- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.221
Gecmis olsun CNm, dün benim oğlanın Okulu'ndan bana bir not geldi
Koksaki virüsü diye bir salgın varmış
Okulda 4 cocukta görülmüş
Ağız, burun, eller ve ayaklarda yaralar çıkarmış
Acaba böyle birsey mı?
Doktora gittiniz mi?
Ne kadar güzel, eminim onlarda annelerinin kokusunu duyunca daha hızlı iyileseceklerdir
Gecmis olsun tatlım
Hastane de olman bence daha iyi
Umarım kazılmaların olmaz bir daha
Teşekkür ederim CNm
Sanada cok gecmis olsun
Annen icinde Allah şifa versin, ama hiç korkma, Allah'ın izni ile göğüs kanseri artık cok basit bir kanser turu, atlatacaktir, bol bol dua et
Arda bey bana da senden bahsetti
Ama ben anlayamadım kim olduğunu
Ankaradan dedi çünkü :))))
Tayininiz hayırlı olsun
Arkadaslar benim de sabahtan beri karnımın solunda kasığa doğru ani giren sancım var, acı gibi
Bu sancı olabilir mı?
Hep aynı yerde, ama sanki düzenli olarak geliyor
Arda beyi arasam telde nerden bilecek ne olduğunu
Siz sancı yada kasilma yasayanlar , böyle birsey olabilir mı?
Sanki içeriden iğne batırıyorlar
Kızlar dün yazıcaktım bilgisayarı açmadım çok yorulmuşum migren atağım oldu kafayı yeni kaldırdım
Ama güzel haberlerle döndüm,herşey yolunda dedi dr,rahimağzımı ölçtü 37,5 mm
Bebişimiz 156 gr olmuş
3lü test yaptı kan aldılar,bir de idrar kültürü verdim,sonuçlar bir hafta sonra belli olurmuş,
Yaklaşık 3 hafta sonra da 2. düzey ultrasona girecekmişim onun için özel radyoloji uzmanı gelecekmiş
Ben size daha sık gelmek istiyorum dedim bana uyar ama yat dinlen diyoruz yorulursun dedi,serviks kısalır diye korkuyorum dedim öyle hemen kısalmaz korkma dedi,kasıkta baskı,adet sancısı gibi ağrın olursa haber ver dedi
Ve en komik kısmı bebeğin ultrason çıktısını veriyorlar ya,2 tane verdi biri neydi tahmin edin? çocuğumun pipisiay şok oldum bi de çok güldüm deli adam
canım bu aralar çok yoğun geçiyor...evi tadilat yaptırıyoruz taşınma işleri felan var...çok sağol güzel dileklerin için...arda beye geçen ay gittik bir hafta öncede telefonla görüştük...bana abdominel serklajı laparaskopik yani 4 yerden delik açarak yapacak idrar torbasında yapışıklık varmış sanırım gebelikten önce olması değişik olacak ben daha önce kimsede duymadım ama arda beye güveniyorum zaten benimde başka şansım yok yani bana yapılacak başka işlem yok....maalesef özel sağlık sigortam yok....allah yardımcımız olsun bu işlemler gerçek anlamda çok pahalı.....canım inan sana ve hideniskoya aklıma geldikçe dua ettim ama zor kısmını atlatmışsın bundan sonrasıda güzel olacak...inşallah bebeğin küveze girmeyecek ama şayet girerse ben bir önceki gebeliğimde acıbadem hastanesinde yaptım gerçekten çok pahalıydı.bebeğimide doğunca doktorumla görüştük ambulansla özel kuvezde daha uygun bir hastaneye götürdük doğum olur olmaz istersen sende bu konuyu bir araştır...allhım inşallah seni bunlarla uğrştırmak zorunda kalmayacak...sendende bir ricada bulunmak istiyorum senin için mahsuru yoksa bana özelden telefon numaranı verirmisin sana fiyat konusunda birşeyler sormak istiyorumda....
Teşekkür edErim canım ama artık sisko bı eylululm :)
Canım gönderdim telefonunu... Sağlık sigortan olmaması iyi olmamış ama ne yapacaksın mecburen bunları yaptırmak zorundayız.
Arda bey de küveze girmeyeceğini düşünüyor bu durumda olursa da Medipolün iyi olduğunu duydum gerçi kendi hastaları olmayınca kabul etmek istemiyorlar. Çok gerekirse cazgırlık yaparım:)) Çünkü sgk geçmeyen hastaneler dediğin gibi çok fazla Allah göstermesin...
Canım bende duy bana da 4 yerden kesi açılarak yapıldı kamerayla girilerek. Ve benim de sezaryen dikişim mesaneme yapışıkmış 4 saat sürdü ameliyat. Benim bu ameliyatta anlaşıldı senin sezaryen dikişin mi yapışmış mesanene? ve nasıl anladı Arda bey?
Allah yardımcımız olsun canım. Bir de düşük poliçeli indirim sağlayan sigortalar var araştır istersen .. Aklıma şu da geldi şu an sen hamile değilsin ya acaba sigorta yapsan ameliyatı karşılar mı? Bir de Arda beyin her sigortayla anlaşması yok.
sana da kolay gelsin taşınmanda canım...
Evet bu konuda aydınlatmak isterim,en azından benim sigortamda hamile kalabilmek için hamilelik öncesi yapılan ameliyat ve girişimler karşılanmıyor,ben de eşimi çok sıkıştırmıştım hastanede sıkıntı olmasın diye,mesela benim sigorta tüp bebek,aşılama vs ve gebelik öncesi serklajı karşılamıyormuş
oğluşum çok hasta, ateş içinde yanıyor
bademcikleri iltihaplanmış, gözleri şakır şakır akıyor
kucağıma yattı çok kötüyüm diye, kızım nasıl tekmeliyor abisini hissedince inanamazsınız, resmen çıkacaktı yerinden
bu arada bugun kızımın odasına karar verdik
1 hafta - 10 gün kadar daha bekleyip siparişini vereceğiz , dayanamadım
Canım gecmis olsun kısa sürede atlatir insallahoğluşum çok hasta, ateş içinde yanıyor
kucağıma yattı çok kötüyüm diye, kızım nasıl tekmeliyor abisini hissedince inanamazsınız, resmen çıkacaktı yerinden
kızlar dunden berıdır dıkıslerımde agrı hıssedıyorum sankı bılemıyorum vajınamın ıcınde dıkısten oldugunu dusunuyorum ınsallah deıldır ama acı hıssedıyorum 1 ay daha dayansak rabbımın ıznıyle ınsallah
geçmiş olsun kuzuna...kızçen de abisini tanımış:))
Eklesene canım...
kızlar dunden berıdır dıkıslerımde agrı hıssedıyorum sankı bılemıyorum vajınamın ıcınde dıkısten oldugunu dusunuyorum ınsallah deıldır ama acı hıssedıyorum 1 ay daha dayansak rabbımın ıznıyle ınsallah
Canım gecmis olsun kısa sürede atlatir insallah
oğluşum çok hasta, ateş içinde yanıyor
Kıyamamm gecmis olsun Canim.
Allah şifalar versin.
bole ara ara gelip gidiyor tahminen dikisten yoksa ici neden agrisinki..Canım bilmiyorum ben nasıl bir şey... inşallah sorun yoktur...
hastanede yattigimda bebek vuruyordu oyuzde dikislerim agriyodu ama simdi vurmuyorda rahim buyudukcede olabilirmi acaba ya birde ben kilo almiyorum normalmi bu acaba gecen hafta 1kilo vermisim hatta chnb sen aliyorsun demicnm internet sitesi yok
fotosunuda çekmedim
nasip olursa alınca koyarım
canım artık haftan ilerledi
ağrıların olması doğal
dikişlerden de olabilir bebek büyüdükçe baskı yapıyor, az kaldı az sabredin
sağol cnm
Chnb
Nasilsin Canim
Ben bu gün de sis ve gerginim. Öğlen Arda beyi aradım. Metsil kullan dedi.
Karnım çok değişken bazen tanami bazen sadece göbeğimin alti gergin. Kazılmamı acaba dikkat ediyorum düzenli değil.
hiç keyfim yok. Dr geçmezse hafta ici gel dedi.
Neyse herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin.
bole ara ara gelip gidiyor tahminen dikisten yoksa ici neden agrisinki..
hastanede yattigimda bebek vuruyordu oyuzde dikislerim agriyodu ama simdi vurmuyorda rahim buyudukcede olabilirmi acaba ya birde ben kilo almiyorum normalmi bu acaba gecen hafta 1kilo vermisim hatta chnb sen aliyorsun demi
canım ben fil gibi oldum Arda bey dedi dikkat et. tabi egzersiz de yap diyemem:))
sezaryende sorun olur mu dedim kilo, yok dedi:))
Canım gönderdim telefonunu... Sağlık sigortan olmaması iyi olmamış ama ne yapacaksın mecburen bunları yaptırmak zorundayız.
Arda bey de küveze girmeyeceğini düşünüyor bu durumda olursa da Medipolün iyi olduğunu duydum gerçi kendi hastaları olmayınca kabul etmek istemiyorlar. Çok gerekirse cazgırlık yaparım:)) Çünkü sgk geçmeyen hastaneler dediğin gibi çok fazla Allah göstermesin...
Canım bende duy bana da 4 yerden kesi açılarak yapıldı kamerayla girilerek. Ve benim de sezaryen dikişim mesaneme yapışıkmış 4 saat sürdü ameliyat. Benim bu ameliyatta anlaşıldı senin sezaryen dikişin mi yapışmış mesanene? ve nasıl anladı Arda bey?
Allah yardımcımız olsun canım. Bir de düşük poliçeli indirim sağlayan sigortalar var araştır istersen .. Aklıma şu da geldi şu an sen hamile değilsin ya acaba sigorta yapsan ameliyatı karşılar mı? Bir de Arda beyin her sigortayla anlaşması yok.
sana da kolay gelsin taşınmanda canım...
canim bebisin saglikli olsunda verirsin bisey olmaz insallah bende problem olmaz insallah ya herkes aliyor ben veriyorum birde hastanede yatarken ultrasyonda bebek 1500 kilo geldi 1gun sonra 1kilo geldi dedim bu ne ayni ultrasyon birde zayofladi dedum yavrum 1 gunde dr olcumden olcume fark eder dedi anlamafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?