- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.361
:Arkadaslar SOFIKA nin bebegi saat 01:10 da 2.800 gr ve 49 cm dunyaya gelmis.
Az once konustuk sesi iyi geliyordu.
Saat 6dan beri haber bekliyordum ve sukurler olsun mutlu haber geldi.ikisininde durumu iyiymis.:
Beklemek ne zormus o bir kere dogurdu ama inanin ben dokuz dogurdum.
Sirayla hayirli haberlerinizi almak kismet etsin rabbim.
Saat 6dan beri haber bekliyordum ve sukurler olsun mutlu haber geldi.ikisininde durumu iyiymis.:
hiddenisko bu sefer hamileliğinin stres içinde geçmesine izin verme lütfen..ağır kusurlu bebekler daha bu haftaları görmeden kendini imha ediyor zaten biliyorsun ufak ihtimaller için bu sıkıntı neden..olacağı varsa sen ne yapsan boş..doğumda vakumla çekilip zarar gören bebekler yaşını görmeden havale ile kalan bozukluklar neler neler var sende biliyorsun..şimdi aminyo yaptırma demem bende 2 li yi doopleri yaptırdım karşı olduğum halde ..neden...varsa belki hayatını iyileştirecek bir önlem alınır diye...bu dünyaya rahat yaşamaya gelmedik malesef bebelerimiz için stres çekince kıymetini de anlıyoruz...sana bir sorun var deseler 20 haftalık aldırabilecek misin... Rabbim esirgesin dünyanın en zor kararı bu dur..ben hastanede yatarken kurul kararı ile alınan 20 23 haftalık bebeklerin anneleri ile kaldım kafayı yediler inan ki biri öğretmendi..mantığıyla karar verdi ama perişan oldu.. ötekinin kocası ısrar etti 7 gün karnında sonlandırılmış bebekle kaldı... Sakın o yollara girme canım kendine de ki öyle bir ihtimal olsa bile...ömür boyu vicdan azabı çekeceğime ömür boyu fedakarlık yaparım..ama ben inanıyorum ki hiç bir sorun çıkmayacak sende onu her haliyle kabullendiğin için herzaman kendinle gurur duyacaksın...bu ailece verdiğiniz bir sınav..biz de bu bebekte dr aldır prematüre bebeğin var ikisi de ziyan olur dediğinde yaşadık..eşim bile bana bıraktı kararı ama ben asla düşünmedim düşerse de kalırsa da bize yazılmış dedim....bizim ama değiller işte biz onların yaşaması için aracıyız sadece onlara yaşam veren değiliz..rahat ol ve dua et bu sıkıntıyı boşuna yaptığını göreceksin inşallah...Merhaba arkadaslar
Gene iyi haberlerle gelemedim, artık ne dusunecegimi bilemiyorum,
Kalp doktoru cok güzel seyler söylemişti , sadece aortta cok ufak bir daralma görmüştü fakat bize önemsiz olduğunu, korktuğumuz seyin olmadıgını söyledi, tabi sunu da ekledi
Down sendromlu bebeklerin %40 i normal kalple doğar
Ve Arda beyin yanına girttik
Vajinal kültür aldı
Sonra kalpci ile konuştuk oda amniyo taraftarı dedi, yapalım amniyoyu dedi!
Birkaç bulgumuz bir arada dedi
Bir yandan da sanki sorun yok demeye garanti olsuna getirdi
Soru işaretleri ile doluyuz
Ne olur hayırlı bir karar vermemiz için dua edin
hiddenisko bu sefer hamileliğinin stres içinde geçmesine izin verme lütfen..ağır kusurlu bebekler daha bu haftaları görmeden kendini imha ediyor zaten biliyorsun ufak ihtimaller için bu sıkıntı neden..olacağı varsa sen ne yapsan boş..doğumda vakumla çekilip zarar gören bebekler yaşını görmeden havale ile kalan bozukluklar neler neler var sende biliyorsun..şimdi aminyo yaptırma demem bende 2 li yi doopleri yaptırdım karşı olduğum halde ..neden...varsa belki hayatını iyileştirecek bir önlem alınır diye...bu dünyaya rahat yaşamaya gelmedik malesef bebelerimiz için stres çekince kıymetini de anlıyoruz...sana bir sorun var deseler 20 haftalık aldırabilecek misin... Rabbim esirgesin dünyanın en zor kararı bu dur..ben hastanede yatarken kurul kararı ile alınan 20 23 haftalık bebeklerin anneleri ile kaldım kafayı yediler inan ki biri öğretmendi..mantığıyla karar verdi ama perişan oldu.. ötekinin kocası ısrar etti 7 gün karnında sonlandırılmış bebekle kaldı... Sakın o yollara girme canım kendine de ki öyle bir ihtimal olsa bile...ömür boyu vicdan azabı çekeceğime ömür boyu fedakarlık yaparım..ama ben inanıyorum ki hiç bir sorun çıkmayacak sende onu her haliyle kabullendiğin için herzaman kendinle gurur duyacaksın...bu ailece verdiğiniz bir sınav..biz de bu bebekte dr aldır prematüre bebeğin var ikisi de ziyan olur dediğinde yaşadık..eşim bile bana bıraktı kararı ama ben asla düşünmedim düşerse de kalırsa da bize yazılmış dedim....bizim ama değiller işte biz onların yaşaması için aracıyız sadece onlara yaşam veren değiliz..rahat ol ve dua et bu sıkıntıyı boşuna yaptığını göreceksin inşallah...
bugun kontrolumde seker cıktı yıne endokrıne gıttım dıyete baslıcak buyuk ıhtımalgebedekı dr ınsulın kullanıyomusun dedı yok dedım yarın sabah kan verıcem tekrar bunuda ekledık bakalım
Aaaa, kac çıkmıştı canım degerin, bı de belirtisi var miydi?
CNm ne güzel yazmissin
Senin bana burada sorduğun soruyu ben kendime bile soramiyorum henüz
Esimle bile ne karar vereceğiz diye konuşmuyoruz
Esim rahatsızlandı üzüntüden
Hiç bir sorun olmadığına okadar eminim ki!
Ama bunu duymak istiyorum galiba
Bu esnada bebeğime birsey olursa kendimi nasıl affederim bilmiyorum
Atıl yüksel den randevu almayı deneyeceğim
Cocugumla beni nasıl bir gelecek bekliyor bilmeliyim
Sofikamiz adına cok ama cok sevindim
İnci bebeğe saglikliiiiiii uzun ömürler versin Rabbim
bugun kontrolumde seker cıktı yıne endokrıne gıttım dıyete baslıcak buyuk ıhtımalgebedekı dr ınsulın kullanıyomusun dedı yok dedım yarın sabah kan verıcem tekrar bunuda ekledık bakalım
selam annişlerrr
sofika doğum yapmış allah analı babalı büyütsün dikişlerini doğumdan hemen öncemi aldılar acaba nasıl olmuş ki
bu arada benişm suyum azalmış doktor sola yatmamı istirahat etmemi ve su içmemi istedi bikaç hafta daha idare ederim inş. önerebileceğiniz şeyler varmı kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?