- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.461
Kızlar pzar sabahı dr gittim tam 5 haftalık olduğu söylendi moralim bozuk kese düzgün değilmiş düşük tehlikesi dedi haftaya gidicm tekrar korkular şimdiden başladı hayırlısı
ssaslan sen bu yatağı mediklallerdenmi aldın.eminim cok faydasını görmüşsündür degilmi.salihas canım benimki su yatağı değildi
havalı yatak diye geçiyordu
genelde yatalak hastalarda kullanılıyormuş sırtlarında açılma-yara olmasın diye
deniz yatağı gibi ince normal yatağın üzerine konuluyor ve pompası var 5 dakikada bir farklı alanlardan hava boşaltıp farklı bir yeri şişiriyor
kan dolaşımını sağlıyormuş
Kızlar pzar sabahı dr gittim tam 5 haftalık olduğu söylendi moralim bozuk kese düzgün değilmiş düşük tehlikesi dedi haftaya gidicm tekrar korkular şimdiden başladı hayırlısı
edanaz sağol bitanem inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeişerimizi senide 12 haftaya girmişsiniz maşallah
Kızlar bu akşam doktorda randevüm var saat 6 da. RAhimağzı boyunuda ölçecek sanırım karından veya vajenden ölçüm farkediyormu. Muhtemelen doktorum karından bakacaktır. Ense kalınlığıda büğün ölçülecek.[/QUOTE
karından ölçümle vajenden ölçüm arasında fark oluyor ölçümde tuvalete sıkışık olman en iyisi ...herşey yolunda gitsin arkadaşım ...işin önemli kısmına gelmişsin bundan sonrası için daha da rahat olsun...
Kızlar bu akşam doktorda randevüm var saat 6 da. RAhimağzı boyunuda ölçecek sanırım karından veya vajenden ölçüm farkediyormu. Muhtemelen doktorum karından bakacaktır. Ense kalınlığıda büğün ölçülecek.[/QUOTE
karından ölçümle vajenden ölçüm arasında fark oluyor ölçümde tuvalete sıkışık olman en iyisi ...herşey yolunda gitsin arkadaşım ...işin önemli kısmına gelmişsin bundan sonrası için daha da rahat olsun...
Sağol tiwiks. Senin günün belli oldumu. Hala yatıyormusun nasıl geçiyor günlerin.
pardon canım msj görmeden yazdım umarım hersey iyi gider.bu arada kızlar ben bugün yola cıkıyorum.yarından sonra izmirdeki doktorda randevum var.herseyin hayırlısı olsun hepimiz için.[/QU
sana da hayırlı yolculuklar canım ben de dikişten önce uçak yolculuğu yapmıştım 2 kere endişelenme birşey olmaz zaten drunda izin vermiş kendine iyi bak haberlerini bekliyoruz..........
Sağol tiwiks. Senin günün belli oldumu. Hala yatıyormusun nasıl geçiyor günlerin.
benim günüm 9 mart sanırım şimdi drumu tekrar arayacağım ...biraz nezleyim son hafta golü Allahtan ateşim yok çıkarsa kullanacağım ilacımı söyledi drum hafif atlatıyorum dayandım portakal ve ıhlamura ...mecburen hala dinleniyorum halsizlikten ...tam ayağa kalktım dedim yine yatıyorum .....senağlama
canım ben sende dikiş olmadığını bilmiyordum sanırım gözümden kactı.bebişinede maşallah canımeger plesantanın yeri değişirse normal dogummu düşünüyorsun canım.süt içemiyorsan içine meyve karıştırıp içmeyi dene arkadaşım öyle yapıyordu.gerçi bende şu anda mide bulantısı yasadığım için süt içemiyorum ama 3 aydsn sonra içebilirim herhalde.dedigin gibi dikkat etmek çok önemlki galiba .
Canım merhaba, benim dikişimi Tarık Aksu attı..Çok iyi bir doktor..Ama doğumumu o yaptırmadı, nedenine gelince...... Çok iyi bir doktor olmasına rağmen; tüp bebek hastaları, gebelik takipleri, kadın hastalıkları, Hacettepe'de dersler, HRS'de yönetim kurulu toplantıları arasında bölünmüş durumda, çok meşgul...Bu yüzden dikişten sonra vermesi gereken ilacı unuttu..Ben de bu konuda bilgisizdim..Ama yine de sordum, ilaç vermeniz gerekiyormuydu diye..Hayır dedi..Derken kasılmalarım başladı, ben bile onların kasılma olduğunu anladım..Kendisine ulaşmaya çalıştım..6 saat sonra döndü..O esnada doğum başlayabilirdi..Sonra bu forumu keşfettim, brudaki arkadaşların kullandığı ilaçları öğrenip, "Benim durumumda, Prepar vs kullanılıyormuş" dedim.."Merak etme seninki daha etkili demez mi"...Çıldırdım, bir daha dikişin kontrolü için bile gitmedim..İnanın bu kız doğurdu mu acaba deyip aramadı bile..Ayrıca hiçte ucuz bir doktor değildir kendisi, muayene ücreti 216 YTL, dikiş için 1.800 YTL ödedik..Keşke azıcık ilgi gösterseydi de, helal olsun diyebilseydim...Ama yine de kızımı kucağıma almamda katkısı var, Allah razı olsun diyeyim..merhaba arkadaşlar tarık aksu ve sinan beksaça gideniniz varmı yada herhangibir bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?