Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ay kızlar bu ilaç meseleleri beni delirtecek..
Ablamı yolladım aile hekimine clexane yazsın diye,ben teşhis kısmına ne yazcam demiş,eczaneyi aradım sordum onlatr bile bi taraflarıyla güldüler,bunlat nasıl hekim anlamıyorum ben,keşke tıp okusaymışım aşasını yapatmışım valla,benim enişte de aile hekimi, o da böyle kafa bi milyon dünyadan haberlerti yok,ay çok sinirlendim saat 3 ten beri ilsç almak için uğraşıyoruz üstelik ilaç muafiyet raporu da çıktı,pes diyorum artık,ben bi gidebilecek kudrette olsam uapıcam yuvalatını da,ahhhh ah burdan birşey yapamamak da delirtiyo beni

Haklısın canım sen mimlisin:)) normal olsun...

Dinlen canım gezme fazla yoktur inşallah...

Güle güle kullan tatlım
Allah icine sindirsin

Amin canım....

Merhaba arkadaslar
Beni sorup soruştursun merak eden tüm arkadaslara sevgilerimi iletmek isterim.
Hepinize duâlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Ben bu gün evime geldim ara ara okumaya çalıştım sma yazamadım
Allahıma şükür operasyonum oldu. Genel olarak hamd olsun uyuyun.
Dün oldukça stresli bir gündü. Sabah sekizde hastanede idik. Anestezi İcin tahlillerin yapıldı.
Saat birde operasyon olacaktı. Bire kadar heyecanla bekledim.
Fakat sabah yapılacak operasyonlar aksadigi İcin beni operasyona saat dört de alabildiler
Bide Arda bey sabah aracıyla bir kaza aksatmış. Oda biraz gergin ve uzuntuludu. Allah korumuş.
Beni. Rahimboyun 1,5 olunca Vajinal girişimi biraz fazla açmaları gerekmiş. Zafer. Kullandıkları aletler
Dış dudakların iç kısmında zedelemiş o yüzden oralarımda dikişle rim var. Beni en cok. Onlar zorluyor.
Oturamiyorum. Wc giderken yataktan kalkarken yardımlaşma direk ayağa kalkıyorum. Dikişler dışarıda olunca
İdrarda yakıyor.
Hamd olsun Allah başka acı vermesin.
Hafif kanamam oldu . Simdi akıntkmls pembe geliyor arada.
Allah hepinizden razı olsun. Bebeklerinizi zamanında kucağınıza almayı nasip eylesin.
Anne olmak isteyen tüm arkadaslara fn kısa zamanda mevlam nasip etsin
Dualarınızda beni ve oğlumu katarsanız sevinirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'ın sana sığındık. Hikmetini bizlerden esirgeme.

Son düzenleme:
eylülgülü dr n verdi kan sulandırıcıyı haberi olmadan kesme dr verdiyse....

Geçmiş olsun. Bundan sonra da hep güzel haberlerin gelecek inşallah

eylülgülü dr n verdi kan sulandırıcıyı haberi olmadan kesme dr verdiyse....
Ecopirin verdi canım ben istedim sürekli yatıyorum diye söyledim dikişden sonra kanama cok olur diye vermemiş daha gencsin dedi ama olsun ben coraspin kullanıyordum hamile kalmadan önce regli döneminde cok kanamam oluyordu o donem içmiyorsun
Simdi korkuyorum kanamam yeniden baslar diye

Cok gecmis olsun dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun,biraz zorlu da olsa atlatmışsın

Anladım canım...

Kızlar merhaba nazar değdi sanırım inşallah sular su değil kanamalar önemsizdir.Bende bugun yeni bir olay daha atlattım.Yine su ve kanamam geldi ama foş foş diye geldi ben he zamanki gibi panik oldum.doktoruma gittim.Yine kesesi önceden açılan bebek su biriktirmiş.Onun suyuymuş gelen.Oğluşum 600 gr. olmuş doktorum ilk defa diğer bebeği ölçtügelişimi çok normal dedi.493 gr olmuş oda yaşar mı dedim dolaşım sistemine baktı kesin birşey diyemem ama birazcık daha su biriktirebilse yaşar dedi pek umutlanmak istemiyorum ama inş yaşar bebeğim bide bana 5 hafta daha doğurmak yasakmış rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen tüm arkadaşlarda tez zamanda kavuşsunlar bebeişlerine :)

canım ya... Diğer bebeğin benim minik kahramanım:))

Canım 5 hafta hiç kalkmasan hep sürgü tutulsa olmazsa hasta bezi koysan belki birikir canım. ne bileyim canım o mücadele ediyor sen de etmeye devam et... kız bence o...

chnb benım içimden geçende kız sormaya korktum cinsiyetini benımde aklıma geldi ama hiç kalmasam 2 gunde 1 crp tahlilim için doktora gitmem gerekiyo dolaşımı kalp atışları herşeyi çok iyidedi doktor pek heveslenmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu bi umut işte eve geri gelirken kendimi kız ismi düşünürken buldum :)

Çıkmadık candan umut kesilmez insallah ikisinize sağsalim kucagna alırsın

allah yardımcın olsun bebem ne diyeyim nasıl dış dudakların içi zedelenmiş kaç dikiş varki:18::18::18:rabbim 40 haftaları göstersin kardeşim işşallah
içini ferat tut bakıyım sen

canım özelden ismini at bana sana dua ediyim namazlarımda olurmu ben inanıyourmki rabbim bir mucize vericek sag saglim alıcan yavrularımı kucagınarabbim anne yüegini yakmasın işşallah 40 hafta görme dilegiyle saglıklısından işşallah
kızla benim hatun aramadı kan testi yaptırdımı acep eşim gelsinde bri arıyım bakalım neler olmuş

Ay CNm ya icim tuhaf oldu yazdıklarını okurken
Kesin kaybedeceksin demişti sanırım doktor, omur verecek Allah veriyor iste
Nasılda hayata tutunuyor küçücük kuzu
Kız ismi düşünüyorsan kesin kizdir
Bnde kızımda öyle olmuştum
Hemen kız isimleri bakmaya başlamıştım

eylulgulu çok teşekkür ederim :)

hidennisko doktorum ilk gittiğimde 1 hafta 10 gun içinde kalbi durur demişti ama 8 hafta geçti :) ciğerleri gelişmez demişti ama biraz biriken suyu var kesin bişi diyemem ama yaşayabilir biraz daha su biriktirse diyo

paşam çok teşekkür ederim inş dilediğim gibi olur mesj attım

Canım ya chnb ye katılıyorum beş haftayı yatarak geçirebilirsen,acaba hastaneye yatırsa doktorun olur mu,güçlü bi bebekmiş maşallah,sen de güçlü ol annesi

canım benim :)) canım duyaydına katılıyorum ekonomik sıkıntı varsa devlette yatsan... tedavini dr n yönlendirse... ya da hemşire gelip kan alsa eşin götürse...

Canım ya chnb ye katılıyorum beş haftayı yatarak geçirebilirsen,acaba hastaneye yatırsa doktorun olur mu,güçlü bi bebekmiş maşallah,sen de güçlü ol annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…