- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.301
Anneye yardımcı olmasıı açısından kız çocuk iyidir tabi ama dış kapının dış mandalı olayı kız annesi olsan da yaşayabileceğin bi durum,çocuğunun cinsiyeti ne olursa olsun eller gibi uzak durmamak lazım,senin için cız etçdk şimdi belki ama benim eşimin annesi babası da bana bakıyorlar aöa sadece gözleriyle...annem yemeğe temizliğe koşuyor bana,bizim kaynana da yazlıktan arıyor,var mı bişey geleyim mi diye,bunu ellet de teklif ediyor,sen alacaksın eline tencereni aman dünürüm bari yemeklet benden olsun diyeceksin davet beklemeyeceksin benim görüşüm bu,çünkü evimize bi masraf yzpmaya kalktığımızda bize karışıyorlar da bu durumda neden yatdım etmek için bizden teklif bekliyorlar,bana saçma geliypr,şu kadarını söyliyim biliyorsunuz şeker hastasıyım ve hamilelik sebebiyle nefsime hakim olmak daha zor olmaya başladı,serklaj ameliyatı olduğum gün kayınvalidemler ellerinde BAKLAVAYLA geldiler,ne alaka içim gitti benim yiyemedim artı doğum mu yaptım da tatlı getiriyorsun?biraz düşünebildikten ve mantıklı davrandıktan sonra her gelin kaynana anlaşabilir de kaynanalar nedense gelinlerinlerini hiçbir zaman KENDi ÖZ KIZI gibi göremez,görseydi eğer kızımın içi gider götürmeyim bu tatlıyı derdi ama nerdeeeeeee?
canım memorialde evet. sen doğumu hizmet memorialde düşünüyorsun sanırım aynısı var mı orada bu imkanların?
Yok canım hizmeti düşünmüyorum bana uzak orası serklaj orda yapıldı panolarında gormuştum dogum paketi hizmetlerini bu saydıklarım orda var benim aklımda atasehir memorial var daha doguma cok var tabi sen konustunmu hastaneyle kuvezi SSK karsiliyormu?dogum paketinin icinde neler var?Canım ne kadar iyi de olsa doğal olarak insan kendi annesi yanında rahat eder. Kandı, gazdı, üstü başı açılacaktı... bu işin raconu anca hastaneden gelince yanında rahat olunabilir... neyse ya inşallah anlayışlı oluruz bizde...
canım memorialde evet. sen doğumu hizmet memorialde düşünüyorsun sanırım aynısı var mı orada bu imkanların?
Yok canım hizmeti düşünmüyorum bana uzak orası serklaj orda yapıldı panolarında gormuştum dogum paketi hizmetlerini bu saydıklarım orda var benim aklımda atasehir memorial var daha doguma cok var tabi sen konustunmu hastaneyle kuvezi SSK karsiliyormu?dogum paketinin icinde neler var?
cnm ben üşümeyen bir insanım, ne olur ne olmaz diye birini uzun kollu aldımcanım çok beğendim ikisi de çok şekerler sağlıcakla güle güle giy inşalalh. chnb de çok memnundu malından seninkilerde gelsin nasıl bize söyle bende sipariş vermek istiyorum ama sizce mevsimi uygun mu benim aklımı bi de o karıştırıyor sen de kışın doğum yapacaksın herhalde ince gibi değil mi sanki. gerçi benimki martta aam yinede soğuk olur diye düşünüyorum
çok beğendim canım eve geldi mi kumaşı nasıl?
canım ne demek ümidim kalmadı burada prenslerim var o da ikiz dikişsiz o da yazar. dikkat et bir kez de olsa ilaç için riskli gebelik dr sine git. biz haftada bir proluton iğne kullanıyoruz mağnezyum, nidilat kullanan var. Ama son araştırmalarda ikiz gebeliğin tedavisi tek gebelikten farklı ilerliyor.
Anammm ben mi yazdım dedim aynı bennnnnnnnnnnnnnn
sağol canım o zaman bende sipariş vereyim. kendi bedenimizde alıyoruz dimi yoksa bir beden büyük daha mı rahat olur sonuçta pijama evde giyilecek rahat olması daha önemli medium giyiyorum ben bazen kalıba göre küçük olabiliyor en iyisi large almak large large giyinmek:)))
Ayyy benzemekten mutluluk duyarım,benim de inşallah senin gibi iki tane kuzum olsun
Bu arada sofika,hidennisko ve chnb cim maşallah Allah kuzularnızın hep iyi günlerini göstersin,hepsi çok tatlı
hidennisko yok bende(
cnm ben üşümeyen bir insanım, ne olur ne olmaz diye birini uzun kollu aldım
ama hala askılı geceliklerle yattığımı düşünürsen , sanırım kısa kollu makbule geçecek, hem üstünde sabahlığı uzun kollu ya
gelmedi cnm, dün sipariş ettim, sen güzel deyince
çirkin çıakrsa sana göndericem
ben xl aldım
şuan xl oldum çünkü
zaten en büyük beden de xl
amiiinn cnm, hepimizin evlatlarının sağlıklarını göstersin inşallah
ooo ben seni ekledim daha ilk gün sen beni kabul etmedin
cnm ben üşümeyen bir insanım, ne olur ne olmaz diye birini uzun kollu aldım
ama hala askılı geceliklerle yattığımı düşünürsen , sanırım kısa kollu makbule geçecek, hem üstünde sabahlığı uzun kollu ya
gelmedi cnm, dün sipariş ettim, sen güzel deyince
çirkin çıakrsa sana göndericem
ben xl aldım
şuan xl oldum çünkü
zaten en büyük beden de xl
amiiinn cnm, hepimizin evlatlarının sağlıklarını göstersin inşallah
ooo ben seni ekledim daha ilk gün sen beni kabul etmedin
merhabalar herkese...
gecmşi okuyamadan yazıyorum, umarım kötü bir gelişme yoktur. Sofikadan sonra doğum yapan oldu mu onu mrk ediyorum, ya da istemediğimiz bi durum??
ben bugun sabah göbeğimin solunda şiddetli kasılmayla hastaneye geldim, kasılmalarım cıktı, hastaneye yatırdı dr. ama şimdi iyi gibiyim, nispeten rahatladım, acılmam yokmuş ama bebek baskı yapmaya başlamış, servikal uzunlukta problemli dedi ama kaç cm sormayı unutmuşum
akciğer geliştirici iğne ve erken doğumu engelleyici ilaçlar verdiler sanırım.. isimlerini sordum hemşireye proloton ve seleston iğne yapıldı totodon bide 4 tane nidilat dil altı hap 20 dk arayla verdiler.. 1 kilo serumu bitirdim 2. kolumda şu an....
cok mu ciddi tedavi bu, durum ne sizce, açılma olmadığına göre hastanede yatmama gerek yoktu sanki di mi, evde de 1 yaşında oğlum var hatırlıyorsanız, aklım onda malesef, keşke hemen taburcu olsambebeğim 2100 gr. daha durup büyüsün az daha di mi
merhabalar herkese...
gecmşi okuyamadan yazıyorum, umarım kötü bir gelişme yoktur. Sofikadan sonra doğum yapan oldu mu onu mrk ediyorum, ya da istemediğimiz bi durum??
ben bugun sabah göbeğimin solunda şiddetli kasılmayla hastaneye geldim, kasılmalarım cıktı, hastaneye yatırdı dr. ama şimdi iyi gibiyim, nispeten rahatladım, acılmam yokmuş ama bebek baskı yapmaya başlamış, servikal uzunlukta problemli dedi ama kaç cm sormayı unutmuşum
akciğer geliştirici iğne ve erken doğumu engelleyici ilaçlar verdiler sanırım.. isimlerini sordum hemşireye proloton ve seleston iğne yapıldı totodon bide 4 tane nidilat dil altı hap 20 dk arayla verdiler.. 1 kilo serumu bitirdim 2. kolumda şu an....
cok mu ciddi tedavi bu, durum ne sizce, açılma olmadığına göre hastanede yatmama gerek yoktu sanki di mi, evde de 1 yaşında oğlum var hatırlıyorsanız, aklım onda malesef, keşke hemen taburcu olsambebeğim 2100 gr. daha durup büyüsün az daha di mi
Paket güzelmiş kapı susunu verceklerini sanmam canım sen yinede bı sorarsın senin doğumun yakında yorumlarını alırım hizmetteki hemşireler cok ilgisizdi burdakiler öle değildir umarımCanım kuaför hizmeti, lohusa şerbeti, kapı süsü(merak ediyorum giderken hatıra alacakmıyız süsü),5 adet doğum fotosu, hastane hizmeti 3 güne kadar sezaryende, refakatçi ücreti, bebek ilk kontrolleri. bunları dedi. mama verilirse ücrete dahil değilmiş topiğin birinde beze bile ücret aldılar yazmışlar ama doğru mu bilmem...
ssk karşılamıyor dediler canım...
Sen peki dr ye karar verdin mi? Arda bey, cem bey, Arzu, nil, handan hanımlar bir bayan daha var kadın doğum dr leri içnde. uzmana yaptırırsan sen ücret ödemezsin doç e yaptırırsan dahil değilmiş ücrete...
Paket güzelmiş kapı susunu verceklerini sanmam canım sen yinede bı sorarsın senin doğumun yakında yorumlarını alırım hizmetteki hemşireler cok ilgisizdi burdakiler öle değildir umarım
İnsallah kuveze gerek kalmaz
Memorialin sitesine baktım Nil hanım yattı kafama oda operatormus esim sorcak sigortaya operatöre fark aliyorlarmi diye dogum icin doktor farkı ödemek istemiyorum zaten sigorta şirketi bebek bakım masrafının karşılamıyormuş böyle hastanelerde 1000tl ye kadar tutuyormuş
kontrallere Cemil beye gidiyorum doguma yakın netlestircem doktoru Mutlaka uzman doktorlarida iyidir diye düşünüyorum bi sezaryana 9000tl aldıklarına göre
Paket güzelmiş kapı susunu verceklerini sanmam canım sen yinede bı sorarsın senin doğumun yakında yorumlarını alırım hizmetteki hemşireler cok ilgisizdi burdakiler öle değildir umarım
İnsallah kuveze gerek kalmaz
Memorialin sitesine baktım Nil hanım yattı kafama oda operatormus esim sorcak sigortaya operatöre fark aliyorlarmi diye dogum icin doktor farkı ödemek istemiyorum zaten sigorta şirketi bebek bakım masrafının karşılamıyormuş böyle hastanelerde 1000tl ye kadar tutuyormuş
kontrallere Cemil beye gidiyorum doguma yakın netlestircem doktoru Mutlaka uzman doktorlarida iyidir diye düşünüyorum bi sezaryana 9000tl aldıklarına göre
Bence herkeste ozel sigorta var benim arkadasım sisli memeorialde dogum yaptı uzman doktora 2 yıl önce faturası 10bin tutmuş tabi sigorta karşılıyor gerci onun sigortası biraz farklıydı muayene ve tahlillerede para ödemiyorduCanım Nil Hanım şimdiye dek benim tüm muayenelerimde vardı serklajımda da vardı genç 35 yaşında. Bence iyi hem de sürekli Arda beyin yanında fazlasıyla tecrübe kazanmıştır. Ama son ayında bir kere git tanış fikrin olsun... Uzmanla mı 9 binmiş...
Çokmuş...
Sanırın türkiyede ya zengin çok ya da herkes özel sigorta yaptırıyor...:))
Bence herkeste ozel sigorta var benim arkadasım sisli memeorialde dogum yaptı uzman doktora 2 yıl önce faturası 10bin tutmuş tabi sigorta karşılıyor gerci onun sigortası biraz farklıydı muayene ve tahlillerede para ödemiyordu
Ben 9bini internette okudum hastaneden bilgi almadım sen konustun mü fiyatı?
Nil hanım bu yüzden cazib geliyor en azından bu konuda bilinçli oldugnu düşünüyorum son kontrollerimi ona gitmeyi düşünüyorum
Evet önceden mutlaka tanışmalısın...
Canım benim biliyorsun beklemeden hamile kaldım o yüzden bana indirim var sadece 3500 civarı indirim ama dr ücreti hariç onu dr nin muhasebesiyle görüşmem lazımmış... Arda beyin Allianzla anlaşması yokmuş...
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn------------------ --------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
LIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren----------------------- -----------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var
sofika------------------kız------------------inci----------------------------2012------------------var
arzufirdevs-------------erkek-----------------?------------------------------19.09.2012------------yok
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------- -----------------------var
sevdanehri54------------ ---------------------------------- ------------------------var
denizANASI-------------- ----------------------------------07.11.2012-------------------var
meleğim ve aşkım--------kız-----------------------------------16.11.2012--------------------var
Prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp----------- ------------------------------30.12.2012---------------------var
minito--------------------?---------------------------------13.01.2013----------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------erkek---------------------------------03.03.2013---------------------var
metal41-------------------?-------------------------------------04.03.2013---------------------var
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:
Canım Arda bey sana bı kolaylık yapacaktır diye düşünüyorum
Ben o yazıyı okudum sanırım sadece gecen sene icin
:) oğlumuzun adı muhammed fatih arkadaşlar inciyle ikisi beraber kalkıp beraber uyuyor..ikiz oldular yani...sarılıkla uğraşıyoruz 10 du en son..iyi dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallah...:))
gebertirim bak
Canım maşallah bize:))
Canım sormadım ters mi düz mü:))
Canım benim kk dışında sitem yok... Facem var o olur mu? Ama ismim yazılınca çıkmıyorum... Eklenediğinden eklersen oluyor:)
Alem kızsın ya oh işin de rahat sevindim:))
canım sen bu dr ne git madem durumunu da biliyor daha iyi olur...
canım kayıplarımızda çoğumuzun ölçümü filan olmuyordu. Sonras hep ölçülüp kısalan yakınlarda metal var....
Işin hayırlı olsun canım.
Bu iş şimdiden yaramış sana masallah.
allah yardımcım olsn bebemKızlar dün yazıcaktım bilgisayarı açmadım çok yorulmuşum migren atağım oldu kafayı yeni kaldırdım
Ama güzel haberlerle döndüm,herşey yolunda dedi dr,rahimağzımı ölçtü 37,5 mm
Bebişimiz 156 gr olmuş
3lü test yaptı kan aldılar,bir de idrar kültürü verdim,sonuçlar bir hafta sonra belli olurmuş,
Yaklaşık 3 hafta sonra da 2. düzey ultrasona girecekmişim onun için özel radyoloji uzmanı gelecekmiş
Ben size daha sık gelmek istiyorum dedim bana uyar ama yat dinlen diyoruz yorulursun dedi,serviks kısalır diye korkuyorum dedim öyle hemen kısalmaz korkma dedi,kasıkta baskı,adet sancısı gibi ağrın olursa haber ver dedi
Ve en komik kısmı bebeğin ultrason çıktısını veriyorlar ya,2 tane verdi biri neydi tahmin edin? çocuğumun pipisiay şok oldum bi de çok güldüm deli adam
rabbim şifa versin annesi sıpamaoğluşum çok hasta, ateş içinde yanıyor
bademcikleri iltihaplanmış, gözleri şakır şakır akıyor
kucağıma yattı çok kötüyüm diye, kızım nasıl tekmeliyor abisini hissedince inanamazsınız, resmen çıkacaktı yerinden
bu arada bugun kızımın odasına karar verdik
1 hafta - 10 gün kadar daha bekleyip siparişini vereceğiz , dayanamadım
beni beyenen yok galiba face adresimi isteyen yokeylulgulu ve duyaydın facebooktan talep yolladım size
merhabalar herkese...
Ikigundur gec saatlerde girip okuyabiliyorum sadece.hersey yolunda masallah buyuk sikintilar yok.
Pijamalar gecelikler alinmaya baslamis bu demek oluyorki moraller daha yuksek ne guzel.rabbim en mutlu gununuzde giymeyi nasip etsin.
Bende dun moral olsun diye canta ve ayakkabi aldim kendime
Garip bir tesaduf eseri dun hep merak ettigim dr.bulent beyle ilgili bilgiler ogrendim.esasinda yakin bir akrabamizin kizi 3.bebegine hamile.ve diger hamilelikleri gibi buda serklajliymis burnumun dibinde sayilir haberim yok.
tlf da kendisiyle konustum dr ozelde yapmis islemi diger ilk iki bebeginde oldugu gibi.asil sok fiyati duyunca yasadim 750 tl.ve birkac kez eminmisin diye sormak zorunda kaldim.
Bu dr lar neye gore fiyat belirliyor bilmiyorumki
Sonucta hepsi ayni islemi yapip ayni malz.kullaniyor kafam iyice karisti.:44:
Gerci benimki dereyi gormeden pacalari sivamak biliyorum daha onumde gecmek zorunda oldugun zor bil yol var ama ihtiyac durumunda dr aramak ve cok ozel bir durum olmadigi surece bos yere fazladan parada vermek iatemiyorum artik.
Sizlerle paylasmak istedim.bakalim kismetse onumuzdeki ay bir bismillah deyip baslayalimda.insallah rabbim guzel gunler gosterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?