- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.281
ayy bilmiyorum canım ama ben de bugun cok heyecanlıyım,kalbim kut kut
ruyan da hayırlı cıksın inşallah!
sagol canım,Allah´ım beni de bebegimi gunu gelen her gebeyi ve bebegini de sag saglim kurtarsın inşallah!Amin!hayırla sag salım kurtulursun ıns canım
benım ıdrar yolları tahlıllerı yıne yuksek cıkmıs anlamıyorum ne var sulu akıntı yıne basladı off bırde 3 gundur bebek hep asagıda oynuyor dıkıslere vurunca acıyor normalmı bu haftalarda acaba:18:
benım ıdrar yolları tahlıllerı yıne yuksek cıkmıs anlamıyorum ne var sulu akıntı yıne basladı off bırde 3 gundur bebek hep asagıda oynuyor dıkıslere vurunca acıyor normalmı bu haftalarda acaba:18:
kızlar ben geldim :) perşembe günü bornova şifa hastanesinde serklajım yapıldı.maşallah diyeyim ekip ve hastane personeli diyabetim konusunda bilgili ve bir o kadar da ilgililerdi,operasyon sonrası çok ağrım oldu,ağrı kesici iğneyle ancak rahatladım,kanama yok denecek kadar azdı,şuanda da yok şükürhergün clexane 0,4 iğne,haftada 1 proluton depot ve ayda 1 penadur penisilin iğnesi vurulacakmışım,şimdi evdeyim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra
bu arada şu clexane a yarın başlayacağım nasıl vurulacağımı anlatmadılar,içinde göbekten yazıyor başka yere dde vuruluyor mu?
Bn geldim kızlar ama malesef iyi haberlerle değil
Bebeğimin karın boşluğunda 2 tane parıltı gördü Arda bey
Benim ikili testimde biokimyasal riskim 80/1 çıktığı için Arda beyin kafasına takıldı bu,
Bu parıltılar kalpte olsaydı dian riski %70 derdim, ama karında olunca bu risk mı değil mı bilemiyoruz dedi
Hatta senin biokimyasal riskin düşük çıkmış olsaydı bunu takmazdim bile dedi
Yaklaşık 2 saat sürdü muayene
Buna rağmen kalbi istediği gibi inceleyemedi, karın bölgen yağlı olduğu için biraz da zorlandım dedi
Beni Pazartesi gunü perinatologa bebeğimin kalbini incelemek için yönlendirdi
Bir de rahim ağzımı olcerken rahim ağzında bir tortu gördü
Bu enfeksiyon olabilir, bebeğin sivisiyla ilgili de olabilir dedi
Kan aldı, Pazartesi de vajinal kültür istedi, bugün alttan muayene ettigi için alamadı
Rahim ağzı uzunluğunun iyi çıkmasına sevinemedim bile
Amniyo önermem gerek ama durumundan ötürü oneremiorum dedi
Neyse bakalım 1-2 haftamız daha var amniyo için falan dedi
Arkadaslar bugun sikici bir gun gecirdim.su saat oldu sanki yuregim daraliyor kafmin ici karmakarisik.
yine benim dr burumumdu gunun konusu ve konustugum kisilerde kendi aolem.
Yok insanlar 12 gunluk bekleme suresini ailelerine bile soylemiyorlarmis uzulmesinler diye
falanca 9 ay kendi isini yapmis benim hamileligim normal gebelik gibi degilmis
Gecen sefer cok stres yapmiskm maddi olarak cok rahat olmam gerekiyormus bunun gibi bir suru sey
birara balkona cikip nefes aldim
ya ben size anlatamazsam siz beni anlamazsaniz ben kime diyeyim derdimi.
Kim kime muhtac olmak ister birkere siz bekleseniz o 12 gunu
Birkere rica etseniz ben dr tedavisine basliycam benimle ilgilenirmisin diye
Tamam yillardir guclu olmaya calistim yilmadim ama bende insanim.
Bir bilselerki sokaklara ciksam feryat edip bagirsam icimdeki acinin onda biri gitmez.
ama bilemezler ben yasadim
Maddi manevi ben hesapladim yillarca caresizce herseyi hemde kaderin onune gecemiyecegimi bile bile
Neyse arkadaslar caninizi sikmak istemem ama beni anlayacak baska kimsem yokki
insallah canım rabbım cektıgımız emeklerı bos cıkarmasın rabbım hepımızın yuzunu guldursun...sagol canım,Allah´ım beni de bebegimi gunu gelen her gebeyi ve bebegini de sag saglim kurtarsın inşallah!Amin!
hay Allah,sen temizligi nasıl yapıyorsun sirkeli su kullanıyor musun
yoksa üşütüyor musun bu sıcaklarda
surekli yatıyorsan ondan da olabilir ve progestan da butun kas gruplarını gevşettigi icin idrar yollarında enfeksiyonu tetikleyebilirmiş
sendeki sebep nedir acaba,bir turlu tedavi edilemiyor inatcı cıktı,inşallah gebeliginin gidişatını etkilemesin canım
çok geçmiş olsun arkadaşım benimde 3 gündür aşagıdaydı çok dikişlere vuruyodu burada bu sorunu yaşayan arkadaşlar
beni rahatlattı bu gün daha iyi şükür sulu akıntı serklaj oldugumdan beri var doktor normal deyip tahlil bile istemiyor benden çok geçmiş olsun ne güzel 30. Haftayı görmüşsün üzme kendini
insallah canım rabbım cektıgımız emeklerı bos cıkarmasın rabbım hepımızın yuzunu guldursun...
cok ınatcı cıktı bu sırkelı su kullanıyorum tabıkı ama gecmek bılmıyor progestanı agızdan alıyorum canım ama ınsallah bır sorun olmaz rabbım korusun...
saolasın canım benım her tahlılımde yuksek cıktıkca antıbıyotık kullanıyorum servıks kulturu yapılıyor asagıda vurunca bebek korkuyorum allahım korusun bebıslerımızı ınsallah sorunsuz gecsın haftalarımız ınsallah 1 gun bıle bazen 1 ay gelıyor bana serklajlı bır kaybım var malesef rabbıme emanet bızlere nasıp ettıyse kucaklarız elımızden baska bısey gelmıyorr
Arkadaslar herkese merhabalar
Ben iki gündür müthiş karin Ağrısı çektim. Karnım resmen patlayacak gibi hem kasıldi hemde ağrıdı. Gaz sancısı diye inat ettim ama dayanamadım bugün acil e gittim. Hamd olsun panda bir hastasin kontrole gelen burdaku doktorlarından izzet bey le aynı anda hastaneye girdik. Sevincini görmeliydiniz. Utanmassm adamın boynuna sarılacaktım. Neyse hersey yolunda dedi idrar tahlili vede kan tahlili istedi. Vajinal girişinde mantar varmış bide günlerdir devam eden Vajinal burkulma ve yanma İcin temiz ded.
Canestan Vajinal fitil verdi.
Biraz araştırdık bir sitede gebelikte bu fitili aplikotor yardımıyla koymayın diye okudum.
Daha önce kullan arkadas varsa yardımlarını bekliyorum.
Açıkcası biraz çekiniyorum. Ya yanlış birşeyi yaparsam diye.
canım doğum şekli konusunu konuştunuz mu hiç? Benim ilki sezaryen erken doğan normaldi.Şu an sezaryen görünüyor....
İnşallah görürüz o günleri...
kızının ismi ne olacak?
Duyaydın,canım çok çok geçmiş olsun..Operasyonunun sağlıkla geçmiş inşallah herşey bundan sonra sağlıkla ve istediğin şekilde ilerler..Burdan bize hep hayırlı güzel haberler yazasın
Canım,Arda Bey kafasında süphe kalmasın diye incelenmesini istemiş lütfen kendini üzüp stres yapmamaya çalış..İnşallah pazartesi günü güzel haberler alacaksın ..Pazertesi günü bize vereceğin güzel haberleri bekliyoruz ..
ayyy dogru durust konusamıyorumkı guncel konuları kaldıkı dogumu sorayım malesef canım bende merak edıyorum dıkısler falan nezaman alınacak dıye....senınkı sezeryan olur kesın bence rıskke atmaz drun bırde....rabbım ogunlerıde bıze konusmayı nasıp etsın ınsss...kızıma ısım koymadık daha bakalım bıkac ısım var aklımızda ama ıkı ısım yaparız bızde galıba senın gıbı
amin canım sağol,akıl sağlığımı da koruyabilirsem herşey daha güzel olacak
Gökçen44 inşallah güzel haberlerle gelirsin? Sen İzmirde mi İstanbulda mıydın?
sağolasın canım inşallah öyle olur.. sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizi aldıkça benim de umudum artıyor:))
canım ben izmirliyim aslen ama doğu görevi için malatyadayız( o yüzden sizin doktorları bilmiyorum hiç..
keşke benimde onlara gidebilme imkanım olsaydı..
Cok ama cok kötü bir gün geçirdim
Saatlerdir ağlıyorum
Esimi de üzdüm hatta kqhrettim
Herhalde yarından dolayı huzursuzum diye
hiddeniskooo yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah üzme kendini bu kadar..Cok ama cok kötü bir gün geçirdim
Saatlerdir ağlıyorum
Esimi de üzdüm hatta kqhrettim
Herhalde yarından dolayı huzursuzum diye
Canım ben de aslında Hatayda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle... Bu durum nedeniyle İstanbuldayım.Dr önemli fakat Canım nasipte varsa dr de bahane... Malatya da gelişmiş bir şehir eminim iyi dr ler vardır orada da...
Kıyamam ya... Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin... Üzülüyor insan elde olmadan( İyi düşünelim biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?