- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.181
Metalcim, sen vajinamda ağrı hissediyorum demiştin ya, sonra Arda beye gittin rahim ağzın 1.5 cm e inmişti
Ondan önce kac cm di ve ne kadar zamanda o kadar kısaldı?
Benimde bugün çirkin bir sizin var karnımın solunda ara ara giren
Annem usutmussundur diyor, hala askıli gecellik ile geziyorum ve evde terlik giymiyorum
kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size çok güZEL Bİ HABERİM var HAYatımdaki en mutLU GÜNÜmdü bugün ardamı emzirdim bugün büTÜngün koklaştık bakıştık kızım emmedi ama onunlada koklaştık maşallah emmeyi becercek gibi gözüküyor paşam çokgüZELDİ YA kelimeler yetmezski anlatmaya tam 2ay sonra yarularımın kokusunu duyabildim çok şükür allhıma
görddüm bu günü yarın yine gidicem.. tAM emzirirken kakasını yaptı paşam çok gazlı bi bebek diyor hemşire ablaları o kaka kokusu bile güzel gelirmi insana geliyor işte hala burnumun ucunda çok güzel benim prensle prensesim teyzeleri
metal nasılsın?
Metalcim, sen vajinamda ağrı hissediyorum demiştin ya, sonra Arda beye gittin rahim ağzın 1.5 cm e inmişti
Ondan önce kac cm di ve ne kadar zamanda o kadar kısaldı?
Benimde bugün çirkin bir sizin var karnımın solunda ara ara giren
Annem usutmussundur diyor, hala askıli gecellik ile geziyorum ve evde terlik giymiyorum
metal nasılsın?
Allaha şükürler olsun..28.haftayı doldurmuşsun...
Hamd osun Canim.
Din geceden beri karnım cok sus ve gergin. Anlamıyorum artık.
Gaz mı kasilma mı. Kasilma bu kadar uzun sürmez diyorum. Ana hiç rahat değilim. Sanki çatlayacağım.
Acaba evin içinddin azıcık hareket etsem mı?
Bu sekilde agriy la gebeliğimin ilk haftalarinda cok acile gitmisligim var.
Ben ki ilk gebeliğimde tam 7,5hafya sürekli kasilma yaşayan biri olarak bu ağrıyı asla
Karıştırmam zannediyordum.
Allahım sen bizlere rahatlık ver vesveseden uzak tut. Saba sığındık.
Canim sen nasilsin bu gün Allah'ın izniyle 29hsftsnda dolmakts.
Opersasyondan sonra bende de sislik gerginlik oldu özelliklere kavun yediğim zaman oluyor ben sakız çiğniyordum rahatlatıyordu beniHamd osun Canim.
Din geceden beri karnım cok sus ve gergin. Anlamıyorum artık.
Gaz mı kasilma mı. Kasilma bu kadar uzun sürmez diyorum. Ana hiç rahat değilim. Sanki çatlayacağım.
Acaba evin içinddin azıcık hareket etsem mı?
Bu sekilde agriy la gebeliğimin ilk haftalarinda cok acile gitmisligim var.
Ben ki ilk gebeliğimde tam 7,5hafya sürekli kasilma yaşayan biri olarak bu ağrıyı asla
Karıştırmam zannediyordum.
Allahım sen bizlere rahatlık ver vesveseden uzak tut. Saba sığındık.
Canim sen nasilsin bu gün Allah'ın izniyle 29hsftsnda dolmakts.
Bu arada Arda bey 2 hafta sonra oturduğun yerden bakabilirsin dedi mağazaya gidip oturacağım bakacağım. bu arada kamlumbağa gece lambası geldi çok güzel...
Çok şükür canım. Çok rahatladım gerçekten Allah buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin kesinlikle ohhhh diyorsun...
Senin bızdıklar nasıl?
Çok şükür canım. Benim de senin haftalarında öyleydi daha çok gaz ve kabızlıktandı çünkü wc ye gitmeye korkuyordum... Arada gaz giderici bir şey içsen mi?:44::44::44:
kontrol ne zaman?
29 oldun daha hizli geciyor sanki bu haftalar insallah aldiklarimizi kullanmayi nasip etsin mevlam bende alisverise cikmak istiyorum ama cikamadim daha bu hafta randevum vardi onada gidemedim insallah bisey olmaz rabbime emanet artik haftaya gidebilirse giderim insallah yol 1 saat suruyor haliyle arabamizda yok bulmak sorun oluyor hayirlisi artik gule gule kullan insallah aldiklarini sende
Kontrol 1ekim Pazartesi Allah'ın izniyle. Bir aydır hiç 15 doldurmadım hep erken gitmem gerekti.
İnşallah bu sefer on bes gunü dolar.
Amin canım maşallah sana da artık rahatlamışsındır. İçimden bir ses seninle aynı hafta doğum yapacağız diyor:))
Benim de 1 eki pazartesi 15.00 te inşallah yakındır randevular görüşürüz bu kez...
kızlar aklıma ne geldi, birbirimizi daha iyi tanımak , en azından simalarımızı görmek icin üye oldugumuz paylaşım siteleri varsa adımız ve soyadımızı özelden versek eklesek birbirimizi :)))
ben yüz görümlülügü isterim vermem ismini5 biryerdeyi tak bana bende gösteririm sana yüzmü bak şimdiden söylüyüm çok cazibeli çokta güzelimdir kime benziyourm sende dur bir düşünüyüm :44::44:ahanda buldum inan kız aynen buna benziyom ne eksik ne fazla:86::86::86:sonra aşık olursun ban söylemedi deme
kızlar bugün bir yoruldum sonrayım eşimede yemek hazılamadım dolapta sigara böregi var onu kızartıcem kahvaltı çay temem bu işyarına allah kerim bakalım işim çok güzel 3 saat oglana bakıyorum diger saatler iş yerindeyim oglan uyuyo bende pc vakit geçiriyorum kkya giricektim emme tuşlar çok ses yapıyo oglanın odasında bilgisayar:18::18:uyanmasın diye anca okuyorum yane alta bir ziyaretçi görürüseniz bilinki 2 ile 5 saat aralarında benim geçmişe gdiemedim ne var ne yok görüşmeyeli
ben daha sokta falanım 8 aylık olduk sukur ama dogum yapınca bu benımmı falan dıyebılırımsukurler olsun bugunumuze saglıklı gelsınlerde tarıh farketmez kasımın bası gıbı olucak dıyorum bende dıkıs 36 da alıncak galıba ya ozaman dogurmam ınsallah bebek donmezse sezeryan gorunuyor gercı senınkı tersmı bası asagıdamı
kızlar aklıma ne geldi, birbirimizi daha iyi tanımak , en azından simalarımızı görmek icin üye oldugumuz paylaşım siteleri varsa adımız ve soyadımızı özelden versek eklesek birbirimizi :)))
ben yüz görümlülügü isterim vermem ismini5 biryerdeyi tak bana bende gösteririm sana yüzmü bak şimdiden söylüyüm çok cazibeli çokta güzelimdir kime benziyourm sende dur bir düşünüyüm :44::44:ahanda buldum inan kız aynen buna benziyom ne eksik ne fazla:86::86::86:sonra aşık olursun ban söylemedi deme
kızlar bugün bir yoruldum sonrayım eşimede yemek hazılamadım dolapta sigara böregi var onu kızartıcem kahvaltı çay temem bu işyarına allah kerim bakalım işim çok güzel 3 saat oglana bakıyorum diger saatler iş yerindeyim oglan uyuyo bende pc vakit geçiriyorum kkya giricektim emme tuşlar çok ses yapıyo oglanın odasında bilgisayar:18::18:uyanmasın diye anca okuyorum yane alta bir ziyaretçi görürüseniz bilinki 2 ile 5 saat aralarında benim geçmişe gdiemedim ne var ne yok görüşmeyeli
arkadaşalr merhabaalr..
uzun uzun yazmıştım ama hata verdi hepsi silindi gıcık oldum..
herkese ayrı ayrı yazmıştım o kadar da yorgunum ki.. nasıl toparlayayım bir daha bilemiyorum:))
neyse ben hepinize kocaman bir iyi akşamlar dileyeyim bari...
arkadaşalr bende doktora gittim ve yine ölçüm 41 mm çıktı. teşhisi koyan doktora gittim teşhisini doğruladı ben kolay kolay öyle bişi demem eğer dediysm muhakak dikkatimi çokça çekmişti dedi.
ama şu anda herşey normal her geldiğinde ölçelim 3.5 cm in altına düştüğünde seni dinlendireceğim dedi yani şimdilik dikiş mikiş yok..
içim rahat etti en azından kendi teşhisi olduğu için oldukça dikkate aldı zaten şimdi sıkıntı olmaz sıkıntı ilerleyen haftalarda özellikle 28. haftadan sonra bebek ağırlaştıkça erken doğum riskimiz var dedi biz takipte olalım dedi. bir ay sonra çağırdı. şimdilik iyi görünüyor amaa bebek ağırlaştıkça çaılma riski var dedi.. galiba aşağı yukarı durumum nertleşti..
bu 4 cm birden kısalmaz dimi kılzar yaa geçmişte bildiğiniz var mı acaba böyle başlarda r. a. boyu iyi olupp da bir anda açılma olan, yada ilk haftaalrda iyi görünüp de riskli haftalarda bebek kaybeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?