- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.401
Canım bacak sızım var benden de şüphelendi endokrin antinükleer antikor pozitif diye ama gitmedim ramotoloğa. Arda bey parol içebilirsin dedi.
Allah anali babali büyütsün darısı basımıza insallah:Arkadaslar SOFIKA nin bebegi saat 01:10 da 2.800 gr ve 49 cm dunyaya gelmis.
Az once konustuk sesi iyi geliyordu.
Saat 6dan beri haber bekliyordum ve sukurler olsun mutlu haber geldi.ikisininde durumu iyiymis.:
Beklemek ne zormus o bir kere dogurdu ama inanin ben dokuz dogurdum.
Sirayla hayirli haberlerinizi almak kismet etsin rabbim.
arkadaslar hamilelik te sac kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz.ben kestirmek istiyorum ama ne zaman lafı acılsa herkes hayır bebegin ömrü kısa olur diye atlıyo.bir bucuk aylıkken gittim kusförün birine 3aydan sonra bitkisel boyat ama kestirme diye cıkıstı anlıycagınız herkeste bi batıllık var ister istemezde etkiliyolar insanı ama saclarım cok kötü oldu kırık hep cok dökülüyo siz ne düşünüyorsunuz varmı suan kestiren yada ilk hamileliginde kestiren
Gecmis olsun Canim sanada .
İlk gitigimde Arda bey ben bu konudan bahsetmiştim.
Şimdilik crp yuksekligi fena değil sorun olmazdemisti. Yarın yine soracağım.
Bide su gaz sorununu soracağım. Alt karin bölgem çok ağrı oluyor. Sebebi yok gaz diyorlar. Beni. Gebelik şekerim çıktığı İcin diyetteyim ve her Ogün ve ara öğünlerde yoğurt muhakkak var. Saniri
O gaz yapıyor. Sütten aynı. Ama İnan hep kasilmalarim diye karıştırıyorum. O yüzden kaç kere gereksiz yere acil e gittim. İlk gebeliğimde gaz sancısı diye kasilmalar uç gün evde çekip gittiğimden simdi ya yanılıyorsam diye.
Bu ara da Canim 27. Hafta im içindesin maşallah. Allah 40. Haftaları gormeyinasip eylesi. Yavrunu hayirlisiyla zamanında sağlıklı bir sekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin mevlam.
canım gebelik çizelgeni heyecanla takip ediyorm 23 ten sonrası biraz daha rahat oluyo saki insan hadi 28 i görmek için sabırsızlanıyorum ayrıca .
siem sein bebişleri de öyle heyecalı takip ediyorum ki çoğunluka senin ve chnb için açıp bakıyorum sırf..
arkadaslar hamilelik te sac kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz.ben kestirmek istiyorum ama ne zaman lafı acılsa herkes hayır bebegin ömrü kısa olur diye atlıyo.bir bucuk aylıkken gittim kusförün birine 3aydan sonra bitkisel boyat ama kestirme diye cıkıstı anlıycagınız herkeste bi batıllık var ister istemezde etkiliyolar insanı ama saclarım cok kötü oldu kırık hep cok dökülüyo siz ne düşünüyorsunuz varmı suan kestiren yada ilk hamileliginde kestiren
2-3 yıl sonra canım kısmet olursa olmazsa da allah buna ömü versi
Sinemmmmmmm canım benim ne güzel konuşmuş dr ler. Aferin yaramazlar da inatçı çıktı. Mucizeler bizler için...
Paşam kolay gelsin tarhana için.... Görümcem de yaptı geçende...
İnşallah canım. Kardeşi olsun inşallah benim oğlan telde hemen diyaloğa geçiyor anne kardeşe bağlan diyor: Kardeşiiiiiiiiiiiiiim nasılsın diyor başlıyor sohbete. Ben 5 sene düşünmedim şimdi pişmanım o kadar niye araladım. Bir sürü sorun çıkt sonra yaş oldu 35. 5... Menopoz sınırındayım hem de(
Menapoz sınırı derken fsh kaç ki canım ??
Şimdi yumurta rezervi konusunda amh testi yapılıyor? Amh değerim 0.3 tü... Zaten pregon 300 kullandım tüp bebekte 7 yumrta toplandı o doza rağmen...
İnşallah canım. Kardeşi olsun inşallah benim oğlan telde hemen diyaloğa geçiyor anne kardeşe bağlan diyor: Kardeşiiiiiiiiiiiiiim nasılsın diyor başlıyor sohbete. Ben 5 sene düşünmedim şimdi pişmanım o kadar niye araladım. Bir sürü sorun çıkt sonra yaş oldu 35. 5... Menopoz sınırındayım hem de(
Ben amh testi yaptırmadım..Benim tüm tüp bebek tedavilerimde 450 doz kullanıldı..Yani en yüksek doz.. Çok yumurta olması çok da önemli değil zaten..Allah sana doğal yoldan nasib etti çok şükür...Kucağına da alacaksın Allahın izniyle...
3 sene beklersem ben de 35 olcam canım maalesefama benim 3 dondurulmuş var hazırda...
kızlar merhaba
İnci tanem ve ben artık evimizdeyiz :) ikimiz de iyiyiz cok sukur
hepinize desteginizden dolayı cok teşekkur ederim
henuz yazdıgınız hicbir seyi okuyamadım,bu gece vaktim olursa okuyup cevaplıycam
bir ara da ayrıntılı yazarım
chnb canım gelen giden o kadar cok oldu ki ne arayabildim geri ne de mesajına cevap yazabildim yarın fırsat olunca telden gorusuruz
Yaren maşallah canım 20 haftalık olmuşsun. 20 li haftalar 30 kadar olmasa da 10 lu haftalardan hızlı geçiyor... Nasıl gidiyor neler yapıyorsun? Artık hissediyorsundur bebişi...
Sofika görüşürüz canım...
Sinem maşallah kuzulara...
Ben yine koşuyoluna döndüm bu akşam hengamenin içine. cumartesi akşam gidecek küçük görümcemler ev sakinler o zaman...
Benim bebiş dikişlere vuruyor epey normal mi bilmiyorum bugün kasılmam da oldu ama düzenli değil. Karnımın sağ yanı sipsivri taş gibi oldu...
Düzenli değil diye telaş etmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?