- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.541
güzel kitapmış canım, boş vakit olsada bende kitap okuyabilsem boş vakit bulunca ancak uyumaya çalışıyorum yada işlerimi halletmeye..arada pratik bilgilerden bizide faydalandır bari..uyurken kundak yapma dediği kayınvalidem kızımı uyuturken penye battaniyesi kundak yapar gibi sarıyordu kollarını çıkarmadan fazlada sıkmadan ama ellerini sağa sola hareket ettirmediği için uyanmıyordu uzun süre, ama ben pek yapamıyordum beceremiyordum galiba, kolları bir süre sonra çıkıp yüzüne değdirince uyanıyordu gevşek bağlıyordum galiba sıkışır diye ama yinede fazla sıkmamak lazım
Kizlar ben hsla ayniyim
Kasilma degil a ne bilmiyorum gerci ne oldugunu artik karistirir oldum
Yarin budaki dr giderim devam ederse
İnanin cok yoruldum
Ayagimdan corap gece gunduz cikarmiyorum
Yediklerim hep ayyni zaten seker diyeti var
Ssnirim gene yogurt yapitor
Bu uzun surdu
Benim de eve geliyor clexane ve prolutonu o vuruyordu ama penisilin deyince ben vurmam evde risk falan dedi,doktor birşey demedi merdiven konusunda, ayın 20 sinde kontrolüm var o zaman sorucam biraz burnu büyük bi tip bu dr o yüzden sevmiom profları ama napalım elimiz mahum
Yaren canım sen nasıl yapıyorsun merdiven işini senin dr birşey dedi mi
canım bana da aile hekimi yazdı bundan ek olarak bacoderm diye antibiyotik krem ve bir tane de hap olarak antibiyotik.Simdilik iyi geliyor,bayag duzelme var cok sukur.cok sagol tatlim
evet canım ben Filizi oyle buyuttum diyebilirim,kolay oldu o yuzden.İncide de uygulamak isterim ama bunu biraz da bebegin kendisi belirliyor sanırım.
rabbim evladının acsını göstermesin işşallah canım benidm dikkat et aman diyim sabah 8 de ev işine başladım 9 bitti anca işim eşim hazırldaı yemekelri allah razı olsun karnım doydu çok yorudm kendimi 2 gündür yaKolay gelsin. Benim bu gebeliğimde sabah uykusu yol engec 7 de gözler fal tası. Gündüzde hiç uyuyuyorum. Aksamda 10 ağırlık basıyor.
Bugün yine karnım bir garip. Sag tarafta bir gerginlik var. Uyandığıdan beri . Bu bende ara Ata oluyor kasilma diyeceğim bulaşar uzun ve sık olmaz neyse gene gaz sancısı diye kendimi avutuyorum. Oğlum hareketi desem onun icinde sabırım erken.
Allahım sana sığındım. Bizlerden hikmetini esirgeme.
canım sen bana bir doktor ismi vermiştin bri topikte denki geldimd emiştin simini unuttum ta erkekti galiba :44::44:eşim format attı silindi hep yaCanım evet sarılık durumu geçene kadar eşinin dediği mantıklı. Pazartesi inşallah sarılık da düzelecek...
Maşallah canım onlara artık hep güzel haberler alacağız inşallah...
Git canım senin için de değişiklik olur. Kışlık hazırlamayı ben de severim hep şişeye domates yapardım. Fasulye, vişne, kompostoluk, bezelye her şey kkoyardım bu sene koyamadım annem az bezelye koymuş...
Çok şükür 28 e az kaldı. Darısı başınıza...
Sağ ol canım. Hatalı davranışım çok oldu ama öğretmenimiz bizi çok gerdi. Çocuk 4 te geldi 5 e kadar yemek dinlenme. 11 de ödev ancak bitiyordu. Ve her defasına da öğretmenimiz memnuniyetsiz arada yapabildiği kadar yapsın ödevleri dedi. Sen yapabileceği kadar ödev göndersene çocuk başarıyı tatsın...
Gerçekten çok pişmanlıklarım var oğlumu da çok incittim bu sene. Buna rağmen kuzum sen benim iyiliğim için yapıyordun dediği zaman için acıyor. Şimdi yine okul açılacak inşallah çocuğum mutlu bir sene geçirir cümlemizin evlatlarıyla beraber...
Senin oğlan anaokuluna mı başlıyor bu sene?
Ben de evde durmaktan sıkıldım azıcık nefes almak istiyorum eşim olsa azıcık taksiyle carefura götür derdim otururdum belki. Ama şimdi kimseye diyemem. Eşim bayramda gelecek(
rezenemiArkadaslar merhabalar
Ben sabahtan beri çatlayacağım
KArnim davul gibi. Göbek deliğimin hizasında gergin mı gergin
Kasilma diyeceğim bir otarafim geriliyor bir bitseydim
Metsil akdim Rezene cayı ictim azıcık gaz çıktı okşar
Böyle olup çok acile gitmisligim var bu gebeliğimde ama bu çok uzun sürdü
Her pazar aynı şey
Yarıyorum yok yürüyorum Canim yanıyor
Allahım sana sığındım sen herseye kadirsin.
Yardiini bizlerden esirgeme
Benim de eve geliyor clexane ve prolutonu o vuruyordu ama penisilin deyince ben vurmam evde risk falan dedi,doktor birşey demedi merdiven konusunda, ayın 20 sinde kontrolüm var o zaman sorucam biraz burnu büyük bi tip bu dr o yüzden sevmiom profları ama napalım elimiz mahum
Yaren canım sen nasıl yapıyorsun merdiven işini senin dr birşey dedi mi
chnbecim panik atak üzerine bebem demeyi unuttum
bir topikte panikatakla ilgili bak ne buldum:
6 sene ılac kullandım.cok agır ılaclar kullandım panık ataktan dolayı.babamın vefatından sonra oldu benım o hastalık.cok kotu gunler gecırdım ama cok sukur ıyı gıbıyım.ama ankarada ofelya cabral dıye bır doktor buldum önce rabbımın sonra onun sayesınde rahatladım.cd lenlıyosun 21 gun.hıpnoz gıbı ama sen ayıksın kendındesın.
Ya bu Ofelya cabral CD'lerini çok sık duyuyorum..
Herkes bundan bahsediyor..
Nedir bu yaa..
Çok merak ediyorum..
Bu Cd. lerle rahatlayan çok kişi var..
Bunu bir araştırsak mı kızlar?
duyaydın arkadasım öncelikle gecmiş olsun inş saglıkla gelir bebegin 40ları görürüz inş.bendede serklaj var ama seni okudukca acaba benmi cok dikkatsizim diyorum sahsen ben kalktımmı yarım saat falan ayaktayım.merdiven işine gelince bende 4.kattayım ama kendim hatta eşimin koluna bile girmeden cıkıyorum merdivenleri bunun sıkıntı yaratcagını sanmıyorum sen neden sandalyeyle falan cıkıosun dr un mu dedi yürümiyceksin diye sakıncasımı varmıs acaba bunun için ekstra bişey demedi benim dr:26:
benimde kasılmam cok oluyo hatta gecen gün sansına tam dr un odasına girdim uzandım kasıldı drda baktı magnorm kullnıyodum zaten devam dedi sıkıntı yapma olur dedi sanırım işe yarıyo 2gündür seyreldi kasılmalar..denilenleri uygulamaktan baska yapacak bşey yok Allahım bebişlerimizi bifhjzlere bagıslar inşallah
duyaydın arkadasım öncelikle gecmiş olsun inş saglıkla gelir bebegin 40ları görürüz inş.bendede serklaj var ama seni okudukca acaba benmi cok dikkatsizim diyorum sahsen ben kalktımmı yarım saat falan ayaktayım.merdiven işine gelince bende 4.kattayım ama kendim hatta eşimin koluna bile girmeden cıkıyorum merdivenleri bunun sıkıntı yaratcagını sanmıyorum sen neden sandalyeyle falan cıkıosun dr un mu dedi yürümiyceksin diye sakıncasımı varmıs acaba bunun için ekstra bişey demedi benim dr:26:
benimde kasılmam cok oluyo hatta gecen gün sansına tam dr un odasına girdim uzandım kasıldı drda baktı magnorm kullnıyodum zaten devam dedi sıkıntı yapma olur dedi sanırım işe yarıyo 2gündür seyreldi kasılmalar..denilenleri uygulamaktan baska yapacak bşey yok Allahım bebişlerimizi bizlere bagıslar inşallah
Kızlar ya dün gece beni bir duygusallık kapladı geç yattım zaten sonra da epey bir ağladım. Bebeğim kımıldadıkça diğer bebeğim aklıma geldi. Nihayetinde kader ama onda bu hassasiyeti gösteremediğim için çok üzüldüm. Sinem demişti beslenme hortumunu çıkardılar diye. ben onun beslenme hortumu olduğunu bile anlamamışım sanıyorum ki nefes almalarına yarıyor. Ben biberonla kaşıkla besliyor sanıyordum. Ve onun için dr başka alanlardan dr gelmediği aklıma geliyor büyük şehirde olsaydı belki farklı olurdu diyorum.(
Niye böyle oldum ben(
Bu gün oğlum okula başladı. Bende heves ettim gittim ama fazla duramadım. Onlar babasıyla sınıfta ben arabada yatıyorum.
Allahım sen hepimize yardımcı ol yavrularımızı kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip eyle
Canim benim zaman zaman hepimiz duygusallasiyiruz. Yorgunluk tan Canim
Üzme kendini.
Benim oğlumda yogun bdkimdayken bende bir cok şeyi bilmiyordum. Nerden bilelim ki ilk kez basımıza geliyor.
Üzülme senin bir hatan yok arkadasın. Allah Omur verince nezir durumdaki ne cahillerin ellerinde bebekler yaşıyor.
Allah oğullarına sana uzun ve sağlıklı ömürler versin
Kızlar ya dün gece beni bir duygusallık kapladı geç yattım zaten sonra da epey bir ağladım. Bebeğim kımıldadıkça diğer bebeğim aklıma geldi. Nihayetinde kader ama onda bu hassasiyeti gösteremediğim için çok üzüldüm. Sinem demişti beslenme hortumunu çıkardılar diye. ben onun beslenme hortumu olduğunu bile anlamamışım sanıyorum ki nefes almalarına yarıyor. Ben biberonla kaşıkla besliyor sanıyordum. Ve onun için dr başka alanlardan dr gelmediği aklıma geliyor büyük şehirde olsaydı belki farklı olurdu diyorum.(
Niye böyle oldum ben(
Bu gün oğlum okula başladı. Bende heves ettim gittim ama fazla duramadım. Onlar babasıyla sınıfta ben arabada yatıyorum.
Allahım sen hepimize yardımcı ol yavrularımızı kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip eyle
Mumu ben de senin ve Paşanın Allahın izniyle tekrar hamilelik müjdesi vereceğiniz haberin takipçisiyim....cnm duygusallığın birazda sanıyorum eşin ve evladından uzak olmam ama kavuşacağın günler yakındır bak artık 4 kişilik bir ailesiniz
takibindeyim artık 28 oldun hadi bakalım seni kim tutar artık çokk çokkk öpüyorum senin sayende burayı unutmuştum tekrar takipcisi oldum
düşünmemeye çalış geçmişteki üzüntülerini sen bir annesin kıyarmıydın ama insanın beynı donuyor bence düşünemiyor RABBİM ömür verseydi hiçbirşey sebepsiz olurdu şefeatçimiz olurlar meleklerimiz İNŞALLAH.
anne olmak zor işte bir evladının yanında olmak gerek bir evladını inçitmeden taşımak gerek
RABBİM emeklerimizin karşılığını katmerleyerek yaşamamımızı nasip etsin
Arkadasim o duyguyu cok iyi biliyorum.
Inancli ve kaderin onune gecemiyecegimi bildigim halde.
En son u.u testler icin gittigimde.dr dosyadaki bilgileri kontrol ederken 21. Haftada erken dogumunuz varmis deyince donup kaldim.24. Hafta da diyemedim.
Ben kasilmalari bebek hareketi dogum sancilarini gaz sancisi sndim.neden dr arayip sormadim diye cok sucladim kendimi.
Kk da bir dosya var 24 haftalik dogan kizim diye.aylarca inat ettim okumamak icin ama en sonunda gozyaslariyla okudum.
Neden ozel bir hastanede dogum yapmadim sinem gibi diye kendime cok kizdim.bebeklerimi kendi elimle olume terk etmis gibi hissettim.
Ama gecmisi geri getiremiyorum.bir dk oncesini bile
Eger tekrar hamile olursam kasilma sanci enfeksiyon daha dikkatli olucam.
Ama bebeklerim bir daha geri gelmiycem.
ben hep diyorum unutulmuyor zamanla kabulleniliyor diye
iste boyle gel gitlerle kalan omrumu yasiycam.
Ve bebegim olursa onu uc kisilik sevicem.
cnm duygusallığın birazda sanıyorum eşin ve evladından uzak olmam ama kavuşacağın günler yakındır bak artık 4 kişilik bir ailesiniz
takibindeyim artık 28 oldun hadi bakalım seni kim tutar artık çokk çokkk öpüyorum senin sayende burayı unutmuştum tekrar takipcisi oldum
düşünmemeye çalış geçmişteki üzüntülerini sen bir annesin kıyarmıydın ama insanın beynı donuyor bence düşünemiyor RABBİM ömür verseydi hiçbirşey sebepsiz olurdu şefeatçimiz olurlar meleklerimiz İNŞALLAH.
anne olmak zor işte bir evladının yanında olmak gerek bir evladını inçitmeden taşımak gerek
RABBİM emeklerimizin karşılığını katmerleyerek yaşamamımızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?