- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.681
Merhaba arkadaslar
Ben Cumartesi gunünü bekliyorum. İki gündür ağrılarım aşağıda ve ara ara kasilmzm var. Uç gün gün dahaazayakta kalıyorum. Hemen hemen hiç kalkmıyorum.
Arkadaslar gecmiste okumuştum bu ağda konusunda ne tavsiye edersiniz. Bundan sonra korkuyorum.
Merhaba arkadaslar
Ben Cumartesi gunünü bekliyorum. İki gündür ağrılarım aşağıda ve ara ara kasilmzm var. Uç gün gün dahaazayakta kalıyorum. Hemen hemen hiç kalkmıyorum.
Arkadaslar gecmiste okumuştum bu ağda konusunda ne tavsiye edersiniz. Bundan sonra korkuyorum.
Şu reklamlardaki hamamotu hamamtozu mu alsak ne?:))
Kullanan varsa iyide geliyorsa alalim valla denemekte fayda var derim
Canım branşımız aynıymış pazartesi hüzünlenirim şimdi. Hatta dün 9. sınıfları alırdım bu sene başlardım Güzel Sanatlar ve Edebiyat ünitesinden şöyle etkinlikler yapardım diye aklımdan geçti:))
Eger kasilmalarin fazlaysa cumartesini bekleme derim ve kasilman sirasinda yan yat ben oyle yapiyordum geciyordu agfa isinin en rahati agda salonlari ve bu arada dikisin varmiydi tatlim
iyi gelirse vede canimizi acitmayacaksa kullanalim ama sanirim o uzun sureyle kullaninca etkisini gosteriyo hamileyken tuy dokucu kremler en uygunu die dusunuyorumkremi suruyorsun 5dk bekleyip ya sil yada yika ence bu daha iyiYok canım ya hamileyken kullanmayalım bence...
:))) canım yaa güldürdün beni valla.. heveslendiğin şeyee bak:)) yaa tabbi insan özlüyor farklı bir duygu özellikle öğretmeyi sevenler için ama ben meslek lissinde görev yapıyorum biliyorum bahane değil ama bizim öğrencilerle yaptığımız etkinlik metinleri okumaya çalışmak maalesef bunda bile zorlanıyoruz(( sağlık olsun inşalah birgün güzel bir okulda görev yapmak da nasip olur..
yaa bu ağda işini bende düşünüyorum hamileyken heleki böyle riskli durumlarda nasıl yapılır diye. ağda salonları hijyenik olur mu ki hani enfeksiyon olmaması lazım ya özellikle o bölgede.. hamamotunun hamilelikte bende sakıncalı olduğunu düşünüyorum sonuç olarak ne olduğu da belli değil.. galiba en gıcığı ama en güveniliri jilet(((
metal canım alalh yardımcın olsun inşallah kasılmaların geçer biran evvel bol bol dinlen en azından cumartesiye kadar..
duyaydın alalh seninde yardımcın olsun vallla gaz işi zor iş:))
iyi gelirse vede canimizi acitmayacaksa kullanalim ama sanirim o uzun sureyle kullaninca etkisini gosteriyo hamileyken tuy dokucu kremler en uygunu die dusunuyorumkremi suruyorsun 5dk bekleyip ya sil yada yika ence bu daha iyi
Canım benim ben de 4 sene kadar çalıştım meslek lisesinde ama anadolu sınıflarım da vardı tabi zor sınıflar arada iyiler de oluyor ama meslrkte de fen lisesinde de anadolu lisesinde de aynı kitaplar okutuluyor. Bari meslekler için ayrı kitaplar hazırlasalar...
Canım hijyen yanında ağdada yapıştıktan sonraki çekiş ürkütüyor beni. Bir de ben sevmiyorum hiç gitmedim o salonlara zorunluluktan görmeyen kalmadı drlerden bu biraz keyfi geliyor bana açıkçası. Ben çamsakızı markayla kendim alıyorum yıllardır...
Gökçen aklıma ne geldi:
Meslek lisesindeyken öğrencilere soruyordum: Güzel sanatlar olmasa ne olurdu? Müzik olsun da diğerleri olmasa da bir şey olmazdı diyorlardı:))
ahh canım benim yaa en azından cevap veriyorlarmış benimkiler ondan da mahrum..
yaaaa seviyorum aslında onları hiç kıyamıyorum da ama aması var işte.. neyse ben meslek hayatına meslek lisesinde başlamış biri olarak galiba çabuk yoruldum( üçüncü yılımı doldurdum hem meslekte hem meslek lsesinde.. doğudayım teretemizler pırıl pırıllar büyük şehirdekiler gibi kirlenmmeişler henüz imkansızlıkların içinde bocalıyorlar gariplerim azıcık da bizi dinleseler iyi de:))) neysem yaa ben okul açılmadan bunalımına girdim galiba...
öyle canım tabi her okulda aynı kapasitede işlenmiyor dersler mümkün değil.. kitaplar aynı olsada((
canım bende hiç gitmedim salona hep kendi işimi kendim halletmişimdir şimdiye kadar. dediğin gibi doktorlara aça aça bir hal olduk bi de oralarda açmak istemiyorum ama hamileyken acaba mecbur kalırmıyım diye düşünmedim de değil şimdide mecbur kalsam bile hijyen olarak emin olamıyorum en çok dikkat edilmesi gerekn dönemde özellikle.. o yüzden gittiği yere kadar bakalım ne gösteecek zaamn:))
bende tüy dökücü kremlerin hamilelikte sakıncalı olduğunu duymuştum
ben zaten çoğu kremi kullanmıyormu bile hatta hiç krem kullanmıyorum güneş kreminden bile vazgeçtim şampuan duş jeli sıvı sabun hepsine elveda dedim.. ne kadar sıkıntı olmaz deselerde yine de kimyasal olduuğnu düşünüyorum içim rahat etmediği içinde kullanmıyorum.
Merhaba arkadaslar
Şu reklamlardaki hamamotu hamamtozu mu alsak ne?:))
GURBETCIII
ben varim.bade var
Eee arkadaslarda tumden bizi terketmez ya
bende kismetse onumuzdeki ay basliycam
CHNB
arkadasim hamilelikte dus jeli kullanmanin zararli oldugunu biliyorum.
Sampuan saclarim rofleli oleugu icin mecbur kullanmistim ama vucut icin dogala yakin sabunlar tercih etmistim.
yanlis hatirlamiyorsam :44: ayin 17 de randevun vardi
Ahmet arda dan guzel haberler getir.merak ediyorum tosun pasamizi
canım ben defalarca yazdım ama yine yazıcam hamilelikte ozel bolgeye agda yapmayın,o kıllar papaz gibi olsa da yapmayın.hem enfeksiyon riski var hem de gebelikte hormonlar vs den dolayı ordaki deri daha da inceliyor ve ciddi yırtıklar olusma riski var.en son gittigim agdacı beni kocaman gobekle gorunce ozel bolge de olacak mı dedi,yok dedim olmayacak-zaten olsa da ben yapmıyorum başımizdan kotu bir kaza gecti dedi.hamile bir musterilerinde ciddi yırtık olmus,dikiş atmıslar hastanede,biz parasını odedik ama cok da uzulduk ,simdi hamile gelince ozel bolge isteyecekler diye korkuyorum dedi.
kuzum o ne ki,işe yarıyor mu nasıl kullanılıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?