- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.741
şuanda yapılacak en ufak mudahale rahmi hareketlendirebilirmiş buda oğlumunda doğmasına neden olabilir ve ben bunu hiç istemiyorum bide gebelik takvimini nasıl yapacam ben bulamadım
paşam işte çok kararsızım sen ikisinide yaşamaşsıngörmemen en iyisi galiba ama görmesemde kıyamam oda benım yavrum hala kalbi atıyo 8 haftadır suyu olmamasına ragmen yaşıyo en azından bi öpsem koklasam ama dayanamam sanırım sutum falan kesilir bide çok kararsızım allah kimseyi böylr bi karar vermek zorumda bırakmasın
bak sana birşey anlatıyım ogullarımı görmedim sonra rahimimin dikişene ragmen ömürüm ögretmiş gibi aynı haftada dogdu doktor hemşireye bebegi alın dedi sonra dedim paşa ya şimdi ya asla kafamı kaldırdım çataldan hafif ömürüm öle yatıyodu simsiyah saçları vardı minnacık bedenşyle yatıyodu yemyeşil örtünün üstünde gazlı bezi kesmişlerdi altına koymuşları kefen gibi suratını kapamışlardı doktro kaldırınca gazlı bezi bakytı doktora dedigim 3 kelime vardı ben şimdi ne yapıcameşime ne dicem kızmı erkekmi dedim ses vermedi doktor ben ne olur kızmı erkekmi deyince canım bilmesen daha iyi dedi sonra lütfen deyince uzvu belli degil yeni oluşmaya baaşlamış kızadı dedi sonra baktıgı gördü kızdı bakam üüzlürsün zaten çok kan kaybettin dedi dedim nen olur verseniz kucagıma bir sarılıyım öpüyüm kokusunu içim eçekiyim o benim karnımdayken elliyemedim bile göbegime dedim rahimi uyarırım diye dedim ne agladım bebegimi benden kaçırdılar onu gördügüm anlıktı sonra doktor bana senin adın ney dedi paşa dedim bak paşa allahtan geldik allaha gittik bunu unutma yaşın kaç dedi 31 dedim yaşında daha küçük canım dedi gene olur araştırmadan bir daha hamile kalma kiloları vermeye bak dedi ben yavrularım içim 26 kilo verdim gelde sen bana sor nasıl verdim chnb gördü beni sana söylesin nasıl fark var onun için sana arkadaş nasihatı bakma görme farzet 1 bebek inan böylesi daha iyi ben kkzımı dogurdugumda eve geldim eşime dedim hani durucaktı ölmücekti kandırdın beni dedim eşim allahtan paşam dedi o gece hiç uyumadım 2 gün hastanede kaldım kanamam çok oldu kesemediler ignelerle kestiler ilaçların haddi hesapı yok içirttikleirnin sabahlara kadar elim karnımda uyumaya çalıştım evime geldigimde eşim bana duş aldırdı sonrası malım sütlerim boşa gitti ömürümün baddaniyesine sarılıp agladım çok gözyaşım vardır o baddaniyede şimdi cennette 3 melegim var orda beni bekliyolar zamanı gelince işşalalah yanlarına gidicem rabbimin izniyle işte ozaman benim bayramım o gün olucek allahtan umudumu kesmedim ama ya gene herşeye ragmen gdierse diye kendimi alamıyorum ben neyaparım ozaman
paşam beni ağlattın bende bebeğimin suyu geldiğinde ben eşime nasıl söyleyecem ne diyecem diye ağladım saatlerce ben bunu kime sorsam anlamaz benı sizlerden başka çok sağol en iyisi dediğin dibi görmemek tek bebek saymak
chnb keşke öyle bi ihtimal olsa ama yok maalesef 3 4 dr. sordum yaşamaz yaşasa bile kolu bacağı sakat olurmuş serklajım iyi dr. ilk hastaneden çıktığımda 3 gune 1 ultrasona çağırıyodu şimdi 10 gun sonra görüşelim dedi bu arada crp 0.2 çıkmış bugun ben oraya kaydettim ztn ama aşağıda çıkmıyo
bazen diyorum annelik nasıl dogurdugun bebegi görmek emzirmek kokusunu içine çekmek heyecanlanmak birşey görünce ay nede güzel yakışır yavruma demek nasıl bir duygudur acaba eşini mutlu etmek ne demek anne olmak ne demek ne demek ne demek ya bana çok uzak yada çok yakınnnnn ikisinden biri ben gene kötü oldum ben çıkıyım biraz nefes alayım k.i.b tek istedigim rabbimden artık evlatlarımın acısını gmrkeke saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin yaradanım inanın elimden birşey gelmiyoya kendimi paralıyorum can çekişe çekişe ölüyolar ben ömürümü dogurdugumda uyumadım beni sevenlerde beni düşünüp uyumadılar onlar kendilerini bilyolar onların birine birşey olsa içim yanar her secdemde dualarımdalar rabbim yar ve yardımcımız olsun işşallah hepimizintek istedigim saglıklı kilo vermek istedigim kiloya düşmek yani 70 olmak sonrada gebe kalmak saglıklı hayırlı saatlı stressiz bir gebelik geçirmek istiyourm eşimle mutlu olmak istiyorum çok şeymi istiyorum ben acaba gene sözlerin kelimelerin bittigi yerdeyim desem yalan olmaz
Selam kızlar
Hidennisko, canım dualarım seninle çok steresli zamanlar geçiriyorsun inşallah bunlar geride kalacak..amniyo sağlıkla geçeçek ve sonucuda hayırlı olacak
Sofika,canım maşallah incine canım yavaş yavaş atlatıyor sarılığını en kısa zamanda tamamen atar annesi sonra gün gün büyür güçlenir..Sende dikkat et lütfen kendine o kadar yorma şuan bünyen hassastır bu kadar yüklenme fırsat buldukça dinlen seni ve kızları öpüyorum
Chnb,arkadaşım 28 oldun 41 kere maşallah sana ve bebişinesen eskiden yazardın şu benim idolümdü vs sende azminle bu sitenin idollerinden oldun Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına aldığında inancın,azmin zaferi olacak inşallah
Tüm hamişler inşallah sağlıkla haftalarınızı doldurup hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız kızlar dualarım sizinle
Ve hamiş kalmak için gün sayan kızlar inşallah Allah sağlıkla doğuracanız bebeklerinizi en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin
Paşam,günleri saya saya bitirdin eylül bitti az kaldı sabahlar olmasınave senin dediğin gibi olacak sanırım yakın zamanlarda hamile kalacağız
Kızlar,ben yarın eşimin yanına gidiyorum bu ay denemeyecektim .. iki sene önce eylülde hamile kalmıştım aynı zamana gelmesini piskolojim kaldırmaz diye düşünüyordum .. bu ay ne ovülasyon testi ne başka bişey yapmadım Allahım hayırlısıyla nasip et yok değilse nasip etme diye dua ettim akışına bıraktım
paşam içini ferah tut chnb nın dediği gibi tıp çok ilerledi ben inanıyorum az kaldı
Hidenniko. Canım inşallah kolaycacık oluverir şu amniyo,sonra da hayırlı haberlerini verirsin tatlım,sonucu ne zaman belli olurmuş?
sofikacım annem hep lohusa bir kadının 40 gün dinlenmesi gerekir der,biz üç kızız annenannem nişanlıyken vefat etmiş o yüzden pek yardımcısı olmamış o yüzden hangimizin doğumunda bilmiyorum evde iş yaptıktan sonra fenalaşmış,aman diyim sen dikkat et,biliyorjm her iş sana bakıyor kızın da ilgi istiyor ve sen de onu kucaklamayı çok özledin ama dikişlerin önemli,sen erken git doktora canım
kızlarrrrr merhaba bi fırsat bulup yazamadım ama okuyorum
hıdennısko canım içini ferah tut hersey guzel olacak
chbn ruyana bayıldım bende doktorları izliye izleye doktor olacam artık ayrıca 28 bitiyodarısı tum hafta bekleyenlerin başında
sofika valla bence hepimizin bilinç altı bi hoş bende her gece baska bi ruya göruyorum
ben bugun doktoruma gittim tosun oğlum 450 gr olmuşkızlar birde birşey sormak istiyorum diğer suyu gelen bebeğiminde kalbi hala atıyo doktor doğuma kadarda gidebilir dedi doğsada yasamaz diyo ben diğer bebeği görmek istemiyorum sonrra bi ömür aklımdan çıkmaz diye sonra bide düşünüyorum acaba görsem mi pişman olur muyum sonra görmek istermiyim diye burda bebeğini kaybetmiş arkadaşlar bi fikir verseler bide bende gebelik takvimi yapmak istiyorum ama bi turlu beceremedim.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar rabbim en kısa zamanda hayırlı gebelik nasıp etsin
sofika dikişinde bi sorunmu var cnm geçmişi okuyamadım geçmiş olsun bizim evdede badana var oyüzden bikaçgündür fırsat bulupta yazamıyorum bizimkiler iyi çok şükür arda tamamen biberonla besleniyor kzımız yine naz yapıyor yine beslenme hortumunu takmışlar dün becerememiş emmeyi kiloları iyi gidiyor dün 1414 grdı arda berende 1380gr çok şükür bu günleri gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?