Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Geldim, geldim canım darısı başınıza:))
Amin canım hoşgeldin güzel haberlerle geldin tu tu maşallah tosunuma :))))
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm,arayamamakta çok haklısın...

canım inan okurken yutkuna yutkuna okudum rabbim sabır versin işşallah yegeninin halini düşünemiyorum bileişşallah saglıklı bir gebelik egçiri bundan sonra rabbim sabır versin kalanlara ömür of ya 1 degilm 5 tane
canım enim arakadaşı sezeryanla aldılar dogumdan sonra 40 çıkınca altan aldılar serklajını haberin olsun altan alınırsa dikiş adamın canı acımıyo merak etme az sızlıyo okadar rabbim evladına ömür versin vefat eden bebegin içinde çok üzüldüm
canım seni takip ediyorum malum yerden kızlar burda bir arkadaşım vardıya barışın ecrinin annesi ikiz bebegi olan dün aradı paşa ben hamileyim dedi tüp bebek yaptırmıştı düşünün 4 sene bebegi olmamıştı bugün kan testi vericekti ne olur bilemem akşama aramak laızm rabbim okadar büyükki normalde veriyo işşallah doguru ikizlere bakamıyorum çok zorlanıyorum dedi kızı annesine götürmüş inan yataga hasretim dedibirde ikiz bebekleri olanlar aklıma geldi benimde olursa ikiz amanın sülalede çok var eşimin ve benim sülalemde ablam ikiz kaybetti amcam teyzem ikiz kaybetti sülalede çok eşiminde dayısında teyzesinde var ya bendede olursaekimde vesile oluce zdedim ama bakalım yumurtlama zamanında yokum burda memlekete gidicem ablamın nişanı var kasıma sarkıcek kesin bizim bebek işi

Son düzenleme:

Aaa pasam inanmiyorum demek hamile bende gorusuyorum onunla allah yardimcisi olsun zor valla isi

Aaaaa, ne güzel haber. büyümüştü bebelr iyi olmuş...

Kızlar metali merak ettim
Hiç haber alan yok mu
Telefonu var bende , arasam müsait midir?

canım ben görüştüm telde iyiydi:)) zor geçmiş biraz...

Amin canım hoşgeldin güzel haberlerle geldin tu tu maşallah tosunuma :))))

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm,arayamamakta çok haklısın...

sağ ol canım seninki de tosun olsun inşallah...

canım telde de görüştük gerçi oturmaya gel havalar soğumadan:))

kızlar pijamalar geldi çok güzeller özellikle pijama takımı...

Benim sipalar cok zorlasti artik babasi tek bakamaz gelmek isterdim aslinda ama zor
Pijamalar hazirliklar baslamis masallah hayirli olsun

Canım amin,gerçi benimki tosun olmasın sonra başımın etini yerler şekerlerin yüksek mi diye,ortalama olalım yeter yaa,bu arada güle güle giy pijamalarını,bol bol sütün olsun onlan ıslansın inşallah kucağında yavrunla..

Metalcim hoşgeldin nadılsın,nasıl geçti ağrın sızın kanaman var mı

Kızlar ya, bugün biraz hareketlendim
Alışveriş yaptım dolapta birsey kalmamıştı
Eve geldim kilodumun ağ kısmından popoya doğru erik büyüklüğünde bir islaklik var
Korkuyorum acaba bebeğin suyu olabilir mi?
4. Gün bugün bu kadar geç gelir mi

Güle güle kullan tatlım
Allah icine sindirsin

Kızlar kotu bı gün geciyorum dün gece az bisey kahverengi lekem oldu 1 damla kadarda kan geldi aslında kan rengi değildi yakın bı rengdi vagihex kullandım sabah çamaşırım kupkuruydu hiç akinti olmamış ayag kalktıktan sonra biraz akıntım oldu birazda kahverengi 1 damlada kan doktorumu aradım normal bunlar arada olacak diyo serkajim dan sonra bı kere daha olmustu ama o zaman yeniydi 2 hafta olmustu simdi 1.5 ay oldu sizinde böyle oldumu?

Canım ya kızların dediği şu eczanelerde satılan turnusol kağıdı gibi bişey varmış ondan alıp koysan,bi de dediğin ter de olabilir,ya da en iyisi arda beyi ara,en azından için rahatlar

Bu arada sizlerle bugün öğrendiğim bir sözü paylaşıyorum,çok güldüm "KURTTAN POST,KAYNANADAN DOST OLMAZ"

Canım genelde dr ler kahverengi ve pembe akıntıyı önemsemiyor,böyle adet kanaması gibi olunca kıpkırmızı o zaman ciddiye alıyorlar,ama çok haklısın bizler normal gebe değiliz endişeleniyoruz,sen dinlen ve akıntını takip et,inşallah bi daha gelmez

CNm aslında cevabı doktorun vermiş, arada olacak diye
Bnim sonrasında bile o kadar az olmuştu ki
Herkesin farklı olabiliyor
Dinleniyorsun değil mı tatlım bol bol
Benim gibi eseklik yapıp kipirdanma

Arda bey demişti biraz kanama biraz su gelmesi olabilir diye
Ama 3 gün olmayıp şimdi olunca :18:
Biraz bekleyeceğim olmadı alırım kağıtlardan
Onarda yanıltabiliyormus gerçi :18:

Korkudan yattığım yerden bile kimildamiyorum bugün sadece igne icin ciktim dışarı
Benim dikişden sonra 1hafta sürmüştü kanamam ben dün kan sulandirici hapa başladım etkisi varmı bilmiyorum ama icmiyecem artık
Canım bol su iç sen bide cok ayklanma takip et tekrar olursa doktorunu ara

İnsallah gelmez canım takip edip dürüyorum Allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…