Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Butun hamisler nerelerdesiniz
gunlerdir kimsenin sesi cikmiyor.ben bile ev isleri kislik hazirlik gezme derken buralardayim.
sik sik yazinda iyi haberlerinizi verin ben kendi adima merak ediyorum.

EYLULGULU
Canim bende genellikle rahim bolgesinde keskin acilar hissetmistim.dr tlf da sor istersen insallah onemsiz birseydir ama bos yere strese girmemis olursun

canım buradaydım ben kimse olmuyor bu ara...

bizim yeni hamişlere ihtiyacımız var:))

oysa çok şey degil istediğim bir nazlı gülücük bir mis koku şimdi herkes diyor sahip olsan bıkarsın sahip olsam seni baştacı etmezmiyim seni söyle bilsinler seni ne kadar çok sevdiğimi Öyle erişilmez , öyle uzaksın ki dünyada biriktirdiğim her şeyi satsam gene sahip olamam sana bilmiyorlar gülüyorlar ya halime olsun ister deli ister aşık desinler seni verebiliyorlarmı bana yok o zaman gül dediklerine... AÇ ELLERİNİ SEMAYA YAKAR ALLAHA VERSİN SENİ BANA

amin!

verecek kuzum sen tasa etme,Allah´tan iste ve verecegine de inan
hersey inanmakla başlar,icinde azıcık bir suphe dahi olsa Allah´ın gucune gider vermez,hic suphe etme
Allah buyuk

ay kızlar bu gebelik sureci resmen psikolojimizi bozuyor,az once tuvalette tuvaletimi yaptım ve ardından afedersiniz kan boşaldı sıcak sıcak,lohusalıkta normal tabii ara ara oyle yogun gelmesi,ben hemen panik oldum anaammm suyum geldi diye ,kendimi hala hamile sanıyorum ya bizim bilincaltımız kimbilir ne durumda

bu arada chnb canım sen de ara ara normal doguma ozenir postlar yazıyorsun,hic heves etme kuzum ya,inan benim ilk dogumum bu kadar zor olmuş olsaydı ikinciyi sezeryan dusunurdum,hele ki senin durumunda hem ilki sezeryan hem zaten laparoskopik serklaj(sezeryan olmazsan yine de anestezi alıp laparoskopik olarak dikişinin alınması icab edecek buyuk ihtimalle),bu kadar sıkıntılı bir surec bir de sonunda o kadar acı ,boşver sen ol paşa paşa sezeryanını.bir de agrı eşigim duşuk diyorsun,suni sancıya gerek olursa cok sıkıntı olur kuzum aman

Âmin âmin .
Canim benim ya.
Verecek güzelim. Mevlam bu duaları kabuledecek. O gulkokulunu sana nası edecek.
Allahım sadece sana sığındık. Senden dileriz.

amin!

Verecek kuzum sen tasa etme,allah´tan iste ve verecegine de inan
hersey inanmakla başlar,icinde azıcık bir suphe dahi olsa allah´ın gucune gider vermez,hic suphe etme
allah buyuk

âmin âmin .
Canim benim ya.
Verecek güzelim. Mevlam bu duaları kabuledecek. O gulkokulunu sana nası edecek.
Allahım sadece sana sığındık. Senden dileriz.

kızlar ben inanıyorum bundan sonra herşey güzel olucekbugün homosisteyini araştırdım netten biraz bol bol zeytin yiyin diyor düşürüyomuş sonra bir site buldum gebelikte filan yazıyodu gözleirmden süzülen yaşı görseydinizdedim allahım herşeyi veren sensin biliyorum verende sen alanda sen ama bir bölüm okudum beynimden vurulmuşa döndüm diyorki bölümde homossiteyin olan hastalarda b12 ve folik asit eksikligi çok olur rahim kanalına kan gitmez bebek beslenemez ve fetus erken ayrılır rahimden rahim bebegi atara diyor anlıcagınız belkim rahim dikişim çok başarılıydı kan pırtılaşması yüüznden böle kayıplarım oldu kendimi suçladım durdum kzılar yavrularım benim yüzümdenmi öldüler vucudum yüüzndenmi bu düşünceden kendimi alamıyorum keşkeler yokmu ah o keşkeler keşke önceden bilseydim neyim oldugunu vicdan azabından ölüyorum şuan bebeklerimi patolojiye verdigime bin pişmanım ben ne yapıcam anlamış degilim 3 yavrumunda mezarı yok olsaydıo keşke 3 yavrumdan birinin gidip mezar taşını öpmezmiydim elelrimle topragını okşamazmıydım öpmezmiydim topragını yavrum ben geldi annen geldi bak seni burdada yanlız bırakmadım demezmiydim ilk oglum dogdugunda kar yagıyodu hava okadar soguktuki ah yavrum dışarı soguk ben sensiz sen bensiz ne yapıcaz dedim durdum şimdi ileriye bakmak istiyorum canım yanmasın allahım diyorum bugün misafirlerim vardı kaç zamandı rgörüşmedigim bir ablam var sevdıgım onlara güzel şeyler hazırladım kendime diyet çay ve brokoli haşlamıştım onlar yaptıklarımı yerken bahar abla dediki aşa hiçmi canın çekmiyo dedimki abla evlatlarımın kokusu burnumdayken nasıl çeksin öyle deyince gözleri doldu yapma be paş adedi sonrası malum rabbim senden umdu kesmedim inan bana eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et eşimle bebeklerimle mutlu oluyujm artık kimseye imrenmek istemiyorum bende evladımın kıpırtısını duymak istiyorum sagsaglim dogurdugumda onu emerken seyretmek istiyorum işte ben bakın utanın bana sakat damgazı vurdunuz hani sakattım demeyi istiyorum ben bebekelrimi istiyorum artık millete degilde evlatlarım akıyafetler almak istiyorum canım acıyo geçen bebek mevlütüne gittim herkez allah sanada versin deyip acıyarak baktılar istemiyorum bana acıyarak bakmasınlar

Sagol tatlım
Artık hangisine endiselenecegimi şaşırıyorum
Rahim agzinami, amniyoyami, bebeğin hareketlerine mi
Birde bugünlerde sislik başladı
Elim ayağım köfte gibi

:)))) chnb cok güldüm oğluna ya, aferin kuzuyaa güzel espri yapmış

Sagol CNm, iyi gececk biliyorum

öyle mı kacta ordasin, belki görüşürüz, uzun olmasa da tanışma fırsatımız olur belki
Umarım bir sorun yoktur CNm, Arda beyle görüştüğüm ilk 2-3 gün cok rahat oluyorum sonra gene stres sarıyor beni

Benim sonucların tam ne zaman çıkacağını bilmiyorum
Sanırım 1 hafta icinde ilk bölümü , tamami 3 haftada sanırım

Canım doğrudur daha dün 1, bugün 2, normal tabi hamile sanman:))

Canım çok haklısın ya, ne kadar emin ellerde de olsa insan endişelenir bu akşam yasin oku canım ne iyetle okursan kabul olurmuş...

Oğlan komiktir böyle:))

Kaçta randevun?

kızlarrrrr merhaba bi fırsat bulup yazamadım ama okuyorum

hıdennısko canım içini ferah tut hersey guzel olacak

chbn ruyana bayıldım bende doktorları izliye izleye doktor olacam artık ayrıca 28 bitiyo darısı tum hafta bekleyenlerin başında

sofika valla bence hepimizin bilinç altı bi hoş bende her gece baska bi ruya göruyorum

ben bugun doktoruma gittim tosun oğlum 450 gr olmuş kızlar birde birşey sormak istiyorum diğer suyu gelen bebeğiminde kalbi hala atıyo doktor doğuma kadarda gidebilir dedi doğsada yasamaz diyo ben diğer bebeği görmek istemiyorum sonrra bi ömür aklımdan çıkmaz diye sonra bide düşünüyorum acaba görsem mi pişman olur muyum sonra görmek istermiyim diye burda bebeğini kaybetmiş arkadaşlar bi fikir verseler bide bende gebelik takvimi yapmak istiyorum ama bi turlu beceremedim.

hamile kalmak isteyen arkadaşlar rabbim en kısa zamanda hayırlı gebelik nasıp etsin

merhaba arkadaşlar.ben paşa arkadaşın aracılığıyla aranıza katıldım.benimde 3 düşüğüm var erken dönem.tüp bebekle hamile kalıpta düşük yaptım.hangi testler yapıldı sizlere....

canım sana ben ne diyeyeim 2 oglumu görmedim diye pişman oldum bir yandan iyi olmuş aklımdan çıkmaz dedim sonra kzım dogdu ozamanda dedim görücem sonrada gördügüme pişman oldum şimdi gözümü kapasam ömürüm güzmün önüne geliyo malesef içim acıyo sen nasıl istersen öyle yap galib abir laf varya göz görmeyince gönül katlanırmış diye bizimkide o hesap

chnbcim angele yardım edermisin tatlım benim testlerimi hatırlamıyorum bulamadımda senin aklındami ban yazdıkalrın sevaptır buruya yönlendirdim işşallah iyide yapmışımdır porufum söz sende

paşam işte çok kararsızım sen ikisinide yaşamaşsın görmemen en iyisi galiba ama görmesemde kıyamam oda benım yavrum hala kalbi atıyo 8 haftadır suyu olmamasına ragmen yaşıyo en azından bi öpsem koklasam ama dayanamam sanırım sutum falan kesilir bide çok kararsızım allah kimseyi böylr bi karar vermek zorumda bırakmasın

paşam karar veremiyorum sen ikisinide yaşamışsın en iyisi görmemek sanırım ama oda benım yavrum suyu gelmesine rağmen 8 haftadır kalbi atıyo görüp öpüp koklasam annesi benım sonuçta ama dayanamam aklımdan çıkmaz sütüm kesilir diye korkuyorum görmemen daha iyi sanırım allah kimseyi böyle bi karar vermek zorunda bırakmasın

Canım ya öyle deme Allahtan ümit kesilmez ben diğer bebeğine çok üzülüyorum çok güçlü bir bebek haftalardır yaşıyor tıp nasıl çare bulamıyor ya...

Ben gördüm pişman değilim ama 4 gün yaşamıştı ama doğduğunda yaşamasaydı bilmiyorum...

Angel canım riskli gebelik dr sine git bence ya da çapa cerrahpaşa gibi hastaneye... ben genetik (eşli), pıhtılaşma, bağışıklık testleri yaptırdım.

sofika canım benim haklısın galiba sezaryen konusunda...

şuanda yapılacak en ufak mudahale rahmi hareketlendirebilirmiş buda oğlumunda doğmasına neden olabilir ve ben bunu hiç istemiyorum bide gebelik takvimini nasıl yapacam ben bulamadım

minito sayfanın sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var orayı tıkla solda profili düzenle çıkyor sayfayı ilerlet doğum tarihini gir canım...

serklajın nasıl? sıkıntı yok di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…