Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sevindim evet ayrıntı bekliyoruz eskiden her konuşmayı yazardık yaz, yaz, yaz:))

Canım bence hamileyken o bölgeye epilasyon uygun değil. bacağıma ve kol altımı makinayla alıyorum...

ben varım ekimde adet oluyum startı vericez allahtan brişey olmazsa bakalım

evet aramızda 3gün falan var..normal diyo bel agrısı kasık agrısı nette bikac saat sürdü gecti şükür.okdar evhamlı oldukki artık herseyden nem kapar olduk.bende bir haftadır hissediyodum 2gündür hissetmedim korktum sanki bugünde hafiften kıpırdandı okadar.1gün olup 2gün olmaması normal o halde bu haftalarda...ayy bi netlesse cok güzel bişey ya içinde can tasıyosun kıpırtılarını hissedyosun.kadınlara Allahın verdigi ne kutsal bi duygu bu ya annelik insallah kucagımıza aldıgımız günlerin heyecanınıda tattırır Allah

Şu reklamlardaki hamamotu hamamtozu mu alsak ne?:))

valla ne kadar zor ve gıcık olsada yine en iyisi jilet heralde.hamile 7.ayı içinde arkadasım var hamam otu tozu kullanıo urfalı kendisi herkes bunu kullanıo diyo ama dr a da danısmadan şikayeti yok ama bence hamilelikte sakıncalı.hos aynı kremler ve jilet gibi oda yüzeysel temizlio kılları...napalım doguma kadar sabretcez artık agda zor oluyo salonlardada hijyen sorunu var hos bide zaten görmeyen kalmadı agda yapanlarda eksik kalsın

bu arada dus jeli sampuan bende kullanıyorum ne sakıncası varki en yakın zamanda kim giderse danıssın dr una

Kontrolun iyi gecmis ne guzel
Bebegimiz ne kadar olmus ben merak ediyorum bunlarida yazsaniza
Hamileligini iyi gecirmene cok seviniyorum.bende senin gibi yanliz olucam galiba
Insallah 41. Haftaya kadarda guzel haberlerini alicaz.

canım özellikle sormadım ama doktorumuzun dört boyutlu ultrasonu var onla ölçümlerini yapıyor sonra makinede gelişim tablosu çıkıyor , grafikler falan pek anlamıyorum ama 360 gr gördüm bir, bir de 26 cm uzunluğu galiba altında yazıyordu, başka rakamlar falanda çıkıyor ayırt etmek biraz zor ama doktorumuzda, ultrasondaki verilere göreki çıkan grafiklerdede haftasına göre çok iyi diyordu..

çok sevindim evet ayrıntı bekliyoruz eskiden her konuşmayı yazardık yaz, yaz, yaz:))

Canım bence hamileyken o bölgeye epilasyon uygun değil. bacağıma ve kol altımı makinayla alıyorum...

aslına en güzeli hamile kalmadan kalıcı epilasyona gidip kökten işi halletmek ama dertler bitmiyor sıra ona gelmiyor ama bebişler biraz büyüsün ben birkaç sene sonra gitmeyi düşünüyorum en azından yüz, koltukaltı ve bikini bölgesi için..bacaklarımda çok seyrek ve üst kısımlarda yok denecek kadar az tüy gibi, onları kendimde hallederim,bu tedavilerden sonra yüzümdede bıyık ve çenemde kıllar sık olmasada kalın çıkmaya başladı sık sık alıyorum..ama koltukaltı ve bikini hem sık çıkıyor hemde temizlemek ezyetli ve ağrılı oluyor, ama kökten halletsen, hem hastalıkta, hem yaşlılıkta büyük rahatlık her an tertemizsin..bir arkadaşım gitti sadece bu üç bölgece çok rahat etti..

Her ne kadqr tlf da da gorussek seni burda gormek cok guzel.
benim hamarat arkadasim
Inci nasil bugun deger kaca dustu
gerci ilk gordugumde bende opucem ama sen simdiden kocaman op minik kizimizi

Günaydın kızlar
Sabah sabah girip bir bakayım fırsat bulup yazayım dedim
Bizde heyecan dorukta
Malum, yarın büyük gün

Sizler okuduğum kadarıyla iyisiniz, sofikacim inci kızımızın sarılığı nasıl oldu?
Chnb, sen nasılsın? 28 haftayı devirmiş biri olarak sana kocaman
Yarencim Epilasyon tam çözüm değil, ben yaptırmıştım fakat tamamen bitmiyor
Hafif hafif de olsa tüyler kalıyor ve uzuyor
Bende onlar yüzünden tekrar başladım jilet yapmaya , en azından doktora giderken
Bebis doğsun 1-2 seans daha gidicem herhalde

Kızlar birde söze birsey soracağım
Benim kız bir gün cok hareketli ise 2 gün neredeyse yok denecek kadar az kipirdiyor
Hafif seyrimeler yapıyor, aslında hareketleri cok sertlesti artık
Bu haftalarda normalmi acaba ?

canım rabbim yardımcın olsun işşallah ben o haftalara gelemedigim için yorum yapamıcem canım arkadaşlar yazarlar içini ferah tut olurmu tatlım
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarınızı hayırlarınızı kabul etsin bebeşlerinizi korusun

canım benim de oyle oluyordu,telaş ediyordum tabii cunku İnci´nin hareketleri de cok sertti gobegim dalga dalga oluyordu nerdeyse dısarıdan kolu bacagı belli olacak sekilde ama bazen de tık tık bir iki cılız hareket oyle gun geciyordu.normal mi degil mi bilmem ama insan telas ediyor tabii.
canıımm yarın amniyo olacagını hatırladım da girdim,dualarım seninle,hayırlısı ile işlemini yaptır ve bize bildir guzel sonuclarını inşallah.Allah´a emanet ol!

Her ne kadqr tlf da da gorussek seni burda gormek cok guzel.
benim hamarat arkadasim
Inci nasil bugun deger kaca dustu
gerci ilk gordugumde bende opucem ama sen simdiden kocaman op minik kizimizi

canım buradan kolay kolay ayrılınmıyor :)
hamaratlik bana pahalıya mal olacak diye korkuyorum,dikişlerimin biri patladı sanırım 40 gun sonra fakulteye cagırdılar ama acaba daha erken mi gitsem diye dusundum.Cok kaşınıyordu dikişelrim olan yer bende aynayla bakiim dedim hem durumu merak ettim ama bakmaz olaydım,ufak bir acılma var dikişte agır kaldırdım,carsı pazar daha dogumdan hemen sonra e Filizi de kucaklayıp taşıdım kac ayın acısını cıkaracaz diye,off (

İncim gunden gune iyi oluyor,guzellesiyor o ilk cirkin hallerini attı kuzum sarılık degeri 7.6 idi dun,gunden gune bir birim dusuyor,bugun eşim almanyaya is seyahatine cıktı 10 gun olmayacak evde.O yuzden bugun goturmiycez kan aldırmaya pazartesi goturucem kaynımla,o zamana kadar da tamamen normal sınırlara girer diye umuyorum.

Bende öleyim ağrım szim olmasa günler cok rahat geçiyor aslında ama en ufak bı sızıda felaket senoryolari kuruyorum artık hareketleri netleşsin en azından iyi oldugnu biliriz gercekten mukkemmel bisey Allah isteyen herkese versin kimse mahrum kalmasim

Günaydın canım aklımdasın hep heyecanlanman normal tabi...
Canım benim de azaldı önceden çok daha hareketliydi artık pek değil ben de merak ediyorum hatta 2 gün önce hastaneye bile gittim...

Canım şimdiden Allah kavuştursun İnci gün geçtikçe kilo aldıkça güzelleşecek merak etme. Sarılığa da sevindim canım...
Dikiş açılmış bence erken git göster canım ben o dikişten de korkuyorum canım ya...

Kızlar beni de uyku tutmadı 3 30 da bakayım dedim bazen o saatte bile yazışıyoruz belki arkadaş bulurum dedim( O saatte 4 ziyaretçi vardı(

Jilet muhabbeti oldu ya rüyamda dr ye gidiyorum dr de kim? Doktorlar dizisindeki DRBilgen Leventin eski eşi:)) dİYOR Kİ SMEAR alacağım ama jiletle önce o bölgeyi temizleyeyim diyor ben de alıyorum elinden deyip wc lere gidiyorum... Rüyaya bak...

Sabah oğlum aradı beni işletiyor t üp bebek siparişiniz vardı diyor:)) Anlamamış gibi kimsiniz dedim: Ben dr Arda Lembet diyor:))

Çocuğun bile diline düştüm :))

insallah yarını sorunsuz atlatir guzel haberlerle gelirsin
Bebegin yavasda olsa hareketlerini hissediyorsan korkulcak bisey yoktur diye düşünüyorum istersen tatlı bişeyler ye enerji patlaması yasar belki

Hidenniko. Canım inşallah kolaycacık oluverir şu amniyo,sonra da hayırlı haberlerini verirsin tatlım,sonucu ne zaman belli olurmuş?

sofikacım annem hep lohusa bir kadının 40 gün dinlenmesi gerekir der,biz üç kızız annenannem nişanlıyken vefat etmiş o yüzden pek yardımcısı olmamış o yüzden hangimizin doğumunda bilmiyorum evde iş yaptıktan sonra fenalaşmış,aman diyim sen dikkat et,biliyorjm her iş sana bakıyor kızın da ilgi istiyor ve sen de onu kucaklamayı çok özledin ama dikişlerin önemli,sen erken git doktora canım

Canim yarın hersey cok güzel ve kolay olacak Allah'ın izniyle.

Bende yarın sabah Femical deyim. Benim ağrıların değişti. Daha çok batma seklinde
iki gündür kasilmalar yoktu bugün yine oluyor. Ayrıca vajinamda burkulmakar oluyor
Hadi hayırlısı. Ben coktan acile gitmiştim ama yarın Arda beyin bakmasını istiyorum. Cunku burdaku Dr hemen
Yatırır yarında gidemem diye korkuyorum.
Tabi kul yazar kader güler mis.gorelim mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler.

HIDDENISKO
Gunlerdir suren kaygili bekleyisin yarin son bulacak
En zoru bu gece ama gonulden inan son gece
Insallah yarin baska ve kaygikarindan arinmis bir hayat basliycak senin icin.
inanin hepiniz aklimda ve dualrimdasiniz.

SOFIKA
kizini birebir gormus biri olarak kucuk incimiz daha dogdugunda cok guzel bir bebekti buyudukce kucuk bir prenses olucak.
kendini ilk gunden fazla yoruyorsun
dikislerle ilgili bir problem varsa sakin kirk gunu bekleme pazartesi inciyi goturdugunde acilden bir muayene ol.
Sarilik degerleride hizla dusuyor sukur
Pazartesiden sonra tekrar goturmen gerekmiycek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…