- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.441
MerhabA arkadaslar
Bugün Arda bey e kontrolum vardı. Uzunluğumu 29 ölçtü ama içimden bir his ve tecrübelerime dayanarak dikiş atacaz galiba dedi. Yarın kongreye gidiyormuş. 15gun sonraki kontrolde bakacak. Karar verecek.
HidennisKo
Canim hayırlı haberle geleceksin yarın Allah in izniyle.
Allahım sana sığındık sen bizleri yavrularımızı Koruu . Bizlerden yardımlarını esirgeme. Âmin
Canım doktorda erkeg benzetmişti daha net değil bende hamile kaldığımda sevinememistim korkudan denemeden başaramazsın hem bu sefer daha farklı bütün testlerin yapildi üstelik Arda bey gibi konusunda uzman iyi bı doktora gidiyorsun para konusunda Allah yardımcın olsun İyi doktorlar iyi paralar istiyolar mecbur oduyorsun bı sekilde insallah cok zorlanmassiniz
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ben olsam ben de atılsın isterdim...
Nasip ne ise.
Geçenlerde endokrinimin istediği 24saat idrar sonuclarımı da bugün gitmeden aldım Arda bey inceledi pirotein fazla çıkmış. Kaç kilo aldın dedi. Tansiyon yükseğimi dedi. 2 kilo aldım tcnfiyondz normal dedim. Kontrol edicez dedi. Biraz arastirinca ileriki haftalarda gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş protein fazlalığı. Üst kat komşum 3 sene önce oğlunu 28. Haftada almışlardı. Anne zehirleniyor diye o aklıma geldi. Daha endokrinimin göstermedim. Gerçi seker yüzünden diyetim protein ağırlıklı. İki ogun yarim persinin Et 6 ogunde süt yoğurt var.
Allahım yardımcımız olsun.
Mevlan üzerimizde hikmetini esirgeme.
yarın 11:30 da atıl yüksel ile randevum var
hakkımızda hayırlısı bakalım
Gidiyorum kızlar, ne olur dua edin hayırlı haberlerle geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?