- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.321
Merhaba arkadaslar
Gene iyi haberlerle gelemedim, artık ne dusunecegimi bilemiyorum,
Kalp doktoru cok güzel seyler söylemişti , sadece aortta cok ufak bir daralma görmüştü fakat bize önemsiz olduğunu, korktuğumuz seyin olmadıgını söyledi, tabi sunu da ekledi
Down sendromlu bebeklerin %40 i normal kalple doğar
Ve Arda beyin yanına girttik
Vajinal kültür aldı
Sonra kalpci ile konuştuk oda amniyo taraftarı dedi, yapalım amniyoyu dedi!
Birkaç bulgumuz bir arada dedi
Bir yandan da sanki sorun yok demeye garanti olsuna getirdi
Soru işaretleri ile doluyuz
Ne olur hayırlı bir karar vermemiz için dua edin
Canim. İnan dualarım hep seni le. Allah'ın izniyle hersey yoluna girecek.
Allah bu sıkıntılı günleri tez geçirsin.
Oğlumda sanırım 27 haftaday di kasılmalarımin sebebin bulmak İcin Arda bey bana da yapmıştı.
Canım rahatlamaya cok ihtiyacım var, nasıl oldu süreç nasıl karar verdiniz
Operasyon hakkında ve sonrası hakkında bilgi verir misin?
Paşam okudum canım 200 tane Allah kabul etsin... Regretenin işi çıkmış canım( İnşallah en tez zamanda görüşelim. Bizim hatun sonrada eşinin yanına gider sen akıllı hatunsun bulursun gel canım en tez zamanda:))
Bu arada arkadaşın adına üzül tabi ama lütfen en önce kendini düşün ve yıpratma... Sen ağlayınca ne değişecek? Yakında bebek düşünüyorsun kendini üzecek şeylerden uzak durmalısın. Bakıyorum her gün strese sokuyorsun kendini. Kızarım ben ablan sayılırım döverim hatta...
canım rabbime sıgıncaz ondan başka sıgınacagımız yok benim arkadaşımda senin gibi olduydu inan oglu saglıklıymış sen bol bol duhan suresi oku selevat çok getir canım dualarım seninleMerhaba arkadaslar
Kalp doktoru cok güzel seyler söylemişti , sadece aortta cok ufak bir daralma görmüştü fakat bize önemsiz olduğunu, korktuğumuz seyin olmadıgını söyledi, tabi sunu da ekledi
Vajinal kültür aldı
Canım isim işi zor iş. Sağlıkla olsunlar da son anda da olur...
Canım bir gün biberon verme hiç aç kalsın gerekirse alır memeni. Yoksa zamanla sağsan da sütün azalır. T v de duymuştum dr demişti ki biberon verecekseniz de emziği ters çevirin zor ve az gelsin normal çok gelişe alışırsa kolaylığı seçer sizi emmez dedi.
opuyorumm ...
Canım biliyorsun Arda bey garantici dr dir. Yüzde 100 garantiye almak ister. Emin olmak için istedi bence. Kalbine kötü şey getirme...
:
Canım eline sağlık. Sen at buzluğa atılanları tarif ederim evi sana ben...
Canım isim işi zor iş. Sağlıkla olsunlar da son anda da olur...
Canım bir gün biberon verme hiç aç kalsın gerekirse alır memeni. Yoksa zamanla sağsan da sütün azalır. T v de duymuştum dr demişti ki biberon verecekseniz de emziği ters çevirin zor ve az gelsin normal çok gelişe alışırsa kolaylığı seçer sizi emmez dedi.
opuyorumm ...
Canım biliyorsun Arda bey garantici dr dir. Yüzde 100 garantiye almak ister. Emin olmak için istedi bence. Kalbine kötü şey getirme...
:
Canım eline sağlık. Sen at buzluğa atılanları tarif ederim evi sana ben...
CANIM DUR BAKALIM EŞİMLE KONUŞUYUM İNAN İSTİYORUM PERŞEMBE ORUCUM BİTİYOR BU ARADA MÜJDE VERİYİM SANA 79 KİLO GELİYOM REGRETE KORKBENDEN 75 NE KALDI KIZ BİLİYOURM BURAYI OKUYUM ÇIKIYOSUN İNSAN BİR ÖPÜCÜK VERİRİDE ÖLE ÇIKAR AMA NERDE BENİ BİR GÖRSE ÖNCEKİ HALİMDEN SONRA ANA KIZ SANA NE OLMUŞ DER SONRADA BAN MAGNUM ISMARLAR
ben şu an kullanmıyorum önceden 100 lüktü...
kızlar bişey sorucam doktor arda bey hangi şehirde özel mi hastanedemi şimdiden teşekkürler
kızlar size birşey danışmak istiyorum,benim karnım ayağa kalktığımda hissediyorum sanki çok su içmişim yemek yemişim gibi şiş ve sert oluyor,sizde de böyle oluyor muydu? chnb canım sende sancı ve şişkinlik olmuş sanırım ama benim gebelik de ufak ya kasılma olsa böyle hisseder miyim ki,kafam karıştı çok tedirginim:18::18::18:
İstanbulda Ataşehir Memorialde ve Femical isimli kliniğin ortaklarından biri... sgk geçmiyor bazı özel sağlık sigortaları geçiyor...
Canım ben de çok sık oluyor dikkat ettim genelde wc sorunum ya da gaz sorunum varsa oluyor. Geçince iniyor. Kontrol et kendini....
Paşam kullanmıyorum coraspin...
Merhaba arkadaslar
Vajinal kültür aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?