- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.341
sağol canım yoksa kendimi dinlemekten deli olucam,dayanamam ben yarın dr yi arıyım bari
kızlar size birşey danışmak istiyorum,benim karnım ayağa kalktığımda hissediyorum sanki çok su içmişim yemek yemişim gibi şiş ve sert oluyor,sizde de böyle oluyor muydu? chnb canım sende sancı ve şişkinlik olmuş sanırım ama benim gebelik de ufak ya kasılma olsa böyle hisseder miyim ki,kafam karıştı çok tedirginim:18::18::18:
Yok canım halledemedim sinirlerim bozuldu stres yaptım galiba sancilandim bugün hafif regli ağrısı gibi ağrım vardı gecti stresten mi normalmi bilemiyorum Benim dikişden oncede sonrada ara ara oluyordu birde benim hala sari akıntım geçmedi doktor yeşil ve kokulu olursa fitil kullanmaya devam et demişti bugün farkettim idral gibi kokuyordu galiba idral kaçırıyorum rapor I'sini yarın halletmeye çalışcam SSK olmaz hastaneden başhekim onayli kağıt istedi hastahanem arıyorum veremeyiz diyo antekli kağıt veririz dedi başhekim onayı veremem diyor tekrar SSK yla konuştum ısrarla başhekim onayli kağıt olması gerekir diyor tekrar hastaneyi aradım zaten vercem kağıt başhekimin adı geçiyor diyor uzattılar ısı bakalım yarın halledebilcekmiyimCanım ilk başta her şeyi takıyorsun bakıyorsun bir şey olmuyor demek bu normal sebebi de buymuş diyorsun. Sen ara yine için rahat etsin.
Eyllgülü raporu ne yaptın eşim almış bugün bana...
Prenslerim, senin prenslere maşallah. Her şey yolundaymış. Bu haftalardan sonra kızlar daha hızlı geçiyor zaman diyor inşallah hızla geçsin. büyük oğlun kaçıncı haftada ne şekilde doğdu? iKİZ DİYE ZATEN SEZARYEN OLUR? Dr n hangi hastane ile çalışıyor sgk anlaşması var mı?
Yok canım halledemedim sinirlerim bozuldu stres yaptım galiba sancilandim bugün hafif regli ağrısı gibi ağrım vardı gecti stresten mi normalmi bilemiyorum Benim dikişden oncede sonrada ara ara oluyordu birde benim hala sari akıntım geçmedi doktor yeşil ve kokulu olursa fitil kullanmaya devam et demişti bugün farkettim idral gibi kokuyordu galiba idral kaçırıyorum rapor I'sini yarın halletmeye çalışcam SSK olmaz hastaneden başhekim onayli kağıt istedi hastahanem arıyorum veremeyiz diyo antekli kağıt veririz dedi başhekim onayı veremem diyor tekrar SSK yla konuştum ısrarla başhekim onayli kağıt olması gerekir diyor tekrar hastaneyi aradım zaten vercem kağıt başhekimin adı geçiyor diyor uzattılar ısı bakalım yarın halledebilcekmiyim
Cok şükür canım iyi gidiyoruz, hepimizin öyle olsun inşallah... bende inanıyorum hızlı geçeceğine, 24den bile sonra daha rahat hissediyorum kendimi, bı de sineminkiler bana cok moral oldu, Allahım sağlıklı uzun ömürler versin resmen mucize oldular:)
Efeyi 40+3de normal doğurdum canım ben, annede ya da bebekte risk yoksa, bebegin gelisi normalse, birazda hastasında cesaret görürse Naciye hanım hiç affetmez normal dogurtur zaten:) ben Kadıköy sifada yaptım dogumu orada alliance geçiyor, bildigim kadarıyla SGK ile anlaşmaları yok. SGK ile anlaşmalı olarak Kadıköy medipolde yaptirabiliyor dogumu, abimin eşi orada yapmıştı dogumu biz memnun kalmıştık, erken dogum riskinden dolayı yogun bakımı iyi olan bir yer secelim diye konuşurken de yine medipolu önermişti bize...şifa ve medipolun dısında amerikan ve Kadıköy floransta da dogum yaptırıyor.
Bugün ilk kez kontrolde dogum seklini konuştuk bizde, eğer kritik haftalari atlatirsak ve bas gelisli olurlarsa normal yapalım dedi, hem ikinci doğumun daha rahat olur hem de bunlar efeye göre baya küçük olucak fırt diye doğurursun dedi, bende bebekler acısından risk olmiycaksa olur dedim, bakalım artık kısmet:) bugün bunu konuşmak bile baya moral oldu zaten...
gece gece girdim sofikayi merak ettim nerde neden yazmadi acaba dikisleri alindimikiSofika yazmadı doğurdu mu yoksa...
İnsallah canım, hepimiz için hayırlısı olsun insallah...benimde allisnce'im var canım, sadece tek seferlik %100 yataklı tedaviyi karşılayan bı poliçem var, dogum için yaptırmıştık efede, onu devam ettirdik sonra, esimin Acıbadem sigortası var onu kullanıyorum kontrollerde falan ama limit bitmek üzere artık...
Gecen sene Aralık'ta çok yakın bı arkadasım Atasehir memorialde epidural sezeryan dogum yaptı, çok memnun kalmışlardı ama onun riski falan yoktu bizim gibi...memorialin yeni dogani nasılmış?
bende sofikayı merak ettim ama gelmemiş doğummu yaptı yoksa? PRENSLERİM kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim artık korkma bence rabbim benimkilere ömür verdi çok şükür inşallah seninkilerdde sorunsuz doğar... biz gittik bugün kuzulara oğluşumun bi videosu var görmelisiniz kaç kere izledim sayısı belli değil hemşire abladı kaldırmış kÜVEZDE ODA ıBAŞINITUTAMIYOR ARKAYA DOĞRU DÜŞCEK die korkuyor nasıl tutunmaya yer arıyor yAVRUM CANINI KORUMAY ÇALIŞIIYOR BİDAMLACIK HALİYLE
bende sofikayı merak ettim ama gelmemiş doğummu yaptı yoksa? PRENSLERİM kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim artık korkma bence rabbim benimkilere ömür verdi çok şükür inşallah seninkilerdde sorunsuz doğar... biz gittik bugün kuzulara oğluşumun bi videosu var görmelisiniz kaç kere izledim sayısı belli değil hemşire abladı kaldırmış kÜVEZDE ODA ıBAŞINITUTAMIYOR ARKAYA DOĞRU DÜŞCEK die korkuyor nasıl tutunmaya yer arıyor yAVRUM CANINI KORUMAY ÇALIŞIIYOR BİDAMLACIK HALİYLE
Canım sormadım yenidoğan yoğun bakımı bu sefer soracaktım 6 yı geçti saat soramadım telefonda da istemedim sormak. İnşallah gerek kalmaz bir de soracağım yoğun bakım ücretli mi diye? Öyle ise alternatif bakmak lazım . medipolde de bir dr kendi hastalarına bazen zor yer bulduklarını söylemişti...
Sen de iyi yapmışsın sigorta işini. benim geç geldi aklıma ve çok maliyetli oldu bize. Doğumu da soramadım kaça olur diye(
Bana kalsa 34 te Hatayda doğum yaparım orası çok uygun... Ama erken doğumda kaybımız var diye de korkuyoruz yine sorun olursa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?