- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.341
10 yıl özer beye gittim birkaç kez fakültede prof dr mehpare hanıma gittim yalçın kimyaya gittim ahmet beye de reduksiyon için gittik birkaç defa yalçın gürel ilk dr veee aylarca hastanede yatınca zübeyde hanım doğum evindeki dr çoğunu muayene olmasamda tanıyorum hastalarına davranışlarını yakınan gördüm hepsi aynı dr
şimde ne yapacağım bilmiyorum eşim başlayalım diyorda bilemiyorum önceden tedavi olayım diye heyecanlanıyordum şimdi olsun mu olmasın mı diye teredütteyim sanıyorum artık yaşlandığım için korkuyorum
herşey olsun bitsin istiyorum
RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN
ayy feryalcım inanmıyorum bizdede sürekli aynı muhabbet eşim de senin eşinin düşündüklerini düşünüyor son bir kez yalçın kimyaya gidelim diyor aynı durumdayız
ist gitmem diyor akrabalarım var ama tanımıyorum anne baba vefat edince akrabalık bağları çok kuvvetli olmuyor yani kalamam oralarda
yazdıklarının okurken ist kalacağımız hastane değil ama misafirhane olsa hem birbirimize moral oluruz hemde dr gitmeyiz haftada birgün gelir bizleri muayene edip gider nede güzel olur
merhaba kızlar herkes iyi galiba.. hamişlerimiz iyi gidiyor maşallah, chnb sende otuz olmuşsun ne güzel bende görsem rahatlıycam, dün kızıma birşeyler almaya çıktım, çok güzel civilde kadıfe bebek takımları vardı, otuzları görsem almak istiyorum..
Canım şimdi hayalini bile kurdum:)) istanbul dışında olanlar bir ev kiralamışız bir de bakıcı tutmuşuz hep birlikte güle oynaya yatmışız hatta iğne içinde haftada bir hemşire toplu iğne yaptırıyormuşuz:)) yurt gibi...
Ne guzel hayaller oyle.keske gercek olsa
Ben zaten bu sefer daha bilincli olarak cikicam dr karsisina.
Sizden ogrendigim herseye cevap vermek zorunda kalicak.ama su varki tatmin edici cevaplar alamazsam esim ozaman mecbur kalicak.
Bircok dr ayni seyi soyledi ne bileyimki.ikiz gebeligin basli basina sorun teskil ettigini eee birde servikal yetmezlik.rahimin kapasitesinden fazla buyumeye calismasida erken doguma sebep oluyormus.
Baska ne gibi testler yapilabilirki benyazdiklarinizin hepsini yaptirdim.histereskopidede bir sorun cikmadi.bebeklerim 23+3 te 650 ve 620 gr dogdular.kilolarida normaldi sanirim.
bakalim hayirlisi artik.
MUMUHIDABA eger farkli bir dr olusirsan banada haber ver.ne yapalim kimi duysak gidicez.
10 yıl özer beye gittim birkaç kez fakültede prof dr mehpare hanıma gittim yalçın kimyaya gittim ahmet beye de reduksiyon için gittik birkaç defa yalçın gürel ilk dr veee aylarca hastanede yatınca zübeyde hanım doğum evindeki dr çoğunu muayene olmasamda tanıyorum hastalarına davranışlarını yakınan gördüm hepsi aynı dr
şimde ne yapacağım bilmiyorum eşim başlayalım diyorda bilemiyorum önceden tedavi olayım diye heyecanlanıyordum şimdi olsun mu olmasın mı diye teredütteyim sanıyorum artık yaşlandığım için korkuyorum
herşey olsun bitsin istiyorum
RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN
ayy feryalcım inanmıyorum bizdede sürekli aynı muhabbet eşim de senin eşinin düşündüklerini düşünüyor son bir kez yalçın kimyaya gidelim diyor aynı durumdayız
ist gitmem diyor akrabalarım var ama tanımıyorum anne baba vefat edince akrabalık bağları çok kuvvetli olmuyor yani kalamam oralarda
yazdıklarının okurken ist kalacağımız hastane değil ama misafirhane olsa hem birbirimize moral oluruz hemde dr gitmeyiz haftada birgün gelir bizleri muayene edip gider nede güzel olur
Kızlar,ne diyeceğimi bilemiyorum,moralim çok bozuk.
Dayımı hastaneye kaldırmışlar,kendisi kalp ve böbrek hastasıydı ama idare ediyordu,ben üzülmeyeyim diye söylemek istemiyorlar ama konuşurlarken bitkisel hayatta olduğunu duydum,Allahtan ümit kesilmez derler ama ben bu olanlara inanamıyorum,ne olur dua edin bir mucize olsun da uyansın
Iki ablam,annemler,almanyadaki kızları hepsi başında,ben gidemediğim için de üzülüyorum,son bir krz görseydim
bugun sabah cıktam canım hastaneden... sabah cıkmadan da seleston vurdu 48 icinde doğum yapmazsan gelişir ciğerleri dedi... umarım 48 değil 480 saat daha doğum yapmam... 2 tanede proloton iğne yazmış 5 gün arayla vurulacakmışım...evdeyim artık bundan sonra ...canım istanbuldakaldım ben. Seleston yazdığın ciğer geliştirici diğeri proluton muydu o progestan erken doğmasın diye...
kar zarar hesabına göre faydası zarardan çok takma kafana erken doğarsa zararı daha çok...
inşallah canım ya 2-3 hafta daha gecirsem doğum yapmadan 2500 ü gecer kızım inş...canim 2hafta once bende 4gun yattim banada yapildi igne rabbim gununde dogurmayi nasip etsin insallah.
bebek icin alisveris yaptinmi peki sen erken dogum falan olursa rabbim korusun ben daha yapmadimda merak ettim simdi sen yaptinmi diye
hayırlı olsun arzu, ALLAH anneli babalı büyütsün... senin kızınla oğlun arası kac yaş, bende senin gibi olucam sanırım 1 aya kalmaz.. oğlum 1 yaşında benimde, zor oluyo mu cok??:) oğlumuzun adı muhammed fatih arkadaşlar inciyle ikisi beraber kalkıp beraber uyuyor..ikiz oldular yani...sarılıkla uğraşıyoruz 10 du en son..iyi dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallah...:))
gelde görem
biraz güldüreyim dedimde
allah yardımcım olsn bebem
rabbim şifa versin annesi sıpama
beni beyenen yok galiba face adresimi isteyen yok
canım içini ferah tut derim senin ve bbegin saglıgı önemli degilmi elbet oglna kavuşursun bebem ama evladınla sag saglim çıkarsın işşallah çok şükür bak riskli haftaları atlatmışsın 40 hafta dilegiyle canım
kızlar bende işe gidip geliyom işte trafiigim çok işe gidiyom eve geliyom namaz yemek vs gece olyo k.i.b sakın zannetmeyin sizleri unuttum
Cok gecmis olsun canım Allah acil şifalar versin cok zor ama bebeğini duşun stresten uzak durmaya çalışKızlar,ne diyeceğimi bilemiyorum,moralim çok bozuk.
Dayımı hastaneye kaldırmışlar,kendisi kalp ve böbrek hastasıydı ama idare ediyordu,ben üzülmeyeyim diye söylemek istemiyorlar ama konuşurlarken bitkisel hayatta olduğunu duydum,Allahtan ümit kesilmez derler ama ben bu olanlara inanamıyorum,ne olur dua edin bir mucize olsun da uyansın
Iki ablam,annemler,almanyadaki kızları hepsi başında,ben gidemediğim için de üzülüyorum,son bir krz görseydim
Canım, bugün öğrendik bizim de kızımız olacak. Benim de dr. netleşirse ancak kafam rahatlayacak. Bende kasık ve bel ağrısı da olduğu için bana ilaç olarak magnezyum, progestan ve haftalık proluton verdi ama sanki hem proluton hem progestan ağır gibi geldi. Bazen kafamı kaldıramıyorum.
Ben şu an okula gitmiyorum. Bu ağrım, sancım çok olunca şimdilik istirahatteyim. Bana denen aynı şey: Bol bol dinlen, bol su iç...Senin nöbet işi kötü olmuş. Bence rapor alsan ve idareciler de bu senelik-hatta bu dönemlik- seni İDARE etseler:)
Bu arada Malatyalısın sanırım. Eşim de Malatyalı:)
aslında ben dr çok çok ta inamıyorum rahim ağzı yetmezliği var vee e embriyo transfer ediliyor hepside tutuyor sonra reduksiyon işte
o yüzden RABBİM ol deyecek ve bebeklerimiz kollarımızda
ahhh bir dr bulsam ahhh
gelelim bana,
işimin ilk günü çok yorucu geçti, kızımda yoruldu herhalde tık demiyor
acayip yaramaz bir sınıf verdiler bana
hep susun oturun demekle geçti günüm
bakalım bu hafta gideyim, birde hafta sonu rahim ağzım ölçülsün devam edip etmeyeceğime karar vereceğiö
pijamalarım geldi 3 lü takım olan harikaaaaaa
hatta hemen bu gece giymek istiyorum
alt üst olanda güzel ama biraz kalın ve bendeni büyük geldi, belki yıkayınca biraz çeker
bugun sabah cıktam canım hastaneden... sabah cıkmadan da seleston vurdu 48 icinde doğum yapmazsan gelişir ciğerleri dedi... umarım 48 değil 480 saat daha doğum yapmam... 2 tanede proloton iğne yazmış 5 gün arayla vurulacakmışım...evdeyim artık bundan sonra ...
inşallah canım ya 2-3 hafta daha gecirsem doğum yapmadan 2500 ü gecer kızım inş...
benim 2. bebeğim arkadaşım.. oğlum 1 yaşında daha.. onun herşeyini almıştım eksiksiz.... işte 3-5 zıbın takımı, 1 hastane cıkışı alıcam sadece ama almadım onlarıda bugun alırım yarın alırım diye.. netten bakıyorm şimdi vericem sipariş pembiş pembiş :)) bide oğluma yatak alıp oğluşun par yatağına yeni nevresim alıcam hepsi o,, hastane cantanı hazırla bence... tlf.da şu şurda bu burda diycek vaktimiz olmayabilir.
hayırlı olsun arzu, ALLAH anneli babalı büyütsün... senin kızınla oğlun arası kac yaş, bende senin gibi olucam sanırım 1 aya kalmaz.. oğlum 1 yaşında benimde, zor oluyo mu cok??
evet mantıklı düşününce dediğin gibi paşam.. ama işte kıyamıyo insan ya, gece uyumamış ben yanında olmayınca akşam 8de uyuyuan çocuk gece 11-12 arasi sızlana sızmış kalmış hic bişeyle kandıramamışlar.. neysiki istirahat koşuluyla cıktım hastaneden....
serviks uzunluğu da 2.11 cm inmiş yine, yatışa gectim yine arkadaşlar... cok şükür 32 yi doldurdum, şimdi dualarım 36 ya inş ...
duyaydın canım benim bebek kız, ve rahim ağzı uzunluğunun kısalığı 25. haftada ortaya cıktığı icin serklajım yok, dikkat ederek idare ettim şimdiye kadar şükür... listede seklajlı yazıyoda
Ay ne guzel bisey bebek hazırlığı sen mağazalarımı dolaşıyorsun yoksa netten mı bakıyorsun?ben netten bakıyorum oda takımını bile beğendim bende 30 lari bekliyorum start almak icin su haftalar biraz hızlı geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?