- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.481
Sinem maşallah kuzucuklara alsınlar kiloları da dönsünler evlerine...
Metal demek siz de forum muhabbeti yaptınız biz de yapıyoruz hep hatta senden de bahsetmiştik son randevuda. Hemen hatırladı hatta Semih beyin ismini vermeden ondan da bahsetti nil hanıma... Nil hanım her muayenede yanımızda oluyor acaba onu mu yetiştiriyor Arda bey? Soru soruyor ona o da cevaplıyor...
Chnb cim benim moralim ve psikolojim pek iyi değil
Malesef bu süreçleri kendi evimde yasamak isterdim
Sürekli istanbula gelmek ve kendi evimde olmamak da psikolojimi ayrı bozuyor
Sana imreniyorum aylardır hem yatıyorsun hem de moralini yüksek tutuyorsun
Bebeğim için katlanıyorum ama hep ağlamamak için yutkunuyorum
Keske hemen olabilseydim su amniyoyu hem olma sürecini bekle hemde sonrasında 3 hafta
Amniyo sırasında bebeğime birsey olursa bunu nasıl atlatirim, kendimi nasıl affederim bilmiyorum
merhaba arkadaşlar.23 haftalık hamileyim. dün kontrolümüz vardı. doktur rahim uzunluğu ölçtü 2,5 cm dedi. istirat etceksin, sadeve yemek yemek ve tuvalete gitmek için kalkcaksın dedi. rahimde hunileşmiş.biraZ karnımdan bastırdı hemen huninin ağzı açıldı.daha önce böyle bi problemim yoktu.ikiz gebe olduğum için mi böyle oldu? çok korktum. sürekli yatıyorm. Allahım bebeklerimi korusun.alttaki ufaklığım çıkmak için çok uğraşıo ama napcaz bilmiyorum...
Merhaba kızlar
Ben pazartesi gecesinden beri hastanede yatıyorum,doktorumu aradım sıkıntılarımı anlatınca kasılma olabilir yine de önlem amaçlı gel dedi,prepar serum ve magnezyum verdiler dün kestiler,şu prepar ve magnezyum ne manyzk birşeymiş migrenimi tetikledi neyseki şimdi iyiyim henüz taburcu etmediler eşim bilgisayarı getirdi bugün de can sıkıntım biraz azaldı
Sofikacım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Kızlar merhaba, 50'lik seker yüklemem 180 çıkmıştı, dün de 100'luk yaptırdım, açlık dısında tüm tokluk şekerlerim yuksek çıkmış...Pazartesi Naciye hanim'a diyetimi almaya gidicem ve seker takibini anlatıcak bana, bundan sonra yola diyetle devam yani...
Duyaydın geçmiş olsun canım kasılma olduğunu tariften mi anladılar?Fakültede mi yatıyorsun canım?
Evet canım tarifimden şüphelendiler bir de bana serklaj sonrası kasılma önleyici birşey verilmemiş herhalde ondan da korktular egede yatıyorum bir telefonla girdim kaç gündür salmadılar
chnb cim benim moralim ve psikolojim pek iyi değil
malesef bu süreçleri kendi evimde yasamak isterdim
sürekli istanbula gelmek ve kendi evimde olmamak da psikolojimi ayrı bozuyor
sana imreniyorum aylardır hem yatıyorsun hem de moralini yüksek tutuyorsun
bebeğim için katlanıyorum ama hep ağlamamak için yutkunuyorum
keske hemen olabilseydim su amniyoyu hem olma sürecini bekle hemde sonrasında 3 hafta
amniyo sırasında bebeğime birsey olursa bunu nasıl atlatirim, kendimi nasıl affederim bilmiyorum
[ındent] merhaba arkadaşlar.23 haftalık hamileyim. Dün kontrolümüz vardı. Doktur rahim uzunluğu ölçtü 2,5 cm dedi. Istirat etceksin, sadeve yemek yemek ve tuvalete gitmek için kalkcaksın dedi. Rahimde hunileşmiş.biraz karnımdan bastırdı hemen huninin ağzı açıldı.daha önce böyle bi problemim yoktu.ikiz gebe olduğum için mi böyle oldu? çok korktum. Sürekli yatıyorm. Allahım bebeklerimi korusun.alttaki ufaklığım çıkmak için çok uğraşıo ama napcaz bilmiyorum...[/ındent]
Geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin. Diyet de zordur ama mecbur olunca yapılıyor demek...
merhaba kızlar
ben pazartesi gecesinden beri hastanede yatıyorum,doktorumu aradım sıkıntılarımı anlatınca kasılma olabilir yine de önlem amaçlı gel dedi,prepar serum ve magnezyum verdiler dün kestiler,şu prepar ve magnezyum ne manyzk birşeymiş migrenimi tetikledi neyseki şimdi iyiyim henüz taburcu etmediler eşim bilgisayarı getirdi bugün de can sıkıntım biraz azaldı
sofikacım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Duyaydın prepari bende önceki hamileliğim de kullandım
Felaket birsey
Kalbin yerinden çıkacak gibi olur,basın ağrır
Ama yapacak birsey yok, sende canını sıkma, hepsi unutuluyor
Bende amniyo sonrası 2 gün rapor alsam Cumartesi , pazar , Pazartesi, salı 4 gün dinlenme yeter mi
Yoksa tüm haftayı kapatsam mı karar veremedim
Metal sen nasıl yaptın ne kadar dinlendin
Birde benim kız cok hareketli, amniyo sırasında korkuyorum hareketli olması olumsuz etkiler mi
Sonrasında da kesenin yırtılmasına neden olur mü hareketleri:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?