- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.421
kızlar merhaba
İnci tanem ve ben artık evimizdeyiz :) ikimiz de iyiyiz cok sukur
hepinize desteginizden dolayı cok teşekkur ederim
henuz yazdıgınız hicbir seyi okuyamadım,bu gece vaktim olursa okuyup cevaplıycam
bir ara da ayrıntılı yazarım
chnb canım gelen giden o kadar cok oldu ki ne arayabildim geri ne de mesajına cevap yazabildim yarın fırsat olunca telden gorusuruz
kızlar kısaca anlatmaya calısacagım pazartesi gunku randevumdan itibaren.bildiginiz gibi serklajımın alınmasını isteyecektim,ben istemeden aldılar zaten,tam beni sancıların baslayınca gel deyip gonderiyorladı ki ben ultrasonda bakılmasını rica ettim ve kabul ettiler.bebegin haftasının gerş oldugunu soylediler,ben de zaten geridendi dedigimde yok hayır guya onların kayıtlarına gore hep haftasıyla uyumluyken birden 34.haftasında kalmış bebek ve hesaplara gore 4 haftalık geri.bu sebeple dogumun baslatılmaısnı istemedigimi biraz daha beklemek istedigimi soylesem de ultrasonda bakması icin cagırdıkları ve serklajımı da yapan doktorun suyu da azalmış demesiyle o gun beni dogrtmaya karar verdiler.cok moralim bozuldu,ben 1-2 gun icinde ciddi bir acılmayla doguma gelmeyi cok istiyordum,boyle 1 cm acıklık ve sıfır dogum eylemiyle degilcok ısrar ettim 1-2 gun bekleyelim diye ama beni bebegimin kalp atışlarının durmasıyla korkuttular ve kesinlikle bugun dogumda ısrar ettiler.neyse oyle yada boyle ben kabul ettim ve dogumhaneye indim tıpış tıpış.dogumhane yolunda paşam aklıma geldi ve aslında ne kadar korktugumu fark ettim.rahatlamaya calıstım ama olmadı ne yazık ki dogumla iigili kaygılarım vardı ve bu tarz evrene yolladıgı mesajlarla dogumumu zorlastırabilecegimi biliyordum.bir de hep dalga gectik eşimle,ilk dogumum şiir gibi oldu ama bu sefer canım yanacak diye.korktugum başıma geldi ve ne yazık ki cok acılı ve zor bir dogum sonrası bebegimi kucagıma aldım. 9 saat boyunca suni sancı cektim ve epidural de tutmadı,kimseyi korkutmak istemiyorum ama hayvan gibi bogure bogure aglaya aglaya dogumumu bekledim,ozellikle son 4 saat resmen her dakika ve dakikanın yarısı kadar suren şiddetli sancılarla gecti.sesimi dışardan eşim bile duymuş,korku filmi gibiydi diyor bir ara halime acıdılar ve morfin benzeri bir agrı kesici vurdular ama onun da etkisi kısa sureli oldu.dogum sırasında herseye ragemn hepinizi de aklıma getirdim,hatta sanırım sadece sizi dusundum,ozellikle de erken dogum edip bebegini dogumdan hemen sonra kaybedecegini bilen canım arkadaslarım aklıma geldi.ve isyan etme dedim kendi kendime,cektigin butun sıkıntılar dogum biterken bitecek,nankorluk etme dedim sus ve dua ettim hepiniz icin tek tek,allah´ım hepinize de saglıkla kolaylıkla yavrularınızı vakitlice kucaklamayı kısmet etsin diye.
Saat gece 01:20 de kızım inci 2780 gr ve 49 cm dunyaya geldi.1-2 dikişim var ve genel olarak dogumdan hemen sonra stabilize oldum.kızımı da benden hic ayırmadılar,cocuk doktoru dogumhanede benim dikislerim atılırken ve plasentam dogurtulruken kızımı muayene etti,sonra da kucagıma verdiler tadını cıkardık o zor yolculugun sonunda kavusmamızı.ama hep korkuyordum,cok kolay bir hamilelik gecirdim,kesin dogumda acısı cıkar diye,cıktı gercekten.ama şikayet yakışmıyor hic boyle sonu guzel bir hikayeye :)
kısaca hikaye bu ama daha bir suru ayrıntı var aslında paylaşmak istedigim,acaba anlatacak vaktim olur mu diye dusunuyorum,olursa anlatacagım daha.
Bugun taburcu sırasında kızımla kan uyusmazlıgı soz konusu oldugunu soylediler.ben hic boyle uyusmlazlı duymadım-benim kan grubum 0 kızımın a diye uyusmazlık varmış ve bu da sarılıgı daha agır atlatmasına neden olabilirimis onun dsında da baska zararı yokmus.aslında benim bildigim belli bir yastan once bebeklerin kan grubu dogru tespit edilemez ama neyse.yarın yeniden hastneye kan testine gidicez sarılık icin takipte oluaz.
Bu arada kızım cok cirkin teyzeleri :) şaka degil gercektenKara kuru bir kuzu
meme uclarım simddien kanlandı ne yapacagım bilmem,bu sefer daha ilk emzirmeden sonra lansinoh kullandım ama yine de kotu oldu
benim kızım acıktı sanırım,bana musade simdilik hoscakalın
yarenciğim iyi olmana sevindim. Test de iyi çıkmış maşallah... Günlerimiz hızla geçiversin... 32 den sonra biz de daha rahat oluruz...
Sofika canım zor olmuş doğum benim de ağrı eşiğim yüksek değil, sen böyle yazınca sezaryen iyi bana dedim. Arda beye soracaktım normal imkanım olmaz mı diye?
Feryal son durmlar ne şimdi canım? Ne zman tedavi?
Bade de yazmıyor pek... Iyi mi?
Kızlar kısaca anlatmaya calısacagım pazartesi gunku randevumdan itibaren.Bildiginiz gibi serklajımın alınmasını isteyecektim,ben istemeden aldılar zaten,tam beni sancıların baslayınca gel deyip gonderiyorladı ki ben ultrasonda bakılmasını rica ettim ve kabul ettiler.Bebegin haftasının gerş oldugunu soylediler,ben de zaten geridendi dedigimde yok hayır guya onların kayıtlarına gore hep haftasıyla uyumluyken birden 34.haftasında kalmış bebek ve hesaplara gore 4 haftalık geri.Bu sebeple dogumun baslatılmaısnı istemedigimi biraz daha beklemek istedigimi soylesem de ultrasonda bakması icin cagırdıkları ve serklajımı da yapan doktorun suyu da azalmış demesiyle o gun beni dogrtmaya karar verdiler.Cok moralim bozuldu,ben 1-2 gun icinde ciddi bir acılmayla doguma gelmeyi cok istiyordum,boyle 1 cm acıklık ve sıfır dogum eylemiyle degilCok ısrar ettim 1-2 gun bekleyelim diye ama beni bebegimin kalp atışlarının durmasıyla korkuttular ve kesinlikle bugun dogumda ısrar ettiler.Neyse oyle yada boyle ben kabul ettim ve dogumhaneye indim tıpış tıpış.Dogumhane yolunda paşam aklıma geldi ve aslında ne kadar korktugumu fark ettim.Rahatlamaya calıstım ama olmadı ne yazık ki dogumla iigili kaygılarım vardı ve bu tarz evrene yolladıgı mesajlarla dogumumu zorlastırabilecegimi biliyordum.Bir de hep dalga gectik eşimle,ilk dogumum şiir gibi oldu ama bu sefer canım yanacak diye.korktugum başıma geldi ve ne yazık ki cok acılı ve zor bir dogum sonrası bebegimi kucagıma aldım. 9 saat boyunca suni sancı cektim ve epidural de tutmadı,kimseyi korkutmak istemiyorum ama hayvan gibi bogure bogure aglaya aglaya dogumumu bekledim,ozellikle son 4 saat resmen her dakika ve dakikanın yarısı kadar suren şiddetli sancılarla gecti.Sesimi dışardan eşim bile duymuş,korku filmi gibiydi diyor Bir ara halime acıdılar ve morfin benzeri bir agrı kesici vurdular ama onun da etkisi kısa sureli oldu.Dogum sırasında herseye ragemn hepinizi de aklıma getirdim,hatta sanırım sadece sizi dusundum,ozellikle de erken dogum edip bebegini dogumdan hemen sonra kaybedecegini bilen canım arkadaslarım aklıma geldi.ve isyan etme dedim kendi kendime,cektigin butun sıkıntılar dogum biterken bitecek,nankorluk etme dedim sus ve dua ettim hepiniz icin tek tek,Allah´ım hepinize de saglıkla kolaylıkla yavrularınızı vakitlice kucaklamayı kısmet etsin diye.
Saat gece 01:20 de kızım İnci 2780 gr ve 49 cm dunyaya geldi.1-2 dikişim var ve genel olarak dogumdan hemen sonra stabilize oldum.Kızımı da benden hic ayırmadılar,cocuk doktoru dogumhanede benim dikislerim atılırken ve plasentam dogurtulruken kızımı muayene etti,sonra da kucagıma verdiler tadını cıkardık o zor yolculugun sonunda kavusmamızı.Ama hep korkuyordum,cok kolay bir hamilelik gecirdim,kesin dogumda acısı cıkar diye,cıktı gercekten.Ama şikayet yakışmıyor hic boyle sonu guzel bir hikayeye :)
Kısaca hikaye bu ama daha bir suru ayrıntı var aslında paylaşmak istedigim,acaba anlatacak vaktim olur mu diye dusunuyorum,olursa anlatacagım daha.
bugun taburcu sırasında kızımla kan uyusmazlıgı soz konusu oldugunu soylediler.Ben hic boyle uyusmlazlı duymadım-benim kan grubum 0 kızımın a diye uyusmazlık varmış ve bu da sarılıgı daha agır atlatmasına neden olabilirimis onun dsında da baska zararı yokmus.Aslında benim bildigim belli bir yastan once bebeklerin kan grubu dogru tespit edilemez ama neyse.Yarın yeniden hastneye kan testine gidicez sarılık icin takipte oluaz.
bu arada kızım cok cirkin teyzeleri :) şaka degil gercektenkara kuru bir kuzu
meme uclarım simddien kanlandı ne yapacagım bilmem,bu sefer daha ilk emzirmeden sonra lansinoh kullandım ama yine de kotu oldu
benim kızım acıktı sanırım,bana musade simdilik hoscakalın
Bade sevindim canım güzel haberler olmasına. Allah gam keder vermesin...
Meleğim ve Aşkım maşallah canım şeker çıkmamış. İnşallah 2 hafta sonra da çıkmaz...
Eşimle espiri konusu oldu: Ne yapıyorsun diyor ben de malak gibi yatıyorum diyorum...
Canım sonunda kızına kavusmussun ya çektiğin acıya deger yinede takdir ediyorum iki kere normal dogum yapmışsın ben cok otlek biri oldugum icin bana olağan üstü geliyor belkide kürtaj olurken her saniyesini hissettiğim icinKızlar kısaca anlatmaya calısacagım pazartesi gunku randevumdan itibaren.Bildiginiz gibi serklajımın alınmasını isteyecektim,ben istemeden aldılar zaten,tam beni sancıların baslayınca gel deyip gonderiyorladı ki ben ultrasonda bakılmasını rica ettim ve kabul ettiler.Bebegin haftasının gerş oldugunu soylediler,ben de zaten geridendi dedigimde yok hayır guya onların kayıtlarına gore hep haftasıyla uyumluyken birden 34.haftasında kalmış bebek ve hesaplara gore 4 haftalık geri.Bu sebeple dogumun baslatılmaısnı istemedigimi biraz daha beklemek istedigimi soylesem de ultrasonda bakması icin cagırdıkları ve serklajımı da yapan doktorun suyu da azalmış demesiyle o gun beni dogrtmaya karar verdiler.Cok moralim bozuldu,ben 1-2 gun icinde ciddi bir acılmayla doguma gelmeyi cok istiyordum,boyle 1 cm acıklık ve sıfır dogum eylemiyle degilCok ısrar ettim 1-2 gun bekleyelim diye ama beni bebegimin kalp atışlarının durmasıyla korkuttular ve kesinlikle bugun dogumda ısrar ettiler.Neyse oyle yada boyle ben kabul ettim ve dogumhaneye indim tıpış tıpış.Dogumhane yolunda paşam aklıma geldi ve aslında ne kadar korktugumu fark ettim.Rahatlamaya calıstım ama olmadı ne yazık ki dogumla iigili kaygılarım vardı ve bu tarz evrene yolladıgı mesajlarla dogumumu zorlastırabilecegimi biliyordum.Bir de hep dalga gectik eşimle,ilk dogumum şiir gibi oldu ama bu sefer canım yanacak diye.korktugum başıma geldi ve ne yazık ki cok acılı ve zor bir dogum sonrası bebegimi kucagıma aldım. 9 saat boyunca suni sancı cektim ve epidural de tutmadı,kimseyi korkutmak istemiyorum ama hayvan gibi bogure bogure aglaya aglaya dogumumu bekledim,ozellikle son 4 saat resmen her dakika ve dakikanın yarısı kadar suren şiddetli sancılarla gecti.Sesimi dışardan eşim bile duymuş,korku filmi gibiydi diyor Bir ara halime acıdılar ve morfin benzeri bir agrı kesici vurdular ama onun
da etkisi kısa sureli oldu.Dogum sırasında herseye ragemn hepinizi de aklıma getirdim,hatta sanırım sadece sizidusundum,ozellikle de erken dogum edip bebegini dogumdan hemen sonra kaybedecegini bilen canım arkadaslarım aklıma geldi.ve isyan etme dedim kendi kendime,cektigin butun sıkıntılar dogum biterken bitecek,nankorluk etme dedim susve dua
ettim hepiniz icin tek tek,Allah´ım hepinize de saglıkla kolaylıkla yavrularınızı vakitlice kucaklamayı kısmet etsin diye.
Saat gece 01:20 de kızım İnci 2780 gr ve 49 cm dunyaya geldi.1-2 dikişim var ve genel olarak dogumdan hemen sonra stabilize oldum.Kızımı da benden hic ayırmadılar,cocuk doktoru dogumhanede benim dikislerim atılırken ve plasentam dogurtulruken kızımı muayene etti,sonra da kucagıma verdiler tadını cıkardık o zor yolculugun sonunda kavusmamızı.Ama hep korkuyordum,cok kolay bir hamilelik gecirdim,kesin dogumda acısı cıkar diye,cıktı gercekten.Ama şikayet yakışmıyor hic boyle sonu guzel bir hikayeye :)
Kısaca hikaye bu ama daha bir suru ayrıntı var aslında paylaşmak istedigim,acaba anlatacak vaktim olur mu diye dusunuyorum,olursa anlatacagım daha.
bugun taburcu sırasında kızımla kan uyusmazlıgı soz konusu oldugunu soylediler.Ben hic boyle uyusmlazlı duymadım-benim kan grubum 0 kızımın a diye uyusmazlık varmış ve bu da sarılıgı daha agır atlatmasına neden olabilirimis onun dsında da baska zararı yokmus.Aslında benim bildigim belli bir yastan once bebeklerin kan grubu dogru tespit edilemez ama neyse.Yarın yeniden hastneye kan testine gidicez sarılık icin takipte oluaz.
bu arada kızım cok cirkin teyzeleri :) şaka degil gercektenkara kuru bir kuzu
meme uclarım simddien kanlandı ne yapacagım bilmem,bu sefer daha ilk emzirmeden sonra lansinoh kullandım ama yine de kotu oldu
benim kızım acıktı sanırım,bana musade simdilik hoscakalın
canım ben rahmetli oglum umudunca 14 haftalıkken hisettim erkektir kesin oArkadaslar ben bebek hareketlerini hissetmeye çalışıyorum genelde göbek delig hizasında yada 1-2cm asagsinda hissediyorum bu haftalarda bebek okadar yukarda olurmu? Daha önce o bölgede hiç kıpırtı hissetmiyordum
hoş geldin güzeller güzeli incimin annesiKızlar kısaca anlatmaya calısacagım pazartesi gunku randevumdan itibaren.Bildiginiz gibi serklajımın alınmasını isteyecektim,ben istemeden aldılar zaten,tam beni sancıların baslayınca gel deyip gonderiyorladı ki ben ultrasonda bakılmasını rica ettim ve kabul ettiler.Bebegin haftasının gerş oldugunu soylediler,ben de zaten geridendi dedigimde yok hayır guya onların kayıtlarına gore hep haftasıyla uyumluyken birden 34.haftasında kalmış bebek ve hesaplara gore 4 haftalık geri.Bu sebeple dogumun baslatılmaısnı istemedigimi biraz daha beklemek istedigimi soylesem de ultrasonda bakması icin cagırdıkları ve serklajımı da yapan doktorun suyu da azalmış demesiyle o gun beni dogrtmaya karar verdiler.Cok moralim bozuldu,ben 1-2 gun icinde ciddi bir acılmayla doguma gelmeyi cok istiyordum,boyle 1 cm acıklık ve sıfır dogum eylemiyle degilCok ısrar ettim 1-2 gun bekleyelim diye ama beni bebegimin kalp atışlarının durmasıyla korkuttular ve kesinlikle bugun dogumda ısrar ettiler.Neyse oyle yada boyle ben kabul ettim ve dogumhaneye indim tıpış tıpış.Dogumhane yolunda paşam aklıma geldi ve aslında ne kadar korktugumu fark ettim.Rahatlamaya calıstım ama olmadı ne yazık ki dogumla iigili kaygılarım vardı ve bu tarz evrene yolladıgı mesajlarla dogumumu zorlastırabilecegimi biliyordum.Bir de hep dalga gectik eşimle,ilk dogumum şiir gibi oldu ama bu sefer canım yanacak diye.korktugum başıma geldi ve ne yazık ki cok acılı ve zor bir dogum sonrası bebegimi kucagıma aldım. 9 saat boyunca suni sancı cektim ve epidural de tutmadı,kimseyi korkutmak istemiyorum ama hayvan gibi bogure bogure aglaya aglaya dogumumu bekledim,ozellikle son 4 saat resmen her dakika ve dakikanın yarısı kadar suren şiddetli sancılarla gecti.Sesimi dışardan eşim bile duymuş,korku filmi gibiydi diyor Bir ara halime acıdılar ve morfin benzeri bir agrı kesici vurdular ama onun da etkisi kısa sureli oldu.Dogum sırasında herseye ragemn hepinizi de aklıma getirdim,hatta sanırım sadece sizi dusundum,ozellikle de erken dogum edip bebegini dogumdan hemen sonra kaybedecegini bilen canım arkadaslarım aklıma geldi.ve isyan etme dedim kendi kendime,cektigin butun sıkıntılar dogum biterken bitecek,nankorluk etme dedim sus ve dua ettim hepiniz icin tek tek,Allah´ım hepinize de saglıkla kolaylıkla yavrularınızı vakitlice kucaklamayı kısmet etsin diye.
Saat gece 01:20 de kızım İnci 2780 gr ve 49 cm dunyaya geldi.1-2 dikişim var ve genel olarak dogumdan hemen sonra stabilize oldum.Kızımı da benden hic ayırmadılar,cocuk doktoru dogumhanede benim dikislerim atılırken ve plasentam dogurtulruken kızımı muayene etti,sonra da kucagıma verdiler tadını cıkardık o zor yolculugun sonunda kavusmamızı.Ama hep korkuyordum,cok kolay bir hamilelik gecirdim,kesin dogumda acısı cıkar diye,cıktı gercekten.Ama şikayet yakışmıyor hic boyle sonu guzel bir hikayeye :)
Kısaca hikaye bu ama daha bir suru ayrıntı var aslında paylaşmak istedigim,acaba anlatacak vaktim olur mu diye dusunuyorum,olursa anlatacagım daha.
bugun taburcu sırasında kızımla kan uyusmazlıgı soz konusu oldugunu soylediler.Ben hic boyle uyusmlazlı duymadım-benim kan grubum 0 kızımın a diye uyusmazlık varmış ve bu da sarılıgı daha agır atlatmasına neden olabilirimis onun dsında da baska zararı yokmus.Aslında benim bildigim belli bir yastan once bebeklerin kan grubu dogru tespit edilemez ama neyse.Yarın yeniden hastneye kan testine gidicez sarılık icin takipte oluaz.
bu arada kızım cok cirkin teyzeleri :) şaka degil gercektenkara kuru bir kuzu
meme uclarım simddien kanlandı ne yapacagım bilmem,bu sefer daha ilk emzirmeden sonra lansinoh kullandım ama yine de kotu oldu
benim kızım acıktı sanırım,bana musade simdilik hoscakalın
Arkadaslar ben bebek hareketlerini hissetmeye çalışıyorum genelde göbek delig hizasında yada 1-2cm asagsinda hissediyorum bu haftalarda bebek okadar yukarda olurmu? Daha önce o bölgede hiç kıpırtı hissetmiyordum
yarın 11:30 da atıl yüksel ile randevum var
hakkımızda hayırlısı bakalım
CHNB
Bu ay cok istedim ama basliyamiycaz galiba.artik ekim adetiyle kismetse
Hala dr konusunda kafamda sorular var.esasinda bir kez bile olsa arda bey e gelmeyi cok istedim ama esim gerek yok osma bey iyi diyor.bana kalsa istabul a gelicem ama ben istanbulun i sini bile bilmiyorum.
Cevredende birkac dr arastirdim dogum yapanlardan hepsi dr memnun ama 40 haftalarda dogum yaptilar sorunsuz.
Artik diyorumki rabbim hayir yazsin hayir goztersin.saglikli bir hamilelik nasil etsin
Masallah haftalarin ilerliyor birkac haftaya kadar dahada rahatliycaksin insallah.belirli bir haftadan sonra erken bile olsa evladinin saglikli yasayabilecegini bilmek seni cok rahatlaticaktirki ardamiz hem iri hemde gelisim llarfak iki hafta onden giden bir bebek.
HIDDENISKO
DR kontrolun iiyi gecicek insallah.yasadigin cok zor su birkacgun son bulacak ve hamileliginin geriye kalanini huzurla gecireceksin.
Kızlar kısaca anlatmaya calısacagım pazartesi gunku randevumdan itibaren.Bildiginiz gibi serklajımın alınmasını isteyecektim,ben istemeden aldılar zaten,tam beni sancıların baslayınca gel deyip gonderiyorladı ki ben ultrasonda bakılmasını rica ettim ve kabul ettiler.Bebegin haftasının gerş oldugunu soylediler,ben de zaten geridendi dedigimde yok hayır guya onların kayıtlarına gore hep haftasıyla uyumluyken birden 34.haftasında kalmış bebek ve hesaplara gore 4 haftalık geri.Bu sebeple dogumun baslatılmaısnı istemedigimi biraz daha beklemek istedigimi soylesem de ultrasonda bakması icin cagırdıkları ve serklajımı da yapan doktorun suyu da azalmış demesiyle o gun beni dogrtmaya karar verdiler.Cok moralim bozuldu,ben 1-2 gun icinde ciddi bir acılmayla doguma gelmeyi cok istiyordum,boyle 1 cm acıklık ve sıfır dogum eylemiyle degilCok ısrar ettim 1-2 gun bekleyelim diye ama beni bebegimin kalp atışlarının durmasıyla korkuttular ve kesinlikle bugun dogumda ısrar ettiler.Neyse oyle yada boyle ben kabul ettim ve dogumhaneye indim tıpış tıpış.Dogumhane yolunda paşam aklıma geldi ve aslında ne kadar korktugumu fark ettim.Rahatlamaya calıstım ama olmadı ne yazık ki dogumla iigili kaygılarım vardı ve bu tarz evrene yolladıgı mesajlarla dogumumu zorlastırabilecegimi biliyordum.Bir de hep dalga gectik eşimle,ilk dogumum şiir gibi oldu ama bu sefer canım yanacak diye.korktugum başıma geldi ve ne yazık ki cok acılı ve zor bir dogum sonrası bebegimi kucagıma aldım. 9 saat boyunca suni sancı cektim ve epidural de tutmadı,kimseyi korkutmak istemiyorum ama hayvan gibi bogure bogure aglaya aglaya dogumumu bekledim,ozellikle son 4 saat resmen her dakika ve dakikanın yarısı kadar suren şiddetli sancılarla gecti.Sesimi dışardan eşim bile duymuş,korku filmi gibiydi diyor Bir ara halime acıdılar ve morfin benzeri bir agrı kesici vurdular ama onun da etkisi kısa sureli oldu.Dogum sırasında herseye ragemn hepinizi de aklıma getirdim,hatta sanırım sadece sizi dusundum,ozellikle de erken dogum edip bebegini dogumdan hemen sonra kaybedecegini bilen canım arkadaslarım aklıma geldi.ve isyan etme dedim kendi kendime,cektigin butun sıkıntılar dogum biterken bitecek,nankorluk etme dedim sus ve dua ettim hepiniz icin tek tek,Allah´ım hepinize de saglıkla kolaylıkla yavrularınızı vakitlice kucaklamayı kısmet etsin diye.
Saat gece 01:20 de kızım İnci 2780 gr ve 49 cm dunyaya geldi.1-2 dikişim var ve genel olarak dogumdan hemen sonra stabilize oldum.Kızımı da benden hic ayırmadılar,cocuk doktoru dogumhanede benim dikislerim atılırken ve plasentam dogurtulruken kızımı muayene etti,sonra da kucagıma verdiler tadını cıkardık o zor yolculugun sonunda kavusmamızı.Ama hep korkuyordum,cok kolay bir hamilelik gecirdim,kesin dogumda acısı cıkar diye,cıktı gercekten.Ama şikayet yakışmıyor hic boyle sonu guzel bir hikayeye :)
Kısaca hikaye bu ama daha bir suru ayrıntı var aslında paylaşmak istedigim,acaba anlatacak vaktim olur mu diye dusunuyorum,olursa anlatacagım daha.
bugun taburcu sırasında kızımla kan uyusmazlıgı soz konusu oldugunu soylediler.Ben hic boyle uyusmlazlı duymadım-benim kan grubum 0 kızımın a diye uyusmazlık varmış ve bu da sarılıgı daha agır atlatmasına neden olabilirimis onun dsında da baska zararı yokmus.Aslında benim bildigim belli bir yastan once bebeklerin kan grubu dogru tespit edilemez ama neyse.Yarın yeniden hastneye kan testine gidicez sarılık icin takipte oluaz.
bu arada kızım cok cirkin teyzeleri :) şaka degil gercektenkara kuru bir kuzu
meme uclarım simddien kanlandı ne yapacagım bilmem,bu sefer daha ilk emzirmeden sonra lansinoh kullandım ama yine de kotu oldu
benim kızım acıktı sanırım,bana musade simdilik hoscakalın
kızlar merhaba
İnci tanem ve ben artık evimizdeyiz :) ikimiz de iyiyiz cok sukur
hepinize desteginizden dolayı cok teşekkur ederim
henuz yazdıgınız hicbir seyi okuyamadım,bu gece vaktim olursa okuyup cevaplıycam
bir ara da ayrıntılı yazarım
chnb canım gelen giden o kadar cok oldu ki ne arayabildim geri ne de mesajına cevap yazabildim yarın fırsat olunca telden gorusuruz
canım ben rahmetli oglum umudunca 14 haftalıkken hisettim erkektir kesin oerekler çabuk oynuyo bebem ay bende istiyom bebek ama benim işim biraz zor galiba dün akşam eşim ebbek konusunu açtı dedi ben ekime bırakmayı düşünmüyorum korunmucam dedi allahım çok korktum korunmucak diye dedim kilo var dah avermem lazım bu kadar yeter dedi ben bebek istiyorum dedi dedim borçumuz var hem kredi hem ardanın parasını nasıl vercez dedim coştu vay efendim neden istemiyourm sonra avglamaya başladım korkuyorum diye eylül dedik olmaz dedin dedi dedimki hazır degil çok çektik dedik dedim ama dedim eşim dedim diyorum dedim aman ablamın kızının nisanı var kasım yapalım şunu dedim anacım sen korkuyomusun dedi bende dedim korkuyorum ya gene kaybedersen o psikoloji bende dedim yatakta aglamaya başladım oda söylene söylene gitti yatak odasından aglaya aglaya uyumuşum sonra geldi beni uyandırdı nereye kadar kaçıcaksın dedi ben o bebegi istiyorumd edi bebegi kucagımıza alana kadar devam dedi bak dedi arda olumlu konuştu ya o kadar korkulucak birşey yoksa dedi ya hamileligin gderse düzgün dedi korkunun ecele faydası yok dedi chnbnin verdigi igneyi gösterdim anacım bu ney dedi hergün bu igneden vurunucem dedim arkadaş ımın biri günde 2 kere vurunuyo o igneden rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim vallahi deynegin iki ucuda poklu deynek yukarı tükürsen bıyık aşagı tükürsen sakal rabbim yardım etsin hepimize ne diyeyim ben bu korkuyu üstümden nasıl atıcem bilemiyourm :18::18:
hoş geldin güzeller güzeli incimin annesikıymetini bil bak sen hiç çiçek aldınmı başkasından kızımız çok güzeldir şimdi mis gibide kokuyodur allahım ömürlü etsin işşallah sıpamı saferim başarmışsın dogurmayı helal sana bak korkulucak brişey yokmuş demi:18::18::18:ay ben ne yaparım acaba o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?