Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar super bı haberım var bugun bıberonla sut vermısler kuzularıma cok mutluyum..az kaldı kavusmaya sukurler olsun

SINEM

cok sevindim canim.Bak hergecen gun daha guzel haberler aliyorsun bundan sonra daha iyi olucak.
Sen simdiden uykulari depola ufakliklarin eve gelisi yakindir.

HIDDENISKO

Amniyosentez hakkinda bir bilgim yok.iki gundur geriye donup donup okuyorum.ben endiseli durumlarda ne diyecegimi pek bilemem ve soylenecek seylerde insanin kaygilarini pek degistirmez.
Sadece tek diyebilecegim insallah islemi sorunsuz bir sekilde atlatir ve sonucunda guzel haberler alirsin.
ve rabbim hamileliginin sonuna kadar baska sikintiyla karsilastirmasin.

DUYAYDIN
Hastanede ve kontrol altinda olman iyi en azindan korkularindan bir nebzede olsa kurtulmus olursun ama bilirim insankn evi gibisi yok.
Saglikla en kisa zamanda evine kavusursun insallah.

Sagol CNm. Buraya yazmış olmak bile beni rahatlatıyor sadece
Ama desteginiz ve dualarınız benim için cok önemli

metal canım sarılık hakkında verdigin bilgiler icin cok teşekkur ederim,ben pek bilgili degildim bu konuda,Filiz cok kolay atlatmıştı hatta sarılık gecirdigini hastane raporunda anca anlamıştım,ustelik onun da kan grubu A(benimki 0).Ama sanırım bu sefer sarılıgın ilk 24 saatte cıkması biraz onem taşıdı,bugun tahlil yaptırdık 11.10 cıktı,doktor bol bol emzir tedaviniz bu dedi.pazartesi kontrolumuz var,inşallah atlatacak o zamana kadar.

sagol tatlım amin,Allah hepinize de nasib etsin inşallah
hastane ortamı pek hoş olmasa da en azından acil durumda hemen mudahale şansi insana guven veriyor,gecmis olsun inşallah bir sıkıntı olmayacak canım.

canım sıkıntı yapmak icin gecerli sebebin var gercekten ama Allah´ın izniyle bunu da atlatacaksın bebeginle inşallah,dualarımız sizinle
ben fakultede muayene sırası beklerken konustugum ve amniyo olan kadınlara hep 10 gun sıkı yatak istirahati oneriyorlardı,hic kalkmadan,bence riske atma ve 10 gunluk bir rapor al ve yat.

sinemmmm canım ne guzel bir haber bu ,maşallah kuzularına senin,harikasiniz

kızlar biz iyiyiz,gogus sorunum biraz biraz duzeldi gibi ama simdi de sırf ac kalmasın diye arada sagıp biberonla da veriyorum su sarılıgını atlatsın biberonu kaldırıp atacam inşallah cok canım sıkılıyor yeniden sagmak istemiyorum.kızımla inatlaştık dun,meme istemedi hic ben de ısrarla verdım,tabii doymadı,eşim de kızdı cocugun sarılıgı mı onemli seni emmesi mi diye Sabah kızımın sarılıgının vucuduna da yayıldıgını gorunce canım cok sıkılıd ve hemen sagıp biberonla vermeye başladım,eşim de şu sarılıgı atlatsın o zaman inatlaşırsın emsin diye diyor,kayınvalidem ve annem sakın biberon verme diyor...neyse bizde hayat bu simdilik meme mama kaka :))
saglıcakla

Birkac gundur aklimdasin hem emme hemde sariligi merak ettim.
ama simdi gelen giden coktur rahatsiz etmekte istemedim.
Bade de telasini atlatti galiba bakalim onumuzdeki hafta onunla bir konusayim musait bir zamanda kapini calariz.
Inci ye kendine iyi bak.

sofikaa bebişle ilgili sıkıntılarınızı atlatırsınız inşalalh.. alalh kolaylık versin..

hiddenisko beklemek zor olacak ama inşalalh sonu güzel olacak. amniyosentezinizin sonucu inşallah senin gönlünü ferahlatack bir sonuç olur. kalple ilgili sıkıntı da hayati bir öneme sahip değilmiş zaten. inşalalh rabbimi tez vakite sıkıntılarını sonlandırsın gönlüne ferahlık versin..

duyaydın hastanedeymişsin eğer ki orada keyfin yerindeyse sıkıntı yok:))) inşalalh kasılmaların azalır sende rahatlar evine dönersin..

sinem bebişlerin artık büyüyor maaşalalh kavuşmanıza az kalmış gibi görünüyor şu durumda.. nasıl da heyecanla bekilyorsundur o günü..

herkese de iyi akşamlar diliyorum kızlaarr...

rahimini diktir hemen derim ben yatmaylada iyi olru ama önlem amaçlı yap
canım geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bagışlasın canım en azından hastanede emin ellerdesin

kızlar super bı haberım var bugun bıberonla sut vermısler kuzularıma cok mutluyum..az kaldı kavusmaya sukurler olsun
rabbim sana çok şükür bak ne güzel herşey yolunda degilmi işşallah yavrularımlada o hastaneden çıkıcen sonra aman uykum var yatak yatak diye baıırcem ay pardon yastıgı unuttum demeyi sen uykuları depola şimdiden sana çok ihtiyacı olucak uykuyu 2 sene hatırlamıceksin

benim beceikli gelmiş nepiyon bebem :2:uykusuz her gece diye şarkı şimdi söylemeye başladınmı süle bakeminciyi öp benim yerime kokusunu içine çek

kızlar hepınıze cok tsk ederım guzel dıleklerınız ıcın..bugun gıttım mınnoslarımın yanına baktım ıkısınde de beslenme hortumu yok hemsıreye dedım heralde bırazdan takarsınız...oda demezmı bugun bıberonla vermısler sok oldum okadar sevındımkı anlatamam...hemsıre normal bı bebek gıbı emmıyorlar ama ogrenıcekler dedı cunku emme refleksını yapıyorlar dedı..cok sukur allahıma bugunlerı gorduk...sofıkacım ıncımız sarilık olmus gecmıs olsun ama herbebekte olan bısey cabucak atlatıcak ıns.

canım beklerim ne zaman isterseniz cok sevinirim

cok tesekkur ederim canım,Allah´ım hepimizin de yardımcısı olsun inşallah

o şarkı hep dilimde zaten paşam inciyi kokladıkca aklıma geliyorsun,Allah´ım sana da yaşatacak bu guzel duyguları paşam az kaldı
sen ufak ufak sabahlar olmasın sarkısı soylemeye başla bence

canlarım yaa,maşallah onlara onlarla gurur duymalısın
evet canım sarılık her bebek atlatır,Allah başka sıkıntı keder vermesin inşallah hicbirimizin de evlatlarına,amin!

canım daha var o şarkıya ben şimdi kışlık hazırlıyorum dondurucuya dünden beri anam agladı inan şarkımda şu yoruldum çok yoruldum anam agladı yoruldum kadın olmak ne zormuş millet hazır yiyor brn yazın koyuyourm kışın kar olsun diye ekonomik hatunum deyip duruyorum
o dedigin şarkıyıda işşallah ekimden sonra dicem şu işlerimi bri yoluna koyuyumda bakıcez inan çok mutlu oldum sen yat kalk kırgün de 40 gün ne dersen olurmuşrabbim ömrüne ömür katsın incimin annesi işşallahdarısı olmayanların başına kardeşim yakın degilsinki gelelin ne vardı uzakta oturmaya
hayırlı pazarlar kızlar işleirm okadar çokki onları halledyeim diye kalktım nepiyosunuz rapor alayım sizlerden

metalim bebikim uyuamadımmı sende hadi benim işler vardı sen neden uyumadın bakıyımben yemek odasını degiştiricem içini boşaltıcam vitrimlerim bazı şeyleri kaldırıcan ütü yapıcam evi dip köşe temizlicem regliyi bekliyorum canlara kapılara girmeyi düşünüyorum birde bayrama yakın yaparım memlekete gidicem birşey olmazsa 28 ekimde ablamın kızının nişani var gidip hava alırım diyorum tatile ihtiyacım var inan çok sıkıldım eşimden başka kimse görmüyorum dışarı çıkmıyourm kimseye gitmiyorum öyle işte bri pazara bir markete eşimle gidersem annesine gidiyos ablama işte öyle sen neler yapıyosun bakalım
bu arad amaşşallah chnb 28 az kaldı hade bakalım

Chnb

NTV de bir psikolog konuştu şimdi
Cocukların 1. Siniftaki durumlarını değerlendirdi
Diyorki cocuklarımızın başarısız oldukları konular olacak, mesela okumada bir cocuk geri kalmışsa bu cocuğu eve gelir gelmez okumaya oturtmak yanlıştır, bu konuda baskı kurmamak gerek
Hangi alanda başarılı ise (resim yapmak, basket oynamak)önce onu yaptırıp onure edip sonra eksik olduğu konuya eğilip bunaltmamak gerekir diye

Belki faydası olur dedim

Kolay gelsin. Benim bu gebeliğimde sabah uykusu yol engec 7 de gözler fal tası. Gündüzde hiç uyuyuyorum. Aksamda 10 ağırlık basıyor.

Bugün yine karnım bir garip. Sag tarafta bir gerginlik var. Uyandığıdan beri . Bu bende ara Ata oluyor kasilma diyeceğim bulaşar uzun ve sık olmaz neyse gene gaz sancısı diye kendimi avutuyorum. Oğlum hareketi desem onun icinde sabırım erken.
Allahım sana sığındım. Bizlerden hikmetini esirgeme.

Rabbim yardımcın olsun zor bı süreç ama Allahın izniyle bu gunleride atlatacaksin

Gecmis olsun hastanede kontrol altında olmak seni dahada rahatlatır

Hallettim canım cok şükür ama anlattığım sekilde olmadı ssk kabul etmedi hastanede inatla raporu vermedi Cemil beyin yardımıyla çapadan aldım raporu daha dogrusu 25 gün sonra gelin alın dediler 3 tane fotograf verdim parada istemediler senin özel oldug icin para aldılar sanırım

Canım evet sarılık durumu geçene kadar eşinin dediği mantıklı. Pazartesi inşallah sarılık da düzelecek...

Maşallah canım onlara artık hep güzel haberler alacağız inşallah...

Git canım senin için de değişiklik olur. Kışlık hazırlamayı ben de severim hep şişeye domates yapardım. Fasulye, vişne, kompostoluk, bezelye her şey kkoyardım bu sene koyamadım annem az bezelye koymuş...

Çok şükür 28 e az kaldı. Darısı başınıza...

Sağ ol canım. Hatalı davranışım çok oldu ama öğretmenimiz bizi çok gerdi. Çocuk 4 te geldi 5 e kadar yemek dinlenme. 11 de ödev ancak bitiyordu. Ve her defasına da öğretmenimiz memnuniyetsiz arada yapabildiği kadar yapsın ödevleri dedi. Sen yapabileceği kadar ödev göndersene çocuk başarıyı tatsın...

Gerçekten çok pişmanlıklarım var oğlumu da çok incittim bu sene. Buna rağmen kuzum sen benim iyiliğim için yapıyordun dediği zaman için acıyor. Şimdi yine okul açılacak inşallah çocuğum mutlu bir sene geçirir cümlemizin evlatlarıyla beraber...

Senin oğlan anaokuluna mı başlıyor bu sene?

Ben de evde durmaktan sıkıldım azıcık nefes almak istiyorum eşim olsa azıcık taksiyle carefura götür derdim otururdum belki. Ama şimdi kimseye diyemem. Eşim bayramda gelecek(

Canım çok sevindim almana. Peki 25 gün sonra gelip alın demişlr peki bu arada ne olacak işe raporu 25 gün sonra mı götüreceksin?

Canım çok sevindim almana. Peki 25 gün sonra gelip alın demişlr peki bu arada ne olacak işe raporu 25 gün sonra mı götüreceksin?
Tabi gecmise dönük alamadim raporu gecen ayı cepten oduyecem haberleri var rapor tarihim başvurduğum günden itibaren 30 gün sonra devamını alabiliyorum bunuda şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…