Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

maşallah allah bağışlasın hayrlı uzun ömür nasib olsun darısı bizlerinde başına inşallah :)

canım rahatla diye söylüyorum kalpte gördüğü de bir parıltı ise eğer benim iki arkadaşımda görüldü ikisi de temiz çıktı inşallah senin de öyle olacak..

hidennisko canım Allah´ın izniyle o da olup bitecek hayırlısıyla.Sonucun guzel olması icin dua edicem.Allah´ım ikinizi de korusun.

kızlar tamamen okuyamayıyorum bile yazdıklarınızı,dogum oncesi ve sonrası tebriklerinize de tek tek alıntıyla cevap verememek canımı sıktı resmen :) sizi ozluyorum biliyor musunuz
kuzum İnci biraz cadı cıktı,ablası gibi degil,hep aglamaklı :)

simdi bir de sut kanallarım tıkandı cok canım yanıyor,o bir tarafa mastit olma tehlikesi var yine ne yapacagım bilmem,sutum var ama damarlar dar ve akamıyor,sadece damla damla,meme uclarım da felaket daha simdiden
saglık ocagına gidecegim simdi belki bir onerileri olur
gorusuruz
iyi bakın kendinize

Hidennisko canım iyi düşünüyoruz iyi olacak inşallah...

Sofika inşallah açılsın bol bol süt gelsin incimize...

Canim dualarımız hep seninle. İkinci bir uzman görüşü iyi olmuş.
Perşembe günkü kontrolünde Arda bey forundan bahsetti belkiseminer vereceğim dedi. Bende bende forumdayim dedim.
Hatta Sakarya'nı arkadaslar bir ben kaldın dikissiz dedim. Oda aynı sorunu yasayan bayanlar r birbini daha iyi anliyorlar birbirlerine destek oluyorlar dedi. Bugunlerde oda cok sikildi dedim. Oda yok oyle sikilacak bir sorun yok sdedi.
İnan arkadasım amiyo sonucunda güzel çıkacak sıkıntılı günlerin geride kalacak.
Birdaha bu cici kız annesine başka sıkıntı çıkarmayacak Allah'ın izniyle.

Allahım sana sığındık bizlerden hikmetini esirgeme. Bizlere yardımcı ol.

canım hayati bir tehlikesi yoksa canını sıkma herşeyin hayırlısı, sorunlu denilen birçok bebek bile sapasağlam doğuyor, Allahın izniyle senin kuzunda çok sağlıklı olucak..birçok kalbi delik doğan çocuk bile sonradan hiçbir problem çıkmadan kendiliğinden kapanıyor, belki bebeğin gelişimini tamamladıkça bunlarda sorun olmayacaktır..amniyo için niye bekliyolar haftaya kadar canım, hemen yapamıyolarmı, en azından kafandaki soru işaretleri daha çabuk cevap bulurdu..

Hidennisko gerginliğini o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de 4 lü testim 10 da 1 çıkınca yaşadım bu stresi biliyorsun. İşin tuhafı amniyo yapılmadan net bir şey de denilemiyor. Benim ultrasonda sorun yok ama yüzde 40 ı ultrasonda bulgu vermez deniyor. Bu da beni huzursuz ediyor. Ultrasonda sorun görünen birçok bebeğin de amniyosubtemiz çıkıyor...

Ben bu testin sonucunu öğrendiğimde Okmeydanı memorialde genetikçi Cumhur gökhan ekmekçi ile görüştüm. Amniyo sentez dışında yurtdışında bir yöntemden bahsetti. Anne kanından bakılıyormuş. Ama ylan olmasın 3500 dolar mı neymiş onlar kanı gönderiyorlarmış yurt dışına. Biz de sonuç ne çıkarsa çıksın sonlandırmama kararındaydık eşimle bu yüzden de o masrafa giremedik elimiz sıkışık çünkü... Bir de kendi çalışıyormuş kanda ama henüz çalışma aşamasında dedi.

ne düşüdüm haftaya cmartesi 28 oluyosun ne güzel maşallah....

ne düşüdüm haftaya cmartesi 28 oluyosun ne güzel maşallah....

Çok şükür Allahıma. İlk hedefe az kaldı. İnanmakta zorlanıyorum ben bebeğimden 3 kere ümidimi kestim o annesinden ümidini kesmedi...

İnşallah bundan sonra birbirimizden ümidimizi kesmeyeceğiz...

Bana da aynı şeyi söyledi
Canını sıkacak birsey yok
Bnde dedim nasıl yok Arda bey
Bebeğimi kaybetme riskinden bahsediyoruz
Ama atıl bey bile dedi Arda iyidir diye

Arda bey kongrede o yüzden dönmesini bekleyeceğim

bize böyle birşeyden bahsetmediler
Bahsetseler düşünmeden kabul ederdim
Acaba geç mı kaldık onun için

Canım bundan Arda bey bahsetmedi cumhur beyle telefonda konuştum sanmıyorum geç kalındığını istersen okmeydanınından cumhur beyle görüş beyle görüş doğruluk payını iyice sor...

rabbim yardımcın olsun işşallah canım dualarım seninle

çok şükür allahıma. Ilk hedefe az kaldı. Inanmakta zorlanıyorum ben bebeğimden 3 kere ümidimi kestim o annesinden ümidini kesmedi...

Inşallah bundan sonra birbirimizden ümidimizi kesmeyeceğiz...

süperrr... Süperr.......hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz. Az kalmış.

Cnm seni merak ettim inş. Güzel haber alıcaksın içini ferah tut benim bebişlerim içinde hep söylediler illa bi özrü olur dediler ama ben aklıma bile getirmedim yakıştıramadım yavrularıma allaha emanet olursada rabbim bunu bize böyle uygun gördü dicez elden bişey gelmiyor inan yüzünü görsen yavrunun eminim aklına bile gelmicek o kötü düşünceler rabbim neylerse güzel eyler ona sığın dua et başka yapcak bişey yok...

Bu arada biz iyiz çok şükür 1336 olduk ama takıldık kaldık 2gündür çok yavaş gidiyor kiloları şimdi kiloyu bekliyoruz ya inat yapıyolar resmen :) napalım bukadar bekledik yine beklicez teyzeleri bizim boyumuzda uzamış 39cm olmuşuk birde anne sütümüz 22ml çıktı çok şükür rabbime bugünleri görceğimi hayal bile edemiyordum ben....

Bu akşam kimse yok buralarda yaaaa sofikada uğrayamıyor bebiş yaramaz çıktı sen özlee biziii birazzzz cnm arkadaşım ..

Sinem maşallah kuzucuklara alsınlar kiloları da dönsünler evlerine...

Metal demek siz de forum muhabbeti yaptınız biz de yapıyoruz hep hatta senden de bahsetmiştik son randevuda. Hemen hatırladı hatta Semih beyin ismini vermeden ondan da bahsetti nil hanıma... Nil hanım her muayenede yanımızda oluyor acaba onu mu yetiştiriyor Arda bey? Soru soruyor ona o da cevaplıyor...

Sofika icin bakayım dedim.. bebeğini almış çok şükür kucağına, zor bi doğum olsada gecti gitti cok şükür...

ALLAH anneli babalı büyütsün sofika, bahtı güzel olsun, sağlıkla büyüsün inş.

o 0 AB uyuşmazlığı oğlumdada cıktı 20 güne yaklaşık gecti, toplamda 6 gün farklı zamanlarda hastanede yattı, ama atlattık cok sükür, odasında florasan yak mutlaka gece gündüz, bide gündüzleri güneş ışığı görsün vücudu... sarılık değerinin 20yi gecmemesi gerektiğini biliyosundur gerci, beyne zarar vermeye başlıyomuş ama zaten benim oğlumun 14-15 igecmedi hic, uzun sürsede geciyor, bol ve sık anne sütü attırıyormuş o mikrobu....

bide göğüs ucları yarası için garmastan pomad cok iyi gelmişti bana, lansinuh cok katı ya sürerken bile canım acıyordu ama garmastan daha akışkan ve bitkisel, silmeyi unutsanda zarar vermez İnci ye....35 Tl idi gecen yıl, tavsiye ile almıştım bende

sinemin bebeklerde iyi maşallah, chnb de de herşey normal di mi?...

ara ara uğrasamda dualarımdasınız arkadaşlar,, sağllıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…