Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kıslarrr
yazamaamda takıp etmeye çalışıyorum..
sofıka canım senın dogum yaklaşmış .. saglıkla gelsin inşallah..

chnp canım senınde bişey kalmamışş..

kıslar ben emzıremıyorum ..oglum ısrarla meme almıyo ama bıberen ver kapıyo..memede aglıyo yırtınıyoo galıba bundn sonrada almaz..
ama ben sagıyorum..ben verebıldıgım kadar verıyımde ek olarak akşamları mama..

bu şekilde geçiyo her gun şukredıyorum kıslarr..
Allah isteyen herkese versınn

opuyorumm ...

Merhaba arkadaslar

Gene iyi haberlerle gelemedim, artık ne dusunecegimi bilemiyorum,
Kalp doktoru cok güzel seyler söylemişti , sadece aortta cok ufak bir daralma görmüştü fakat bize önemsiz olduğunu, korktuğumuz seyin olmadıgını söyledi, tabi sunu da ekledi

Down sendromlu bebeklerin %40 i normal kalple doğar

Ve Arda beyin yanına girttik
Vajinal kültür aldı
Sonra kalpci ile konuştuk oda amniyo taraftarı dedi, yapalım amniyoyu dedi!
Birkaç bulgumuz bir arada dedi
Bir yandan da sanki sorun yok demeye garanti olsuna getirdi
Soru işaretleri ile doluyuz
Ne olur hayırlı bir karar vermemiz için dua edin

Canim. İnan dualarım hep seni le. Allah'ın izniyle hersey yoluna girecek.
Allah bu sıkıntılı günleri tez geçirsin.

Oğlumda sanırım 27 haftaday di kasılmalarımin sebebin bulmak İcin Arda bey bana da yapmıştı.

Canım rahatlamaya cok ihtiyacım var, nasıl oldu süreç nasıl karar verdiniz
Operasyon hakkında ve sonrası hakkında bilgi verir misin?

Canım rahatlamaya cok ihtiyacım var, nasıl oldu süreç nasıl karar verdiniz
Operasyon hakkında ve sonrası hakkında bilgi verir misin?

Canim Allah yardımcın olsun.
Ben im yapılış amacı kasılmalarımin sebebini bulmakta. Amiyo sıvısında bir enfeksiyonumu sebep oluyor diye bakıldı.
Zaten hastanene yatıyordum. Dr yapacağız dedi bizde tamâm dedik. Çünkü biz tamamen Dr ne derse onu yapmaya tabi olmuştuk.

Benimki normal doktorum masasında Arda bey ile harika hanım yapmıştı. Göbek deliğimin yakınından on satım uzunluğunda ince bir iğneye girdiler. Canim hiç acımadı bir igne kadar. Sonrasındaki bir sorun yaşamamıştım onunla ilgili.

Hayatım vereceğin karar ne olursa olsun emin en hayırlısı olacaktır.
Allah yapımcımız olsun.

ana birde abladan dayak yedik hekız okadar hazırlık yaptım bugün şeker pareden tutta un kurabiyesine kadar sabahtanda açma mayalıcaktım sana sıcak getiiryim diye saglık olsun napalım eşime diyim bakalım ne dicek inan hep 12 geliyor bugünde 1 bulur dedi anca yatakta görüyorum yemeklerimi bile tek yiyorum inan becerebilsem gelicem hani otobüsten inersin geri bir minübüse binersin sonra dersin şurda ama nasıl bulurumki eşim çok iyi biliyo oraları artık ona yanaşırım ben
canım rabbime sıgıncaz ondan başka sıgınacagımız yok benim arkadaşımda senin gibi olduydu inan oglu saglıklıymış sen bol bol duhan suresi oku selevat çok getir canım dualarım seninle

ben şu an kullanmıyorum önceden 100 lüktü...

canım şimdi kullanmıyomusun bende yemekelrimi ısıttım bol yeşil salatamı yaptım kendi ellerimle sebze çorbası yaptım terbiyeli bol brokoli kereviz lı yaptım yanına fırın poşetinde tavuk mantar sebze yaptım bir kase yogurt var temem sonra 5 biryerde çayımı içerim temem

kızlar size birşey danışmak istiyorum,benim karnım ayağa kalktığımda hissediyorum sanki çok su içmişim yemek yemişim gibi şiş ve sert oluyor,sizde de böyle oluyor muydu? chnb canım sende sancı ve şişkinlik olmuş sanırım ama benim gebelik de ufak ya kasılma olsa böyle hisseder miyim ki,kafam karıştı çok tedirginim:18::18::18:

Canim dogum yatigin hastaneyi ve dr ismini yazmissin.
bende bursa danim.
Serklajin varmiydi kac haftalik dogum yaptin veserklajini yapan dr kimdi musait bir zamaninda yazarsan sevinirim.
simdiden tesekkurler

kızlar bişey sorucam doktor arda bey hangi şehirde özel mi hastanedemi şimdiden teşekkürler

İstanbulda Ataşehir Memorialde ve Femical isimli kliniğin ortaklarından biri... sgk geçmiyor bazı özel sağlık sigortaları geçiyor...

Canım ben de çok sık oluyor dikkat ettim genelde wc sorunum ya da gaz sorunum varsa oluyor. Geçince iniyor. Kontrol et kendini....

Paşam kullanmıyorum coraspin...

bu arada kan sulandırıcıyla ilgili soru soran bi arkadaş vardı,pıhtılaşma problemim olmasaydı bu hematolog clexane vermeyecekti,ama yatıcam dışarıdan da hormon alıcam deyince faktor v leiden de heterozigot mutasyonu da görünce profilaktik(önlem amaçlı) vermeye karar verdi yoksa aspirin içmeye devam et demişti,adamın fikri ama hep yatıcam dememle değişti

sağol canım yoksa kendimi dinlemekten deli olucam,dayanamam ben yarın dr yi arıyım bari

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, güzel haberlerle gelirsin, Rabbim kimseyi zor kadarlar vermek zorunda bırakmasın inşallah..

Canım arkadaşlarım arkadaş bebek tedavisinde hamilelerden 1 adet ayetl kürsü okucakmış allah rızası için bir tane okurmusunuz 15 açık varmış noluuuuhaber bekliyo arkadaştaaklıma burası geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…