogumumda rahmimi enf kaplamisti.ondan sanirim bukadar surdu.insallh sende en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.sen nekadr korundun

4 ay korundum ama 7ay sonra hamile kaldim.benim en son dogumumda rahmimi enf kaplamisti.ondan sanirim bukadar surdu.insallh sende en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.sen nekadr korundun
Ben bebeklerimi kaybedeli 4 ay oldu.20 haftalık ikizdi.doktorum 6 ay korun dedi.Adet düzenim bozulmuştu doğumdan sonra onun için ilaç kullanıyorum. Son ilacıma başlayacam. İnşallah hayırlısı olur

Cok zor bir surec, insan hemen o ay hamile kalmak isitiyor , benimde moralim bozulmustu cunku istedigim ay hamile kaliyordum.birdaha hic olmayacak diye dusunuyordum.bu arada sogan kurude yapmistim ben , ovulasyon testide kullandim

Banada 6 ay diyende oldu .1 yil diyen de.3 ay diyende. 23 haftalikti ben dogum yaptigimda.4 ay sonra birakmistim.nasip iste

Cok zor bir surec, insan hemen o ay hamile kalmak isitiyor , benimde moralim bozulmustu cunku istedigim ay hamile kaliyordum.birdaha hic olmayacak diye dusunuyordum.bu arada sogan kurude yapmistim ben , ovulasyon testide kullandim
Evet bian önce hamile kalmak istiyorum ama hem de çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.Ya da tekrar hamile kalamamaktan.İlaçlarım bitince bi kontrole gtcem bakalım ne diyecek doktorum

Banada 6 ay diyende oldu .1 yil diyen de.3 ay diyende. 23 haftalikti ben dogum yaptigimda.4 ay sonra birakmistim.nasip iste
Beni Doğumdan sonra kürtaja da aldılar parça kalmasın diye. Herşeyin hayırlısı.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

gecmis olsun canim. bu ay sonu banada serklaj yapilacak,ne kadar suruyor, hastanede kaliniyormu, agri oluyormu, anlatabilirmisin biraz

gecmis olsun canim. bu ay sonu banada serklaj yapilacak,ne kadar suruyor, hastanede kaliniyormu, agri oluyormu, anlatabilirmisin biraz
Yarim saat kadar suruyor , bir gece yatiyorsun hastanede , kanamanda bir haftayi buluyor.benim agrim hic olmadi sonda disinda. Sonda beni mahvetti

Yarim saat kadar suruyor , bir gece yatiyorsun hastanede , kanamanda bir haftayi buluyor.benim agrim hic olmadi sonda disinda. Sonda beni mahvetti
cok gecmis olsun, benle ayni doktora giden bir arkadasa sordum 1 saat yatmis sadece, sondadan da hic bahsetmedi.doktora ve hastaneye gore degisiyor olabilir mi, ne kadar ucret odediniz

350 tl odedik.iskenderun palmiye hastanesinde. Ama illere gore fiyatlar bayagi degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…