Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok beğendim ikisi de çok şekerler sağlıcakla güle güle giy inşalalh. chnb de çok memnundu malından seninkilerde gelsin nasıl bize söyle bende sipariş vermek istiyorum ama sizce mevsimi uygun mu benim aklımı bi de o karıştırıyor sen de kışın doğum yapacaksın herhalde ince gibi değil mi sanki. gerçi benimki martta aam yinede soğuk olur diye düşünüyorum

çok beğendim canım eve geldi mi kumaşı nasıl?

evet canim ikiz oldugu icin sanirim.benim dr umda riskli gordu zaten ve kayiplari okuxunca hic ümidim kalmadi artik..

canım ne demek ümidim kalmadı burada prenslerim var o da ikiz dikişsiz o da yazar. dikkat et bir kez de olsa ilaç için riskli gebelik dr sine git. biz haftada bir proluton iğne kullanıyoruz mağnezyum, nidilat kullanan var. Ama son araştırmalarda ikiz gebeliğin tedavisi tek gebelikten farklı ilerliyor.

Anammm ben mi yazdım dedim aynı bennnnnnnnnnnnnnn

ahan da sonra bööyyleee olurum:)))) demk sende bendensin..

ben daha ilk gebeligmden beri haluk bayramın 3 lu bir takımını kullanıyorum,hem defalarca yıkanmaya hem de kurutma makınesıne ragmen sapasaglam,kumaş tiril tiril yumuşacık cok memnunum ben.İnce olması benim işime geliyor,kış da olsa bebekten dolayı evin ici sabit bir sıcaklıkta olacagı icin sorun olmaz.

Canım ben seni büyük ablama benzetiyorum aslında,yaşlarınız da bir,çocuklarınız da :) o da oğlak burcu,getçi ben de oğlağım :) ara ara seni örnek veriyorum bi doğurmadı ikinciyi :))

Aynı anlattığın gibi hareketler yattığın yerde ellerinni yumruk yap gevşet,ayak bileklerini oynat,işte karnına baskı yapmıcak hareketler

hidennisko canım o öküz idareden bir adette de bende var,çok iyi anlıyorum seni,burdaa ara ara yakınırım idaremden,yapılamayacak bişey yok neler gördüö neler,idareyle kankaysan of neler yapıyorlar,ehh ben de pc ile ilgiki hiç bir işi yapmıyorum,benden iş istemeye yüzleri de yok zaten

Maşallah kuzulara... hastanedesin de mi?

istek gönderdim canım...

ahan da sonra bööyyleee olurum:)))) demk sende bendensin..

Evet ya aynen bu sene beni eski okulumdan da istemişlerdi görevlendirme. Salı ilk 5 saat eski okul son 6,7 yeni okul arada 15 dakika yürüme mesafesi var... o 2 saati başka güne toplayamadılar 1 sene gittim öyle milletin pazartesi, cuma boş..

sağol canım o zaman bende sipariş vereyim. kendi bedenimizde alıyoruz dimi yoksa bir beden büyük daha mı rahat olur sonuçta pijama evde giyilecek rahat olması daha önemli medium giyiyorum ben bazen kalıba göre küçük olabiliyor en iyisi large almak large large giyinmek:)))

Sen söyle o ablana oğlunu tek koymasın... Yaş geçince de yok o test riskli yok bu test şöyle uğraşıyorsun... Yapsın hemen çabucak:))
Valla seni bana benzettim ben:))

bana ne demeli ikisini de kısa kollu almışım:)) ben aynı aldım ama bir beden büyük sanki daha mantıklıymış...

merhabalar herkese...

gecmşi okuyamadan yazıyorum, umarım kötü bir gelişme yoktur. Sofikadan sonra doğum yapan oldu mu onu mrk ediyorum, ya da istemediğimiz bi durum??

ben bugun sabah göbeğimin solunda şiddetli kasılmayla hastaneye geldim, kasılmalarım cıktı, hastaneye yatırdı dr. ama şimdi iyi gibiyim, nispeten rahatladım, acılmam yokmuş ama bebek baskı yapmaya başlamış, servikal uzunlukta problemli dedi ama kaç cm sormayı unutmuşum

akciğer geliştirici iğne ve erken doğumu engelleyici ilaçlar verdiler sanırım.. isimlerini sordum hemşireye proloton ve seleston iğne yapıldı totodon bide 4 tane nidilat dil altı hap 20 dk arayla verdiler.. 1 kilo serumu bitirdim 2. kolumda şu an....

cok mu ciddi tedavi bu, durum ne sizce, açılma olmadığına göre hastanede yatmama gerek yoktu sanki di mi, evde de 1 yaşında oğlum var hatırlıyorsanız, aklım onda malesef, keşke hemen taburcu olsam bebeğim 2100 gr. daha durup büyüsün az daha di mi

Canım Arzufirdevs yaptı...

geçmiş olsun canım... Bence kal ciğer geliştirici yapmışlar demek risk gördüler....

canım seninki de zor olmuş kışın falan zor olur yürümek.. işte bazılarının işi yürüyor bazıları da bizim gibi.. neyse sağlık olsun rabbim sağlık versin yeter ki..

ama senin doğumun çok kışa gelmeyecek herhalde dimi.. ya olsun bişi olmaz üstlerine uzun kollu bir sabahlık ayarlarsın. bi de ben dikkat ettim senin gecelik hamile geceliği değil normal gecelik üstünde hamileler için yazmıyordu bence ondan biraz sana küüçük gibi geldi ama pijaman hamile içindi. o bişi olmaz bwli falan ayarlamalıdır onu rahat giyersin geceliği de bir müddet giyersin ama sonra hamilelik sonası normla hayatta da giyersin çokk güzellerdi ikisi de..

Ayyy benzemekten mutluluk duyarım,benim de inşallah senin gibi iki tane kuzum olsun

Bu arada sofika,hidennisko ve chnb cim maşallah Allah kuzularnızın hep iyi günlerini göstersin,hepsi çok tatlı

Antakya soğuk değil de yağmur çok oluyordu o zaman zordu...

Bir sabahlık var bir pijama takımım daha var hamilelik için o da güzel uzun kollu o pembe renkli. Hastanenin 5 poz doğum fotosu varmış hediye bir gecelik alayım diyorum şık olsun azıcık:))

Kasım ortası olur benim en geç...

Ayyy benzemekten mutluluk duyarım,benim de inşallah senin gibi iki tane kuzum olsun

Bu arada sofika,hidennisko ve chnb cim maşallah Allah kuzularnızın hep iyi günlerini göstersin,hepsi çok tatlı

Sağ ol canım benim.

Yalnız senin biri kız olsun...İnan biri kaynanasına bir şey dese amannnn diyorum :)) Ama en çok gücüme giden kızım da yok herkes doğumda hastanede annesini istiyor yanında ben de heves ederim oğullarımın çocuklarının ilk gününde yanında olmak isterim. Ama bize dış kapının mandalı olmak düşüyor galiba...

Canım Arzufirdevs yaptı...

geçmiş olsun canım... Bence kal ciğer geliştirici yapmışlar demek risk gördüler....

burdamıydın chnb, nasılsın? gittin mi hataya kaldın mı istanbulda, maşallah 28i gördün sende, darısı 32 ye 38 e inş.

hangisi ciğer geliştirici? diğerleri erken doğum önleyici mi? bu bana verilen ilaçların bebeğime bi yan etkisi var mı ki?

canım istanbuldakaldım ben. Seleston yazdığın ciğer geliştirici diğeri proluton muydu o progestan erken doğmasın diye...

kar zarar hesabına göre faydası zarardan çok takma kafana erken doğarsa zararı daha çok...

Anneye yardımcı olmasıı açısından kız çocuk iyidir tabi ama dış kapının dış mandalı olayı kız annesi olsan da yaşayabileceğin bi durum,çocuğunun cinsiyeti ne olursa olsun eller gibi uzak durmamak lazım,senin için cız etçdk şimdi belki ama benim eşimin annesi babası da bana bakıyorlar aöa sadece gözleriyle...annem yemeğe temizliğe koşuyor bana,bizim kaynana da yazlıktan arıyor,var mı bişey geleyim mi diye,bunu ellet de teklif ediyor,sen alacaksın eline tencereni aman dünürüm bari yemeklet benden olsun diyeceksin davet beklemeyeceksin benim görüşüm bu,çünkü evimize bi masraf yzpmaya kalktığımızda bize karışıyorlar da bu durumda neden yatdım etmek için bizden teklif bekliyorlar,bana saçma geliypr,şu kadarını söyliyim biliyorsunuz şeker hastasıyım ve hamilelik sebebiyle nefsime hakim olmak daha zor olmaya başladı,serklaj ameliyatı olduğum gün kayınvalidemler ellerinde BAKLAVAYLA geldiler,ne alaka içim gitti benim yiyemedim artı doğum mu yaptım da tatlı getiriyorsun?biraz düşünebildikten ve mantıklı davrandıktan sonra her gelin kaynana anlaşabilir de kaynanalar nedense gelinlerinlerini hiçbir zaman KENDi ÖZ KIZI gibi göremez,görseydi eğer kızımın içi gider götürmeyim bu tatlıyı derdi ama nerdeeeeeee?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…