- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.561
slm kızlar herkes iyidir umarım uzun zamandır giremiyordum yenitaşındık malum evde net yok kardeşimdeyim bi bakayım dedim .
chnb nasılsın güzelim nasıl gidiyor hamilelik
duyaydın canım serkilaj olmuşsun ama aral beyde değil sanırım.
sofika doğum yaptınmı güzelim nasılsın.
Evet canım aral bey serklaj taraftarı değildi,bizim. De içimize sinmedi önce fuat beye gittik ama o bizi çok korkuttu hemen yarın olmalısın falan diye ki 13. haftam daha bitmemişti ve rahimağzım 45mm idi,sonra erol tavmergene gittik o yaptı,şimdi hastanedeuim ama ev metdivenli beni bi merdiven korkusu sardı
slm kızlar herkes iyidir umarım uzun zamandır giremiyordum yenitaşındık malum evde net yok kardeşimdeyim bi bakayım dedim .
chnb nasılsın güzelim nasıl gidiyor hamilelik
duyaydın canım serkilaj olmuşsun ama aral beyde değil sanırım.
sofika doğum yaptınmı güzelim nasılsın.
chnb ve feryal cok yakında acınızı dindirmese bile daha az anımsatacak kadar cok mutluluk getirecek bebelerinize kavuşmanızı dilerim,laflar boş,Allah sabır versin
fuat bey işini iyi yapar temkinlidir ama hastayla çok iletişim halinde değildir.ulşamak zor erol beyde egede bildiğim kadarıyla.hayırlı olsun inşallah canım..yatma konusunda ne dedi dr .yatıcakmısın.arada sırada merdiven sorun olmaz bence ama hergün inip çıkmak zorundaysan sorun yaratabilir.(mesela ben dr kontrollerinde iner çıkardım 3 kat ama onun dışında yatıyordum zaten)
mumu ben de senin ve paşanın allahın izniyle tekrar hamilelik müjdesi vereceğiniz haberin takipçisiyim....
sağ ol canım ben de hep senin son yazdığın mesajları takip ediyordum geçmişten sık sık da bahsediyorum eda ve seni hep merak etmiştim. Eşimi de oğlumu da özledim evet o da etkiliyor beni...
Ben de senin çok güzel haberlerini-mümkünse tek gebelik yoksa kalbim zor dayanır takip ederken- bekliyorum ve inanıyorum. Edanın yaptığı gibi ikizde o haftaya gelen tek de şu kadara gelir...o mantıkla inanıyorum ki edanın gibi 40 haftayı görecek...
inşallah diyorum canı gönülden en kısa zamanda olur seviyorum seni ve buradaki bütün arkadaşları :)
inşallah canım buradaki arkadaşlarımın samimiyetine çok çok inaniyorum ve burada acı tecrübeler yaşasakta topiği çok seviyorum sanal bir alemdeyiz ama yaşanan herşey gerçek dostluklar gerçek ve samimi karşılıksız
iyiki varsınız tüm arkadaşlar sizleri seviyorum
:)mucks canlar
merhaba arkadaşlar
ara ara giriyorum okuyorum ama kafamın yoğunluğundan yazamıyorum
bugun evlilik yıldönümümüz
güzel bir masa hazırladım eşime
moralimiz biraz olsun yerine gelsin diye
merhaba arkadaşlar
ara ara giriyorum okuyorum ama kafamın yoğunluğundan yazamıyorum
bugun evlilik yıldönümümüz
güzel bir masa hazırladım eşime
moralimiz biraz olsun yerine gelsin diye
Canım merdiven konusunda birşey dememişti ama benim önceki gebeliğimde her merdiven inip çıkma sonrası kanamam oluyordu o zamandan kalan bir korku benimkisi,ancak bana doktor hep yatacaksın dedi,oturmayacak mıyım deyince çok sıkılırsan birkaç dakika otur sonra yine yat dedi,annem babam ve eşim de önceki oğlumuzu kaybımızdan ötürü ellerinden gelse uçan halıya koyacaklar beni,onlar da haklı,
Sen kaç haftalıksın? Kasılmaların nasıl oluyor tarif edebilir misin
Bende 4.kattayim iğneden iğneye çıkıyorum hatta annem diyor hemşire var getireyimeve diyor istemiyor ben doktora sormadım evin icin hareket ediyorum oturuyorum doktor bunlara bisey demiyor sana doktormus dedi sandelyeyle çıkmanı?yanlış bisey yapmak istemiyorum
kızlar bu benim serklaj ipim,bir ara muhabbeti gecmişti ben dosyamda sarı diye gordugumu soylemiştim sanırım o gordugum başka bir şeydi :)
bu arada ilginc bir surpriz oldu serklajım alınırken doktor dosyaya bakın tek mi cift mi serklaj atılmış diye sordu,bir baktılar cift dikiş,haliyle bu gordugunuz ipten iki adet vardı.Neden iki tane atıldı tabii ki acıklama yapmadılar ama sizinle paylaşmak istedim,sonucta cok şukur benim kızımı 40.haftaya taşıdı maşallah,daha dursaydı daha da taşırdı sanırım.
yaren58, salihas beni hatırladınız mı? Şubat2009 da doğum yapmıştım bende.. şimdi yine hamileyim..
hiddenisko da yeniden hamile sanırım.. kaçhaftalık?
bebek sürpriz bir bebek.. neler bekliyor beni şimdi bilemiyorum? Yine rahim ağzı yetmezliği yaşayacakmıyım? Evde yatarak mı geçireceğim yine? dikkiş gerekecek m? kafamda bir sürüsorruuuu?
kızlar bu benim serklaj ipim,bir ara muhabbeti gecmişti ben dosyamda sarı diye gordugumu soylemiştim sanırım o gordugum başka bir şeydi :)
bu arada ilginc bir surpriz oldu serklajım alınırken doktor dosyaya bakın tek mi cift mi serklaj atılmış diye sordu,bir baktılar cift dikiş,haliyle bu gordugunuz ipten iki adet vardı.Neden iki tane atıldı tabii ki acıklama yapmadılar ama sizinle paylaşmak istedim,sonucta cok şukur benim kızımı 40.haftaya taşıdı maşallah,daha dursaydı daha da taşırdı sanırım.
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN...
Aaaa Melek sen beni bilemezsin ama ben seni biliyorum:))Geçmişi okuduğum için... Senin 36. haftada ilk kez kalkıp kadıköyde dolaşırken suyun gelmişti di mi? çok sık aklıma geliyorsun 34 te çıkıp alışveriş yapayım diyorum ya senin gibi olursam diyorum...
aaa evet doğru aynen öyle olmuştu... aman dikkat karnınızda ne kadar çok kalırsa onlar için o kadar iyi :))
yaaa herşey nasıl da geçiyor oğlum 3.5 yaşını doldurdu bile.. bu sayfalarda neler neler paylaştık.. ağladık sevindik..şimdi yeniden endişeler..
ayy geçmişi bir ara okusam çok güleceğim eminim...
ama benim kalktığım gezindiğim gün olması normal.. rahim ağzı boyu 0 sıfır olmuştu artık ve benim oğlumun 27.haftadan sonra kafasının ultrason görüntüsü yok doğum kanalında olduğu için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?