- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.721
Kızlar bugün göbeğime bicak batarmış gibi anlık ağrı saplanıyor arada hep aynı bölgede bu normalmidir?Böyle olan varmı?
Butun hamisler nerelerdesiniz
gunlerdir kimsenin sesi cikmiyor.ben bile ev isleri kislik hazirlik gezme derken buralardayim.
sik sik yazinda iyi haberlerinizi verin ben kendi adima merak ediyorum.
EYLULGULU
Canim bende genellikle rahim bolgesinde keskin acilar hissetmistim.dr tlf da sor istersen insallah onemsiz birseydir ama bos yere strese girmemis olursun
canım buradaydım ben kimse olmuyor bu ara...
bizim yeni hamişlere ihtiyacımız var:))
oysa çok şey degil istediğim bir nazlı gülücük bir mis koku şimdi herkes diyor sahip olsan bıkarsın sahip olsam seni baştacı etmezmiyim seni söyle bilsinler seni ne kadar çok sevdiğimi Öyle erişilmez , öyle uzaksın ki dünyada biriktirdiğim her şeyi satsam gene sahip olamam sana bilmiyorlar gülüyorlar ya halime olsun ister deli ister aşık desinler seni verebiliyorlarmı bana yok o zaman gül dediklerine... AÇ ELLERİNİ SEMAYA YAKAR ALLAHA VERSİN SENİ BANA
oysa çok şey degil istediğim bir nazlı gülücük bir mis koku şimdi herkes diyor sahip olsan bıkarsın sahip olsam seni baştacı etmezmiyim seni söyle bilsinler seni ne kadar çok sevdiğimi Öyle erişilmez , öyle uzaksın ki dünyada biriktirdiğim her şeyi satsam gene sahip olamam sana bilmiyorlar gülüyorlar ya halime olsun ister deli ister aşık desinler seni verebiliyorlarmı bana yok o zaman gül dediklerine... AÇ ELLERİNİ SEMAYA YAKAR ALLAHA VERSİN SENİ BANA
amin!
Verecek kuzum sen tasa etme,allah´tan iste ve verecegine de inan
hersey inanmakla başlar,icinde azıcık bir suphe dahi olsa allah´ın gucune gider vermez,hic suphe etme
allah buyuk
âmin âmin .
Canim benim ya.
Verecek güzelim. Mevlam bu duaları kabuledecek. O gulkokulunu sana nası edecek.
Allahım sadece sana sığındık. Senden dileriz.
canım benim de oyle oluyordu,telaş ediyordum tabii cunku İnci´nin hareketleri de cok sertti gobegim dalga dalga oluyordu nerdeyse dısarıdan kolu bacagı belli olacak sekilde ama bazen de tık tık bir iki cılız hareket oyle gun geciyordu.normal mi degil mi bilmem ama insan telas ediyor tabii.
canıımm yarın amniyo olacagını hatırladım da girdim,dualarım seninle,hayırlısı ile işlemini yaptır ve bize bildir guzel sonuclarını inşallah.Allah´a emanet ol!
Günaydın canım aklımdasın hep heyecanlanman normal tabi...
Canım benim de azaldı önceden çok daha hareketliydi artık pek değil ben de merak ediyorum hatta 2 gün önce hastaneye bile gittim...
Canım şimdiden Allah kavuştursun İnci gün geçtikçe kilo aldıkça güzelleşecek merak etme. Sarılığa da sevindim canım...
Dikiş açılmış bence erken git göster canım ben o dikişten de korkuyorum canım ya...
Kızlar beni de uyku tutmadı 3 30 da bakayım dedim bazen o saatte bile yazışıyoruz belki arkadaş bulurum dedim( O saatte 4 ziyaretçi vardı (
Jilet muhabbeti oldu ya rüyamda dr ye gidiyorum dr de kim? Doktorlar dizisindeki DRBilgen Leventin eski eşi:)) dİYOR Kİ SMEAR alacağım ama jiletle önce o bölgeyi temizleyeyim diyor ben de alıyorum elinden deyip wc lere gidiyorum... Rüyaya bak...
Sabah oğlum aradı beni işletiyor t üp bebek siparişiniz vardı diyor:)) Anlamamış gibi kimsiniz dedim: Ben dr Arda Lembet diyor:))
Çocuğun bile diline düştüm :))
Hidenniko. Canım inşallah kolaycacık oluverir şu amniyo,sonra da hayırlı haberlerini verirsin tatlım,sonucu ne zaman belli olurmuş?
sofikacım annem hep lohusa bir kadının 40 gün dinlenmesi gerekir der,biz üç kızız annenannem nişanlıyken vefat etmiş o yüzden pek yardımcısı olmamış o yüzden hangimizin doğumunda bilmiyorum evde iş yaptıktan sonra fenalaşmış,aman diyim sen dikkat et,biliyorjm her iş sana bakıyor kızın da ilgi istiyor ve sen de onu kucaklamayı çok özledin ama dikişlerin önemli,sen erken git doktora canım
Canim yarın hersey cok güzel ve kolay olacak Allah'ın izniyle.
Bende yarın sabah Femical deyim. Benim ağrıların değişti. Daha çok batma seklinde
iki gündür kasilmalar yoktu bugün yine oluyor. Ayrıca vajinamda burkulmakar oluyor
Hadi hayırlısı. Ben coktan acile gitmiştim ama yarın Arda beyin bakmasını istiyorum. Cunku burdaku Dr hemen
Yatırır yarında gidemem diye korkuyorum.
Tabi kul yazar kader güler mis.gorelim mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler.
ay kızlar bu gebelik sureci resmen psikolojimizi bozuyor,az once tuvalette tuvaletimi yaptım ve ardından afedersiniz kan boşaldı sıcak sıcak,lohusalıkta normal tabii ara ara oyle yogun gelmesi,ben hemen panik oldum anaammm suyum geldi diye ,kendimi hala hamile sanıyorum ya bizim bilincaltımız kimbilir ne durumda
bu arada chnb canım sen de ara ara normal doguma ozenir postlar yazıyorsun,hic heves etme kuzum ya,inan benim ilk dogumum bu kadar zor olmuş olsaydı ikinciyi sezeryan dusunurdum,hele ki senin durumunda hem ilki sezeryan hem zaten laparoskopik serklaj(sezeryan olmazsan yine de anestezi alıp laparoskopik olarak dikişinin alınması icab edecek buyuk ihtimalle),bu kadar sıkıntılı bir surec bir de sonunda o kadar acı ,boşver sen ol paşa paşa sezeryanını.bir de agrı eşigim duşuk diyorsun,suni sancıya gerek olursa cok sıkıntı olur kuzum aman
Sagol tatlım
Artık hangisine endiselenecegimi şaşırıyorum
Rahim agzinami, amniyoyami, bebeğin hareketlerine mi
Birde bugünlerde sislik başladı
Elim ayağım köfte gibi
:)))) chnb cok güldüm oğluna ya, aferin kuzuyaa güzel espri yapmış
Sagol CNm, iyi gececk biliyorum
öyle mı kacta ordasin, belki görüşürüz, uzun olmasa da tanışma fırsatımız olur belki
Umarım bir sorun yoktur CNm, Arda beyle görüştüğüm ilk 2-3 gün cok rahat oluyorum sonra gene stres sarıyor beni
Benim sonucların tam ne zaman çıkacağını bilmiyorum
Sanırım 1 hafta icinde ilk bölümü , tamami 3 haftada sanırım
canım sana ben ne diyeyeim 2 oglumu görmedim diye pişman oldum bir yandan iyi olmuş aklımdan çıkmaz dedim sonra kzım dogdu ozamanda dedim görücem sonrada gördügüme pişman oldum şimdi gözümü kapasam ömürüm güzmün önüne geliyo malesef içim acıyo sen nasıl istersen öyle yap galib abir laf varya göz görmeyince gönül katlanırmış diye bizimkide o hesapkızlarrrrr merhaba bi fırsat bulup yazamadım ama okuyorum
hıdennısko canım içini ferah tut hersey guzel olacak
chbn ruyana bayıldım bende doktorları izliye izleye doktor olacam artık ayrıca 28 bitiyodarısı tum hafta bekleyenlerin başında
sofika valla bence hepimizin bilinç altı bi hoş bende her gece baska bi ruya göruyorum
ben bugun doktoruma gittim tosun oğlum 450 gr olmuşkızlar birde birşey sormak istiyorum diğer suyu gelen bebeğiminde kalbi hala atıyo doktor doğuma kadarda gidebilir dedi doğsada yasamaz diyo ben diğer bebeği görmek istemiyorum sonrra bi ömür aklımdan çıkmaz diye sonra bide düşünüyorum acaba görsem mi pişman olur muyum sonra görmek istermiyim diye burda bebeğini kaybetmiş arkadaşlar bi fikir verseler bide bende gebelik takvimi yapmak istiyorum ama bi turlu beceremedim.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar rabbim en kısa zamanda hayırlı gebelik nasıp etsin
canım sana ben ne diyeyeim 2 oglumu görmedim diye pişman oldum bir yandan iyi olmuş aklımdan çıkmaz dedim sonra kzım dogdu ozamanda dedim görücem sonrada gördügüme pişman oldum şimdi gözümü kapasam ömürüm güzmün önüne geliyo malesef içim acıyo sen nasıl istersen öyle yap galib abir laf varya göz görmeyince gönül katlanırmış diye bizimkide o hesap
canım sana ben ne diyeyeim 2 oglumu görmedim diye pişman oldum bir yandan iyi olmuş aklımdan çıkmaz dedim sonra kzım dogdu ozamanda dedim görücem sonrada gördügüme pişman oldum şimdi gözümü kapasam ömürüm güzmün önüne geliyo malesef içim acıyo sen nasıl istersen öyle yap galib abir laf varya göz görmeyince gönül katlanırmış diye bizimkide o hesap
kızlarrrrr merhaba bi fırsat bulup yazamadım ama okuyorum
hıdennısko canım içini ferah tut hersey guzel olacak
chbn ruyana bayıldım bende doktorları izliye izleye doktor olacam artık ayrıca 28 bitiyodarısı tum hafta bekleyenlerin başında
sofika valla bence hepimizin bilinç altı bi hoş bende her gece baska bi ruya göruyorum
ben bugun doktoruma gittim tosun oğlum 450 gr olmuşkızlar birde birşey sormak istiyorum diğer suyu gelen bebeğiminde kalbi hala atıyo doktor doğuma kadarda gidebilir dedi doğsada yasamaz diyo ben diğer bebeği görmek istemiyorum sonrra bi ömür aklımdan çıkmaz diye sonra bide düşünüyorum acaba görsem mi pişman olur muyum sonra görmek istermiyim diye burda bebeğini kaybetmiş arkadaşlar bi fikir verseler bide bende gebelik takvimi yapmak istiyorum ama bi turlu beceremedim.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar rabbim en kısa zamanda hayırlı gebelik nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?