- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.241
Canım kiloyu takmıyorum sezaryeni etkiler mi diye düşünmüştüm...
canım bir günde 500 gram vermez merak etme yanlışlık vardır...
Ama sen de yemeye çalış ben her gün pilav (bulgur ve pirinç), yarım ekmek, bal, pekmez, peynir, yoğurt, meyve çorba yiyorum mutlaka... kek, börek, çikolata da... sola yatıyorum bir de...
bole ara ara gelip gidiyor tahminen dikisten yoksa ici neden agrisinki..
hastanede yattigimda bebek vuruyordu oyuzde dikislerim agriyodu ama simdi vurmuyorda rahim buyudukcede olabilirmi acaba ya birde ben kilo almiyorum normalmi bu acaba gecen hafta 1kilo vermisim hatta chnb sen aliyorsun demi
olcumden kaynakli dedi dr hayirlisi ben yemiyorum ondanda galiba seker sinirda olunca dediklerini hic yemiyorum sebze yemegi yiyorum genelde birde reflu olunca geri cikiyor meyva yiyorum ama. suyu bugunlerde fazla icemiyorum 2.250 de falan kaliyorum.
olcumden kaynakli dedi dr hayirlisi ben yemiyorum ondanda galiba seker sinirda olunca dediklerini hic yemiyorum sebze yemegi yiyorum genelde birde reflu olunca geri cikiyor meyva yiyorum ama. suyu bugunlerde fazla icemiyorum 2.250 de falan kaliyorum.
canım ben 16-17. haftalarda 7 kilo vermiştim. 67 ile başladım 60 a indim. şu an 73 üm...Canim benimde gebelik sekerim çıkmıştı belki ondandir. Bu gebeliğimde 12 haftada çıktı ozanından beri diyetteyim. Bu güne kadar2 kilo aldim
Ne guzel canım doktor kısıtlamamış seni Ben. Bunların cogunu yiyemeiyorum şekeri ve tuzu çıkarttım hayatımdanCanım kiloyu takmıyorum sezaryeni etkiler mi diye düşünmüştüm...
canım bir günde 500 gram vermez merak etme yanlışlık vardır...
Ama sen de yemeye çalış ben her gün pilav (bulgur ve pirinç), yarım ekmek, bal, pekmez, peynir, yoğurt, meyve çorba yiyorum mutlaka... kek, börek, çikolata da... sola yatıyorum bir de...
Maşallah canım sayılı igneler çabuk biterKızlar dün gece prolutonumu vurdurdum son 5 tane kaldı 34 te en son vurunacakmışım...
Diğer arkadaşlar haftada bir tam mı yarım mı yapıyor, olmayan var mı bu iğneden?
Ne guzel canım doktor kısıtlamamış seni Ben. Bunların cogunu yiyemeiyorum şekeri ve tuzu çıkarttım hayatımdan
Maşallah canım sayılı igneler çabuk biter
Ben haftada bir 500 mg vuruluyorum
:))son kontrolümde göbeğimi acar acmaz kilo alışımı sordu ama ben bekliyordum elbet bı gün farkedecekt:)ilk 3 ay hiç kilo almadım 1.5 ayda 4 kilo almisim kilo dikişe baskı yaparmış tirsttim valla yoksa beni kimse tatlıdan mahrum edemezdi hersey oğlum icin ama bazenede beslenemiyormu diye duusnmuyor değilimAslında ben kaşındım benim kilolar arka bölgeden:)) Eeeeee dr de hep önden görüyor:)) Anlamıyor haliyle kilo aldığımı ben dedim şu kadar aldım bir şey olur mu diye... Yoksa hiç anlamayacaktı:)) Hamur işi, tatlı yeme dedi şeker çıkmadı gerçi dedi. Ben de sezaryende kilo almak sorun değil deyince hiç kısıtlamıyorum valla
Ben onun yarısını oluyorum. Dediğin gibi sayılı kaldı...
Minitooooooo, ses ver bir merak ettim seni...
Sutanesi göbeğimin resmini göndereyim cep teline laparoskopik serklaj nasılmış gör:))Ama eşine gösterme tamam mı?:))
:))son kontrolümde göbeğimi acar acmaz kilo alışımı sordu ama ben bekliyordum elbet bı gün farkedecekt:)ilk 3 ay hiç kilo almadım 1.5 ayda 4 kilo almisim kilo dikişe baskı yaparmış tirsttim valla yoksa beni kimse tatlıdan mahrum edemezdi hersey oğlum icin ama bazenede beslenemiyormu diye duusnmuyor değilim
Biliyorum canım hassasiyetini ilk gittiğim gün bekliyordum demesini 75 kiloydum bisey demedi neyse ki cok geçmeden dur dedi yoksa ben yerdimCanım Cemil hoca kilo konusunda çok hassas. Yarenler geçmişte çok bahsediyordu bu meseleden. Biliyorsun benim teşhisimi Cemil hoca koydu ilk. Ben muayenehaneye giderken beni en zayıf gösteren kıyafetlerden birini giydim bir şey demesin diye:)) Kendi zayıf ya herkes zayıf olsun istiyor galiba:))
Canım benim kilolar popo kısmından o yüzden baskı yapmaz sanırım bana göbeğim olmaz zaten hiç basen ve kalça:))
Sen de yine de az da olsa ye diyet ölçüsünde...
Biliyorum canım hassasiyetini ilk gittiğim gün bekliyordum demesini 75 kiloydum bisey demedi neyse ki cok geçmeden dur dedi yoksa ben yerdim
canım haklısın. sizler bilmiyordunuz hal,yle ilk ölçümlerinizi. sanırım sarıpapatyam da benim gibi şu anda ölçümü 42 mm miş. haftalarımızda yakın ama onun da geçmşiinde 25 haftalık kaybı var. demek ki ilk zamanlarda sorun görülmese bile riskli haftaalrda sıkıntı olabiliyor. o da takipte galiba. hayırlısı olsun inşallah.
senin için de değişiklik olmuş çok sevindim arada böyle kaçamaklar yap artık:)))
canım teşekkür ederim evet öyle cnım şu anda bize beklemekten başka bişi düşmüyor. sabırsızlıkla bir ay sonrayı bekliyorum kurban bayramından önce giderim tekrar. eğer kasılma sertleşme hissedersen hemen gel dedi zaten. allahım korusun inşalalh..
hadi baaklım sende bugün güzel haberlerle gel femicalden..
:))))) oFFF YA HAMİLEYKEN DE ÖZGÜRCE YİYEMEYECEKSEK NE ZAMAN YİYECEĞİZ...:
Sonuna kadar haklsin onceden hamileyken bol bol özgürce yiyeceğim düşünürdum normalde rejim yapamayan bı ınsanım hamileyken yapicam hiç aklıma gelmezdi annelik böyle bisey olsa gerek
bisey olmaz canim dikkat ediyoruz sonucta eslerde uzaksu benim de çok az açık çayla suyu toplarsam 2 olmuyordur bile. İdrar tahlili de yapmıyorum inşallah enfeksiyon olmayız...
dr ne sor canım belki önerisi olur...
canım ben 16-17. haftalarda 7 kilo vermiştim. 67 ile başladım 60 a indim. şu an 73 üm...
Canim benimde gebelik sekerim çıkmıştı belki ondandir. Bu gebeliğimde 12 haftada çıktı ozanından beri diyetteyim. Bu güne kadar2 kilo aldim
:))))) oFFF YA HAMİLEYKEN DE ÖZGÜRCE YİYEMEYECEKSEK NE ZAMAN YİYECEĞİZ...:
Sonuna kadar haklsin onceden hamileyken bol bol özgürce yiyeceğim düşünürdum normalde rejim yapamayan bı ınsanım hamileyken yapicam hiç aklıma gelmezdi annelik böyle bisey olsa gerek
allahim yardimcin olsun hamileyken insanin cani hersey istiyor yaa:'(
hidennisko canım gecmiş olsun cabucak inşallah,bol sıvı alsın mumkun oldgu kadar bol ve ateş icin de belki kullanıyorsundur ama eger kullanmıyorsan su yeni cıkan ateş bantlarından tavsiye ederim,cok yuksek ateşi dusurmese bile hafif ateşte rahatlama yapıyor,eczaneden ateş bandı diye alacaksın canım ve 4 saatte bir degiştireceksin.Allah´ım butun şifa bekleyenlere acil şifalar ver inşallah!
ah sofikacım
mahvolduk 3 te çıkan ateş gece 1.30 da anca düştü
kaç kere duş aldırdık, kaç ölçek şurup verdik hatırlamıyorum
sürekli tülbentleri ıslatıp koyduk eklem yerlerine
eşimle de dedik keşke jel bantlardan alsaydık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?