- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.301
paşam
ben ilk hamileligimde yeni dogum yapmiş bir arkadaşimi ziyarete gitmiştim,aldım bebegini kokladım ohh dedim mis gibi bebek kokusu,arkadasim bana baktı ve dedi ki,asıl kendi bebegini dogurup da kokladıgın zaman nasıl guzel bir koku oldugunu anlayacaksın,hem her bebek farklı kokar,sana seninki en guzel gelecek demişti.Şimdi Filiz buyudu bebek degil ama hala kokladıgımda yeryuzunde daha guzel bir koku yoktur diyorum,kimse gibi degil kokusu diyorum...Bu bebegimi de sag saglim kucagıma alıp kokladıgımda mutlaka seni de dusunucem ve Allah´ıma sana da en mis kokululardan en kısa zamanda gondermesi icin dua edicem
canım sabah ne dedim ben sana stre bebege yaramaz dedim bak gör birşey çıkmıcek agladıgınla kalıcenCok ama cok kötü bir gün geçirdim
Saatlerdir ağlıyorum
Esimi de üzdüm hatta kqhrettim
Herhalde yarından dolayı huzursuzum diye
Kızlar,jorjet..herşeyden uzaklaşmanın kendine iyi geleceğini ve uzun bir süre de siyeteye girmeme kararı verdiğini söyledi..Destek mesajlarınız için hepinize çok teşekkür etti...Böyle durumlarda insan kendine neyin iyi geleceğini düşünüyorsa öyle yapmalı bence de ..İnşallah en kısa sürede kendini toplar ve istediği herşeye kavuşur
Bugun benımde gunum kotu gectı sebebsız yere aglayıp duruyorum halbukı meleklerımden guzel haber aldım cok sukur kuvez ıcı oksıjenıde enkısık devıre ındırmısler sutu 19ml cıkarmıslar ardam 1250gr olmus berenım 1222gr ama nedendır bılmem huzursuzum bırı yan baksa aglıcak gıbıyım esımın annesıde yarın mobılyalarını bakalım dıyor 20gunde anca gelıyormus alsam bıturlu almasam bıturlu cok kararsızım onlar eve gelırse rabbım ızın verırse ozaman hıc alamam onlarla ılgılenmem lazım onların yanında temızlık yapamam... Ya bısey olursa Allah korusun of ya mutsuzum artık evlatlarımı yanımda ıstıyorum
Cok ama cok kötü bir gün geçirdim
Saatlerdir ağlıyorum
Esimi de üzdüm hatta kqhrettim
Herhalde yarından dolayı huzursuzum diye
Bugun benımde gunum kotu gectı sebebsız yere aglayıp duruyorum halbukı meleklerımden guzel haber aldım cok sukur kuvez ıcı oksıjenıde enkısık devıre ındırmısler sutu 19ml cıkarmıslar ardam 1250gr olmus berenım 1222gr ama nedendır bılmem huzursuzum bırı yan baksa aglıcak gıbıyım esımın annesıde yarın mobılyalarını bakalım dıyor 20gunde anca gelıyormus alsam bıturlu almasam bıturlu cok kararsızım onlar eve gelırse rabbım ızın verırse ozaman hıc alamam onlarla ılgılenmem lazım onların yanında temızlık yapamam... Ya bısey olursa Allah korusun of ya mutsuzum artık evlatlarımı yanımda ıstıyorum
Masallah Anneleri masallah. Yakindir kuvozden cikip isi yataginda beslenmelere gecmeleri.
Seni cok iyi anliyorum. Ben oglumu alip eve gelinceye kadar ist. Hic ixmite gelmekostim. Teyzemde kalmustim. Ana hic huzulu degildim. Nerde yatiracagim. Nasil bskacagim diye. Eve geldik. İlk gece koltuk mindeelerineen yanima yer ysptik. Kahretim kendimi. Sonra annem ile elti kucuk bir sallanan besik aldilar. Kengi cekmecelerimden bir tanesinide ona ayirdik. Hic begdnmemistim. İnan canim bes aylikken odasini almamiza ragmen oglum dokuz ay onda yatti.
Kemdini butur konularla germe. İnan odasi hazir olan bircok tandigimda ilk etap da parkyatk denilen oyun parklarinda yatiriyorlat
hala bebeklerini.
Onlar saglikli olsunlar. Canin gonlum ne zsman istese o zaman alirsin oddlarini. İnsan kulandikca ihtiyaclarini dsha iyi anliyor.
cnm oda hazırlamayı sorun etmiyorum bişey almaya korkuyorum ya bişey olursa die ya kullanamazsam die neyse biraz daha beklicem galiba.. şu psikolojik destek konusunu ben tedavilerimdede çok düşündüm ama hapla ilaçla uyuşmak istemiyorum..ben tedavi sırasında okadar zor günler yaşadımki ilaçsız gözüme bir damla uyku girmiyordu aptAL GİBİ OLMUŞTUM SONRA OSMAN HOCA YANİ DR'UM BANA ÇOK KIZDI KENDİNE GEL DEDİ BUNU YENMELİSİN NEREYE KADAR KENDİNİ UYUŞTURCAKSIN BÖYLE GİDERSEN HİÇBİR ZAMAN TEDAVİNDE BAŞARILI OLAMICAKSIN DEDİ...OZAMAN YENMİŞTİM KENDİ KENDİME TOPARLANMIŞTIM AMA ŞİMDİ YİNE KÖTÜYÜM... BÜTÜNGÜN ETRAFA KARŞI SAHTE GÜlücüKLER ATıyorum sonra eve gelince patlıyorum herşeye ağlıyorum bi gelse yavrularım geçicek bu günler biliyorum
Günaydın kızlar... Nasılsınız?
Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım.Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...
Sinem canım korkular yaşaman çok normal. Tahmini ne zaman çıkacaklar istersen ayırt modeli beğen. Çıkmaya yakın alırsın. Sanırım alsan huzursuz olacaksın. Ben daha çöp bile almadım sanki alsam büyü bozulacak gibi geliyor( Metalin dediği gibi genelde daha basit düzenekler sanki daha kullanışlı.
Bu arada kendini motive et onlar çok güçlüler dayanaccaklar inşallah.Dinlenmeye çalış saçını kestir, kendine kıyafet al, iyi hissedeceğin şeyler yap. Psikoloğa gidersen ilaç vermez. Ben bir kez gitmiştim yabancıya anlatmak bile rahatlatabiliyor. Ailen ve eşin üzülmesin diye rol yapıp duyguları anlatmıyor insan. Psikoloğun karşısında ağlamak bile rahatlatıyor yoksa mucize yaratmıyorlar kesin... Bursa gurubuyla buluş o da iyi gelebilir...
canım allah yardımcın olsun keşke eşinin ailesine deseydin ne zaman gelicek bir daha eşin yanına :44::44:korkma canım ya hherşey olucagına varıyo olsa bir dert olmasa bir dertsen hiç birş alma canım dogsun hele bir ozaman alırsın allah nasip etse bebege vesile lsam hamile kalsam doguruna kadar almayı düşünüyorum eger olurda serklajım başarılı olursa arda beye dicem dogum anına kadar dikişi almasın dicem işşallah kocaman karnımla salına salına dolaşıcam buralarda beni görenler kıranlar görsünler beni rabbim hepimizi yardımcısı olsun işşallah gidicem zevkime göre alış veriş yapıcem işşallah rabbim saglıklı saatli hayırlı bebeler nasip etsin hepimize
günaydın kızlar ne var ne yok bakalım ben geldimchnbcim kesin gelicegim belli olsun sana sana mamalar yapıp getiricem
Canım sağ olasın mamalar getirmesen de olur:)) Sen gel yeter...
Canım 2 kişiydik dün gece evde görümcem de uyudu yorgundu telaş ettirmek istemedim. Ama huzursuz oldum...
Sen de alma bence de... 28 den sonra alırız inşallah. İnşallah gönlüne göre olur her şey...
Günaydın kızlar... Nasılsınız?
Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım.Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...
Sinem canım korkular yaşaman çok normal. Tahmini ne zaman çıkacaklar istersen ayırt modeli beğen. Çıkmaya yakın alırsın. Sanırım alsan huzursuz olacaksın. Ben daha çöp bile almadım sanki alsam büyü bozulacak gibi geliyor( Metalin dediği gibi genelde daha basit düzenekler sanki daha kullanışlı.
Bu arada kendini motive et onlar çok güçlüler dayanaccaklar inşallah.Dinlenmeye çalış saçını kestir, kendine kıyafet al, iyi hissedeceğin şeyler yap. Psikoloğa gidersen ilaç vermez. Ben bir kez gitmiştim yabancıya anlatmak bile rahatlatabiliyor. Ailen ve eşin üzülmesin diye rol yapıp duyguları anlatmıyor insan. Psikoloğun karşısında ağlamak bile rahatlatıyor yoksa mucize yaratmıyorlar kesin... Bursa gurubuyla buluş o da iyi gelebilir...
Gunaydin canim
Gecmis olsun. Bende iki gun cektim agriyi gittim dr birsey yok dedi. Gzz sancisiydi biliyorum ama insan ya yaniliyorsam diye dusunuyor.
Gececek bu gunlerde gececrk Allahin izniyle.
aklımda çok şeyler var bebem şimdi yazmıyımmilletin canı çekmesinrabbim yardımcın olsun benim bir arkadaşım vardıya boşayodu kocası hani bugün hastaneye yatırdılar onu sabahtan beri üzüntümden aglıyorum bir selatı tefficiye okuyum dedim facede yadım kimseden ses çıkmadı başk aşey olsa yorum yaparlar alt tarafı allahın kelamı dua ya
kızlar bir gunaydın deyip cıkıyorum soyle bir goz attım
sinem canım benim lutfen icindekini boşalt ve kimsyi dusunme,boyle yuk bındırme kendine canın istiyorsa agla agla ve rahatlayabilecegin ne varsa onu yap,konuş icinde tutma
bebeklerin gelecek evlerine Allah´ın izniyle,onlar geldiginde ne lazımsa alırsın hic bir sey icin panik yapma dert etme kuzum
chnb canım gaz sancısıdır muhtemel sıkma canını diycem ama sıkmadan olmuyor biliyorum,bugun gaz yapmayan yiyecekler ye bakalım rahatla bu gece biraz
hidennisko canım benim inşallah guzel haberlerini alalım
ben cıkıyorum bugun fakultedeyim
Allah´a emanet olun
drun sezeryan demek istemis galiba bence hic riske atma canim bebegi kucagimiza alalimda varsin sezeryan olsun.bak aklima ne soktun simdi isim konusunda tek isim bende istiyorum benim istedigimi esim istemiyor onunkini ben oyuzden iki isim koyariz diye dusunuyordum;-)simdi kafa karisti ..Amin... Canım bu sefer sordu dr. İlk doğum şeklin nasıldı diye? Şaşırdım çünkü serklajda zaten sezaryen dikişim yüzünden sıkıntım olmuştu unuttu herhalde o sıra. Ama 2. yi normal doğum yaptım dedim çünkü içimden yine normal olsun geçiyor. Ama o küçüktü dedi. Yani sezaryen düşünmem gerekiyor sanırım.
Kızım olsa tek koyardım 2 isim koysan evlendiğinde kendi kızlık soyadını da kullanmak istese sanki uzun olur bu yüzden mecburen sırf eşinin soy adını alır. Gerçi neleri düşünüyorum...
Canım eşinle annen arasında kalmak zordur eminim. Eşinle konuş açıkça annenle de. Birbirlerinin hoşlanmayacağı şeyler yapmasınlar...
Durubebek çok zorlanmıştı bu konuda... Eşi ile babası küsmüştü... Orta yolu bulurlarsa sen de rahat edersin...
canim bence psikoljik destek almalisin kesinlikle ilac kullanmak istemedigini soylersin zaten suan sut veriyorsun bebislere konusmak bile cok rahatlatir bazen esinle bile konusamadigimiz haller oluyor yabanci birine anlatmak rahatlatiyor rabbim yardimciniz olsunBugun benımde gunum kotu gectı sebebsız yere aglayıp duruyorum halbukı meleklerımden guzel haber aldım cok sukur kuvez ıcı oksıjenıde enkısık devıre ındırmısler sutu 19ml cıkarmıslar ardam 1250gr olmus berenım 1222gr ama nedendır bılmem huzursuzum bırı yan baksa aglıcak gıbıyım esımın annesıde yarın mobılyalarını bakalım dıyor 20gunde anca gelıyormus alsam bıturlu almasam bıturlu cok kararsızım onlar eve gelırse rabbım ızın verırse ozaman hıc alamam onlarla ılgılenmem lazım onların yanında temızlık yapamam... Ya bısey olursa Allah korusun of ya mutsuzum artık evlatlarımı yanımda ıstıyorum
Canım sanırım gazdı şimdi indi karnım bir de sıvı akşamüstü içersem vay halime... İnşallah...
Sağ ol... Canım ben kendim okuyorum kendime başladım 500 kadar kaldı. 200 okurum istersen adı ne niyetle okunacak?
canım adı ayşegül canım unan sahaönce kaynanası halletmiş bunu zor açtırdılar iyi oldular erkek kardeşi gelmiş eşinin ne olduysa ondan sonra oldu dediayrılmasınlar diye du aedicez ban dün paşa ölüyorumd ediya içim giti okursan özelime yaz canım namazı bekliyorum okunsun namazı kılıyım işşallah başlıcam artık ne kadar okuyabilirsem regtere aramadı beni iptalmi etti acaba:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?