Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu

inş canım hepimize inş
sorunsuz bir biçimde bu süreci atlatabiliyor musunuz? bana da serklaj yapılacak ama hep evde kalmak çok zor olacak belki saçma gelecek ama bir de dışarya çıkmak amaçlı tekerlekli sandalye alsam kendime bir etkisi olur mu acaba? yoksa sürekli yatmak mı gerekecek? cevaplarsanız sevinirim.

bn hiç yatmadım cok yuumemek kaydıyla dısarı cıktım çalışıyorum bn 32 hftaya kadar işe gittim sıkıntım olmadı çok şükür cumada sezeryan olcam inş senınde rahat gecer

bn hiç yatmadım cok yuumemek kaydıyla dısarı cıktım çalışıyorum bn 32 hftaya kadar işe gittim sıkıntım olmadı çok şükür cumada sezeryan olcam inş senınde rahat gecer
Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar diliyorum. ben de çalışıyorum ama çok ayakta kaldığım için ilk bebeğimde düşük yaşadım bu sebeble ikincisini riske atmak istemiyorum.

Iyi aksamlar arkadaslar aranizda yeniyim.bende basimdan gecen hamilelimden bahsedeyim.biri 16 digeri 20 haftalik iki dusugum oldu rahim agzi yetmezliginden.su anda 2 kizim var allaha sukur surekli sadece tvalet ve doktoru disinda ayaga kalkamadim cok sikintili gunlerdi hamdolsun 35 haftalikken sabah yataktan kalktim. Ve bianda suyum bosaldi ve hastaneye gittim dogum basladi sahlikli bi kizim dunyaya geldi cok sukur su anda 9 yasinda.3 cu bebek istedik 9 yil sonra ama simdide olmuyor benim icin bu hayirli demekki allahim en iyisini bilir.allah herkese nnasip etsin.

Allahtan hayırlısı olsun canım... bak ne güzel iki tane evladın var...Allah bağışlasın zaten 2 çocuk kararında bir sayı :)

serklaj oldunuz mu nasıl geçiyor hamileliğiniz acaba?
serviks ölcumu yapildi iyi oldugunu soyledi dr. Serklaja gerek kalmadi.. sadece esi biraz asagidaymis oda zamanla yukari cikar dedi. Simdilik iyi geciyor hamileligim hamd olsun.. sizinki nasil geciyor.. siz serklaj olmusmuydunuz

Be
serviks ölcumu yapildi iyi oldugunu soyledi dr. Serklaja gerek kalmadi.. sadece esi biraz asagidaymis oda zamanla yukari cikar dedi. Simdilik iyi geciyor hamileligim hamd olsun.. sizinki nasil geciyor.. siz serklaj olmusmuydunuz
Ben ilk gebeligimde 14 haftada bu sebeble düşük yaptim. Şimdi eylül ayını bekliyorum ozaman 12. Haftada serklaj yapılacak. Hayirlisi ile doğum yaparsınız inşallah.

doktorun tavsiyeleri bu yöndemiydi ? sürekli yatış şart değil galiba inşallah benimde öyle olur Rabbim yardımcımız olsun..şu an kaçıncı haftadasın? maşallah sana inan çok sevindim

doktorun tavsiyeleri bu yöndemiydi ? sürekli yatış şart değil galiba inşallah benimde öyle olur Rabbim yardımcımız olsun..şu an kaçıncı haftadasın? maşallah sana inan çok sevindim
doktor cok ayakta durmamam sartıyla çalışmama bişe demedi 32 kadar calış sadece dedi

Bende ayni durumdayım şimdiki doktorum 9 ay sosyal hayat yok,yatacaksin dedi. Benimde 18 haftalik erken doğumla düşük yaptim rahim agzi yetmezliginden suphelendi peritanaloga yönlendirdi haftaya ona da basliycam. Simdi 6. haftamdayim daha 7,5 ay var, gunler uzun nasil beklediniz gececek yatakta o kadar zaman.bunları dusunmekten sevinemiyorum gebeligime, moralim çok bozuk

Moral cok önemli neden sevinemeyecekmişsin? sevin bence en azından hamile kalabiliyoruz bu da çok önemli birşey çünkü hamile kalmak için bile kendini yırtıyor insanlar. Bunun dışında bence kendine uğraşlar bulabilirsin ne bileyim bebek için örgü ör bebek şekeri hazırla süs püs birşeyler yap işte... sıkılınca kitap dergi karıştır. laptoptan internete gir gezin film izle birşeyler bulursun yapacak. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah 9 ayı tamamla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…