- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.961
Canım amin,gerçi benimki tosun olmasın sonra başımın etini yerler şekerlerin yüksek mi diye,ortalama olalım yeter yaa,bu arada güle güle giy pijamalarını,bol bol sütün olsun onlan ıslansın inşallah kucağında yavrunla..
Metalcim hoşgeldin nadılsın,nasıl geçti ağrın sızın kanaman var mı
Kızlar ya, bugün biraz hareketlendim
Alışveriş yaptım dolapta birsey kalmamıştı
Eve geldim kilodumun ağ kısmından popoya doğru erik büyüklüğünde bir islaklik var
Korkuyorum acaba bebeğin suyu olabilir mi?
4. Gün bugün bu kadar geç gelir mi
Güle güle kullan tatlım
Allah icine sindirsin
Kızlar kotu bı gün geciyorum dün gece az bisey kahverengi lekem oldu 1 damla kadarda kan geldi aslında kan rengi değildi yakın bı rengdi vagihex kullandım sabah çamaşırım kupkuruydu hiç akinti olmamış ayag kalktıktan sonra biraz akıntım oldu birazda kahverengi 1 damlada kan doktorumu aradım normal bunlar arada olacak diyo serkajim dan sonra bı kere daha olmustu ama o zaman yeniydi 2 hafta olmustu simdi 1.5 ay oldu sizinde böyle oldumu?
Canım ya kızların dediği şu eczanelerde satılan turnusol kağıdı gibi bişey varmış ondan alıp koysan,bi de dediğin ter de olabilir,ya da en iyisi arda beyi ara,en azından için rahatlar
Bu arada sizlerle bugün öğrendiğim bir sözü paylaşıyorum,çok güldüm "KURTTAN POST,KAYNANADAN DOST OLMAZ"
Korkudan yattığım yerden bile kimildamiyorum bugün sadece igne icin ciktim dışarı
Benim dikişden sonra 1hafta sürmüştü kanamam ben dün kan sulandirici hapa başladım etkisi varmı bilmiyorum ama icmiyecem artık
Canım bol su iç sen bide cok ayklanma takip et tekrar olursa doktorunu ara
Merhaba arkadaslar
Beni sorup soruştursun merak eden tüm arkadaslara sevgilerimi iletmek isterim.
Hepinize duâlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Ben bu gün evime geldim ara ara okumaya çalıştım sma yazamadım
Allahıma şükür operasyonum oldu. Genel olarak hamd olsun uyuyun.
Dün oldukça stresli bir gündü. Sabah sekizde hastanede idik. Anestezi İcin tahlillerin yapıldı.
Saat birde operasyon olacaktı. Bire kadar heyecanla bekledim.
Fakat sabah yapılacak operasyonlar aksadigi İcin beni operasyona saat dört de alabildiler
Bide Arda bey sabah aracıyla bir kaza aksatmış. Oda biraz gergin ve uzuntuludu. Allah korumuş.
Beni. Rahimboyun 1,5 olunca Vajinal girişimi biraz fazla açmaları gerekmiş. Zafer. Kullandıkları aletler
Dış dudakların iç kısmında zedelemiş o yüzden oralarımda dikiş keyim var. Bunu en cok. Onlar zorluyor.
Oturmuyorum. Ev giderken yataktan kalkarken yardımlaşma direk ayağa kalkıyorum. Dikişler dışarıda olunca
İdrarda yakıyor.
Hamd olsun Allah başka acı vermesin.
Hafif kanamam oldu . Simdi akıntkmls pembe geliyor arada.
Allah hepinizden razı olsun. Bebeklerinizi zamanında kucağınıza almayı nasip eylesin.
Anne olmak isteyen tüm arkadaslara fn kısa zamanda mevlam nasip etsin
Dualarınızda beni ve oğlumu katarsanız sevinirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'ın sana sığındık. Hikmetini bizlerden esirgeme.
Ecopirin verdi canım ben istedim sürekli yatıyorum diye söyledim dikişden sonra kanama cok olur diye vermemiş daha gencsin dedi ama olsun ben coraspin kullanıyordum hamile kalmadan önce regli döneminde cok kanamam oluyordu o donem içmiyorsuneylülgülü dr n verdi kan sulandırıcıyı haberi olmadan kesme dr verdiyse....
Cok gecmis olsun dikkat et kendineMerhaba arkadaslar
Dün oldukça stresli bir gündü. Sabah sekizde hastanede idik. Anestezi İcin tahlillerin yapıldı.
Fakat sabah yapılacak operasyonlar aksadigi İcin beni operasyona saat dört de alabildiler
Bide Arda bey sabah aracıyla bir kaza aksatmış. Oda biraz gergin ve uzuntuludu. Allah korumuş.
Beni. Rahimboyun 1,5 olunca Vajinal girişimi biraz fazla açmaları gerekmiş. Zafer. Kullandıkları aletler
Dış dudakların iç kısmında zedelemiş o yüzden oralarımda dikişle rim var. Beni en cok. Onlar zorluyor.
Oturamiyorum. Wc giderken yataktan kalkarken yardımlaşma direk ayağa kalkıyorum. Dikişler dışarıda olunca
İdrarda yakıyor.
Allah hepinizden razı olsun. Bebeklerinizi zamanında kucağınıza almayı nasip eylesin.
Canım çok geçmiş olsun,biraz zorlu da olsa atlatmışsınMerhaba arkadaslar
Dış dudakların iç kısmında zedelemiş o yüzden oralarımda dikişle rim var. Beni en cok. Onlar zorluyor.
Oturamiyorum. Wc giderken yataktan kalkarken yardımlaşma direk ayağa kalkıyorum. Dikişler dışarıda olunca
İdrarda yakıyor.
Ecopirin verdi canım ben istedim sürekli yatıyorum diye söyledim dikişden sonra kanama cok olur diye vermemiş daha gencsin dedi ama olsun ben coraspin kullanıyordum hamile kalmadan önce regli döneminde cok kanamam oluyordu o donem içmiyorsun
Simdi korkuyorum kanamam yeniden baslar diye
Kızlar merhaba nazar değdi sanırım inşallah sular su değil kanamalar önemsizdir.Bende bugun yeni bir olay daha atlattım.Yine su ve kanamam geldi ama foş foş diye geldi ben he zamanki gibi panik oldum.doktoruma gittim.Yine kesesi önceden açılan bebek su biriktirmiş.Onun suyuymuş gelen.Oğluşum 600 gr. olmuş doktorum ilk defa diğer bebeği ölçtügelişimi çok normal dedi.493 gr olmuş oda yaşar mı dedim dolaşım sistemine baktı kesin birşey diyemem ama birazcık daha su biriktirebilse yaşar dedi pek umutlanmak istemiyorum ama inş yaşar bebeğim bide bana 5 hafta daha doğurmak yasakmış rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen tüm arkadaşlarda tez zamanda kavuşsunlar bebeişlerine :)
Çıkmadık candan umut kesilmez insallah ikisinize sağsalim kucagna alırsınKızlar merhaba nazar değdi sanırım inşallah sular su değil kanamalar önemsizdir.Bende bugun yeni bir olay daha atlattım.Yine su ve kanamam geldi ama foş foş diye geldi ben he zamanki gibi panik oldum.doktoruma gittim.Yine kesesi önceden açılan bebek su biriktirmiş.Onun suyuymuş gelen.Oğluşum 600 gr. olmuş doktorum ilk defa diğer bebeği ölçtügelişimi çok normal dedi.493 gr olmuş oda yaşar mı dedim dolaşım sistemine baktı kesin birşey diyemem ama birazcık daha su biriktirebilse yaşar dedi pek umutlanmak istemiyorum ama inş yaşar bebeğim bide bana 5 hafta daha doğurmak yasakmış rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen tüm arkadaşlarda tez zamanda kavuşsunlar bebeişlerine :)
Merhaba arkadaslar
İdrarda yakıyor.
içini ferat tut bakıyım senEcopirin verdi canım ben istedim sürekli yatıyorum diye söyledim dikişden sonra kanama cok olur diye vermemiş daha gencsin dedi ama olsun ben coraspin kullanıyordum hamile kalmadan önce regli döneminde cok kanamam oluyordu o donem içmiyorsun
Simdi korkuyorum kanamam yeniden baslar diye
Kızlar merhaba nazar değdi sanırım inşallah sular su değil kanamalar önemsizdir.Bende bugun yeni bir olay daha atlattım.Yine su ve kanamam geldi ama foş foş diye geldi ben he zamanki gibi panik oldum.doktoruma gittim.Yine kesesi önceden açılan bebek su biriktirmiş.Onun suyuymuş gelen.Oğluşum 600 gr. olmuş doktorum ilk defa diğer bebeği ölçtügelişimi çok normal dedi.493 gr olmuş oda yaşar mı dedim dolaşım sistemine baktı kesin birşey diyemem ama birazcık daha su biriktirebilse yaşar dedi pek umutlanmak istemiyorum ama inş yaşar bebeğim bide bana 5 hafta daha doğurmak yasakmış rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen tüm arkadaşlarda tez zamanda kavuşsunlar bebeişlerine :)
chnb benım içimden geçende kız sormaya korktum cinsiyetini benımde aklıma geldi ama hiç kalmasam 2 gunde 1 crp tahlilim için doktora gitmem gerekiyo dolaşımı kalp atışları herşeyi çok iyidedi doktor pek heveslenmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu bi umut işte eve geri gelirken kendimi kız ismi düşünürken buldum :)
eylulgulu çok teşekkür ederim :)
hidennisko doktorum ilk gittiğimde 1 hafta 10 gun içinde kalbi durur demişti ama 8 hafta geçti :) ciğerleri gelişmez demişti ama biraz biriken suyu var kesin bişi diyemem ama yaşayabilir biraz daha su biriktirse diyo
paşam çok teşekkür ederim inş dilediğim gibi olur mesj attım
chnb benım içimden geçende kız sormaya korktum cinsiyetini benımde aklıma geldi ama hiç kalmasam 2 gunde 1 crp tahlilim için doktora gitmem gerekiyo dolaşımı kalp atışları herşeyi çok iyidedi doktor pek heveslenmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu bi umut işte eve geri gelirken kendimi kız ismi düşünürken buldum :)
Canım ya chnb ye katılıyorum beş haftayı yatarak geçirebilirsen,acaba hastaneye yatırsa doktorun olur mu,güçlü bi bebekmiş maşallah,sen de güçlü ol annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?