- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.501
SINEM
cok sevindim canim.Bak hergecen gun daha guzel haberler aliyorsun bundan sonra daha iyi olucak.
Sen simdiden uykulari depola ufakliklarin eve gelisi yakindir.
HIDDENISKO
Amniyosentez hakkinda bir bilgim yok.iki gundur geriye donup donup okuyorum.ben endiseli durumlarda ne diyecegimi pek bilemem ve soylenecek seylerde insanin kaygilarini pek degistirmez.
Sadece tek diyebilecegim insallah islemi sorunsuz bir sekilde atlatir ve sonucunda guzel haberler alirsin.
ve rabbim hamileliginin sonuna kadar baska sikintiyla karsilastirmasin.
DUYAYDIN
Hastanede ve kontrol altinda olman iyi en azindan korkularindan bir nebzede olsa kurtulmus olursun ama bilirim insankn evi gibisi yok.
Saglikla en kisa zamanda evine kavusursun insallah.
Merhaba kızlar
Ben pazartesi gecesinden beri hastanede yatıyorum,doktorumu aradım sıkıntılarımı anlatınca kasılma olabilir yine de önlem amaçlı gel dedi,prepar serum ve magnezyum verdiler dün kestiler,şu prepar ve magnezyum ne manyzk birşeymiş migrenimi tetikledi neyseki şimdi iyiyim henüz taburcu etmediler eşim bilgisayarı getirdi bugün de can sıkıntım biraz azaldı
Sofikacım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Duyaydın prepari bende önceki hamileliğim de kullandım
Felaket birsey
Kalbin yerinden çıkacak gibi olur,basın ağrır
Ama yapacak birsey yok, sende canını sıkma, hepsi unutuluyor
Bende amniyo sonrası 2 gün rapor alsam Cumartesi , pazar , Pazartesi, salı 4 gün dinlenme yeter mi
Yoksa tüm haftayı kapatsam mı karar veremedim
Metal sen nasıl yaptın ne kadar dinlendin
Birde benim kız cok hareketli, amniyo sırasında korkuyorum hareketli olması olumsuz etkiler mi
Sonrasında da kesenin yırtılmasına neden olur mü hareketleri:18:
rahimini diktir hemen derim ben yatmaylada iyi olru ama önlem amaçlı yapmerhaba arkadaşlar.23 haftalık hamileyim. dün kontrolümüz vardı. doktur rahim uzunluğu ölçtü 2,5 cm dedi. istirat etceksin, sadeve yemek yemek ve tuvalete gitmek için kalkcaksın dedi. rahimde hunileşmiş.biraZ karnımdan bastırdı hemen huninin ağzı açıldı.daha önce böyle bi problemim yoktu.ikiz gebe olduğum için mi böyle oldu? çok korktum. sürekli yatıyorm. Allahım bebeklerimi korusun.alttaki ufaklığım çıkmak için çok uğraşıo ama napcaz bilmiyorum...
canım geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bagışlasın canımMerhaba kızlar
Ben pazartesi gecesinden beri hastanede yatıyorum,doktorumu aradım sıkıntılarımı anlatınca kasılma olabilir yine de önlem amaçlı gel dedi,prepar serum ve magnezyum verdiler dün kestiler,şu prepar ve magnezyum ne manyzk birşeymiş migrenimi tetikledi neyseki şimdi iyiyim henüz taburcu etmediler eşim bilgisayarı getirdi bugün de can sıkıntım biraz azaldı
kızlar super bı haberım var bugun bıberonla sut vermısler kuzularıma cok mutluyum..az kaldı kavusmaya sukurler olsun
metal canım sarılık hakkında verdigin bilgiler icin cok teşekkur ederim,ben pek bilgili degildim bu konuda,Filiz cok kolay atlatmıştıhatta sarılık gecirdigini hastane raporunda anca anlamıştım,ustelik onun da kan grubu A(benimki 0).Ama sanırım bu sefer sarılıgın ilk 24 saatte cıkması biraz onem taşıdı,bugun tahlil yaptırdık 11.10 cıktı,doktor bol bol emzir tedaviniz bu dedi.pazartesi kontrolumuz var,inşallah atlatacak o zamana kadar.
sagol tatlım amin,Allah hepinize de nasib etsin inşallah
hastane ortamı pek hoş olmasa da en azından acil durumda hemen mudahale şansi insana guven veriyor,gecmis olsun inşallah bir sıkıntı olmayacak canım.
canım sıkıntı yapmak icin gecerli sebebin var gercekten ama Allah´ın izniyle bunu da atlatacaksın bebeginle inşallah,dualarımız sizinle
ben fakultede muayene sırası beklerken konustugum ve amniyo olan kadınlara hep 10 gun sıkı yatak istirahati oneriyorlardı,hic kalkmadan,bence riske atma ve 10 gunluk bir rapor al ve yat.
sinemmmm canım ne guzel bir haber bu ,maşallah kuzularına senin,harikasiniz
kızlar biz iyiyiz,gogus sorunum biraz biraz duzeldi gibi ama simdi de sırf ac kalmasın diye arada sagıp biberonla da veriyorum su sarılıgını atlatsın biberonu kaldırıp atacam inşallah cok canım sıkılıyor yeniden sagmak istemiyorum.kızımla inatlaştık dun,meme istemedi hic ben de ısrarla verdım,tabii doymadı,eşim de kızdı cocugun sarılıgı mı onemli seni emmesi mi diyeSabah kızımın sarılıgının vucuduna da yayıldıgını gorunce canım cok sıkılıd ve hemen sagıp biberonla vermeye başladım,eşim de şu sarılıgı atlatsın o zaman inatlaşırsın emsin diye diyor,kayınvalidem ve annem sakın biberon verme diyor...neyse bizde hayat bu simdilik meme mama kaka :))
saglıcakla
Birkac gundur aklimdasin hem emme hemde sariligi merak ettim.
ama simdi gelen giden coktur rahatsiz etmekte istemedim.
Bade de telasini atlatti galiba bakalim onumuzdeki hafta onunla bir konusayim musait bir zamanda kapini calariz.
Inci ye kendine iyi bak.
sofikaa bebişle ilgili sıkıntılarınızı atlatırsınız inşalalh.. alalh kolaylık versin..
hiddenisko beklemek zor olacak ama inşalalh sonu güzel olacak. amniyosentezinizin sonucu inşallah senin gönlünü ferahlatack bir sonuç olur. kalple ilgili sıkıntı da hayati bir öneme sahip değilmiş zaten. inşalalh rabbimi tez vakite sıkıntılarını sonlandırsın gönlüne ferahlık versin..
duyaydın hastanedeymişsin eğer ki orada keyfin yerindeyse sıkıntı yok:))) inşalalh kasılmaların azalır sende rahatlar evine dönersin..
sinem bebişlerin artık büyüyor maaşalalh kavuşmanıza az kalmış gibi görünüyor şu durumda.. nasıl da heyecanla bekilyorsundur o günü..
herkese de iyi akşamlar diliyorum kızlaarr...
rahimini diktir hemen derim ben yatmaylada iyi olru ama önlem amaçlı yap
canım geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bagışlasın canımen azından hastanede emin ellerdesin
rabbim sana çok şükür bak ne güzel herşey yolunda degilmi işşallah yavrularımlada o hastaneden çıkıcen sonra aman uykum var yatak yatak diye baıırcem ay pardon yastıgı unuttum demeyi sen uykuları depola şimdiden sana çok ihtiyacı olucak uykuyu 2 sene hatırlamıceksin
benim beceikli gelmiş nepiyon bebem :2:uykusuz her gece diye şarkı şimdi söylemeye başladınmı süle bakeminciyi öp benim yerime kokusunu içine çek
kızlar hepınıze cok tsk ederım guzel dıleklerınız ıcın..bugun gıttım mınnoslarımın yanına baktım ıkısınde de beslenme hortumu yok hemsıreye dedım heralde bırazdan takarsınız...oda demezmı bugun bıberonla vermısler sok oldum okadar sevındımkı anlatamam...hemsıre normal bı bebek gıbı emmıyorlar ama ogrenıcekler dedı cunku emme refleksını yapıyorlar dedı..cok sukur allahıma bugunlerı gorduk...sofıkacım ıncımız sarilık olmus gecmıs olsun ama herbebekte olan bısey cabucak atlatıcak ıns.
canım beklerim ne zaman isterseniz cok sevinirim
cok tesekkur ederim canım,Allah´ım hepimizin de yardımcısı olsun inşallah
o şarkı hep dilimde zaten paşaminciyi kokladıkca aklıma geliyorsun,Allah´ım sana da yaşatacak bu guzel duyguları paşam az kaldı
sen ufak ufak sabahlar olmasın sarkısı soylemeye başla bence
canlarım yaa,maşallah onlaraonlarla gurur duymalısın
evet canım sarılık her bebek atlatır,Allah başka sıkıntı keder vermesin inşallah hicbirimizin de evlatlarına,amin!
metalim bebikim uyuamadımmı sende hadi benim işler vardı sen neden uyumadın bakıyımben yemek odasını degiştiricem içini boşaltıcam vitrimlerim bazı şeyleri kaldırıcan ütü yapıcam evi dip köşe temizlicem regliyi bekliyorum canlara kapılara girmeyi düşünüyorum birde bayrama yakın yaparım memlekete gidicem birşey olmazsa 28 ekimde ablamın kızının nişani var gidip hava alırım diyorum tatile ihtiyacım var inan çok sıkıldım eşimden başka kimse görmüyorum dışarı çıkmıyourm kimseye gitmiyorum öyle işte bri pazara bir markete eşimle gidersem annesine gidiyos ablama işte öyle sen neler yapıyosun bakalım
bu arad amaşşallah chnb 28 az kaldı hade bakalım
Rabbim yardımcın olsun zor bı süreç ama Allahın izniyle bu gunleride atlatacaksinMerhaba arkadaslar
Amniyosentez kararımız kesinleşti
Atıl beyde önerdi
Kalpte sorun gördü
Sorun derken aslında yaşamsal hiç bir seyini etkilemez bebeğin ama bazen anomali belirtisi olabiliyor dedi
Karında ki pırıltı önemsiz dedi
Ben görmedim dedi
Haftaya cmt. Si amniyo yapılacak
Lütfen benim ve kızım için bol bol dua edin
Gecmis olsun hastanede kontrol altında olmak seni dahada rahatlatırMerhaba kızlar
Hallettim canım cok şükür ama anlattığım sekilde olmadı ssk kabul etmedi hastanede inatla raporu vermedi Cemil beyin yardımıyla çapadan aldım raporu daha dogrusu 25 gün sonra gelin alın dediler 3 tane fotograf verdim parada istemediler senin özel oldug icin para aldılar sanırımMetalciğim Nil hanım uzman kadın doğumcu. 35 yaşında benimle yaşıt. Bu yaz ben hep doktorları seyrettim hep. Orada da öyle aklıma dizi geliyor. Nil hanım da Acıbadem ekibinden gelmiş...
Femicalin Yeşim hemşiresini çok sevmiştim ben zaten tek onunla diyalog olmuştu o gittiğim gün birdaha da oraya gidemedim sigortam geçmiyor diye...
Sana erken doğum riskine rağmen nasıl amniyo yapmış. serklaj sonrası mı yaptı?
Denizanası maşallah 32 olmuşsun...Yaz sık sık...
Prenslerim de yazmıyor pek...
Duyaydın da yazmamış geçti mi sıkıntılar?
Eylülgülü sen ne yaptın çözüldü mü rapor işin?
Efulim tatilden dönmedin mi?
Hidennisko nasılsın bugün canım? Arayayım diyorum rahatsız etmek de istemiyorum. Rapor alabilmiş miydin?
Regrete kuzum nasılsın izmire ne zaman gidiş?
Eskiler yoklama yaparmış her gün iyiyiz diye aslında yapmak lazım...
metal canım sarılık hakkında verdigin bilgiler icin cok teşekkur ederim,ben pek bilgili degildim bu konuda,Filiz cok kolay atlatmıştıhatta sarılık gecirdigini hastane raporunda anca anlamıştım,ustelik onun da kan grubu A(benimki 0).Ama sanırım bu sefer sarılıgın ilk 24 saatte cıkması biraz onem taşıdı,bugun tahlil yaptırdık 11.10 cıktı,doktor bol bol emzir tedaviniz bu dedi.pazartesi kontrolumuz var,inşallah atlatacak o zamana kadar.
sagol tatlım amin,Allah hepinize de nasib etsin inşallah
hastane ortamı pek hoş olmasa da en azından acil durumda hemen mudahale şansi insana guven veriyor,gecmis olsun inşallah bir sıkıntı olmayacak canım
canım sıkıntı yapmak icin gecerli sebebin var gercekten ama Allah´ın izniyle bunu da atlatacaksın bebeginle inşallah,dualarımız sizinle
ben fakultede muayene sırası beklerken konustugum ve amniyo olan kadınlara hep 10 gun sıkı yatak istirahati oneriyorlardı,hic kalkmadan,bence riske atma ve 10 gunluk bir rapor al ve yat.
sinemmmm canım ne guzel bir haber bu ,maşallah kuzularına senin,harikasiniz
kızlar biz iyiyiz,gogus sorunum biraz biraz duzeldi gibi ama simdi de sırf ac kalmasın diye arada sagıp biberonla da veriyorum su sarılıgını atlatsın biberonu kaldırıp atacam inşallah cok canım sıkılıyor yeniden sagmak istemiyorum.kızımla inatlaştık dun,meme istemedi hic ben de ısrarla verdım,tabii doymadı,eşim de kızdı cocugun sarılıgı mı onemli seni emmesi mi diyeSabah kızımın sarılıgının vucuduna da yayıldıgını gorunce canım cok sıkılıd ve hemen sagıp biberonla vermeye başladım,eşim de şu sarılıgı atlatsın o zaman inatlaşırsın emsin diye diyor,kayınvalidem ve annem sakın biberon verme diyor...neyse bizde hayat bu simdilik meme mama kaka :))
saglıcakla
kızlar hepınıze cok tsk ederım guzel dıleklerınız ıcın..bugun gıttım mınnoslarımın yanına baktım ıkısınde de beslenme hortumu yok hemsıreye dedım heralde bırazdan takarsınız...oda demezmı bugun bıberonla vermısler sok oldum okadar sevındımkı anlatamam...hemsıre normal bı bebek gıbı emmıyorlar ama ogrenıcekler dedı cunku emme refleksını yapıyorlar dedı..cok sukur allahıma bugunlerı gorduk...sofıkacım ıncımız sarilık olmus gecmıs olsun ama herbebekte olan bısey cabucak atlatıcak ıns.
metalim bebikim uyuamadımmı sende hadi benim işler vardı sen neden uyumadın bakıyımben yemek odasını degiştiricem içini boşaltıcam vitrimlerim bazı şeyleri kaldırıcan ütü yapıcam evi dip köşe temizlicem regliyi bekliyorum canlara kapılara girmeyi düşünüyorum birde bayrama yakın yaparım memlekete gidicem birşey olmazsa 28 ekimde ablamın kızının nişani var gidip hava alırım diyorum tatile ihtiyacım var inan çok sıkıldım eşimden başka kimse görmüyorum dışarı çıkmıyourm kimseye gitmiyorum öyle işte bri pazara bir markete eşimle gidersem annesine gidiyos ablama işte öyle sen neler yapıyosun bakalım
bu arad amaşşallah chnb 28 az kaldı hade bakalım
Chnb
NTV de bir psikolog konuştu şimdi
Cocukların 1. Siniftaki durumlarını değerlendirdi
Diyorki cocuklarımızın başarısız oldukları konular olacak, mesela okumada bir cocuk geri kalmışsa bu cocuğu eve gelir gelmez okumaya oturtmak yanlıştır, bu konuda baskı kurmamak gerek
Hangi alanda başarılı ise (resim yapmak, basket oynamak)önce onu yaptırıp onure edip sonra eksik olduğu konuya eğilip bunaltmamak gerekir diye
Belki faydası olur dedim
Hallettim canım cok şükür ama anlattığım sekilde olmadı ssk kabul etmedi hastanede inatla raporu vermedi Cemil beyin yardımıyla çapadan aldım raporu daha dogrusu 25 gün sonra gelin alın dediler 3 tane fotograf verdim parada istemediler senin özel oldug icin para aldılar sanırım
Tabi gecmise dönük alamadim raporu gecen ayı cepten oduyecem haberleri var rapor tarihim başvurduğum günden itibaren 30 gün sonra devamını alabiliyorum bunuda şükürCanım çok sevindim almana. Peki 25 gün sonra gelip alın demişlr peki bu arada ne olacak işe raporu 25 gün sonra mı götüreceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?