Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım bacak sızım var benden de şüphelendi endokrin antinükleer antikor pozitif diye ama gitmedim ramotoloğa. Arda bey parol içebilirsin dedi.

canım gebelik çizelgeni heyecanla takip ediyorm 23 ten sonrası biraz daha rahat oluyo saki insan hadi 28 i görmek için sabırsızlanıyorum ayrıca .

siem sein bebişleri de öyle heyecalı takip ediyorum ki çoğunluka senin ve chnb için açıp bakıyorum sırf..

Allah anali babali büyütsün darısı basımıza insallah

Bende kestirmeyi cok istiyorum benim sacım cok uzun cok ugrastiriyor özellikle dıştan sonra kırılması dökülmesi cabası bende batıl inanç diyorum ama yinede cesaret edemiyorum kestirmeye yinede ne olur ne olmaz

Sağ ol canım cümlemize inşallah... Çok şükür şu an daha rahatım. Benim vukatım çok. Büyük oğlumda da 29 artı 4 te 4 cm açılma ile doğum başladı zeynep kamilde 11 gün yattım şükür durdu sancılar... Ama 28 den sonra daha huzurlu olacağım inşallah. Bugün annem aradı memlekette gelince bir hastane çıkışı alayım hemen dedi heyecan yaptım...

Sağ ol canım sen 2. yi düşünüyor musun ne zaman?

Saç konusuna gelince mantıken ne saçma inanış diyorum ama kestirirsem de korkuyorum. Düşüklerde kestirmemiştim ama erken doğanda hamileliğimi öğrenmeden kestirmiştim sonraki hafta öğrenmiştim hamileliğimi

canım o batıl doktorlar açıkladı zaten hem bikisel bile olsa bpyatmak adamı öldürüytomuş geçen televizyonda söylediler haberlerde bendede çok beyaz var ben en iyisi kına yakıyım saçıma hem besliyo işin kötüsü her sene istermiş kafa agrı olurmuş kına yakmayınca sen az bekle bebem sag saglim dogur sıpamı ondan sonra kestirisin kız kuaföre gidince kendine bakım yaparsın fenamı olur he
kızlar inanın sabahtan beri anca oturdum temizlk yaptım anca daha yemek yok ortada ilkindi ezanı okunsun 6 gibi yapmaya başlarım yemegi tarhanayı ısladım kaynanam 10 kilo hartana yogurmuş bir hafta sonra gelde kurutalım şunları dedi yandımki ne yandım imdat 10 kilo tarhana

2-3 yıl sonra canım kısmet olursa olmazsa da allah buna ömü versi

Sinemmmmmmm canım benim ne güzel konuşmuş dr ler. Aferin yaramazlar da inatçı çıktı. Mucizeler bizler için...

Paşam kolay gelsin tarhana için.... Görümcem de yaptı geçende...

2-3 yıl sonra canım kısmet olursa olmazsa da allah buna ömü versi

İnşallah canım. Kardeşi olsun inşallah benim oğlan telde hemen diyaloğa geçiyor anne kardeşe bağlan diyor: Kardeşiiiiiiiiiiiiiim nasılsın diyor başlıyor sohbete. Ben 5 sene düşünmedim şimdi pişmanım o kadar niye araladım. Bir sürü sorun çıkt sonra yaş oldu 35. 5... Menopoz sınırındayım hem de(

Sinemmmmmmm canım benim ne güzel konuşmuş dr ler. Aferin yaramazlar da inatçı çıktı. Mucizeler bizler için...

Paşam kolay gelsin tarhana için.... Görümcem de yaptı geçende...

canım eziyeti çok ya inan evden taşıyosun karşınıda park var pazar tahtalarına poşeti seriyosun dön dur kurucak diye öteki eltimde hiç gelmez hazıra konar sinir oluurm ben ben biraz uzanayın en iyisi halim yok

Menapoz sınırı derken fsh kaç ki canım ??

Şimdi yumurta rezervi konusunda amh testi yapılıyor? Amh değerim 0.3 tü... Zaten pregon 300 kullandım tüp bebekte 7 yumrta toplandı o doza rağmen...

Ben amh testi yaptırmadım..Benim tüm tüp bebek tedavilerimde 450 doz kullanıldı..Yani en yüksek doz.. Çok yumurta olması çok da önemli değil zaten..Allah sana doğal yoldan nasib etti çok şükür...Kucağına da alacaksın Allahın izniyle...

3 sene beklersem ben de 35 olcam canım maalesef ama benim 3 dondurulmuş var hazırda...

Çok şükür... İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...

3 sene beklersem ben de 35 olcam canım maalesef ama benim 3 dondurulmuş var hazırda...

Maşallah çok iyi onlar rahatlatıyordur seni...

kızlar geldım bebıslerımın yanından cok sukur ıyıler ama bugun kan degerlerı dusmuş kan vermısler doktorumuz hersey yolunda sadece buyumelerını beklıcez dedı artık masallah benım kuzularıma arda 1315 berende 1262 cok sukur gorduk bugunlerı sımdı 700gr var daha ınsallah onada ulascaz

Sofikacim aşağıda görüyorum seni
Hayırlı olsun doğumun
İnci kızımız uzuuuun, sağlıklı bir ömür yasasın inşallah

kızlar merhaba
İnci tanem ve ben artık evimizdeyiz :) ikimiz de iyiyiz cok sukur
hepinize desteginizden dolayı cok teşekkur ederim
henuz yazdıgınız hicbir seyi okuyamadım,bu gece vaktim olursa okuyup cevaplıycam
bir ara da ayrıntılı yazarım
chnb canım gelen giden o kadar cok oldu ki ne arayabildim geri ne de mesajına cevap yazabildim yarın fırsat olunca telden gorusuruz

gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün, uzun uzun sağlıklı ömürler versin inşallah..Darısı hayırlısıyla bizlere inşallah..

Yaren maşallah canım 20 haftalık olmuşsun. 20 li haftalar 30 kadar olmasa da 10 lu haftalardan hızlı geçiyor... Nasıl gidiyor neler yapıyorsun? Artık hissediyorsundur bebişi...

Sofika görüşürüz canım...

Sinem maşallah kuzulara...

Ben yine koşuyoluna döndüm bu akşam hengamenin içine. cumartesi akşam gidecek küçük görümcemler ev sakinler o zaman...

Benim bebiş dikişlere vuruyor epey normal mi bilmiyorum bugün kasılmam da oldu ama düzenli değil. Karnımın sağ yanı sipsivri taş gibi oldu...
Düzenli değil diye telaş etmedim...

bir haftadır daha iyiyim canım önceki haftaya nazaran, önceki hafta beni korkutan ağrılar geçti şükür, idrar kültürüde temiz çıkınca rahatladım, bir haftadır bebişin hareketlerini daha iyi hissediyorum artık sanki karnımda yukarı çıkmaya başladı, bugünlerede şükür, ama tabi otuzlu haftalara gelirsen daha çok rahatlıycam..
benim sezinde son üç ay tekmelerinden bazen dikişimin sızladığını bilirim canım, normal olabilir..kasılmalar normal canım düzenli değilse gün içinde birkaç kez olması normal demişti doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…