- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.521
Tabi gecmise dönük alamadim raporu gecen ayı cepten oduyecem haberleri var rapor tarihim başvurduğum günden itibaren 30 gün sonra devamını alabiliyorum bunuda şükür
Canım resmi olarak raporun olmadığı için gitmediğin günler için işyerin sorun çıkarmıyor mu? Biz 2 gün 3 gün mü hatırlamıyorum müstağfi sayılıyoruz sanırım 10 gün raporsuz gitmesek görevden alınıyoruz. Sen gidemediğin gün için sigortanı kendin mi ödeyeceksin?
Canım özel şirket bizimki normalde bu kadar anlayisli olmaz kimse hamile kalmadan önce konuşmuştum ben ısı bırakırım dediğimde de biz seni idare ederiz demislerdi ama idare seklini konuşmamıştık patronum ilk aylarda çıkışını vereyim sonra tekrar girişini yaparız demişti kabul etmedim raopor alçam alamadığım günleri öderim demistim böyle anlaştık o yüzden sorun yok
Benim eşimde memur ama cok rahat izin kullanabiliyor siz öğretmen oldugnuz icin mı böyle?
Canım evet sarılık durumu geçene kadar eşinin dediği mantıklı. Pazartesi inşallah sarılık da düzelecek...
Maşallah canım onlara artık hep güzel haberler alacağız inşallah...
Git canım senin için de değişiklik olur. Kışlık hazırlamayı ben de severim hep şişeye domates yapardım. Fasulye, vişne, kompostoluk, bezelye her şey kkoyardım bu sene koyamadım annem az bezelye koymuş...
Çok şükür 28 e az kaldı. Darısı başınıza...
Sağ ol canım. Hatalı davranışım çok oldu ama öğretmenimiz bizi çok gerdi. Çocuk 4 te geldi 5 e kadar yemek dinlenme. 11 de ödev ancak bitiyordu. Ve her defasına da öğretmenimiz memnuniyetsiz arada yapabildiği kadar yapsın ödevleri dedi. Sen yapabileceği kadar ödev göndersene çocuk başarıyı tatsın...
Gerçekten çok pişmanlıklarım var oğlumu da çok incittim bu sene. Buna rağmen kuzum sen benim iyiliğim için yapıyordun dediği zaman için acıyor. Şimdi yine okul açılacak inşallah çocuğum mutlu bir sene geçirir cümlemizin evlatlarıyla beraber...
Senin oğlan anaokuluna mı başlıyor bu sene?
Ben de evde durmaktan sıkıldım azıcık nefes almak istiyorum eşim olsa azıcık taksiyle carefura götür derdim otururdum belki. Ama şimdi kimseye diyemem. Eşim bayramda gelecek(
Arkadaslar merhabalar
Ben sabahtan beri çatlayacağım
KArnim davul gibi. Göbek deliğimin hizasında gergin mı gergin
Kasilma diyeceğim bir otarafim geriliyor bir bitseydim
Metsil akdim Rezene cayı ictim azıcık gaz çıktı okşar
Böyle olup çok acile gitmisligim var bu gebeliğimde ama bu çok uzun sürdü
Her pazar aynı şey
Yarıyorum yok yürüyorum Canim yanıyor
Allahım sana sığındım sen herseye kadirsin.
Yardiini bizlerden esirgeme
yok başlatmadık, bu sene kreş , seneye anasınıfı, ilkokula başladığında 74 aylık olacak kısmetse
seneye 63 aylık oluyor, 3 ayla yırtıyoruz yanitabi yeni bir yasa ile 60 aya çekmezlerse
Arkadaslar merhabalar
Ben sabahtan beri çatlayacağım
KArnim davul gibi. Göbek deliğimin hizasında gergin mı gergin
Kasilma diyeceğim bir otarafim geriliyor bir bitseydim
Metsil akdim Rezene cayı ictim azıcık gaz çıktı okşar
Böyle olup çok acile gitmisligim var bu gebeliğimde ama bu çok uzun sürdü
Her pazar aynı şey
Yarıyorum yok yürüyorum Canim yanıyor
Allahım sana sığındım sen herseye kadirsin.
Yardiini bizlerden esirgeme
kremin adı madécassol.aile hekimleri bile yazabiliyor, hepinize gecmis olsun
canım bu krem göğüs ucu içinmiş çok iyiymiş...
Canım ben internetten Tracy Hogg'un Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar kitabından aldım dün geldi 40 sayfa okudum. Bebek doğduğundan itibaren gözlemleyip rutine bağlayın diyor. Formül vermiş: EASY
E:Eat(besle doğduğunda 25-40 dakika arası)
A:Activite time ( Etrafa bakınsın diyor 15-20 dakika)
S: Sleep( Uyku) Uyuturken kundak yapın diyor ama nasıl kundak ilerde anlatır sanırım
YYour time): Kendinize ayırın diyor.
Gündüz uygulayın gece bunun için uyandırmayın diyor bebeği.Emzirin yatırın diyor. bu rutin 3 saatlik 3-3.5 kilo doğan bebekler için...
Duyaydın çıktın mı hastaneden?
canım bana da aile hekimi yazdı bundan ek olarak bacoderm diye antibiyotik krem ve bir tane de hap olarak antibiyotik.Simdilik iyi geliyor,bayag duzelme var cok sukur.cok sagol tatlim
evet canım ben Filizi oyle buyuttum diyebilirim,kolay oldu o yuzden.İncide de uygulamak isterim ama bunu biraz da bebegin kendisi belirliyor sanırım.
chnb canım eşin ve oglundan bayag uzak kalacaksın bu sefer,Allah sabır versin kolay degil
Allah kavuştursun
metal canım inşallah kasılmaların gecmiştir ama gecmediyse yine doktora gitmekten başka care yok,korkuyor insan
gecmiş olsun
Yok canım çıkmadım suda eriyen magnorm diye bir ilaca başlattılar magnezyum işte,eve dönsek merdiven işi zor diye kalabildiğimiz kadar kalıcaz galiba bir yandan da iyi oldu clexane ı kendim vurmayı öğrendim tırsak bi tipim ben insülin iğnesi kullanırken pompadan önce korka korka yapardım morartırdım ama clexane daha fenaymış buz tutuyorum o zaman morarmıyor,penisilin derdimizde var mutlaka sağlık kuruluşunda vurulmalıymışım evde tehlikeli olurmuş penisilin daha önce alerji yapmadıysa daha sonra yapmayacak diye bir kaide yokmuş ya zemin kat yada asansörlü ev şart napıcaz bilmem
Canım ben internetten Tracy Hogg'un Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar kitabından aldım dün geldi 40 sayfa okudum. Bebek doğduğundan itibaren gözlemleyip rutine bağlayın diyor. Formül vermiş: EASY
E:Eat(besle doğduğunda 25-40 dakika arası)
A:Activite time ( Etrafa bakınsın diyor 15-20 dakika)
S: Sleep( Uyku) Uyuturken kundak yapın diyor ama nasıl kundak ilerde anlatır sanırım
YYour time): Kendinize ayırın diyor.
Gündüz uygulayın gece bunun için uyandırmayın diyor bebeği.Emzirin yatırın diyor. bu rutin 3 saatlik 3-3.5 kilo doğan bebekler için...
Aman düzelsin ben çok yoğun çekmedim büyük oğlanda erken doğan da biraz acıma yaptı lansinoh iyi gelmişti...
EASY yöntemini ben de hiç uygulayamadım çünkü kolik bir oğlum vardı inşallah bu kızın da düzelir....
Sağ ol canım çok sıkıldım ve çok özledim onları 2 hafta oldu gideli. Sanki kendimi iyi de hissediyorum sanki çıksam gezsem bir şey olmayacak :)) Tabi yapamam ama bir cesaret var üzerimde...
Canım valla bu cleksan bana prolotondan daha çok acı veriyor işin kötüsü her gün ben evdekilere yaptırıyorum hala hiç yapmadım kendim... Yaren de 4. kattaydı asansörsüz o diğer gebeliğinde dr den dr ye gidiyordu dışarı eve geliyordu iğnecisi... şimdi ne yapıyor sormak lazım. Dr ye sordun mu sorun olur mu?
Metalciğim Nil hanım uzman kadın doğumcu. 35 yaşında benimle yaşıt. Bu yaz ben hep doktorları seyrettim hep. Orada da öyle aklıma dizi geliyor. Nil hanım da Acıbadem ekibinden gelmiş...
Femicalin Yeşim hemşiresini çok sevmiştim ben zaten tek onunla diyalog olmuştu o gittiğim gün birdaha da oraya gidemedim sigortam geçmiyor diye...
Sana erken doğum riskine rağmen nasıl amniyo yapmış. serklaj sonrası mı yaptı?
Denizanası maşallah 32 olmuşsun...Yaz sık sık...
Prenslerim de yazmıyor pek...
Duyaydın da yazmamış geçti mi sıkıntılar?
Eylülgülü sen ne yaptın çözüldü mü rapor işin?
Efulim tatilden dönmedin mi?
Hidennisko nasılsın bugün canım? Arayayım diyorum rahatsız etmek de istemiyorum. Rapor alabilmiş miydin?
Regrete kuzum nasılsın izmire ne zaman gidiş?
Eskiler yoklama yaparmış her gün iyiyiz diye aslında yapmak lazım...
amniyoteze mi gerek duyuldu hidenisko, üzüldüm yaşadığın strese ama genelde bi sıkıntı cıkmıyor, seninde çıkmayacak RABBİM in izniyle... :26:Duyaydın prepari bende önceki hamileliğim de kullandım
Felaket birsey
Kalbin yerinden çıkacak gibi olur,basın ağrır
Ama yapacak birsey yok, sende canını sıkma, hepsi unutuluyor
Bende amniyo sonrası 2 gün rapor alsam Cumartesi , pazar , Pazartesi, salı 4 gün dinlenme yeter mi
Yoksa tüm haftayı kapatsam mı karar veremedim
Metal sen nasıl yaptın ne kadar dinlendin
Birde benim kız cok hareketli, amniyo sırasında korkuyorum hareketli olması olumsuz etkiler mi
Sonrasında da kesenin yırtılmasına neden olur mü hareketleri:18:
kızlar super bı haberım var bugun bıberonla sut vermısler kuzularıma cok mutluyum..az kaldı kavusmaya sukurler olsun
metal canım sarılık hakkında verdigin bilgiler icin cok teşekkur ederim,ben pek bilgili degildim bu konuda,Filiz cok kolay atlatmıştıhatta sarılık gecirdigini hastane raporunda anca anlamıştım,ustelik onun da kan grubu A(benimki 0).Ama sanırım bu sefer sarılıgın ilk 24 saatte cıkması biraz onem taşıdı,bugun tahlil yaptırdık 11.10 cıktı,doktor bol bol emzir tedaviniz bu dedi.pazartesi kontrolumuz var,inşallah atlatacak o zamana kadar.
sagol tatlım amin,Allah hepinize de nasib etsin inşallah
hastane ortamı pek hoş olmasa da en azından acil durumda hemen mudahale şansi insana guven veriyor,gecmis olsun inşallah bir sıkıntı olmayacak canım.
canım sıkıntı yapmak icin gecerli sebebin var gercekten ama Allah´ın izniyle bunu da atlatacaksın bebeginle inşallah,dualarımız sizinle
ben fakultede muayene sırası beklerken konustugum ve amniyo olan kadınlara hep 10 gun sıkı yatak istirahati oneriyorlardı,hic kalkmadan,bence riske atma ve 10 gunluk bir rapor al ve yat.
sinemmmm canım ne guzel bir haber bu ,maşallah kuzularına senin,harikasiniz
kızlar biz iyiyiz,gogus sorunum biraz biraz duzeldi gibi ama simdi de sırf ac kalmasın diye arada sagıp biberonla da veriyorum su sarılıgını atlatsın biberonu kaldırıp atacam inşallah cok canım sıkılıyor yeniden sagmak istemiyorum.kızımla inatlaştık dun,meme istemedi hic ben de ısrarla verdım,tabii doymadı,eşim de kızdı cocugun sarılıgı mı onemli seni emmesi mi diyeSabah kızımın sarılıgının vucuduna da yayıldıgını gorunce canım cok sıkılıd ve hemen sagıp biberonla vermeye başladım,eşim de şu sarılıgı atlatsın o zaman inatlaşırsın emsin diye diyor,kayınvalidem ve annem sakın biberon verme diyor...neyse bizde hayat bu simdilik meme mama kaka :))
saglıcakla
Benim de eve geliyor clexane ve prolutonu o vuruyordu ama penisilin deyince ben vurmam evde risk falan dedi,doktor birşey demedi merdiven konusunda, ayın 20 sinde kontrolüm var o zaman sorucam biraz burnu büyük bi tip bu dr o yüzden sevmiom profları ama napalım elimiz mahum
Yaren canım sen nasıl yapıyorsun merdiven işini senin dr birşey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?