- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.701
merhaba kızlar nasılsınız..birkaç gündür bakıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamadım, bugün kontrolüm vardı iyi geçti, herşey yolunda çok şükür bir sorun yok..
bende ağda işini eskiden beri beceremezdim on yıldır braun epilasyon aleti kullanıyorum hem kendim alıştım hemde rahat oluyor artık acıtmıyorda fazla..bikini bölgesini epilasyon aletiyle alıyorum ağda gibi kökten geldiği için hem geç çıkıyor hemde çıkarken kaşıntı olmuyor biraz iç kısımları kalıyor sofikanın dediği gibi hassas alanlar orayıda jiletle alıyorum çok az bir yer zaten bir iki parmak kadar hem kıllar çıksada orada fazla uzamıyor öyle idare ediyorum işte belki sizede fikir olur..
Kizlar hepiniz bebislerinizi dogurup onlarla ilgileneceksiniz benim hamileligimde kimse kalmayacak ya chnbcim sende doguracan bi ben ve pasam kaldik bi hatirladigim pasam sen ne zaman dusunuyon ki unumuzdeki ay hamilelik plani yapan kimse yok mu ya valla ben yanliz kalacam
Seninle haftalarımız yakın sanırım ben20. Haftaya yeni giriyorum 2 gün önce bel ağrım olmustu ben yatmaktan diye düşündüm sürekli bı tarafa yatıyorum genelde sola simdi yok şükür ben bebek hareketlerini dün ilk defa cok yogun hissettim daha önce bı gün bı kere oluyordu 2 gün hiç olmuyordu mesela sanırım bu haftalardan sonra netleşsek hareketleri
Şu reklamlardaki hamamotu hamamtozu mu alsak ne?:))
GURBETCIII
ben varim.bade var
Eee arkadaslarda tumden bizi terketmez ya
bende kismetse onumuzdeki ay basliycam
FERYALCİM DÜŞÜNCESİ BİLE BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI..ALLAHIN İZNİYLE O GÜNLERİDE GÖRÜCEZ İNŞALLAH..İÇİM UMUT DOLDU BUGÜN.NEDEN OLMASINKİ DEDİM BİZDE ALICAZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA.
CHNBCİM SENİN DURUMUNDA BENİ ÇOK SEVİNDİRİYOR.ALLAHIN İZNİYLE 28 OLDUN.40 HAFTAYIDA GÖRECEKSİN İNŞALLAH.KİMBİLİR NE HEYECANLISINDIR.
YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ..ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR TOPİĞİMİZ:)
SOFİKACIM SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH.BEBİŞİN SARILIĞI ATLATMIŞTIR UMARIM.
BENDE HENÜZ BİR ADIM ATAMADIM DOKTOR KONUSUNDA..İŞLERİMİZ ÇOK YOĞUN ŞU SIRALAR.TOPİĞE BİLE ZOR GİRİYORUM AMA PEK YAZAMIYORUM..MERAK EDİYORUM SİZLERİ.SANMAYINKİ OKUMUYORUM.BURDAN KOPMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL.HERKESİ ÖPÜYORUM.KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.
Kontrolun iyi gecmis ne guzel
Bebegimiz ne kadar olmus ben merak ediyorum bunlarida yazsaniza
Hamileligini iyi gecirmene cok seviniyorum.bende senin gibi yanliz olucam galiba
Insallah 41. Haftaya kadarda guzel haberlerini alicaz.
çok sevindim evet ayrıntı bekliyoruz eskiden her konuşmayı yazardık yaz, yaz, yaz:))
Canım bence hamileyken o bölgeye epilasyon uygun değil. bacağıma ve kol altımı makinayla alıyorum...
canım rabbim yardımcın olsun işşallahGünaydın kızlar
Sabah sabah girip bir bakayım fırsat bulup yazayım dedim
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün
Sizler okuduğum kadarıyla iyisiniz, sofikacim inci kızımızın sarılığı nasıl oldu?
Chnb, sen nasılsın? 28 haftayı devirmiş biri olarak sana kocaman
Yarencim Epilasyon tam çözüm değil, ben yaptırmıştım fakat tamamen bitmiyor
Hafif hafif de olsa tüyler kalıyor ve uzuyor
Bende onlar yüzünden tekrar başladım jilet yapmaya , en azından doktora giderken
Bebis doğsun 1-2 seans daha gidicem herhalde
Kızlar birde söze birsey soracağım
Benim kız bir gün cok hareketli ise 2 gün neredeyse yok denecek kadar az kipirdiyor
Hafif seyrimeler yapıyor, aslında hareketleri cok sertlesti artık
Bu haftalarda normalmi acaba ?
Günaydın kızlar
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün
Sizler okuduğum kadarıyla iyisiniz, sofikacim inci kızımızın sarılığı nasıl oldu?
Bende onlar yüzünden tekrar başladım jilet yapmaya , en azından doktora giderken
Benim kız bir gün cok hareketli ise 2 gün neredeyse yok denecek kadar az kipirdiyor
Her ne kadqr tlf da da gorussek seni burda gormek cok guzel.
benim hamarat arkadasim
Inci nasil bugun deger kaca dustu
gerci ilk gordugumde bende opucem ama sen simdiden kocaman op minik kizimizi
evet aramızda 3gün falan var..normal diyo bel agrısı kasık agrısı nette bikac saat sürdü gecti şükür.okdar evhamlı oldukki artık herseyden nem kapar olduk.bende bir haftadır hissediyodum 2gündür hissetmedim korktum sanki bugünde hafiften kıpırdandı okadar.1gün olup 2gün olmaması normal o halde bu haftalarda...ayy bi netlesse cok güzel bişey ya içinde can tasıyosun kıpırtılarını hissedyosun.kadınlara Allahın verdigi ne kutsal bi duygu bu ya annelik insallah kucagımıza aldıgımız günlerin heyecanınıda tattırır Allah
Günaydın kızlar
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün
canım buradan kolay kolay ayrılınmıyor :)
hamaratlik bana pahalıya mal olacak diye korkuyorum,dikişlerimin biri patladı sanırım40 gun sonra fakulteye cagırdılar ama acaba daha erken mi gitsem diye dusundum.Cok kaşınıyordu dikişelrim olan yer bende aynayla bakiim dedim hem durumu merak ettim ama bakmaz olaydım,ufak bir acılma var dikişte agır kaldırdım,carsı pazar daha dogumdan hemen sonra e Filizi de kucaklayıp taşıdım kac ayın acısını cıkaracaz diye,off (
İncim gunden gune iyi oluyor,guzellesiyoro ilk cirkin hallerini attı kuzum sarılık degeri 7.6 idi dun,gunden gune bir birim dusuyor,bugun eşim almanyaya is seyahatine cıktı 10 gun olmayacak evde.O yuzden bugun goturmiycez kan aldırmaya pazartesi goturucem kaynımla,o zamana kadar da tamamen normal sınırlara girer diye umuyorum.
insallah yarını sorunsuz atlatir guzel haberlerle gelirsinGünaydın kızlar
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün
ben varım ekimde adet oluyum startı vericez allahtan brişey olmazsa bakalım
Günaydın kızlar
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?