- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.281
evet canim ikiz oldugu icin sanirim.benim dr umda riskli gordu zaten ve kayiplari okuxunca hic ümidim kalmadi artik..
canım hakkaten de dediiğin gibiymiş..
anlayışsız insanlar çok mu zor sanki iki hafta sonra sen yokken ne yapacaksa yerine kimi koyacaksa şimdi de onu yapabliri herhalde
ha iki hafta önce ha sonra..
benim idarem iyidir aslında ama beni çabuk kandırırlar:))
maalesef bunu biliyorum bile bile de yine yutuyorum:))
her gittiğimde bişi rica etmek için binbir güzel sözle yağlarlar ne kadar değerli olduuğmu onlar için yerimin farklı olduğunu
çok iyiy niyetili olduğumu ben ne dersem onlar için emir olduğunu vs vs..
çok komik yaaa bende tüm bunları bi güzel yerim ricamı yaparım ama ellerinden olmayan sebeplerden ötürüymüş vs vs
bir sürü şey sayaralr bende cazgır değlimdir iyi madem derim birazda hakkımda hayırlısı bu demek ki diye düşünürüm
adamlar yapabilse yaparlar demek ki gerçekten mümkün değilmiş derim ne yapsınlar her öğretmen farklı bir taleple geliyor herkesi memnun etmek mümkün değil onların işi de zor derim kendi istediğim şeyden utanır kuyruğumu kıstırır paşa paşa giderim bi de muhatap olduğumla kalrım sonra bir bakarım ki herkes tüm branştaşlar işimni yoluna koymuş herkes istediği dersi sınıfı almış istediği günü boşaltmış ben salaklığımla kalmışım hamile hamile ful ders program berbat gider gider gelirim artk..
yani benimkisi idareden değil benim salaklığımdan kaynaklanıyor hiddeniskocumm:)))
yoksa bizde herkes işini hallediyor yine de herhalde haakkımda hayırlısı buymuş diye düşünüyorum ne yapayım..
çok beğendim canım eve geldi mi kumaşı nasıl?
canım ne demek ümidim kalmadı burada prenslerim var o da ikiz dikişsiz o da yazar. dikkat et bir kez de olsa ilaç için riskli gebelik dr sine git. biz haftada bir proluton iğne kullanıyoruz mağnezyum, nidilat kullanan var. Ama son araştırmalarda ikiz gebeliğin tedavisi tek gebelikten farklı ilerliyor.
Anammm ben mi yazdım dedim aynı bennnnnnnnnnnnnnn
canım çok beğendim ikisi de çok şekerler sağlıcakla güle güle giy inşalalh. chnb de çok memnundu malından seninkilerde gelsin nasıl bize söyle bende sipariş vermek istiyorum ama sizce mevsimi uygun mu benim aklımı bi de o karıştırıyor sen de kışın doğum yapacaksın herhalde ince gibi değil mi sanki. gerçi benimki martta aam yinede soğuk olur diye düşünüyorum
Canım yerinde de çok komik olur nasıl hareket edilecek ki be bazen ayak bileklerimi oynatıyorum... kollarımı çeviriyorum başka var mı bildiğin hareket?
kız ne ara eklemişiz bak yeni gördüm sen deyince dedim duyaydın beni beğenmiyor mu bana demedi de eylülgülüne dedi:))
bu arada sanki azıcık benzeşiyoruz gibi geldin :))
Kıyaman filizime... çok küçük daha yavrum sonra anlayacak arada miniği annene versen onunla dışarı çıksan olur mu ki havalar bozmadan ya da babaya...
süt için dün okudum bebeğe üzüm suyu verebilirsiniz diyor çok kaliteliymiş...
Hafta itibariyle pek de fena değil ama akıntından dr ni haberdar et. gittiğin dr riskli gebelik dr si mi? istersen öyle bir dr ye görün. ilaç verdi mi? bol su iç,...
canım kız demek bebiş. bu arada okuma saati biz de yapardık yoksa okumuyorlar hiç vicdan azabı çekme canım . küçük bir de sıvan yap okurlar daha iyi...
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
chnb 29 oldun darısı basımıza
duyaydin çok teşekkür ederim
eylulgulu kasılmalarım bi tarafta oluyodu top gıbı cıkıyordu
hiennısko çok geçmiş olsun
sinem az kaldı minnoşların gelecek yuvalarına
bende çok iyiyim enf. biraz yukselmiş 8 olmuştu 7 ye düşmüş sancılarım nst de hiç çıkmıyor doktorum 26--28 i görsek diyo bende 35 de 12.12.12 oluyo onu bekleyecem diyorum :) benıde ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahan da sonra bööyyleeeolurum:)))) demk sende bendensin..
ben daha ilk gebeligmden beri haluk bayramın 3 lu bir takımını kullanıyorum,hem defalarca yıkanmaya hem de kurutma makınesıne ragmen sapasaglam,kumaş tiril tiril yumuşacık cok memnunum ben.İnce olması benim işime geliyor,kış da olsa bebekten dolayı evin ici sabit bir sıcaklıkta olacagı icin sorun olmaz.
Canım ben seni büyük ablama benzetiyorum aslında,yaşlarınız da bir,çocuklarınız da :) o da oğlak burcu,getçi ben de oğlağım :) ara ara seni örnek veriyorum bi doğurmadı ikinciyi :))
Aynı anlattığın gibi hareketler yattığın yerde ellerinni yumruk yap gevşet,ayak bileklerini oynat,işte karnına baskı yapmıcak hareketler
hidennisko canım o öküz idareden bir adette de bende var,çok iyi anlıyorum seni,burdaa ara ara yakınırım idaremden,yapılamayacak bişey yok neler gördüö neler,idareyle kankaysan of neler yapıyorlar,ehh ben de pc ile ilgiki hiç bir işi yapmıyorum,benden iş istemeye yüzleri de yok zaten
canım çok beğendim ikisi de çok şekerler sağlıcakla güle güle giy inşalalh. chnb de çok memnundu malından seninkilerde gelsin nasıl bize söyle bende sipariş vermek istiyorum ama sizce mevsimi uygun mu benim aklımı bi de o karıştırıyor sen de kışın doğum yapacaksın herhalde ince gibi değil mi sanki. gerçi benimki martta aam yinede soğuk olur diye düşünüyorum
merhabalar herkese...
gecmşi okuyamadan yazıyorum, umarım kötü bir gelişme yoktur. Sofikadan sonra doğum yapan oldu mu onu mrk ediyorum, ya da istemediğimiz bi durum??
ben bugun sabah göbeğimin solunda şiddetli kasılmayla hastaneye geldim, kasılmalarım cıktı, hastaneye yatırdı dr. ama şimdi iyi gibiyim, nispeten rahatladım, acılmam yokmuş ama bebek baskı yapmaya başlamış, servikal uzunlukta problemli dedi ama kaç cm sormayı unutmuşum
akciğer geliştirici iğne ve erken doğumu engelleyici ilaçlar verdiler sanırım.. isimlerini sordum hemşireye proloton ve seleston iğne yapıldı totodon bide 4 tane nidilat dil altı hap 20 dk arayla verdiler.. 1 kilo serumu bitirdim 2. kolumda şu an....
cok mu ciddi tedavi bu, durum ne sizce, açılma olmadığına göre hastanede yatmama gerek yoktu sanki di mi, evde de 1 yaşında oğlum var hatırlıyorsanız, aklım onda malesef, keşke hemen taburcu olsambebeğim 2100 gr. daha durup büyüsün az daha di mi
canım seninki de zor olmuş kışın falan zor olur yürümek.. işte bazılarının işi yürüyor bazıları da bizim gibi.. neyse sağlık olsun rabbim sağlık versin yeter ki..Maşallah kuzulara... hastanedesin de mi?
istek gönderdim canım...
Evet ya aynen bu sene beni eski okulumdan da istemişlerdi görevlendirme. Salı ilk 5 saat eski okul son 6,7 yeni okul arada 15 dakika yürüme mesafesi var... o 2 saati başka güne toplayamadılar 1 sene gittim öyle milletin pazartesi, cuma boş..
Sen söyle o ablana oğlunu tek koymasın... Yaş geçince de yok o test riskli yok bu test şöyle uğraşıyorsun... Yapsın hemen çabucak:))
Valla seni bana benzettim ben:))
bana ne demeli ikisini de kısa kollu almışım:)) ben aynı aldım ama bir beden büyük sanki daha mantıklıymış...
Sen söyle o ablana oğlunu tek koymasın... Yaş geçince de yok o test riskli yok bu test şöyle uğraşıyorsun... Yapsın hemen çabucak:))
Valla seni bana benzettim ben:))
bana ne demeli ikisini de kısa kollu almışım:)) ben aynı aldım ama bir beden büyük sanki daha mantıklıymış...
canım seninki de zor olmuş kışın falan zor olur yürümek.. işte bazılarının işi yürüyor bazıları da bizim gibi.. neyse sağlık olsun rabbim sağlık versin yeter ki..
ama senin doğumun çok kışa gelmeyecek herhalde dimi.. ya olsun bişi olmaz üstlerine uzun kollu bir sabahlık ayarlarsın. bi de ben dikkat ettim senin gecelik hamile geceliği değil normal gecelik üstünde hamileler için yazmıyordu bence ondan biraz sana küüçük gibi geldi ama pijaman hamile içindi. o bişi olmaz bwli falan ayarlamalıdır onu rahat giyersin geceliği de bir müddet giyersin ama sonra hamilelik sonası normla hayatta da giyersin çokk güzellerdi ikisi de..
Ayyy benzemekten mutluluk duyarım,benim de inşallah senin gibi iki tane kuzum olsun
Bu arada sofika,hidennisko ve chnb cim maşallah Allah kuzularnızın hep iyi günlerini göstersin,hepsi çok tatlı
Canım Arzufirdevs yaptı...
geçmiş olsun canım... Bence kal ciğer geliştirici yapmışlar demek risk gördüler....
Ayyy benzemekten mutluluk duyarım,benim de inşallah senin gibi iki tane kuzum olsun
Bu arada sofika,hidennisko ve chnb cim maşallah Allah kuzularnızın hep iyi günlerini göstersin,hepsi çok tatlı
burdamıydın chnb, nasılsın? gittin mi hataya kaldın mı istanbulda, maşallah 28i gördün sende, darısı 32 ye 38 e inş.
hangisi ciğer geliştirici? diğerleri erken doğum önleyici mi? bu bana verilen ilaçların bebeğime bi yan etkisi var mı ki?
Sağ ol canım benim.
Yalnız senin biri kız olsun...İnan biri kaynanasına bir şey dese amannnn diyorum :)) Ama en çok gücüme giden kızım da yok herkes doğumda hastanede annesini istiyor yanında ben de heves ederim oğullarımın çocuklarının ilk gününde yanında olmak isterim. Ama bize dış kapının mandalı olmak düşüyor galiba...
Antakya soğuk değil de yağmur çok oluyordu o zaman zordu...
Bir sabahlık var bir pijama takımım daha var hamilelik için o da güzel uzun kollu o pembe renkli. Hastanenin 5 poz doğum fotosu varmış hediye bir gecelik alayım diyorum şık olsun azıcık:))
Kasım ortası olur benim en
Ay ne guzel bı hizmet doğarken çekiyorlar Memorialde değilmi?Allah nasip ederse benimde aklımda orası benim dikişim hizmet hastenesinde atıldı orda da dogum paketinde foto,kuaforluk hizmeti,lohusa şerbeti ikramı varmış okuyunca cok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?