- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.381
evet cnm hemşirelerde öyle diyor bakımları çok zor olucak inş. yardımcın vardır diyorlar.. ama bizde 8yıllık özlemi biran önce gidermek istiyoruz çok şükür ben koklayabildim emziriyorum ama babamız isyanlarda çok kıskanıyor bizi ama yapcak bişi yok böyle idare edicez... sanada maşşallah cnm iyi gidiyorsun bundan sonrası daha çabuk gecer artık korkçak bişey kalmadı ama yinede durabildiği kadar dursun son haftaları görmeyi nasip etsin rabbim.... birde bade arkadaşımızın yanlış hatırlamıyorsam kanamam çok uzun sürdü diyordu benimde hala bitmedi 65gün oluyor acaba bi dr. gitsemmi bi ebe tanıdığımız var ona sordum normal diyor ikiz olduğu için rahim anca topluyor dedi kendini ama ben endişeleniyorum artık hala bitmedi
Merhaba arkadaşlarım..Umarım her kes iyidir.Ancak fırsat bulabildim ama detaylı okuyamadım..Biliyorsunuz yoğun bir dönemdeyiz iş açısından.Bir şey danışmak istedim size.biliyorsunuz doğum yapalı neredeyse 3 ay olacak..lekelenmem kesilmediği için hemde doğum sonrası kontrol için ay başında doktora gitmiştim.ultrasonla ve spekulum ile baktı ve adet görüyorsun dedi.rahim gayet temiz bir sorun yok dedi.yani kanamam doğumdan sonra neredeyse 2 ay sürdü..ardından da artarak adete döndü.5-6 gün sürdü ve kesildi.3 gün tertemizdi tam ohh dedim gene başladı.10 gündür devam ediyor..az az.ama çok tuhaf.yani mesela geceden pedi koyuyorum.sabah wc ye giriyorum pet temiz.ama tuvalete pıt pıt damlıyor..sanki biryerim kesilmiş gibi..Chnb cim hormonal kist demişsin..Benimkide böyle bişeymi acaba?Ama ultrasonla baktı ve temiz dedi.Kistik bir durum yok dedi.doğumdan önce dünya hormon hapı kullandık..Ondanmı dersiniz?Vakit bulunca doktora gitmem lazım sanırım.
Chnb cim doktor hap verdi demişsin..Doğum kontrol hapımı canım..
MUMUDIHABA
Canim hikayen beni cok etkiledi.
Ozellikle kayiplarinin ayni haftalarda olmasi ve suyunun gelmesiyle ilgili dr lar aciklama yapmadimi.rahiminin yirtildigindan bahsettin bundan sonraki hamileliginde ne gibi bir tedbir alicaklar.ve tek embriyo transferine bende katiliyorum yeni bir tedaviyle olucak cunku.biliyoruzki negatif alamk kayiptan daha az yipratici.hem kalanlari dond.sansinda var.
Arda bey beni aradi demistin.bende mail gonderdim gunler once ama cevap gelmedi.gelseydi olumlu veya olunsuz esime daha israrci olabilirdim.
Bursada da olsa ne olur iyi arastir ve en azindanyasadiklarinin sebebini ogrenmeye calis.tekrar bir aci yasayacak gucumuz yok cunku.
serviks uzunluğu da 2.11 cm inmiş yine, yatışa gectim yine arkadaşlar... cok şükür 32 yi doldurdum, şimdi dualarım 36 ya inş ...
duyaydın canım benim bebek kız, ve rahim ağzı uzunluğunun kısalığı 25. haftada ortaya cıktığı icin serklajım yok, dikkat ederek idare ettim şimdiye kadar şükür... listede seklajlı yazıyoda
mrb arkadaslar ara ara girip okumaya calısıyorum nasılsınız herkes iyidir inşaallah.saat itibariyle 20+3oldum bende.ayrıntılı ultrasonlarınız kac dk sürdü onu sormak istiyorum.dün yaptırdım ama 5dk cık sürdü ne cd ne 4boyutlu bifoto herhangi bişeyde verilmedi amacımız bebegin saglık durumuna bakamk dedi ama ben normalde dr odasında bile 15dk en az ultrasonda kalıyorum ölçüp biçio herseyini bakıo organlarına falan en son grafigimizle beraber 3boyutlu fotomuzu alıp cıkıoruz.normalmi bu ayrıntılı ultrasonun bukadar kısa sürmesi ama sorun cıkmadı cok şükür.bide idrarımda bakteri cıkmıstı gecen hafta bol bol su iç gecmezse tahlili tekrarlarız ilac veririm demişti gecmemiş aksine artmış tek içimlik monurol diye bi toz verdi kullananınız varmı bunu.
nidilatı ne için kullanıosunuz dr um 28 haftada magnezyumu keser nidilata baslarız dedi bende neye yarıyo diye sormadım daha 7haftam var sonucta
mrb arkadaslar ara ara girip okumaya calısıyorum nasılsınız herkes iyidir inşaallah.saat itibariyle 20+3oldum bende.ayrıntılı ultrasonlarınız kac dk sürdü onu sormak istiyorum.dün yaptırdım ama 5dk cık sürdü ne cd ne 4boyutlu bifoto herhangi bişeyde verilmedi amacımız bebegin saglık durumuna bakamk dedi ama ben normalde dr odasında bile 15dk en az ultrasonda kalıyorum ölçüp biçio herseyini bakıo organlarına falan en son grafigimizle beraber 3boyutlu fotomuzu alıp cıkıoruz.normalmi bu ayrıntılı ultrasonun bukadar kısa sürmesi ama sorun cıkmadı cok şükür.bide idrarımda bakteri cıkmıstı gecen hafta bol bol su iç gecmezse tahlili tekrarlarız ilac veririm demişti gecmemiş aksine artmış tek içimlik monurol diye bi toz verdi kullananınız varmı bunu.
nidilatı ne için kullanıosunuz dr um 28 haftada magnezyumu keser nidilata baslarız dedi bende neye yarıyo diye sormadım daha 7haftam var sonucta
feryalcım
cbnb cım
sen hiç burayı bırakma inan ihtiiyaçı var toğin bilgilerine
veeeeee arkadaşlar
kanamalardan bahsedilmiş benimde aynı bahsedilenler gibi olmuştur acaba rahim ağzı yetmezliğinle bağlantısı olabilir mi diye düşündüm
Canım, 25. haftada kaç cm.di senin? İnşalllah 36yı 38 i de göreceksin...
CHNB
Senin bu gebeliğinde mi suyun gelmişti? Kaçıncı haftanda?
Sonra kendi tamamladı yazmışsın. Eğer böyle bi şey olursa gebeliği sonlandırmak yerine beklemek ve amniyon sıvısının çoğalmasını ümit etmek denenebilir mi?
Kızlar her ağrımda telaşa düşüyorum ben. Bu yüzden hepsini ciddiye alsam haftada en az iki üç kez dr ye gitmem lazımBu ağrılar hemen rahim ağzını açıverir mi ki?
Ne güzel geçmişti ama şimdi ara ara gene ağrım var. Şu akıntıdan da kurtulamadım. Donaxyl'i ikinci kez kullanışım. O da bitti ancak kaşıntı sadece biraz azaldı gibi akıntı devam.
Chnb, şu senin elma sirkesi-su karışımı işe yarar mı acaba? Ölçüyü tekrar yazar mısın? Mantar dediler, kültüre de gerek yok dediler ama geçmiyo işte. Kronikleşti mi ne. Sen geceliğin altına iç çamaşırını bu yüzden mi giymiyorsun? Bakalım ben de artık öyle yatıyorum. İnşallah geçer...
gunluk yazilanlari okuyorum bikacgundur yine bebek asagiya cok baski yapti dikislerim agriyordu birde kasigimin baya altinda oynuyor yani vajinanin karnim gibi horguc misali oluyor enterasan valla ama canim cok yaniyor bu son haftada olanlarda oluyormu chnb canim sende oluyomu senin bebiste asagidaydi bugun sukur yukarida oynuyor agridan banyo bile yapamiyorum surekli yatann arklar sizdede yara varmi benim oldu malesef kalca sirt bolumunde sivilce gibi ama degil yatmaktan oldu galiba:'(
Benim haftam sizinkinden kucuk bende bebegin tekmelerini asagda hissediyorum kasıklarımda özellikle 2 gün önce öyle bı tepindiki dışarı çıkacak diye korktum cok asagdaydi ama dikişi hissetmedin acıda hissetmedim anlamdim zaten bebek okadar asagdaysa dikiş nerde sizinde böyle oluyormuydu bu haftalardagunluk yazilanlari okuyorum bikacgundur yine bebek asagiya cok baski yapti dikislerim agriyordu birde kasigimin baya altinda oynuyor yani vajinanin karnim gibi horguc misali oluyor enterasan valla ama canim cok yaniyor bu son haftada olanlarda oluyormu chnb canim sende oluyomu senin bebiste asagidaydi bugun sukur yukarida oynuyor agridan banyo bile yapamiyorum surekli yatann arklar sizdede yara varmi benim oldu malesef kalca sirt bolumunde sivilce gibi ama degil yatmaktan oldu galiba:'(
Benim haftam sizinkinden kucuk bende bebegin tekmelerini asagda hissediyorum kasıklarımda özellikle 2 gün önce öyle bı tepindiki dışarı çıkacak diye korktum cok asagdaydi ama dikişi hissetmedin acıda hissetmedim anlamdim zaten bebek okadar asagdaysa dikiş nerde sizinde böyle oluyormuydu bu haftalarda
posta kutunu temizler misin canım mesaj gönderemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?