Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sağol canım güzel dileklerin için....evt canım şimdilik artık ankaralı olduk canım ülkemi karış karış geziyoruz bakalım bakalım daha nereleri göreceğiz her yerde düzen kurmak zor....arda bey banada senden bahsetmişti amniyosentezden önceydi sanırım inan sana çok dua ettim çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine allahım inşallah sonuna kadar güzel gider gerçekten zor günler atlatın...
canım senin hisettiğin ağrı üşütme büyük ihtimalle sen ayaklarını sakın üşütme....

duyaydin canım maşallah oğluşuna bol bol dinlen yeterki herşey böyle yolunda gitsin...doktorunada çok güldüm...

Canım gönderdim telefonunu... Sağlık sigortan olmaması iyi olmamış ama ne yapacaksın mecburen bunları yaptırmak zorundayız.

Arda bey de küveze girmeyeceğini düşünüyor bu durumda olursa da Medipolün iyi olduğunu duydum gerçi kendi hastaları olmayınca kabul etmek istemiyorlar. Çok gerekirse cazgırlık yaparım:)) Çünkü sgk geçmeyen hastaneler dediğin gibi çok fazla Allah göstermesin...

Canım bende duy bana da 4 yerden kesi açılarak yapıldı kamerayla girilerek. Ve benim de sezaryen dikişim mesaneme yapışıkmış 4 saat sürdü ameliyat. Benim bu ameliyatta anlaşıldı senin sezaryen dikişin mi yapışmış mesanene? ve nasıl anladı Arda bey?
Allah yardımcımız olsun canım. Bir de düşük poliçeli indirim sağlayan sigortalar var araştır istersen .. Aklıma şu da geldi şu an sen hamile değilsin ya acaba sigorta yapsan ameliyatı karşılar mı? Bir de Arda beyin her sigortayla anlaşması yok.

sana da kolay gelsin taşınmanda canım...

Teşekkür edErim canım ama artık sisko bı eylululm :)

Evet bu konuda aydınlatmak isterim,en azından benim sigortamda hamile kalabilmek için hamilelik öncesi yapılan ameliyat ve girişimler karşılanmıyor,ben de eşimi çok sıkıştırmıştım hastanede sıkıntı olmasın diye,mesela benim sigorta tüp bebek,aşılama vs ve gebelik öncesi serklajı karşılamıyormuş

Hadiii canım ya... tüpü aşılamayı biliyorum da öncesinindeki operasyonu bilmiyordum...

Arda beyin Allianzla anlaşması yokmuş bu arada...:44:

oğluşum çok hasta, ateş içinde yanıyor
bademcikleri iltihaplanmış, gözleri şakır şakır akıyor
kucağıma yattı çok kötüyüm diye, kızım nasıl tekmeliyor abisini hissedince inanamazsınız, resmen çıkacaktı yerinden

bu arada bugun kızımın odasına karar verdik
1 hafta - 10 gün kadar daha bekleyip siparişini vereceğiz , dayanamadım

geçmiş olsun kuzuna...kızçen de abisini tanımış:))

Eklesene canım...

kızlar dunden berıdır dıkıslerımde agrı hıssedıyorum sankı bılemıyorum vajınamın ıcınde dıkısten oldugunu dusunuyorum ınsallah deıldır ama acı hıssedıyorum 1 ay daha dayansak rabbımın ıznıyle ınsallah

Canım gecmis olsun kısa sürede atlatir insallah

Canım bilmiyorum ben nasıl bir şey... inşallah sorun yoktur...

geçmiş olsun kuzuna...kızçen de abisini tanımış:))

Eklesene canım...

cnm internet sitesi yok
fotosunuda çekmedim
nasip olursa alınca koyarım

canım artık haftan ilerledi
ağrıların olması doğal
dikişlerden de olabilir bebek büyüdükçe baskı yapıyor, az kaldı az sabredin
Canım gecmis olsun kısa sürede atlatir insallah

sağol cnm

Kıyamamm gecmis olsun Canim.
Allah şifalar versin.

Son düzenleme:
Kıyamamm gecmis olsun Canim.
Allah şifalar versin.

Chnb
Nasilsin Canim
Ben bu gün de sis ve gerginim. Öğlen Arda beyi aradım. Metsil kullan dedi.
Karnım çok değişken bazen tanami bazen sadece göbeğimin alti gergin. Kazılmamı acaba dikkat ediyorum düzenli değil.
hiç keyfim yok. Dr geçmezse hafta ici gel dedi.
Neyse herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin.

Canım bilmiyorum ben nasıl bir şey... inşallah sorun yoktur...
bole ara ara gelip gidiyor tahminen dikisten yoksa ici neden agrisinki..
hastanede yattigimda bebek vuruyordu oyuzde dikislerim agriyodu ama simdi vurmuyorda rahim buyudukcede olabilirmi acaba ya birde ben kilo almiyorum normalmi bu acaba gecen hafta 1kilo vermisim hatta chnb sen aliyorsun demi

Canım seni çok iyi anlıyorum o dönemler insanın huzurlu olduğu an olmuyor insan sürekli kendini dinliyor inşallah geçecek. Sen de kötü hissedersen kendini git için rahatlar...

Ben yatıyorum işte bebek çok aşağıda benim de(

canım ben fil gibi oldum Arda bey dedi dikkat et. tabi egzersiz de yap diyemem:))

sezaryende sorun olur mu dedim kilo, yok dedi:))

canım ben fil gibi oldum Arda bey dedi dikkat et. tabi egzersiz de yap diyemem:))

sezaryende sorun olur mu dedim kilo, yok dedi:))

canim bebisin saglikli olsunda verirsin bisey olmaz insallah bende problem olmaz insallah ya herkes aliyor ben veriyorum birde hastanede yatarken ultrasyonda bebek 1500 kilo geldi 1gun sonra 1kilo geldi dedim bu ne ayni ultrasyon birde zayofladi dedum yavrum 1 gunde dr olcumden olcume fark eder dedi anlamafim

3 saat sürdü 4 yazmışım:))

Canım kiloyu takmıyorum sezaryeni etkiler mi diye düşünmüştüm...

canım bir günde 500 gram vermez merak etme yanlışlık vardır...

Ama sen de yemeye çalış ben her gün pilav (bulgur ve pirinç), yarım ekmek, bal, pekmez, peynir, yoğurt, meyve çorba yiyorum mutlaka... kek, börek, çikolata da... sola yatıyorum bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…