- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.201
ben yüz görümlülügü isterim vermem ismini5 biryerdeyi tak bana bende gösteririm sana yüzmü bak şimdiden söylüyüm çok cazibeli çokta güzelimdir kime benziyourm sende dur bir düşünüyüm :44::44:ahanda buldum inan kız aynen buna benziyom ne eksik ne fazla:86::86::86:sonra aşık olursun ban söylemedi deme
kızlar bugün bir yoruldum sonrayım eşimede yemek hazılamadım dolapta sigara böregi var onu kızartıcem kahvaltı çay temem bu işyarına allah kerim bakalım işim çok güzel 3 saat oglana bakıyorum diger saatler iş yerindeyim oglan uyuyo bende pc vakit geçiriyorum kkya giricektim emme tuşlar çok ses yapıyo oglanın odasında bilgisayar:18::18:uyanmasın diye anca okuyorum yane alta bir ziyaretçi görürüseniz bilinki 2 ile 5 saat aralarında benim geçmişe gdiemedim ne var ne yok görüşmeyeli
arkadaşalr merhabaalr..
uzun uzun yazmıştım ama hata verdi hepsi silindi gıcık oldum..
herkese ayrı ayrı yazmıştım o kadar da yorgunum ki.. nasıl toparlayayım bir daha bilemiyorum:))
neyse ben hepinize kocaman bir iyi akşamlar dileyeyim bari...
arkadaşalr bende doktora gittim ve yine ölçüm 41 mm çıktı. teşhisi koyan doktora gittim teşhisini doğruladı ben kolay kolay öyle bişi demem eğer dediysm muhakak dikkatimi çokça çekmişti dedi.
ama şu anda herşey normal her geldiğinde ölçelim 3.5 cm in altına düştüğünde seni dinlendireceğim dedi yani şimdilik dikiş mikiş yok..
içim rahat etti en azından kendi teşhisi olduğu için oldukça dikkate aldı zaten şimdi sıkıntı olmaz sıkıntı ilerleyen haftalarda özellikle 28. haftadan sonra bebek ağırlaştıkça erken doğum riskimiz var dedi biz takipte olalım dedi. bir ay sonra çağırdı. şimdilik iyi görünüyor amaa bebek ağırlaştıkça çaılma riski var dedi.. galiba aşağı yukarı durumum nertleşti..
Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.
Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:))
Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)) Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:))
güNAAYdın kızlar ben gidiyorum bebişlerimle koklaşmaya emişmeyE KENDİNİZE İYi bakın akşama görüşürüz:
kızlar aklıma ne geldi, birbirimizi daha iyi tanımak , en azından simalarımızı görmek icin üye oldugumuz paylaşım siteleri varsa adımız ve soyadımızı özelden versek eklesek birbirimizi :)))
canım haklısın. sizler bilmiyordunuz hal,yle ilk ölçümlerinizi. sanırım sarıpapatyam da benim gibi şu anda ölçümü 42 mm miş. haftalarımızda yakın ama onun da geçmşiinde 25 haftalık kaybı var. demek ki ilk zamanlarda sorun görülmese bile riskli haftaalrda sıkıntı olabiliyor. o da takipte galiba. hayırlısı olsun inşallah.Canım maşallah bize:))
Canım sormadım ters mi düz mü:))
Canım benim kk dışında sitem yok... Facem var o olur mu? Ama ismim yazılınca çıkmıyorum... Eklenediğinden eklersen oluyor:)
Alem kızsın ya oh işin de rahat sevindim:))
canım sen bu dr ne git madem durumunu da biliyor daha iyi olur...
canım kayıplarımızda çoğumuzun ölçümü filan olmuyordu. Sonras hep ölçülüp kısalan yakınlarda metal var....
Gözün aydın.birşeylerin netleşmedi insanı rahatlatıyor..
Uzunluğunu gayret iyi .bu dr takipte kalman güzel.hem seni tanıyor hemde teşhisi o koymuş. Bir değişiklik olun zaten önlemini alır.
Benim ki kısıldı fakat daha 12. Haftada başladı.eğer senin uzunluğunda olsa.bende hala takipte olurdum.bide geçkısım de de var benim.
güNAAYdın kızlar ben gidiyorum bebişlerimle koklaşmaya emişmeyE KENDİNİZE İYi bakın akşama görüşürüz:
Masaallah masaallah.
Dışarı çıkmak.temiuz hava almAk.ne büyük değil mi canım.
Cik sevindim değişiklik iyi gelmiştir.
Benim kontrolü saat 11.45 de fakat Femical de.
Guzel fikir bana uyar Facebook sayfam var diğer arkadaşlarda isterse ekliyebiliirm
canım haklısın. sizler bilmiyordunuz hal,yle ilk ölçümlerinizi. sanırım sarıpapatyam da benim gibi şu anda ölçümü 42 mm miş. haftalarımızda yakın ama onun da geçmşiinde 25 haftalık kaybı var. demek ki ilk zamanlarda sorun görülmese bile riskli haftaalrda sıkıntı olabiliyor. o da takipte galiba. hayırlısı olsun inşallah.
senin için de değişiklik olmuş çok sevindim arada böyle kaçamaklar yap artık:)))
canım teşekkür ederim evet öyle cnım şu anda bize beklemekten başka bişi düşmüyor. sabırsızlıkla bir ay sonrayı bekliyorum kurban bayramından önce giderim tekrar. eğer kasılma sertleşme hissedersen hemen gel dedi zaten. allahım korusun inşalalh..
hadi baaklım sende bugün güzel haberlerle gel femicalden..
güle güle git gel...
çok sevindim ben de... pazartesi, çarşamba, cuma ataşehirde olmuyor mu tümden kafam karıştı...
beni de ekleyin...
hayırlısı olsun canım okulda da dikkat et riskliyse nöbet tutamaz raporu veriliyor sanıyorum sor istersen...
Maşallah canım hep böyle guzel gitsin doktorun iyi yakalamış pipiyi bu adet sancısı gibi ağtın bende de olmustu doktorum normal demiştiKızlar dün yazıcaktım bilgisayarı açmadım çok yorulmuşum migren atağım oldu kafayı yeni kaldırdım
Ama güzel haberlerle döndüm,herşey yolunda dedi dr,rahimağzımı ölçtü 37,5 mm
Bebişimiz 156 gr olmuş
3lü test yaptı kan aldılar,bir de idrar kültürü verdim,sonuçlar bir hafta sonra belli olurmuş,
Yaklaşık 3 hafta sonra da 2. düzey ultrasona girecekmişim onun için özel radyoloji uzmanı gelecekmiş
Ben size daha sık gelmek istiyorum dedim bana uyar ama yat dinlen diyoruz yorulursun dedi,serviks kısalır diye korkuyorum dedim öyle hemen kısalmaz korkma dedi,kasıkta baskı,adet sancısı gibi ağrın olursa haber ver dedi
Ve en komik kısmı bebeğin ultrason çıktısını veriyorlar ya,2 tane verdi biri neydi tahmin edin? çocuğumun pipisiay şok oldum bi de çok güldüm deli adam
Kızlar dün yazıcaktım bilgisayarı açmadım çok yorulmuşum migren atağım oldu kafayı yeni kaldırdım
Ama güzel haberlerle döndüm,herşey yolunda dedi dr,rahimağzımı ölçtü 37,5 mm
Bebişimiz 156 gr olmuş
3lü test yaptı kan aldılar,bir de idrar kültürü verdim,sonuçlar bir hafta sonra belli olurmuş,
Yaklaşık 3 hafta sonra da 2. düzey ultrasona girecekmişim onun için özel radyoloji uzmanı gelecekmiş
Ben size daha sık gelmek istiyorum dedim bana uyar ama yat dinlen diyoruz yorulursun dedi,serviks kısalır diye korkuyorum dedim öyle hemen kısalmaz korkma dedi,kasıkta baskı,adet sancısı gibi ağrın olursa haber ver dedi
Ve en komik kısmı bebeğin ultrason çıktısını veriyorlar ya,2 tane verdi biri neydi tahmin edin? çocuğumun pipisiay şok oldum bi de çok güldüm deli adam
Kabul ettim canım bı arkadasım var yüzünü cok benzettim ona:)Canım pipiyi gördünüz tescillendi demek:))
Maşallah size ölçüm çok iyi...
Eylülgülü istek gönderdim canım...
Kabul ettim canım bı arkadasım var yüzünü cok benzettim ona:)
Çok şükür canım. Çok rahatladım gerçekten Allah buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin kesinlikle ohhhh diyorsun...
Senin bızdıklar nasıl?
Çok şükür canım. Benim de senin haftalarında öyleydi daha çok gaz ve kabızlıktandı çünkü wc ye gitmeye korkuyordum... Arada gaz giderici bir şey içsen mi?:44::44::44:
kontrol ne zaman?
Beni de ekleyin,ben chnb nin listesinde varıııııım :) benim başım kel mi
Çok hareketliler,acaip derecede hemde..İyi ki hafta içi kreşe gönderiyorum diyorum........
Kızlar şok şok şok ne ilginç şeyler yaşanıyor topikte...
Kıvırcık canım önce hamilelik öncesi normal serklaj yapılan ilk kişi sensin... Proftu sanırım drn Denizlide kimdi merak ettim gerçekten.. inşallah hemen hamile kalırsın. Sana şaşırmışken su tanesi ile 2. şok
Su tanesi öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Annen için çok üzüldüm öncelikle Allah şifa versin canım.
Tayin de hayırlı olsun...
Canım sana normal kesi açılarak mı abdominal serklaj yapacak, yoksa benim gibi küçük 4 kesi açılarak kamerayla girilerek mi yapılacak?
Bu olursa sen de hamilelik öncesi laparoskopik serklaj yapılan ilk kişi olacaksın bu topikte....
ece 73 vardı o normal abdomial serklaj olmuştu hamilelik öncesi çok eskilerden...
inşallah başarıyla sonuçlansın canım... bu arada özel sağlık sigortan var mıydı?:26:
Bu arada bu topikte ilk ben Arda beye gitmeye başladım Ardımdan arkadaşlarım da gitti genelde çok şükür büyük oranda olumlu sonuçlandı. Bu beni sevindiriyor Regreteyle konuşmuştuk bunu olumsuzluk yaşanırsa çok üzülürüm diye... Allah hiçbirimizi dr seçimlerimizde pişman etmesin. Amin...
Benim tek korkum erken gelirse bebek hastanenin altından yoğun bakımda çıkabilir miyiz?( sgk geçmiyor (
çıtır Eylül çıtır Eylül:))
Maşallah ne kadar şekersin ve çoookkkkk gençsin...
Beni de ekleyin,ben chnb nin listesinde varıııııım :) benim başım kel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?