- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.261
benim delü dogurdumu diye gridim ama malesef dogurmamış topigin yüz karası ne zaman gelicek sıpam acaba ya kız dedigimi unutma he gidicen göstericem herkeze kim oldugunu ona göre hade görüm seni korkma sakın ben arkandayım taammı korkuyormuyum bak :18::18::18:
Sofikacım insan inanamıyor değilmi..Ne mutlu sana ki bu haftaları gördün.Çok az kaldı arkadaşım.Allahın izniyle mutlu sona ereceksin.Bakalaım dr ne diyecek pzt.inşallah hayırlısı olur.
Bn geldim kızlar ama malesef iyi haberlerle değil
Bebeğimin karın boşluğunda 2 tane parıltı gördü Arda bey
Benim ikili testimde biokimyasal riskim 80/1 çıktığı için Arda beyin kafasına takıldı bu,
Bu parıltılar kalpte olsaydı dian riski %70 derdim, ama karında olunca bu risk mı değil mı bilemiyoruz dedi
Hatta senin biokimyasal riskin düşük çıkmış olsaydı bunu takmazdim bile dedi
Yaklaşık 2 saat sürdü muayene
Buna rağmen kalbi istediği gibi inceleyemedi, karın bölgen yağlı olduğu için biraz da zorlandım dedi
Beni Pazartesi gunü perinatologa bebeğimin kalbini incelemek için yönlendirdi
Bir de rahim ağzımı olcerken rahim ağzında bir tortu gördü
Bu enfeksiyon olabilir, bebeğin sivisiyla ilgili de olabilir dedi
Kan aldı, Pazartesi de vajinal kültür istedi, bugün alttan muayene ettigi için alamadı
Rahim ağzı uzunluğunun iyi çıkmasına sevinemedim bile
Amniyo önermem gerek ama durumundan ötürü oneremiorum dedi
Neyse bakalım 1-2 haftamız daha var amniyo için falan dedi
Bir yandan icim cok rahat bir yandan kesin bir sorun var diyorum
Esimin morali sıfır , o yüzden bana da cok moral veremiyor
Rahim ağzındaki tortu sirkeli sudan olabilir mı acaba
Arkadaslar bugun sikici bir gun gecirdim.su saat oldu sanki yuregim daraliyor kafmin ici karmakarisik.
yine benim dr burumumdu gunun konusu ve konustugum kisilerde kendi aolem.
Yok insanlar 12 gunluk bekleme suresini ailelerine bile soylemiyorlarmis uzulmesinler diye
falanca 9 ay kendi isini yapmis benim hamileligim normal gebelik gibi degilmis
Gecen sefer cok stres yapmiskm maddi olarak cok rahat olmam gerekiyormus bunun gibi bir suru sey
birara balkona cikip nefes aldim
ya ben size anlatamazsam siz beni anlamazsaniz ben kime diyeyim derdimi.
Kim kime muhtac olmak ister birkere siz bekleseniz o 12 gunu
Birkere rica etseniz ben dr tedavisine basliycam benimle ilgilenirmisin diye
Tamam yillardir guclu olmaya calistim yilmadim ama bende insanim.
Bir bilselerki sokaklara ciksam feryat edip bagirsam icimdeki acinin onda biri gitmez.
ama bilemezler ben yasadim
Maddi manevi ben hesapladim yillarca caresizce herseyi hemde kaderin onune gecemiyecegimi bile bile
Neyse arkadaslar caninizi sikmak istemem ama beni anlayacak baska kimsem yokki
nuuurrr gecmiş olsun canım,haklısın bazen komik ve acınası halde oluyor saglık şartlarımız,hey Allah´ım bionik ebeler mubarek oyle uzaktan bakarak amniyo sıvısı mı degil mi anlıyorlar demek maşallah.Korkmuşlardır aslında kurcalamaktan falan onlar da bilmiyorlar ne yapsınlar ama sen kendi doktoruna da gorun ilk fırsatta ve bulabilirsien en azından turnusol bul ve kendin test et.
sofika canım cok saol.evet gercekten komikti evde aynısını ben yapıorum zateneşim soruyo naptılar karsıma gecip seyrettiler dedim gülsemi sasırsamı kızsamı bilemedi..heralde korkmuş olabilirler.hafta içi gidicem işte merkeze dr uma.bol bol su içiorum artık wc den cıkamaz oldum.turnusolu nerden bulurum acaba:44::44:bu arada canım benim hepinizin durumlarını takip ediyorum ama inanın benden cok iyisiniz yattıgım yerden yorum yazmak cok zor gelio kucagıma alan alamayınca bilgisayarı biraz tembelim sanırsam
seninde allah yardımcın olsun rabbim sorunsuz bi şekilde bebeginle bulustursun inş bizlerde o güneri görürmüyüz acaba günlr yıl gibi gecio
Sagol canim ya
Saka gibi bir gundu.
ama rabbim yanimda olsun yeter bana
Yillarca yilmadim omrum ve sagligim elverdigi surecede yilmiycam.
Benimde birgun bebegim olucak
Sukurler olsunki yikilmiycak kadar gucluyum bazen sendelesemde
Masallah kizin pazartesiyi bekliycek galiba
Arkadaslar bugun sikici bir gun gecirdim.su saat oldu sanki yuregim daraliyor kafmin ici karmakarisik.
Yok insanlar 12 gunluk bekleme suresini ailelerine bile soylemiyorlarmis uzulmesinler diye
Gecen sefer cok stres yapmiskm maddi olarak cok rahat olmam gerekiyormus bunun gibi bir suru sey
Bir bilselerki sokaklara ciksam feryat edip bagirsam icimdeki acinin onda biri gitmez.
Maddi manevi ben hesapladim yillarca caresizce herseyi hemde kaderin onune gecemiyecegimi bile bile
arkadaslar dün gece 12de gittim devletin aciline ama cok komikti Allah yinede eksikliklerini göstermesin ama gözünü seveyim özel hastanenin.en azından para veriyosun ama ilgileniolar yani.durumumu anlattım serklajımda var yeni dedim tamam gec catala bi bakalım dedi 2tane ebe gectiler karsıma sadece gözle seyrettiler yok bişey akmıo dediler gönderdiler okadar yani.sizin dediğiniz gibi ne pet ne turnusal kagıdı hiç bişey yapılmadı eşim dedi ultrason yokmu yok dediler sastı kaldı adam ama neyseki öle bariz ıslaklık yapan bişey yok suan sanırım fitilddenmiş progestanda kullanıyoruz ya fazla akıntıya sebep oluyo heralde dünde komsu vrdı yatamamıstım kac saat.ama defalarca dedim 1ay öncesinde istanbulda yasıyodum tayinimiz cıktı hastanem drum süperdi kac senedir herseyimi takip ediodu biliodu keske istanbulda olabilseydim hamilelik süresince diye ama herseyde vardır bir hayır.hafta içi kendi dr uma gitcem artık bide karar verdim eve el dopleri alıcam takip edicem bebişimi
Hidennisko gebelik.orgda ekojenik barsak başlığında durumdan bahsediyor kopyalanmadı. Ultrason ayarlarından bahsediyor tek başına anlam ifade etmediğinden filan. önemli bir şey yazmıyor. biliyorsun Arda bey garantici dr dir emin olmak istiyor içini ferah tut arkadaşım. Bir de amniyo durumundan dolayı öneremiyorum diye niye dedi. bana da demişti ama suyum geldi diye demişti...
canım doktorun ihtimal üzerinde dürüyor ortada kesin bisey yok henüz üzülme diyecem ama insan kafasına takmadanda duramıyor insallah korkulcak bisey yokturBn geldim kızlar ama malesef iyi haberlerle değil
Bebeğimin karın boşluğunda 2 tane parıltı gördü Arda bey
Benim ikili testimde biokimyasal riskim 80/1 çıktığı için Arda beyin kafasına takıldı bu,
Bu parıltılar kalpte olsaydı dian riski %70 derdim, ama karında olunca bu risk mı değil mı bilemiyoruz dedi
Hatta senin biokimyasal riskin düşük çıkmış olsaydı bunu takmazdim bile dedi
Yaklaşık 2 saat sürdü muayene
Buna rağmen kalbi istediği gibi inceleyemedi, karın bölgen yağlı olduğu için biraz da zorlandım dedi
Beni Pazartesi gunü perinatologa bebeğimin kalbini incelemek için yönlendirdi
Bir de rahim ağzımı olcerken rahim ağzında bir tortu gördü
Bu enfeksiyon olabilir, bebeğin sivisiyla ilgili de olabilir dedi
Kan aldı, Pazartesi de vajinal kültür istedi, bugün alttan muayene ettigi için alamadı
Rahim ağzı uzunluğunun iyi çıkmasına sevinemedim bile
Amniyo önermem gerek ama durumundan ötürü oneremiorum dedi
Neyse bakalım 1-2 haftamız daha var amniyo için falan dedi
Ah feryalcim, insan zor zamanlarında. Hep destek ister
İnsanoğlunun icinde var bu
Ben dünden beri öyle garibim ki
Annem yanımda olsa da sarılip hungur hungur ağlasam diyorum
Hemen bakıyorum CNm
Sofika perinatolog olduğunu ben tahmin ettim, sadece kalp için yönlendirdi
Belkide kalp doktorudur
Diğer organları incelemeyecek
Sadece kalbe bakacak
Arkadaslar hepinize teşekkür ederim, icim rahat aslında ama kafaya takmadan olmuyor
Esim ne yaparız sorun varsa falan dedi
Konuşmak bile istemedim, kızım icimde kıpır kipirken düşünemiyorum bile
Bir yandan icim cok rahat bir yandan kesin bir sorun var diyorum
Esimin morali sıfır , o yüzden bana da cok moral veremiyor
Rahim ağzındaki tortu sirkeli sudan olabilir mı acaba
canım yapılıcak birşey yok inan onu düşünmekten sabah panik nöbeti geçirdim bensağol canım,amin,arkadaşın için ne denir bilmiyorum,kimse yola ayrılmak için çıkmıyor,üzüldüm,Allah hakkında hayırlısını versin
canım bu rakamlar sadece ihtimal,hemen üzme kendini,endişelenmekte çok haklısın ama sen hep iyi düşün,bebeğin sağlıklı,rahimağzında da olsa olsa ilaçla fitille geçebilecek basit bir enfeksiyon vardır belki de yanlış gördü sonuçta ultrason tamammı
kiz deli paşadogurmadım daha ama hakkaten doguma giderken aklıma geleceksin,senin icin de dua edicem canım
canım insan bir tuhaf oluyor,gecer mi bunca zaman derken bir bakmışsın cok bile gecmiş
Allah´ın izniyle saglıkla ve kolaylıkla dogururum yavrumu inşallah!Darısı da sıra sıra başınıza olsun canım benim inşallah!
canım canını sıkacak bir gelişme olmuşinşallah bebeciginde hic bir sıkıntı yoktur,Arda beyin dedigi gibi bu konuya takılmasının sebebi testteki risk oranı,yani sadece bu goruntu olsa belki hic ustunde durmayacaktı ve ben o istatistiksel testlere itimat etmiyorum.İcinden gecen ses herseyin yolunda oldugunu soyluyor degil mi,oyleyse oyledir arkadaşım,canını fazla sıkmadan perinatologa gorun pazartesi.Sadece neden perinatolog onu anlamadım,cocuk kalp uzmanının bakması gerekmiyor mu kalple ilgili sorunlara,en azından Filiz´de sorun yaşadıgımızda beni hemen cocuk kalp uzmanına yonlendirmişlerdi ulrasonda incelemesi icin.
tortu sirkeli sudan olamaz,birikme şansı yok ki,ama crinone jel kullanıyorsan acaba ondan olabilir mi diye dusundum simdi
[/COLOR]
sofikacım bencede pazartesi ısrar et inş. alırlar...
benim bebeğimde küçüktü ama ben korkumdan 37+5 te aldırmıştım.....tabi doğum olmamıştı öyle böyle derken bebeğimde büyümüştü...
bebebeğin tam olarak hafatsını hesaplamak için ilk ultrason ölçümlerine bakılır...zeynep kamilde benim özellikle ikili test sonuçlarındaki bebek ölçülerine baktılar o zamnki ölçüm kabul ediliyor...benimde zaten satla uyumluydu...
hatta doğum hanede bir kişiyi evden ultrason kağıtlarını getirmesi için eşini yolladılar...çünkü sata göre 36 haftalık doğacakmış ama tam haftasını bilip ona göre tedbir almak daha önemli...
arda beyde tam haftayı ilk ultrason ölçümlerinden hesaplıyor...
evet canım benim icin de sat cok onemliydi,cunku kızımda o kadar dikkat etmeme ragmen hep acaba yanlış mı hesaplandı diye icimi yedim.İlkinde de bunda da gec dollenme oldu hem de tam 2 hafta ile,ve daha gebeligin başındaki ilk muayenelerde sat 2 hafta one geldi.Once ultrason goruntuleriyle belirlendi ve daha sonra İsmail bey ilk başta yaptıgım 2 tane kanda gebelik testine gore tam tarihi onayladı ve kesin oldugunu soyledi.Buna gore ben su anda 38+6 yım ve muhtemel dogum tarihi de 10 Eylul.
[/B]
rabbim neyi hayırlı veriyosa nasip etsin bebem rabbimden başka kimimiz varki canım alah yardımcımız olsunArkadaslar bugun sikici bir gun gecirdim.su saat oldu sanki yuregim daraliyor kafmin ici karmakarisik.
arkadaslar dün gece 12de gittim devletin aciline ama cok komikti Allah yinede eksikliklerini göstermesin ama gözünü seveyim özel hastanenin.en azından para veriyosun ama ilgileniolar yani.durumumu anlattım serklajımda var yeni dedim tamam gec catala bi bakalım dedi 2tane ebe gectiler karsıma sadece gözle seyrettiler yok bişey akmıo dediler gönderdiler okadar yani.sizin dediğiniz gibi ne pet ne turnusal kagıdı hiç bişey yapılmadı eşim dedi ultrason yokmu yok dediler sastı kaldı adam ama neyseki öle bariz ıslaklık yapan bişey yok suan sanırım fitilddenmiş progestanda kullanıyoruz ya fazla akıntıya sebep oluyo heralde dünde komsu vrdı yatamamıstım kac saat.ama defalarca dedim 1ay öncesinde istanbulda yasıyodum tayinimiz cıktı hastanem drum süperdi kac senedir herseyimi takip ediodu biliodu keske istanbulda olabilseydim hamilelik süresince diye ama herseyde vardır bir hayır.hafta içi kendi dr uma gitcem artık bide karar verdim eve el dopleri alıcam takip edicem bebişimi
Ah feryalcim, insan zor zamanlarında. Hep destek ister
İnsanoğlunun icinde var bu
Ben dünden beri öyle garibim ki
Annem yanımda olsa da sarılip hungur hungur ağlasam diyorum
http://www.acibadem.com.tr/get_hekim_ozgecmis_erp_single.asp?hekimid=A13046
Sofika, doktor bu
Cocuk kalp uzmaniymis
paşam
ben ilk hamileligimde yeni dogum yapmiş bir arkadaşimi ziyarete gitmiştim,aldım bebegini kokladım ohh dedim mis gibi bebek kokusu,arkadasim bana baktı ve dedi ki,asıl kendi bebegini dogurup da kokladıgın zaman nasıl guzel bir koku oldugunu anlayacaksın,hem her bebek farklı kokar,sana seninki en guzel gelecek demişti.Şimdi Filiz buyudu bebek degil ama hala kokladıgımda yeryuzunde daha guzel bir koku yoktur diyorum,kimse gibi degil kokusu diyorum...Bu bebegimi de sag saglim kucagıma alıp kokladıgımda mutlaka seni de dusunucem ve Allah´ıma sana da en mis kokululardan en kısa zamanda gondermesi icin dua edicem
bugun ruyamda ben dogurdum mesajı yazıyordun bugun yarın gelıcek galıba sofıka kızın saglıkla ınsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?